Начало Контекст В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
324
ВОТ 27 октомври 2024

В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври.Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова.

| 18 Октомври 2024, 12:59 ч.
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Снимка © БТА

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова. На въпрос тя уточни, че в рамките на нормалното е доставените бюлетини да са по-малко от поисканите.

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

На заседание на Общински съвет – Бяла Слатина беше подкрепено намерение на администрацията да кандидатства с проектно предложение за обновяване на стадиона в града. Финансиране ще се търси от „Националната програма на споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти“ на Министерството на младежта и спорта (ММС). Съветниците одобриха участието на общината да бъде 10% от общата стойност на проекта. 

Община Бяла Слатина подготвя необходимата документация за финансиране на дейности по обновяване и ремонт на стадиона в град Бяла Слатина, тъй като условията за спорт там не са добри, пише в докладната на кмета инж. Иво Цветков. 

Според документа се предвиждат ремонти в основната сграда, прилежащата спортна инфраструктура и на спортни съоръжения. 

От ММС са обявили кампания за набиране на проекти от 20 септември, която изтича на 23 о

Денят на българския производител ще се състои на 18 и 19 октомври на изложбените площи до разклона за сливенското село Мечкарево. Това съобщиха организаторите от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Министерството на земеделието, с подкрепата на Държавен фонд "Земеделие". 

Предвижда се изложението да бъде официално открито на 19 октомври от министъра на земеделието и храните д-р Георги Тахов и изпълнителния директор на ИАСРЖ Георги Йорданов. В официалното откриване ще участват браншови асоциации, които налагат България като бранд за висококачествени и чисти храни. 

Говедовъдството ще бъде представено с над 150 животни от млечни, месодайни и автохтонни породи. Биволите от породата "Българска мурра" също ще участват. Интерес за посетителите ще представляват и класните селекции в коневъдството, които ще бъдат представени от

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Раздаването по общини започва още днес с Хасково и Димитровград. В останалите девет административно-териториални единици на областта бюлетините ще се извозват от понеделник, посочи Филипова-Рангелова. Тя информира, че от вчера вече е започнало и обучението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК).

Вчера в държавната администрация в южния областен център бяха доставени и 688 ролки хартия, с които ще бъдат зареждани 344-те машини, с които ще се гласува на изборите.

Междувременно вече са налични и 400 бюлетини и машина, с която ще бъде произвеждан частичният вот за кмет на кметство в свиленградското село Студена на 20 октомври, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Свиленград Мариана Димитрова. Гласуването ще е в една секция, кандидатите са четирима.

    

България трябва да изготви първия си средносрочен фискално-структурен план 2025-2028, като в него трябва да бъдат включени политики, реформи и инвестиции, предвидени за този четиригодишен период. В плана ще бъдат включени, освен инвестициите на министерствата, и инвестициите за местно развитие. Това каза по време на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс. „Албена“ служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова. 

Тя допълни, че местните инвестиции трябва да бъдат част от националната инвестиционна политика и програма и трябва да осигуряват реалният икономически растеж. „Трябва да има обвързаност на целите, политиките инвестициите за общините и министерствата на национално и на европейско ниво“, каза още Петкова. 

Министър Петкова посочи, че Министерството на финансите анализира добрите европейски практики

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Рехабилитацията на магистралния водопровод, захранващ селата Орехово, Малево, Хвойна и Павелско в община Чепеларе, се планира да започне в началото на следващия строителен сезон през 2025 г., прогнозира кметът на Чепеларе Боран Хаджиев.

Общината сега е в етап на обявяване на процедура за избор на изпълнител за обекта.

Проектът за ремонт на магистралния водопровод се изпълнява с финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на обща стойност 7,5 млн. лв.  Жители на Павелско организираха през лятото поредица от протести, настоявайки за решаване на проблема с режима на водата в селото.  

