Начало Контекст Жена от Кресна пострада при побой
336
България

Жена от Кресна пострада при побой

Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград.Деветнадесетгодишната жена е съобщила, че около 19:00 на същата дата, мъж на 21 години, съгражданин на пострадалата, я качил против волята в управляван от него лек автомобил.

| 18 Октомври 2024, 12:59 ч.
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой
Снимка © БТА

Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел. 112 .

Обучение на социални работници, психолози, кариерни консултанти за подхода „#Мога сама“ организира във Враца неправителствената организация (НПО) Фондация „Emprove“. Обучението се провежда в Младежки център – Враца и е част от национално турне, насочено към хора от подкрепящите професии, които работят с жени, попаднали във връзки с насилие или излезли от такива, разказа Анелия Митова, един от авторите на подхода и лектор във фондацията.

„Ние ги наричаме жените-survivors и целта ни е да ги овластим и да им помогнем да си стъпят отново на краката, да започнат едни нов живот, след като са излезли от тази връзка.“ По думите похватът „Мога сама“ е наръчник от техники и методи как да вдъхват увереност в тези жени, как те да определят силните си страни, как да си намерят работа, на какви ресурси могат да разчитат в общността, да

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.

Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.  

От „Топлофикация – Перник“ отново напомнят, че е необходимо да се завъртят винтилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Също така за оптимално функциониране на вътрешната отоплителна инсталация (ВОИ) е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури, като да се приключат всички ремонти по ВОИ. Лицето, което е упълномощено за работа с абонатната станция, да запълни ВОИ. В сгради – етажна собственост, в които ВОИ не е запълнена поради продължаващи

В Плевен тази сутрин пристигнаха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Тиражът им е 225 000 броя, съобщи Евгени Петков, член на екипа за техническо-организационна подготовка на изборите при Областна администрация. 

Броят на бюлетините е оптимизиран спрямо този от вота за Народно събрание и Европейски парламент, проведен на 9 юни, коментира той. Бюлетините бяха разтоварени пред Областна администрация, като районът беше отцепен от полицията. Още днес те се предоставят на общинските администрации в област Плевен.

За най-голямата община в областта – Плевенска, броят на доставените бюлетини е 113 000.

Припомняме, че общо 215 кандидати за народни представители са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври в 15-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Плевенски. Освен листи с кан

Софийският градски съд постанови две години затвор, като е отложил изпълнението на общо наказание за срок от четири години, на Бахжат Ал-Макуаси, обвинен за престъпление против републиката, съобщиха от прокуратурата. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред горната инстанция.

Съдът е признал Ал-Макуаси за невиновен по обвинението "пропаганда за война", по глава 14 от Наказателния кодекс "Престъпления против мира и човечеството".

За виновен е признат по второто обвинение, което е по Първа глава от Наказателния кодекс "Престъпления против републиката". То е за това, че с цел да създаде смут и страх в населението, подсъдимият е изготвил звукови и текстове съобщения на български, арабски и английски език и е изпратил същите на двама граждани чрез електронно приложение. В съобщенията е отправил закани, че ще убива, коли и нареже всеки евреин, че ще отм

Окръжен съд – Благоевград призна за виновен  румънски гражданин, причинил смъртта на двама души при пътнотранспортно произшествие. Наложеното наказание е „лишаване от свобода“ за срок от три години и отнемане на правото да управлява моторно превозно средство (МПС) за срок от пет години, считано от датата на влизане на присъдата в сила.

 Румънският гражданин е признат за виновен, затова, че е шофирал с превишена скорост и по непредпазливост е причинил смъртта на други двама румънски граждани. От Окръжната прокуратура припомнят, че на  26.09.2020 г. около 18:00 часа на Автомагистрала „Струма“ водъчъте управлявал лек автомобил със скорост над 160 км./ч. при ограничение от 140 км/ч. Пътувал е от село Кулата към град Сандански. По непредпазливост е причинил смъртта на двамата румънски граждани. 

Подсъдимият е осъден да заплати

Деветнадесетгодишната жена е съобщила, че около 19:00 на същата дата, мъж на 21 години, съгражданин на пострадалата, я качил против волята в управляван от него лек автомобил. 

Жената е отведена в район около града, където е пребита. След извършен медицински преглед е установено, че пострадалата има охлузвания и кръвонасядания в областта на главата и тялото.

От работещите по случая полицейски служители на РУ-Сандански са предприети незабавни действия, в резултат на които извършителят на деянието е установен. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Отворена за кандидатстване е процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма „Храни и основно материално подпомагане“ (2021-2027), се посочва в съобщение на представителната фейсбук страница „Подкрепа за теб“. Целта на инициативата е материална подкрепа чрез пакети с продукти, предназначени за новородени деца от целевите групи, допълнена със съпътстващи мерки за повишаване на тяхното благосъстояние и в подкрепа на тяхното социално включване.

