Начало Контекст Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
288
България

Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков

Първите двама обвиняеми са самоковци на 19 и 20 години, причинили на друг самоковец лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и крака, допълват от полицията.Оттам посочват, че им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

| 18 Октомври 2024, 13:43 ч.
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София. 

Общо 305 са секционните избирателни комисии, които ще работят в изборния ден в област Враца. В 228 от избирателните секции ще се гласува и с машина, и на хартия. Това каза на брифинг говорителят на Районната избирателна комисия (РИК) – Враца Силия Иванова. Тя добави, че в областта вече има двадесет и осем подвижни избирателни секции с назначени комисии. 

До 24 часа преди изборите ще стане известно и дали ще има новосформирани секционни избирателни комисии (СИК) в лечебни заведения и домове за стари хора, каза ощв Иванова. 

На 22 октомври във Враца ще пристигнат отпечатаните бюлетини, информира също говорителят на РИК. 

Силия Иванова напомни, че в областната администрация всеки ден има на разположение демо машина за гражданите, които искат да направят демонстрационно гласуване. В РИК – Враца има на разположение шест демо машини, но няма и

Искаме да продължим това, което правим през последните три години, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев в Пазарджик. Според него трябва да има баланс между инвестиции в хората и инвестиции в инфраструктурата. Той посочи, че през 2023 г. 46 хиляди човека са се върнали в България. "Ако още 3-4 години запазим тези политики, минималната заплата ще стане 1000 евро, средната - 2000 евро, ще имаме модерни болници и качествено образование. Но това не става магически. Изисква хората да излязат да гласуват и да кажат, че искат да се развиват по този път, защото това, което ще получим магически, е постна пица и бухалки. Много е трудно- и ние, и гражданите са уморени, но трябва да се преборим да продължим в тази посока", добави Василев.  

По думите му десет милиарда са блокирани заради три антикорупцинни закона. Ако ни питат защо падна правителството, то

Младежи от Грузия, Армения и България организираха акция в центъра на Смолян, раздавайки на минувачите картички и брошури с еко послания. Участниците в инициативата гостуват в Смолян в рамките на младежкия обмен по програма „Еразъм+“.

Акцията е по повод международните дни на програма „Еразъм+“, които се отбелязват от 14 до 19 октомври не само в България, но и по света, каза Лидия Арсова, председател на сдружение „Екосвят Родопи“. Младежите са в Смолян в рамките на проект на сдружението на тема „Околната среда в града“. Те участваха в среща в РИОСВ – Смолян, запознавайки се със зелените каузи на града и региона. При престоя им в Смолян, специалисти обучават младите хора  как се създават и изработват картички, как се формулират посланията.

Разград събра близо 130 състезатели от цялата страна за Държавното първенство по брейк. Надпреварата беше организирана от разградския клуб по брейк Shadows Crew, Българската брейк федерация с подкрепата на община Разград и спонсори. Състезателите демонстрираха уменията си на сцената на Общинския културен център. Състезанието продължи през целия съботен ден с квалификации и финали. Имаше и демонстративен батъл между двата национални отбора – на България и на Германия. Организаторите на първенството уточниха, че немските състезатели в момента са на подготвителен лагер в страната ни. 

Най-добрите в шампионата получиха медали и грамоти късно снощи след финалите. Победителите в отделните възрастови групи и стилове бяха оценявани от международно жури.

Домакините от Shadows Crew спечелиха четири индивидуални отличия. Андреана Маринова бе отличена със златен медал, Ми

Добри са условията за туризъм по планините, но желаещите да се разходят трябва да се съобразят с по-ниските температури, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Сутрин температурите са 1 – 2 градуса, а в по-високите части те са отрицателни, допълват от ПСС. По билата е ветровито, има разкъсана облачност, а в Стара планина е слънчево.

Планинските спасители препоръчват да се обърне внимание на екипировката и маршрутите да се обмислят добре, тъй като заради ниските температури терените са мокри и може да се стигне до инциденти.

