Начало Контекст В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
306
България

В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация

В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори.Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово.

| 18 Октомври 2024, 13:30 ч.
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
Снимка © Областна администрация-Габрово

В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово. 

През изминалата седмица в област Видин са станали 10 пътнотранспортни произшествия (ПТП) с материални щети, регистрирана е и една катастрофа с пострадал. Вчера при ПТП на изхода на областния град в посока Дунавци е загинал 35-годишен мотоциклетист, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ – Видин главен инспектор Владимир Герасимов.

От 7 до 13 октомври пътните полицаи са проверили 179 моторни превозни средства (МПС). За констатирани нарушения по Закона за движение по пътищата са съставени 90 акта и 123 глоби по фиш, един акт - по Кодекса за застраховането, и три – по Закона за българските лични документи, допълни Герасимов. Той уточни, че издадените електронни фишове през седмицата възлизат на 98 броя, заснетите клипове за превишена скорост са 671. При проверките в региона са засечени трима водачи, шофирали след употреба на алкохол, както и

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Рамково споразумение за взаимопомощ между общините и електроразпределителните дружества (ЕРП) подписаха по време на Годишната среща на местните власти в курортен комплекс "Албена" трите електроразпределителни дружества и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). 

С това споразумение ще утвърдим нашия диалог с ЕРП-тата. Разчитам действително на диалог и съдействие на ЕРП с всички кметове и общини, каза председателят на Управителния съвет на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов. 

Председателят на Управителния съвет на "Електроразпределение Север" Атанас Колев каза, че дружеството не е спирало да работи заедно с местната власт. "Надявам се с подписването на това споразумение да продължим да си партнираме, както и досега", каза още той. 

"Това споразумение е плод на много работа. Работа не по текстовете, а по-скоро по коорд

Товарът е бил съпроводен от части на МВР и жандармерията, а упълномощени представители на Областна администрация-Габрово и Районна избирателна комисия-Габрово са приели изборните книжа.

Общо 26 партии и коалиции се регистрираха за предстоящите парламентарни избори в 7-и Многомандатен избирателен район-Габрово, кандидатите за депутати са общо 121. От тях 32 са жени, а 89 - мъже. До момента общият брой секции на територията на областта са 237, в 156 от тях ще има възможност за гласуване и с хартиени бюлетини, и с машини.

Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Това съобщиха от звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

На 15 октомври в 02:17 часа на пункта пристига влекач с полуремарке с турска регистрация. Водачът – турски гражданин, представя документи за превозваната групажна стока от Турция през България за Франция. По метода „анализ на риска“ камионът е селектиран за щателна митническа проверка, включително с рентген, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение.

При последвалия физически контрол сред декларираната стока са открити чували, пълни с кутии цигари. Установени са 100 000 къса (5000 кутии) цигари от две марки с турски бандерол. Недеклариранит

За извършване на незаконен сондаж сигнализира гражданското обединение „Вода за Омуртаг“. Чрез съобщение до медиите от „Вода за Омуртаг“ посочват, че Община Омуртаг е възложила реализирането на сондаж до село Угледно, без да са изпълнени необходимите процедури. Това е установено след справка с Басейнова дирекция „Черноморски район“ (БДЧР), посочва в прессъобщението координаторът на Гражданското обединение Магдалена Славова.

От “Вода за Омуртаг” достъпихме информацията по случая, след като отправихме официален сигнал до БДЧР и поредица от заявления по Закона за достъп на информация (ЗДОИ), в периода от 27 септември до 4 октомври тази година, понеже бяхме алармирани за случващото се от граждани, информира Славова. Според нея незаконният сондаж до Угледно е констатиран на 10 септември от експерти на Басейнова дирекция “Черноморс

Тийнейджър е задържан от служители на Рaйонно управление - Септември за притежание на наркотици, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.

На централния булевард вчера в града полицаи са извършили проверка на 17-годишно момче. Така станало ясно, че младежът носи в себе си полиетиленово пликче със суха зелена листна маса, който се оказала синтетичен канабиноид, добавят още от полицията.

Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа в ареста на Районно управление -Септември. По случая е образувано бързо производство, поясняват те.

Припомняме, че трима бяха задържани през почивните дни в областта за притежание на наркотици, като срещу тях също се водят бързи производства.