Заради амортизирания водопровод селото изпитва от години недостиг на питейна вода през летните месеци. С осигуреното от МРРБ финансиране ще се извърши рехабилитация на трасе с дължина 5,4 км, както и втори проект по преминаване на магистралния в

Нашето намерение е още с бюджета за 2025 година разходите за отбрана да достигнат по-високо ниво от 2,5 процента от Брутния вътрешен продукт (БВП). Това каза в словото си при отбелязването на Деня на военния парашутист в Пловдив заместник-министърът на отбраната Радостин Илиев. По думите му днешната среда за сигурност, опитът на съюзниците и изискванията на съвременната среда налагат запазването на по-висок разход в областта на отбраната и отделяните за сега 2 процента от БВП се оказват недостатъчни.

Илиев припомни, че тази година заплащането в армията се увеличи средно с 10 процента и допълни, че за следващата година се планира ново увеличение - около 30 на сто. Процесът за модернизация и превъоръжаване на Българската армия ще продължи с ускорени темпове и за напред, допълни зам.-министърът.

Зам.-министърът отбеляза, че в българската история има много запечатани моменти

Националната система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух (НСМКАВ) на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) се състои от 48 пункта за мониторинг на въздуха. От тях девет са с ръчно вземане на проби, 30 са автоматични измервателни станции, пет са автоматични ДОАС (Диференциална оптична абсорбционна спектроскопия) системи, работещи на оптичен принцип, и четири автоматични измервателни станции за мониторинг на качеството на атмосферния въздух в горски екосистеми. Това се посочва в отговор на ресорното министерство на запитване .

От МОСВ отбелязват че разположението на пунктовете е съгласно изискванията на европейското и национално законодателство. 

„Същите се разполагат съгласно изисквания, посочени в действащото към момента на поставянето им законодателство“, посочват от МОСВ. „Тези изисквания са посочени в Приложение № 6 към

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2023 година, съобщиха от общинската администрация. Той беше представен от кмета Ал ...
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, .  По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цин ...
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Бележници с имена на хора са иззети от търговски обекти в област Разград при полицейска операция днес. Специализираната акция бе насочена към предотвратяване на подготвяни нарушени ...
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Окръжен съд – Сливен постанови определение, с което взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж с инициали Т.Я.И., обвинен в изнасилване на малоле ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2023 година, съобщиха от общинската администрация. Той беше представен от кмета Ал ...
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
Тикер в 17:35 ч.
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюдже ...
Начало Контекст
324
ВОТ 27 октомври 2024

В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври.Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова.

| 18 Октомври 2024, 12:59 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Снимка © БТА

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова. На въпрос тя уточни, че в рамките на нормалното е доставените бюлетини да са по-малко от поисканите.

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

На заседание на Общински съвет – Бяла Слатина беше подкрепено намерение на администрацията да кандидатства с проектно предложение за обновяване на стадиона в града. Финансиране ще се търси от „Националната програма на споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти“ на Министерството на младежта и спорта (ММС). Съветниците одобриха участието на общината да бъде 10% от общата стойност на проекта. 

Община Бяла Слатина подготвя необходимата документация за финансиране на дейности по обновяване и ремонт на стадиона в град Бяла Слатина, тъй като условията за спорт там не са добри, пише в докладната на кмета инж. Иво Цветков. 

Според документа се предвиждат ремонти в основната сграда, прилежащата спортна инфраструктура и на спортни съоръжения. 

От ММС са обявили кампания за набиране на проекти от 20 септември, която изтича на 23 о

Денят на българския производител ще се състои на 18 и 19 октомври на изложбените площи до разклона за сливенското село Мечкарево. Това съобщиха организаторите от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Министерството на земеделието, с подкрепата на Държавен фонд "Земеделие". 

Предвижда се изложението да бъде официално открито на 19 октомври от министъра на земеделието и храните д-р Георги Тахов и изпълнителния директор на ИАСРЖ Георги Йорданов. В официалното откриване ще участват браншови асоциации, които налагат България като бранд за висококачествени и чисти храни. 

