Начало Сфера Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
234
България

Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата.Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

| 18 Октомври 2024, 14:24 ч.
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Снимка © Николета Василева / БТА

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

Общо 27 нарушения са констатирани при специализирана полицейска операция в област Габрово, съобщиха от полицията. 

В рамките на два часа са проверени 57 моторни превозни средства (МПС) и 59 човека. От общия брой МПС са проверени 14 товарни автомобила. Установени са 10 нарушения. Връчени са осем електронни фиша.

Екипите на Районно управление - Севлиево са извършили проверки на 53 МПС и 59 човека, като са констатирани 10 нарушения. В Дряново са извършени проверки на 60 МПС и 68 човека. Констатирани са шест нарушения и са връчени 15 електронни фиша. В Трявна са проверени 12 МПС и 15 човека. Констатирано е едно нарушение и са връчени три фиша, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово. 

В хода на полицейската операция е осъществен интензивен контрол над водачите за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 0,5 на

Почти 5000 участници и гости събра спортното състезание „Лозарски пътища“ в Чирпан, съобщиха от местната администрация. В състезанието се включиха над 1300 деца и младежи и 2000 участници в различните дисциплини, а организаторите съобщиха, че следващото издание ще бъде на 21, 22 и 23 септември идната година. 

„Благодаря на всички участници, посетители и спомоществуватели на състезанието „Лозарски пътища“, което цели да популяризира чрез спорт и култура отглеждането на лозя и производството на вино в общините Чирпан и Братя Даскалови“, каза кметът на Чирпан Ивайло Крачолов.

Инициативата на кмета е част от концепцията му за развитие на туризма в региона, посочиха от администрацията. По време на спортните състезания Крачолов изрази удовлетворението си, че „общинското ръководство намери нишата заедно с колоездачните клубове &bd

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване на специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни ген.-майор Матеев. Ще участваме с две тактически групи за специални операции. Лятото за първи път сертифицирахме две тактически групи наведнъж. Убеден съм, че всичко ще мине нормално и командването, заедно с ше

Искаме да продължим това, което правим през последните три години, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев в Пазарджик. Според него трябва да има баланс между инвестиции в хората и инвестиции в инфраструктурата. Той посочи, че през 2023 г. 46 хиляди човека са се върнали в България. "Ако още 3-4 години запазим тези политики, минималната заплата ще стане 1000 евро, средната - 2000 евро, ще имаме модерни болници и качествено образование. Но това не става магически. Изисква хората да излязат да гласуват и да кажат, че искат да се развиват по този път, защото това, което ще получим магически, е постна пица и бухалки. Много е трудно- и ние, и гражданите са уморени, но трябва да се преборим да продължим в тази посока", добави Василев.  

По думите му десет милиарда са блокирани заради три антикорупцинни закона. Ако ни питат защо падна правителството, то

Специализирана полицейска операция по безопасност на пътното движение започна тази сутрин на територията на област Габрово на участък от пътя Габрово – Дряново.

Акцията е по метода "широкообхватен контрол”. В нея участват служители от Областната дирекция на МВР в Габрово, както и от териториалните структури на Изпълнителна агенция (ИА) "Автомобилна администрация“ и Националната агенция за приходите (НАП). Акции са в ход и на територията на районните управления в Севлиево, Дряново и Трявна.

Операцията е за контрол на употребата на алкохол и наркотични вещества, неправоспособност, отнемане на предимство на пътните превозни средства, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачи и пътници в моторните превозни средства (МПС), за използване на защитни каски, спазване на забраните за ползване на мобилни телефони при шофиране. Осъщес

В програмата на Конгреса са застъпени актуални и многообразни теми, обхващащи различни аспекти и интересни клинични случаи в сферите на дерматологията, пластичната и лицево-челюстната хирургия.

Конгресът е третото научно събитие в сферата на естетичната дерматология у нас с богата и съвременна научна програма от български и международни, утвърдени в специалността лектори.

Сред чуждестранните лектори са турският анатом проф.д-р Дениз Демирюрек, дерматолозите д-р Марина Ландау от Израел и проф.д-р Пабло Бойшеда, както и пластичният хирург д-р Матео Климентони от Италия.

Организатор на форума е Българската асоциация на естетичните дерматолози в България, основана през 2017 г. с цел подобряването на нормативната и етична регулация на професията на медицинските специалности, които имат отношение към предоставянето на медицински услуги в областта на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика.