В планините ще има променлива облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа до умерен, а по най-високите върхове на Рила и Пирин временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 10°-11°, на 2000 метра - около

Първите двама обвиняеми са самоковци на 19 и 20 години, причинили на друг самоковец лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и крака, допълват от полицията. 

Оттам посочват, че им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Към наказателна отговорност е привлечен и 26-годишен жител на града, причинил средна телесна повреда на друг мъж. Той му е счупил носните кости. На обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „подписка“, допълват още от дирекцията. 

Припомняме, че тази година от полицията съобщиха за случай на нанесен побой, при който почина 17-годишен младеж, а извършителят бе на 18 години. 

България е готова да подкрепи инвестиции в развитието на дигиталната инфраструктура и свързаността. Това заяви държавният глава Румен Радев на среща в президентската институция с представители на водещи компании от щата Вирджиния, САЩ, в областта на високите технологии, отбраната, системите за сигурност в киберпространството, дигиталната и комуникационната инфраструктура. Това съобщиха от прессекретариата на президента.

В разговора участие взе и заместник-посланикът на САЩ у нас Мартин Макдауъл. В рамките на посещението си у нас мениджъри на американските компании ще проведат срещи с представители на българския бизнес, научни организации и държавни институции с цел проучване на възможности за бъдещо партньорство и развитие на икономическото сътрудничество между България и САЩ.

Подобряването на транспортната, енергийната и дигиталната свързаност е от ключово значение за м

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

Софийският градски съд определи парична гаранция в размер на 250 хил. лева за Румен Гайтански, обвинен по разследването за отпуснат кредит от Българската банка за развитие. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест.

Днес бе разгледана молбата на Гайтански за изменение на наложения му постоянен арест в по-лека мярка, като адвокатът му Галя Гълъбова пледира за налагане на парична гаранция. Прокуратурата се присъедини към искането на защитата.

Румен Гайтански е обвинен като подбудител по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие (ББР) кредит за 148,5 млн. лв. Гайтански бе задържан с прокурорска мярка за до 72 часа, след като доброволно се предаде на органите на реда. По случая обвиняеми са още бившият изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев и Иван Георгиев, представител на фирмата „Роудуей кънстракшън“, получил

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР). 

Срещата бе организирана по инициатива на Миклош Борош, посланик на Унгария, която в момента председателства Съвета на ЕС.

В центъра на срещата на българския външен министър с посланиците на държавите от ЕС в София бяха темите от дневния ред на ЕС. Министър Кондов изрази очакване за положително решение на Съвета на ЕС до края на тази година относно премахването на контрола по сухопътните ни шенгенски граници.

Сред обсъдените въпроси бе и разширяването на ЕС, основаващо се на спазването на принципа на собствените заслуги в изпълнение на условията и поетите ангажименти.

Министър Кондов и европейските посланици обмениха също позиции относно актуалните ра

"Настоящият Висш съдебен съвет (ВСС), след всичко което натвори, не може да отговори на високите обществени очаквания", каза днес президентът Румен Радев в курорта "Албена", като коментира пред журналисти процедурата за избор на главен прокурор. Държавният глава подчерта, че обществените очаквания към новия главен прокурор да възстанови чувството за справедливост са огромни. В тази важна мисия той следва да се ползва от високо доверие, а това от своя страна изисква легитимност на неговия избор, посочи президентът. По думите му настоящият ВСС не може да отговори на високите обществени очаквания, защото нееднократно е демонстрирал, че е подвластен на политическата конюнктура и е изтъкан от зависимости. Демонстрира го и с последното си решение да издигне само един кандидат за поста главен прокурор, каза Радев.