Говедовъдството ще бъде представено с над 150 животни от млечни, месодайни и автохтонни породи. Биволите от породата "Българска мурра" също ще участват. Интерес за посетителите ще представляват и класните селекции в коневъдството, които ще бъдат представени от

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Раздаването по общини започва още днес с Хасково и Димитровград. В останалите девет административно-териториални единици на областта бюлетините ще се извозват от понеделник, посочи Филипова-Рангелова. Тя информира, че от вчера вече е започнало и обучението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК).

Вчера в държавната администрация в южния областен център бяха доставени и 688 ролки хартия, с които ще бъдат зареждани 344-те машини, с които ще се гласува на изборите.

Междувременно вече са налични и 400 бюлетини и машина, с която ще бъде произвеждан частичният вот за кмет на кметство в свиленградското село Студена на 20 октомври, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Свиленград Мариана Димитрова. Гласуването ще е в една секция, кандидатите са четирима.

    

България трябва да изготви първия си средносрочен фискално-структурен план 2025-2028, като в него трябва да бъдат включени политики, реформи и инвестиции, предвидени за този четиригодишен период. В плана ще бъдат включени, освен инвестициите на министерствата, и инвестициите за местно развитие. Това каза по време на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс. „Албена“ служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова. 

Тя допълни, че местните инвестиции трябва да бъдат част от националната инвестиционна политика и програма и трябва да осигуряват реалният икономически растеж. „Трябва да има обвързаност на целите, политиките инвестициите за общините и министерствата на национално и на европейско ниво“, каза още Петкова. 

Министър Петкова посочи, че Министерството на финансите анализира добрите европейски практики

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Рехабилитацията на магистралния водопровод, захранващ селата Орехово, Малево, Хвойна и Павелско в община Чепеларе, се планира да започне в началото на следващия строителен сезон през 2025 г., прогнозира кметът на Чепеларе Боран Хаджиев.

Общината сега е в етап на обявяване на процедура за избор на изпълнител за обекта.

Проектът за ремонт на магистралния водопровод се изпълнява с финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на обща стойност 7,5 млн. лв.  Жители на Павелско организираха през лятото поредица от протести, настоявайки за решаване на проблема с режима на водата в селото.  

Заради амортизирания водопровод селото изпитва от години недостиг на питейна вода през летните месеци. С осигуреното от МРРБ финансиране ще се извърши рехабилитация на трасе с дължина 5,4 км, както и втори проект по преминаване на магистралния в

Нашето намерение е още с бюджета за 2025 година разходите за отбрана да достигнат по-високо ниво от 2,5 процента от Брутния вътрешен продукт (БВП). Това каза в словото си при отбелязването на Деня на военния парашутист в Пловдив заместник-министърът на отбраната Радостин Илиев. По думите му днешната среда за сигурност, опитът на съюзниците и изискванията на съвременната среда налагат запазването на по-висок разход в областта на отбраната и отделяните за сега 2 процента от БВП се оказват недостатъчни.

Илиев припомни, че тази година заплащането в армията се увеличи средно с 10 процента и допълни, че за следващата година се планира ново увеличение - около 30 на сто. Процесът за модернизация и превъоръжаване на Българската армия ще продължи с ускорени темпове и за напред, допълни зам.-министърът.

Зам.-министърът отбеляза, че в българската история има много запечатани моменти

Националната система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух (НСМКАВ) на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) се състои от 48 пункта за мониторинг на въздуха. От тях девет са с ръчно вземане на проби, 30 са автоматични измервателни станции, пет са автоматични ДОАС (Диференциална оптична абсорбционна спектроскопия) системи, работещи на оптичен принцип, и четири автоматични измервателни станции за мониторинг на качеството на атмосферния въздух в горски екосистеми. Това се посочва в отговор на ресорното министерство на запитване .

От МОСВ отбелязват че разположението на пунктовете е съгласно изискванията на европейското и национално законодателство. 

„Същите се разполагат съгласно изисквания, посочени в действащото към момента на поставянето им законодателство“, посочват от МОСВ. „Тези изисквания са посочени в Приложение № 6 към

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
В детайли
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
На преден план
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В детайли
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Основна линия
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Местен фокус
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Контекст
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Местен фокус
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.