Сдружението се бори и за повишаване качеството на предоставяните на пациентите медицински услуги в тази област, повишаване на нивото на защита на правата на българските пациенти, а също и за развитие и утвърждаване на здравната култура на обществото в областта на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика. Сред присъстващите са членовете на управителния съвет на асоциацията на естетичните дерматолози - председателят д-р Снежана Атанасова, д-р Ася Данчева, д-р Елеонора Валянова, д-р Катя Паскова и д-р Росица Денчева.

Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. Това се посочва в хронограмата на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Социологическите агенции трябва да представят в ЦИК заявление по образец за регистрация на агенция, която ще извършва социологическо проучване в изборния ден; удостоверение за актуално правно състояние. Агенциите трябва да представят списък, съдържащ имената и единния граждански номер на анкетьорите по изборни райони. В списъка се посочват номерата на избирателните секции, извън които ще се осъществява анкетирането. 

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден (exit-poll), се оповестяват не по-рано от 20:00 ч. на изборния ден.

Забранява се публичното огласяване под каквато и да е форма, на какв

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Община Антоново започва проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Добротица. Инвестицията възлиза на 4,5 млн. лв. Кметът на Общината Хайредин Мехмедов вече е подписал двустранното споразумение за осигуряване на финансирането пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от общинската администрация. 

Водопроводната мрежа на Добротица е строена през 60-те години на миналия век. Изградена изцяло от етернитови тръби, днес тя е силно амортизирана. Отчетените загуби на водата в системата са около 55%, посочи инж. Петинка Петрова, директор на Дирекция „Устройство на територията, екология, образование и проекти” при община Антоново.

По нейни думи водоснабдяването на Добротица, част от водоснабдителната група "Добротица - Разделци", става чрез система от каптажни водовземания, помпена станция и преходен напорен

Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, . 

По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цинков комбинат е подаден в 14:30 часа, а освен пожарникари, в гасенето на сухи треви и горска постеля са се включили и горски служители. На място са и екипи на електроразпределителното дружество, заради електропровод над мястото на инцидента. Напрежението по него е спряно, за да се обезопаси и работата на огнеборците, казаха представители на дружеството, които са на терен.

Пожарът е локализиран, но гасенето продължава. На място има и полицейски екипи. Движението в участъка се извършва с повишено внимание. Пътят не е затворен за преминаване.

Припомняме, че само преди няколко месеца – в началото на юли, пожар избухна в бившата сграда на гимназията по селско и горско стопанство в Кърдж

Общо четирима души са задържани по време на проведената днес специализирана полицейска операция във видинския квартал „Нов път“. Образувани са едно досъдебно производство и три предварителни проверки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. 

Припомняме, че операцията е за противодействие както на конвенционалната престъпност, така и срещу престъпления, свързани с купуването и продаването на гласове. В нея са участвали четири екипа на жандармерията, служители от видинското районно управление, от криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция на областната дирекция, както и разследващи полицаи. На изградените три временни контролно-пропускателни пункта при входно-изходните точки на квартал „Нов път“ екипите са проверявали водачите на преминаващите моторни превозни средства. Паралелно са извършвали проверки на частни адреси, обществени

Сред темите, които се обсъждат на форума, са лечението на усложненията след апаратни процедури, естетични хирургични интервенции, както и след поставяне на филъри и татуировки. Правната защита при настъпили усложнения след естетични процедури също е сред акцентите във форума. Специалистите ще дискутират и кожните странични реакции от козметични средства.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
За извършване на незаконен сондаж сигнализира гражданското обединение „Вода за Омуртаг“. Чрез съобщение до медиите от „Вода за Омуртаг“ посочват, че Община ...
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември, съобщиха от Бюрото по труда във Велико Търново. Регистрираната безработица през месец септември е 3,7 %, при 5,1 ...
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник-кметът на Враца Цветан Стоичков. Той коментира два основни проблема – изхвърлянето до контейнерит ...
При натоварен трафик днес и утре движението в тунела „Топли дол“ ще бъде временно спирано и ще се осигурят две ленти в посока Варна
Екипи на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София предприемат действия за по - висока проходимост в района на тунел „Топли дол“ на авто ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Общо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта и съобщен ...
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
С тържествен водосвет днес в общинската болница в Горна Оряховица бяха открити напълно ремонтираните отделения по очни болести и по "Уши, нос, гърло" (УНГ). Официалното откриване с ...
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Пожар гори в планината над Берковица в близост до връх Ком, съобщи директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН) в Монтана к ...
Тикер в 18:25 ч.
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за проти ...
Начало Сфера
234
България

Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата.Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

| 18 Октомври 2024, 14:24 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Снимка © Николета Василева / БТА

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

Общо 27 нарушения са констатирани при специализирана полицейска операция в област Габрово, съобщиха от полицията. 