Той допълни, че народните представители - настоящи и бъдещи, трябва да

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
С тържествен водосвет днес в общинската болница в Горна Оряховица бяха открити напълно ремонтираните отделения по очни болести и по "Уши, нос, гърло" (УНГ). Официалното откриване с ...
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2023 година, съобщиха от общинската администрация. Той беше представен от кмета Ал ...
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, .  По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цин ...
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Бележници с имена на хора са иззети от търговски обекти в област Разград при полицейска операция днес. Специализираната акция бе насочена към предотвратяване на подготвяни нарушени ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Общо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта и съобщен ...
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
С тържествен водосвет днес в общинската болница в Горна Оряховица бяха открити напълно ремонтираните отделения по очни болести и по "Уши, нос, гърло" (УНГ). Официалното откриване с ...
Тикер в 18:28 ч.
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Каза ...
Начало Контекст
288
България

Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков

Първите двама обвиняеми са самоковци на 19 и 20 години, причинили на друг самоковец лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и крака, допълват от полицията.Оттам посочват, че им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

| 18 Октомври 2024, 13:43 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София. 

Общо 305 са секционните избирателни комисии, които ще работят в изборния ден в област Враца. В 228 от избирателните секции ще се гласува и с машина, и на хартия. Това каза на брифинг говорителят на Районната избирателна комисия (РИК) – Враца Силия Иванова. Тя добави, че в областта вече има двадесет и осем подвижни избирателни секции с назначени комисии. 

До 24 часа преди изборите ще стане известно и дали ще има новосформирани секционни избирателни комисии (СИК) в лечебни заведения и домове за стари хора, каза ощв Иванова. 

На 22 октомври във Враца ще пристигнат отпечатаните бюлетини, информира също говорителят на РИК. 

Силия Иванова напомни, че в областната администрация всеки ден има на разположение демо машина за гражданите, които искат да направят демонстрационно гласуване. В РИК – Враца има на разположение шест демо машини, но няма и

Искаме да продължим това, което правим през последните три години, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев в Пазарджик. Според него трябва да има баланс между инвестиции в хората и инвестиции в инфраструктурата. Той посочи, че през 2023 г. 46 хиляди човека са се върнали в България. "Ако още 3-4 години запазим тези политики, минималната заплата ще стане 1000 евро, средната - 2000 евро, ще имаме модерни болници и качествено образование. Но това не става магически. Изисква хората да излязат да гласуват и да кажат, че искат да се развиват по този път, защото това, което ще получим магически, е постна пица и бухалки. Много е трудно- и ние, и гражданите са уморени, но трябва да се преборим да продължим в тази посока", добави Василев.  

По думите му десет милиарда са блокирани заради три антикорупцинни закона. Ако ни питат защо падна правителството, то

Младежи от Грузия, Армения и България организираха акция в центъра на Смолян, раздавайки на минувачите картички и брошури с еко послания. Участниците в инициативата гостуват в Смолян в рамките на младежкия обмен по програма „Еразъм+“.

Акцията е по повод международните дни на програма „Еразъм+“, които се отбелязват от 14 до 19 октомври не само в България, но и по света, каза Лидия Арсова, председател на сдружение „Екосвят Родопи“. Младежите са в Смолян в рамките на проект на сдружението на тема „Околната среда в града“. Те участваха в среща в РИОСВ – Смолян, запознавайки се със зелените каузи на града и региона. При престоя им в Смолян, специалисти обучават младите хора  как се създават и изработват картички, как се формулират посланията.

Разград събра близо 130 състезатели от цялата страна за Държавното първенство по брейк. Надпреварата беше организирана от разградския клуб по брейк Shadows Crew, Българската брейк федерация с подкрепата на община Разград и спонсори. Състезателите демонстрираха уменията си на сцената на Общинския културен център. Състезанието продължи през целия съботен ден с квалификации и финали. Имаше и демонстративен батъл между двата национални отбора – на България и на Германия. Организаторите на първенството уточниха, че немските състезатели в момента са на подготвителен лагер в страната ни. 

Най-добрите в шампионата получиха медали и грамоти късно снощи след финалите. Победителите в отделните възрастови групи и стилове бяха оценявани от международно жури.

Домакините от Shadows Crew спечелиха четири индивидуални отличия. Андреана Маринова бе отличена със златен медал, Ми

Добри са условията за туризъм по планините, но желаещите да се разходят трябва да се съобразят с по-ниските температури, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Сутрин температурите са 1 – 2 градуса, а в по-високите части те са отрицателни, допълват от ПСС. По билата е ветровито, има разкъсана облачност, а в Стара планина е слънчево.