Цената на водата трябва да стане двукомпонентна, както е на другите комунални услуги, и това ще бъде по-справедливо за потребителите, каза инж. Иван Иванов, председател на Българската асоциация по водите (БАВ), който бе сред участниците в Годишната среща на местните власти, която се проведе в Албена.

Неговата позиция беше, че едната от компонентите трябва да бъде постоянна. По думите му тя ще бъде за разходите на ВиК-дружествата за поддръжката на мрежата. По този начин операторите ще имат предвидимост за едни постоянни доходи, с които да разполагат, обясни Иванов. Той уточни, че другата компонента в цената на водата ще е плаваща и ще бъде за разходите на дружествата за осъществяване на услугите, свързани с отстраняване на аварии, заплати, поддръжка на техника и т.н.

Ако цената стане двукомпонентна, това ще е по-справедливо и за потребителите, посочи Иванов. Неговият арг

България за първи път е домакин на Европейския конгрес по неврохирургия. Това съобщиха от Българското дружество по неврохирургия. Откриването на конгреса ще бъде тази вечер в НДК. Официален гост на събитието ще бъде председателят на Народното събрание Рая Назарян, която ще отправи своето приветствие към гостите и делегатите на форума. В конгреса, който ще продължи до 17 октомври, ще участват над 1600 медицински специалисти от целия свят.

Президент на конгреса на Европейската асоциация на неврохирургичните дружества е проф. Николай Габровски, който е и председател на Българското дружество по неврохирургия. Мотото на конгреса тази година е „Иновации. Образование. Лидерство“. В програмата на форума са предвидени десетки сесии, посветени на технологичния напредък, на иновативните методи на лечение, на нови, оригинални изследвания на мозъка и нервната система. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
В Пазарджик започна обновяването на десет улици като първи етап от планираната реконструкция на улици, водопроводи и канализация в град Пазарджик, съобщиха от общинската администра ...
Община Георги Дамяново ще поеме временен дълг за финансиране ремонта на общински път
Общинските съветници в Георги Дамяново, център на едноименната община в област Монтана, гласуваха на своя сесия решение за поемане на общински дълг за осигуряване на финансиране за ...
ВКС оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана
Върховният касационен съд (ВКС) оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана, на Жоро Джевизов през 2018 г. в Пловди ...
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си на 20 октомври, съобщиха от Общината.  Програмата за празника включва ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Общо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта и съобщен ...
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
С тържествен водосвет днес в общинската болница в Горна Оряховица бяха открити напълно ремонтираните отделения по очни болести и по "Уши, нос, гърло" (УНГ). Официалното откриване с ...
Тикер в 18:30 ч.
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Каза ...
Начало Контекст
306
България

В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация

В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори.Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово.

| 18 Октомври 2024, 13:30 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
Снимка © Областна администрация-Габрово

В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово. 

През изминалата седмица в област Видин са станали 10 пътнотранспортни произшествия (ПТП) с материални щети, регистрирана е и една катастрофа с пострадал. Вчера при ПТП на изхода на областния град в посока Дунавци е загинал 35-годишен мотоциклетист, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ – Видин главен инспектор Владимир Герасимов.

От 7 до 13 октомври пътните полицаи са проверили 179 моторни превозни средства (МПС). За констатирани нарушения по Закона за движение по пътищата са съставени 90 акта и 123 глоби по фиш, един акт - по Кодекса за застраховането, и три – по Закона за българските лични документи, допълни Герасимов. Той уточни, че издадените електронни фишове през седмицата възлизат на 98 броя, заснетите клипове за превишена скорост са 671. При проверките в региона са засечени трима водачи, шофирали след употреба на алкохол, както и

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Рамково споразумение за взаимопомощ между общините и електроразпределителните дружества (ЕРП) подписаха по време на Годишната среща на местните власти в курортен комплекс "Албена" трите електроразпределителни дружества и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). 

С това споразумение ще утвърдим нашия диалог с ЕРП-тата. Разчитам действително на диалог и съдействие на ЕРП с всички кметове и общини, каза председателят на Управителния съвет на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов. 

Председателят на Управителния съвет на "Електроразпределение Север" Атанас Колев каза, че дружеството не е спирало да работи заедно с местната власт. "Надявам се с подписването на това споразумение да продължим да си партнираме, както и досега", каза още той. 

