Начало В детайли До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
245
България

До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.

| 18 Октомври 2024, 13:06 ч.
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Снимка © Милен Миланов / БТА (ПБ)

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата",

Инж. Андреан Ваньов е новият заместник-кмет по строителство и благоустройство на Шумен. Той бе представен на брифинг от кмета на общината проф. Христо Христов. 

Инж. Ваньов заменя на поста Лиляна Янкова-Гайдаржиева, която беше представена като зам.-кмет по строителство и благоустройство на пресконференция на 1 юли, след като предишният заместник-кмет по строителство и екология на община Шумен арх. Николай Симеонов подаде заявление за напускане на поста.

Проф. Христов каза за инж. Ваньов, че има над 20-годишен опит в областта на индустриалното и гражданското строителство, с богат опит е като ръководител на инвестиционни проекти и в чужбина - в Казахстан, Татарстан, Австралия, Украйна. Инж. Ваньов е работил и за внедряването на високотехнологични и иновативни решения в областта на енергетиката, енергийната ефективност, както и по техническото изпълнение и отчитане на

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Цената на водата трябва да стане двукомпонентна, както е на другите комунални услуги, и това ще бъде по-справедливо за потребителите, каза инж. Иван Иванов, председател на Българската асоциация по водите (БАВ), който бе сред участниците в Годишната среща на местните власти, която се проведе в Албена.

Неговата позиция беше, че едната от компонентите трябва да бъде постоянна. По думите му тя ще бъде за разходите на ВиК-дружествата за поддръжката на мрежата. По този начин операторите ще имат предвидимост за едни постоянни доходи, с които да разполагат, обясни Иванов. Той уточни, че другата компонента в цената на водата ще е плаваща и ще бъде за разходите на дружествата за осъществяване на услугите, свързани с отстраняване на аварии, заплати, поддръжка на техника и т.н.

Ако цената стане двукомпонентна, това ще е по-справедливо и за потребителите, посочи Иванов. Неговият арг

Основна причината за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA през септември е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж. Това каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“. Министерството на отбраната представя на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември т.г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево.

Авиационното произшествие е класифицирано като катaстрофа, посочи полковник Василев.

Като съпътстващи причини той посочи нарушаване на мерките за безопасност, нарушаване на реда на изпълнение на полетната задача и неправилна оценка на запаса от височина при вземане на решение за начина на извеждане на въздухоплавателното средство от фигура във вертикалната равнина, тъй като в г

Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.  

От „Топлофикация – Перник“ отново напомнят, че е необходимо да се завъртят винтилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Също така за оптимално функциониране на вътрешната отоплителна инсталация (ВОИ) е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури, като да се приключат всички ремонти по ВОИ. Лицето, което е упълномощено за работа с абонатната станция, да запълни ВОИ. В сгради – етажна собственост, в които ВОИ не е запълнена поради продължаващи ремонти в някое от жилищата, отоплението няма да бъде включено.

Да припомним, че от „Топлофикация – Перник“ съобщиха през месец септември, че дружеството е в пълна готовност за новия отоплителен сезон. Според изискванията на нормативната уредба предприятието трябва да осигурява подаването на топлинна енергия към клиентите в периода от 1 октомври до 30 април или да бъдат отчетени три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12 и прогноза за трайно застудяване.

Местна инициативна рибарска група (МИРГ) - Самоков - Белица - Сърница ще работи за развитието на рибарския сектор с нови технологии, съобщиха от сдружението след проведена среща за подготовка на Стратегията по подхода "Водено от общностите местно развитие" (ВОМР). 

От инициативната група посочват, че изпълнителният директор Йоанна Спасова е разяснила основните цели на стратегията и е събрала предложенията за развитието на сектора. 

Те са свързани с развитието на рибарския сектор, като бе изтъкнато, че разработката трябва да бъде насочена към възможности за пречистване на водата, както и за нови технологии, чрез които да се намали количеството на водния ресурс, което се ползва от сектора. Има предложения за закупуване на техника и оборудване за рибопроизводството и рибопреработката. 

По отношение на секторите извън аквакултурите ще бъдат заложени въз

Мащабна полицейска операция срещу купуването на гласове се провежда на територията на Софийска област, съобщиха от МВР.  Повече информация ще бъде дадена от комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София

В петък служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков обяви, че са образувани са близо 50 досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите. Постъпили са близо 140 сигнала, извършени са над 100 проверки, като почти една четвърт от тях са прекратени. В 14 от сигналите е имало данни за престъпление, посочи той. 