Планинските спасители препоръчват да се обърне внимание на екипировката и маршрутите да се обмислят добре, тъй като заради ниските температури терените са мокри и може да се стигне до инциденти.

В планините ще има променлива облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа до умерен, а по най-високите върхове на Рила и Пирин временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 10°-11°, на 2000 метра - около

Първите двама обвиняеми са самоковци на 19 и 20 години, причинили на друг самоковец лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и крака, допълват от полицията. 

Оттам посочват, че им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Към наказателна отговорност е привлечен и 26-годишен жител на града, причинил средна телесна повреда на друг мъж. Той му е счупил носните кости. На обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „подписка“, допълват още от дирекцията. 

Припомняме, че тази година от полицията съобщиха за случай на нанесен побой, при който почина 17-годишен младеж, а извършителят бе на 18 години. 

България е готова да подкрепи инвестиции в развитието на дигиталната инфраструктура и свързаността. Това заяви държавният глава Румен Радев на среща в президентската институция с представители на водещи компании от щата Вирджиния, САЩ, в областта на високите технологии, отбраната, системите за сигурност в киберпространството, дигиталната и комуникационната инфраструктура. Това съобщиха от прессекретариата на президента.

В разговора участие взе и заместник-посланикът на САЩ у нас Мартин Макдауъл. В рамките на посещението си у нас мениджъри на американските компании ще проведат срещи с представители на българския бизнес, научни организации и държавни институции с цел проучване на възможности за бъдещо партньорство и развитие на икономическото сътрудничество между България и САЩ.

Подобряването на транспортната, енергийната и дигиталната свързаност е от ключово значение за м

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

Софийският градски съд определи парична гаранция в размер на 250 хил. лева за Румен Гайтански, обвинен по разследването за отпуснат кредит от Българската банка за развитие. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест.

Днес бе разгледана молбата на Гайтански за изменение на наложения му постоянен арест в по-лека мярка, като адвокатът му Галя Гълъбова пледира за налагане на парична гаранция. Прокуратурата се присъедини към искането на защитата.

Румен Гайтански е обвинен като подбудител по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие (ББР) кредит за 148,5 млн. лв. Гайтански бе задържан с прокурорска мярка за до 72 часа, след като доброволно се предаде на органите на реда. По случая обвиняеми са още бившият изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев и Иван Георгиев, представител на фирмата „Роудуей кънстракшън“, получил

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР). 

Срещата бе организирана по инициатива на Миклош Борош, посланик на Унгария, която в момента председателства Съвета на ЕС.

В центъра на срещата на българския външен министър с посланиците на държавите от ЕС в София бяха темите от дневния ред на ЕС. Министър Кондов изрази очакване за положително решение на Съвета на ЕС до края на тази година относно премахването на контрола по сухопътните ни шенгенски граници.

Сред обсъдените въпроси бе и разширяването на ЕС, основаващо се на спазването на принципа на собствените заслуги в изпълнение на условията и поетите ангажименти.

Министър Кондов и европейските посланици обмениха също позиции относно актуалните ра

"Настоящият Висш съдебен съвет (ВСС), след всичко което натвори, не може да отговори на високите обществени очаквания", каза днес президентът Румен Радев в курорта "Албена", като коментира пред журналисти процедурата за избор на главен прокурор. Държавният глава подчерта, че обществените очаквания към новия главен прокурор да възстанови чувството за справедливост са огромни. В тази важна мисия той следва да се ползва от високо доверие, а това от своя страна изисква легитимност на неговия избор, посочи президентът. По думите му настоящият ВСС не може да отговори на високите обществени очаквания, защото нееднократно е демонстрирал, че е подвластен на политическата конюнктура и е изтъкан от зависимости. Демонстрира го и с последното си решение да издигне само един кандидат за поста главен прокурор, каза Радев.

Той допълни, че народните представители - настоящи и бъдещи, трябва да

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.