"Това споразумение е плод на много работа. Работа не по текстовете, а по-скоро по коорд

Товарът е бил съпроводен от части на МВР и жандармерията, а упълномощени представители на Областна администрация-Габрово и Районна избирателна комисия-Габрово са приели изборните книжа.

Общо 26 партии и коалиции се регистрираха за предстоящите парламентарни избори в 7-и Многомандатен избирателен район-Габрово, кандидатите за депутати са общо 121. От тях 32 са жени, а 89 - мъже. До момента общият брой секции на територията на областта са 237, в 156 от тях ще има възможност за гласуване и с хартиени бюлетини, и с машини.

Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Това съобщиха от звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

На 15 октомври в 02:17 часа на пункта пристига влекач с полуремарке с турска регистрация. Водачът – турски гражданин, представя документи за превозваната групажна стока от Турция през България за Франция. По метода „анализ на риска“ камионът е селектиран за щателна митническа проверка, включително с рентген, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение.

При последвалия физически контрол сред декларираната стока са открити чували, пълни с кутии цигари. Установени са 100 000 къса (5000 кутии) цигари от две марки с турски бандерол. Недеклариранит

За извършване на незаконен сондаж сигнализира гражданското обединение „Вода за Омуртаг“. Чрез съобщение до медиите от „Вода за Омуртаг“ посочват, че Община Омуртаг е възложила реализирането на сондаж до село Угледно, без да са изпълнени необходимите процедури. Това е установено след справка с Басейнова дирекция „Черноморски район“ (БДЧР), посочва в прессъобщението координаторът на Гражданското обединение Магдалена Славова.

От “Вода за Омуртаг” достъпихме информацията по случая, след като отправихме официален сигнал до БДЧР и поредица от заявления по Закона за достъп на информация (ЗДОИ), в периода от 27 септември до 4 октомври тази година, понеже бяхме алармирани за случващото се от граждани, информира Славова. Според нея незаконният сондаж до Угледно е констатиран на 10 септември от експерти на Басейнова дирекция “Черноморс

Тийнейджър е задържан от служители на Рaйонно управление - Септември за притежание на наркотици, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.

На централния булевард вчера в града полицаи са извършили проверка на 17-годишно момче. Така станало ясно, че младежът носи в себе си полиетиленово пликче със суха зелена листна маса, който се оказала синтетичен канабиноид, добавят още от полицията.

Дрогата е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа в ареста на Районно управление -Септември. По случая е образувано бързо производство, поясняват те.

Припомняме, че трима бяха задържани през почивните дни в областта за притежание на наркотици, като срещу тях също се водят бързи производства.

Цената на водата трябва да стане двукомпонентна, както е на другите комунални услуги, и това ще бъде по-справедливо за потребителите, каза инж. Иван Иванов, председател на Българската асоциация по водите (БАВ), който бе сред участниците в Годишната среща на местните власти, която се проведе в Албена.

Неговата позиция беше, че едната от компонентите трябва да бъде постоянна. По думите му тя ще бъде за разходите на ВиК-дружествата за поддръжката на мрежата. По този начин операторите ще имат предвидимост за едни постоянни доходи, с които да разполагат, обясни Иванов. Той уточни, че другата компонента в цената на водата ще е плаваща и ще бъде за разходите на дружествата за осъществяване на услугите, свързани с отстраняване на аварии, заплати, поддръжка на техника и т.н.

Ако цената стане двукомпонентна, това ще е по-справедливо и за потребителите, посочи Иванов. Неговият арг

България за първи път е домакин на Европейския конгрес по неврохирургия. Това съобщиха от Българското дружество по неврохирургия. Откриването на конгреса ще бъде тази вечер в НДК. Официален гост на събитието ще бъде председателят на Народното събрание Рая Назарян, която ще отправи своето приветствие към гостите и делегатите на форума. В конгреса, който ще продължи до 17 октомври, ще участват над 1600 медицински специалисти от целия свят.

Президент на конгреса на Европейската асоциация на неврохирургичните дружества е проф. Николай Габровски, който е и председател на Българското дружество по неврохирургия. Мотото на конгреса тази година е „Иновации. Образование. Лидерство“. В програмата на форума са предвидени десетки сесии, посветени на технологичния напредък, на иновативните методи на лечение, на нови, оригинални изследвания на мозъка и нервната система. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Община Георги Дамяново ще поеме временен дълг за финансиране ремонта на общински път
ВКС оправда Иван Димитров по обвинението за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.