Предвидено е пакетите да се предоставят за новородени деца от бедни семейства, деца, при които е установен риск от изоставяне - деца настанени в приемни семейства, деца на родители, жертви на насилие. Процедурата е с конкретен бенефициент Агенцията за социално подпомагане (АСП). По нея асоциирани партньори на кандидата могат да бъдат всички общини по сми

Прокуратурата внесе повторно в съда обвинителен акт по делото за причиняване на смърт при тежък инцидент в тунел „Ечемишка“. Това съобщиха от държавното обвинение.

Този път деянието е квалифицирано като причинена смърт по непредпазливост в условията на независимо съпричиняване на смърт от служители по транспорта, които са нарушили правилата за експлоатация на пътното съоръжение.

На 5 юни Софийският окръжен съд върна делото на прокуратурата. На разпоредителното заседание по делото съдът прие, че има допуснати неясноти в обвинителния акт и съществени процесуални нарушения, които трябва да се отстранят. 

Инцидентът стана през февруари 2017 година. Тогава в тунела падна една от лампите, а от удара върху колата загина 64-годишната Елена Михайлова. Частни обвинители в процеса са децата на жертвата.

През 2018 г. прокуратурата обвини шестима души,

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

Предсрочното прекратяване на договорите с превозвачите няма да сложи край на агонията с частния градски транспорт в Пловдив, а ще я удължи с още над 10 години. Като вторичен ефект ще е „убиването“ на общинското дружество "Екобус" и възможността да имаме общински градски транспорт. Това заявиха на пресконференция в Пловдив общинските съветници от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Веселина Александрова, Николай Гюров, Йоно Чипилски и Добромира Костова. 

Миналата седмица Община Пловдив изпрати едномесечни предизвестия до превозвачите от градския транспорт за прекратяване на договора от 2018 година, обект на който са 13 линии. Като причина за решението от Общината посочиха неизпълнение от страна на някои от фирмите на клаузите по договора и продължаване на пропускането на курсове по някои от линиите."При прекратяване на договора от 2016 го

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за периода от 11-и до 18 октомври са 2 549 079, 90 лв. Това съобщиха от МВР. В рамките на разпоредената ...
Общо 2410 души ще работят в секционните избирателни комисии в област Монтана за парламентарния вот на 27 октомври
Секционните избирателни комисии в област Монтана са 292 до момента, в тях на парламентарните избори на 27 октомври 2024 година ще работят 2410 членове, съобщи Петко Петков, говори ...
На 5244 семейства в област Ямбол до момента са отпуснати помощи за отопление
Целева помощ за отопление до момента е отпусната на 5244 домакинства в област Ямбол. Има вероятност тази година броят им да надхвърли отпуснатите през изминалия отоплителен сезон. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2023 година, съобщиха от общинската администрация. Той беше представен от кмета Ал ...
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
Тикер в 17:29 ч.
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюдже ...
Начало Контекст
336
България

Жена от Кресна пострада при побой

Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград.Деветнадесетгодишната жена е съобщила, че около 19:00 на същата дата, мъж на 21 години, съгражданин на пострадалата, я качил против волята в управляван от него лек автомобил.

| 18 Октомври 2024, 12:59 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой
Снимка © БТА

Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел. 112 .

Обучение на социални работници, психолози, кариерни консултанти за подхода „#Мога сама“ организира във Враца неправителствената организация (НПО) Фондация „Emprove“. Обучението се провежда в Младежки център – Враца и е част от национално турне, насочено към хора от подкрепящите професии, които работят с жени, попаднали във връзки с насилие или излезли от такива, разказа Анелия Митова, един от авторите на подхода и лектор във фондацията.

„Ние ги наричаме жените-survivors и целта ни е да ги овластим и да им помогнем да си стъпят отново на краката, да започнат едни нов живот, след като са излезли от тази връзка.“ По думите похватът „Мога сама“ е наръчник от техники и методи как да вдъхват увереност в тези жени, как те да определят силните си страни, как да си намерят работа, на какви ресурси могат да разчитат в общността, да

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.

Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.  

От „Топлофикация – Перник“ отново напомнят, че е необходимо да се завъртят винтилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Също така за оптимално функциониране на вътрешната отоплителна инсталация (ВОИ) е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури, като да се приключат всички ремонти по ВОИ. Лицето, което е упълномощено за работа с абонатната станция, да запълни ВОИ. В сгради – етажна собственост, в които ВОИ не е запълнена поради продължаващи

В Плевен тази сутрин пристигнаха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Тиражът им е 225 000 броя, съобщи Евгени Петков, член на екипа за техническо-организационна подготовка на изборите при Областна администрация. 

Броят на бюлетините е оптимизиран спрямо този от вота за Народно събрание и Европейски парламент, проведен на 9 юни, коментира той. Бюлетините бяха разтоварени пред Областна администрация, като районът беше отцепен от полицията. Още днес те се предоставят на общинските администрации в област Плевен.

За най-голямата община в областта – Плевенска, броят на доставените бюлетини е 113 000.