До момента са задържани 23-ма души. Изготвени са 471 предупредителни протоколи. До момента е имало над 100 операции на МВР, стана ясно още от думите на Атанас Илков. 

Засилени мерки за опазване на реда в столицата на 19 октомври по повод футболното дерби между ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София ще бъдат взети от полицията, съобщиха от МВР.

Футболната среща ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ на 19 октомври, събота, от 15:45 часа. Входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 13:45 часа.

От МВР отбелязват, че във връзка със спецификата на спортната проява се очаква струпване на много хора в централната градска част и по основните булеварди. Възможни са моментни затруднения в трафика и забавяне по някои линии на градския транспорт.

В часовете на придвижване на привържениците към и от Националния стадион „Васил Левски“, организацията на движението ще става по преценка на полицията с цел намаляване на риска от инциденти, от нарушаване на обществения ред и вандалски прояви по отношение на

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Административният съд в Хасково е постановил частична отмяна на решение на Общински съвет – Димитровград от 21 декември 2023 г. за размера на таксата за битови отпадъци за населението на Димитровград и село Бодрово за 2024 година, се вижда от съобщение, публикувано на сайта на съда.

За да отмени решението в оспорените му части, тричленен състав на съда е приел, че общинският съвет е определил по-висок размер на таксата от необходимия за покриване на материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата от страна на дружеството изпълнител.

Решението на административния съд подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

Такса "битови отпадъци" в Димитровград и село Бодрово беше отменена частично от Административния съд в Хасково и за 2023 година, както и за 2022 година.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
В Пазарджик започна обновяването на десет улици като първи етап от планираната реконструкция на улици, водопроводи и канализация в град Пазарджик, съобщиха от общинската администра ...
Община Георги Дамяново ще поеме временен дълг за финансиране ремонта на общински път
Общинските съветници в Георги Дамяново, център на едноименната община в област Монтана, гласуваха на своя сесия решение за поемане на общински дълг за осигуряване на финансиране за ...
ВКС оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана
Върховният касационен съд (ВКС) оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана, на Жоро Джевизов през 2018 г. в Пловди ...
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си на 20 октомври, съобщиха от Общината.  Програмата за празника включва ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
В Пазарджик започна обновяването на десет улици като първи етап от планираната реконструкция на улици, водопроводи и канализация в град Пазарджик, съобщиха от общинската администра ...
Тикер в 17:26 ч.
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които ...
Начало В детайли
245
България

До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.

| 18 Октомври 2024, 13:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Снимка © Милен Миланов / БТА (ПБ)

От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“.

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата",

Инж. Андреан Ваньов е новият заместник-кмет по строителство и благоустройство на Шумен. Той бе представен на брифинг от кмета на общината проф. Христо Христов. 

Инж. Ваньов заменя на поста Лиляна Янкова-Гайдаржиева, която беше представена като зам.-кмет по строителство и благоустройство на пресконференция на 1 юли, след като предишният заместник-кмет по строителство и екология на община Шумен арх. Николай Симеонов подаде заявление за напускане на поста.

Проф. Христов каза за инж. Ваньов, че има над 20-годишен опит в областта на индустриалното и гражданското строителство, с богат опит е като ръководител на инвестиционни проекти и в чужбина - в Казахстан, Татарстан, Австралия, Украйна. Инж. Ваньов е работил и за внедряването на високотехнологични и иновативни решения в областта на енергетиката, енергийната ефективност, както и по техническото изпълнение и отчитане на

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Цената на водата трябва да стане двукомпонентна, както е на другите комунални услуги, и това ще бъде по-справедливо за потребителите, каза инж. Иван Иванов, председател на Българската асоциация по водите (БАВ), който бе сред участниците в Годишната среща на местните власти, която се проведе в Албена.

Неговата позиция беше, че едната от компонентите трябва да бъде постоянна. По думите му тя ще бъде за разходите на ВиК-дружествата за поддръжката на мрежата. По този начин операторите ще имат предвидимост за едни постоянни доходи, с които да разполагат, обясни Иванов. Той уточни, че другата компонента в цената на водата ще е плаваща и ще бъде за разходите на дружествата за осъществяване на услугите, свързани с отстраняване на аварии, заплати, поддръжка на техника и т.н.

Ако цената стане двукомпонентна, това ще е по-справедливо и за потребителите, посочи Иванов. Неговият арг

Основна причината за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA през септември е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж. Това каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“. Министерството на отбраната представя на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември т.г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево.

Авиационното произшествие е класифицирано като катaстрофа, посочи полковник Василев.

Като съпътстващи причини той посочи нарушаване на мерките за безопасност, нарушаване на реда на изпълнение на полетната задача и неправилна оценка на запаса от височина при вземане на решение за начина на извеждане на въздухоплавателното средство от фигура във вертикалната равнина, тъй като в г

Във връзка с очакваното понижение на среднодневните температури топлоподаването ще започне първо в административните и обществени сгради, училищата и детските градини.  

От „Топлофикация – Перник“ отново напомнят, че е необходимо да се завъртят винтилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението. Също така за оптимално функциониране на вътрешната отоплителна инсталация (ВОИ) е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури, като да се приключат всички ремонти по ВОИ. Лицето, което е упълномощено за работа с абонатната станция, да запълни ВОИ. В сгради – етажна собственост, в които ВОИ не е запълнена поради продължаващи ремонти в някое от жилищата, отоплението няма да бъде включено.

Да припомним, че от „Топлофикация – Перник“ съобщиха през месец септември, че дружеството е в пълна готовност за новия отоплителен сезон. Според изискванията на нормативната уредба предприятието трябва да осигурява подаването на топлинна енергия към клиентите в периода от 1 октомври до 30 април или да бъдат отчетени три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12 и прогноза за трайно застудяване.

Местна инициативна рибарска група (МИРГ) - Самоков - Белица - Сърница ще работи за развитието на рибарския сектор с нови технологии, съобщиха от сдружението след проведена среща за подготовка на Стратегията по подхода "Водено от общностите местно развитие" (ВОМР). 

От инициативната група посочват, че изпълнителният директор Йоанна Спасова е разяснила основните цели на стратегията и е събрала предложенията за развитието на сектора. 

Те са свързани с развитието на рибарския сектор, като бе изтъкнато, че разработката трябва да бъде насочена към възможности за пречистване на водата, както и за нови технологии, чрез които да се намали количеството на водния ресурс, което се ползва от сектора. Има предложения за закупуване на техника и оборудване за рибопроизводството и рибопреработката. 

По отношение на секторите извън аквакултурите ще бъдат заложени въз

Мащабна полицейска операция срещу купуването на гласове се провежда на територията на Софийска област, съобщиха от МВР.  Повече информация ще бъде дадена от комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София

В петък служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков обяви, че са образувани са близо 50 досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите. Постъпили са близо 140 сигнала, извършени са над 100 проверки, като почти една четвърт от тях са прекратени. В 14 от сигналите е имало данни за престъпление, посочи той. 

До момента са задържани 23-ма души. Изготвени са 471 предупредителни протоколи. До момента е имало над 100 операции на МВР, стана ясно още от думите на Атанас Илков. 

Засилени мерки за опазване на реда в столицата на 19 октомври по повод футболното дерби между ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София ще бъдат взети от полицията, съобщиха от МВР.

Футболната среща ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ на 19 октомври, събота, от 15:45 часа. Входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 13:45 часа.

От МВР отбелязват, че във връзка със спецификата на спортната проява се очаква струпване на много хора в централната градска част и по основните булеварди. Възможни са моментни затруднения в трафика и забавяне по някои линии на градския транспорт.

В часовете на придвижване на привържениците към и от Националния стадион „Васил Левски“, организацията на движението ще става по преценка на полицията с цел намаляване на риска от инциденти, от нарушаване на обществения ред и вандалски прояви по отношение на

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Административният съд в Хасково е постановил частична отмяна на решение на Общински съвет – Димитровград от 21 декември 2023 г. за размера на таксата за битови отпадъци за населението на Димитровград и село Бодрово за 2024 година, се вижда от съобщение, публикувано на сайта на съда.

За да отмени решението в оспорените му части, тричленен състав на съда е приел, че общинският съвет е определил по-висок размер на таксата от необходимия за покриване на материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата от страна на дружеството изпълнител.

Решението на административния съд подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

Такса "битови отпадъци" в Димитровград и село Бодрово беше отменена частично от Административния съд в Хасково и за 2023 година, както и за 2022 година.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Община Георги Дамяново ще поеме временен дълг за финансиране ремонта на общински път
ВКС оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
В детайли
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
На преден план
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В детайли
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Основна линия
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Местен фокус
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Контекст
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Местен фокус
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
На преден план
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.