Припомняме, че общо 215 кандидати за народни представители са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври в 15-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Плевенски. Освен листи с кан

Софийският градски съд постанови две години затвор, като е отложил изпълнението на общо наказание за срок от четири години, на Бахжат Ал-Макуаси, обвинен за престъпление против републиката, съобщиха от прокуратурата. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред горната инстанция.

Съдът е признал Ал-Макуаси за невиновен по обвинението "пропаганда за война", по глава 14 от Наказателния кодекс "Престъпления против мира и човечеството".

За виновен е признат по второто обвинение, което е по Първа глава от Наказателния кодекс "Престъпления против републиката". То е за това, че с цел да създаде смут и страх в населението, подсъдимият е изготвил звукови и текстове съобщения на български, арабски и английски език и е изпратил същите на двама граждани чрез електронно приложение. В съобщенията е отправил закани, че ще убива, коли и нареже всеки евреин, че ще отм

Окръжен съд – Благоевград призна за виновен  румънски гражданин, причинил смъртта на двама души при пътнотранспортно произшествие. Наложеното наказание е „лишаване от свобода“ за срок от три години и отнемане на правото да управлява моторно превозно средство (МПС) за срок от пет години, считано от датата на влизане на присъдата в сила.

 Румънският гражданин е признат за виновен, затова, че е шофирал с превишена скорост и по непредпазливост е причинил смъртта на други двама румънски граждани. От Окръжната прокуратура припомнят, че на  26.09.2020 г. около 18:00 часа на Автомагистрала „Струма“ водъчъте управлявал лек автомобил със скорост над 160 км./ч. при ограничение от 140 км/ч. Пътувал е от село Кулата към град Сандански. По непредпазливост е причинил смъртта на двамата румънски граждани. 

Подсъдимият е осъден да заплати

Деветнадесетгодишната жена е съобщила, че около 19:00 на същата дата, мъж на 21 години, съгражданин на пострадалата, я качил против волята в управляван от него лек автомобил. 

Жената е отведена в район около града, където е пребита. След извършен медицински преглед е установено, че пострадалата има охлузвания и кръвонасядания в областта на главата и тялото.

От работещите по случая полицейски служители на РУ-Сандански са предприети незабавни действия, в резултат на които извършителят на деянието е установен. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Отворена за кандидатстване е процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма „Храни и основно материално подпомагане“ (2021-2027), се посочва в съобщение на представителната фейсбук страница „Подкрепа за теб“. Целта на инициативата е материална подкрепа чрез пакети с продукти, предназначени за новородени деца от целевите групи, допълнена със съпътстващи мерки за повишаване на тяхното благосъстояние и в подкрепа на тяхното социално включване.

Предвидено е пакетите да се предоставят за новородени деца от бедни семейства, деца, при които е установен риск от изоставяне - деца настанени в приемни семейства, деца на родители, жертви на насилие. Процедурата е с конкретен бенефициент Агенцията за социално подпомагане (АСП). По нея асоциирани партньори на кандидата могат да бъдат всички общини по сми

Прокуратурата внесе повторно в съда обвинителен акт по делото за причиняване на смърт при тежък инцидент в тунел „Ечемишка“. Това съобщиха от държавното обвинение.

Този път деянието е квалифицирано като причинена смърт по непредпазливост в условията на независимо съпричиняване на смърт от служители по транспорта, които са нарушили правилата за експлоатация на пътното съоръжение.

На 5 юни Софийският окръжен съд върна делото на прокуратурата. На разпоредителното заседание по делото съдът прие, че има допуснати неясноти в обвинителния акт и съществени процесуални нарушения, които трябва да се отстранят. 

Инцидентът стана през февруари 2017 година. Тогава в тунела падна една от лампите, а от удара върху колата загина 64-годишната Елена Михайлова. Частни обвинители в процеса са децата на жертвата.

През 2018 г. прокуратурата обвини шестима души,

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

Предсрочното прекратяване на договорите с превозвачите няма да сложи край на агонията с частния градски транспорт в Пловдив, а ще я удължи с още над 10 години. Като вторичен ефект ще е „убиването“ на общинското дружество "Екобус" и възможността да имаме общински градски транспорт. Това заявиха на пресконференция в Пловдив общинските съветници от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Веселина Александрова, Николай Гюров, Йоно Чипилски и Добромира Костова. 

Миналата седмица Община Пловдив изпрати едномесечни предизвестия до превозвачите от градския транспорт за прекратяване на договора от 2018 година, обект на който са 13 линии. Като причина за решението от Общината посочиха неизпълнение от страна на някои от фирмите на клаузите по договора и продължаване на пропускането на курсове по някои от линиите."При прекратяване на договора от 2016 го

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Общо 2410 души ще работят в секционните избирателни комисии в област Монтана за парламентарния вот на 27 октомври
На 5244 семейства в област Ямбол до момента са отпуснати помощи за отопление
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
В детайли
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
На преден план
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В детайли
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Основна линия
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Местен фокус
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Контекст
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Местен фокус
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.