В рамките на два часа са проверени 57 моторни превозни средства (МПС) и 59 човека. От общия брой МПС са проверени 14 товарни автомобила. Установени са 10 нарушения. Връчени са осем електронни фиша.

Екипите на Районно управление - Севлиево са извършили проверки на 53 МПС и 59 човека, като са констатирани 10 нарушения. В Дряново са извършени проверки на 60 МПС и 68 човека. Констатирани са шест нарушения и са връчени 15 електронни фиша. В Трявна са проверени 12 МПС и 15 човека. Констатирано е едно нарушение и са връчени три фиша, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово. 

В хода на полицейската операция е осъществен интензивен контрол над водачите за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 0,5 на

Почти 5000 участници и гости събра спортното състезание „Лозарски пътища“ в Чирпан, съобщиха от местната администрация. В състезанието се включиха над 1300 деца и младежи и 2000 участници в различните дисциплини, а организаторите съобщиха, че следващото издание ще бъде на 21, 22 и 23 септември идната година. 

„Благодаря на всички участници, посетители и спомоществуватели на състезанието „Лозарски пътища“, което цели да популяризира чрез спорт и култура отглеждането на лозя и производството на вино в общините Чирпан и Братя Даскалови“, каза кметът на Чирпан Ивайло Крачолов.

Инициативата на кмета е част от концепцията му за развитие на туризма в региона, посочиха от администрацията. По време на спортните състезания Крачолов изрази удовлетворението си, че „общинското ръководство намери нишата заедно с колоездачните клубове &bd

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване на специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни ген.-майор Матеев. Ще участваме с две тактически групи за специални операции. Лятото за първи път сертифицирахме две тактически групи наведнъж. Убеден съм, че всичко ще мине нормално и командването, заедно с ше

Искаме да продължим това, което правим през последните три години, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев в Пазарджик. Според него трябва да има баланс между инвестиции в хората и инвестиции в инфраструктурата. Той посочи, че през 2023 г. 46 хиляди човека са се върнали в България. "Ако още 3-4 години запазим тези политики, минималната заплата ще стане 1000 евро, средната - 2000 евро, ще имаме модерни болници и качествено образование. Но това не става магически. Изисква хората да излязат да гласуват и да кажат, че искат да се развиват по този път, защото това, което ще получим магически, е постна пица и бухалки. Много е трудно- и ние, и гражданите са уморени, но трябва да се преборим да продължим в тази посока", добави Василев.  

По думите му десет милиарда са блокирани заради три антикорупцинни закона. Ако ни питат защо падна правителството, то

Специализирана полицейска операция по безопасност на пътното движение започна тази сутрин на територията на област Габрово на участък от пътя Габрово – Дряново.

Акцията е по метода "широкообхватен контрол”. В нея участват служители от Областната дирекция на МВР в Габрово, както и от териториалните структури на Изпълнителна агенция (ИА) "Автомобилна администрация“ и Националната агенция за приходите (НАП). Акции са в ход и на територията на районните управления в Севлиево, Дряново и Трявна.

Операцията е за контрол на употребата на алкохол и наркотични вещества, неправоспособност, отнемане на предимство на пътните превозни средства, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачи и пътници в моторните превозни средства (МПС), за използване на защитни каски, спазване на забраните за ползване на мобилни телефони при шофиране. Осъщес

В програмата на Конгреса са застъпени актуални и многообразни теми, обхващащи различни аспекти и интересни клинични случаи в сферите на дерматологията, пластичната и лицево-челюстната хирургия.

Конгресът е третото научно събитие в сферата на естетичната дерматология у нас с богата и съвременна научна програма от български и международни, утвърдени в специалността лектори.

Сред чуждестранните лектори са турският анатом проф.д-р Дениз Демирюрек, дерматолозите д-р Марина Ландау от Израел и проф.д-р Пабло Бойшеда, както и пластичният хирург д-р Матео Климентони от Италия.

Организатор на форума е Българската асоциация на естетичните дерматолози в България, основана през 2017 г. с цел подобряването на нормативната и етична регулация на професията на медицинските специалности, които имат отношение към предоставянето на медицински услуги в областта на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика.

Сдружението се бори и за повишаване качеството на предоставяните на пациентите медицински услуги в тази област, повишаване на нивото на защита на правата на българските пациенти, а също и за развитие и утвърждаване на здравната култура на обществото в областта на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика. Сред присъстващите са членовете на управителния съвет на асоциацията на естетичните дерматолози - председателят д-р Снежана Атанасова, д-р Ася Данчева, д-р Елеонора Валянова, д-р Катя Паскова и д-р Росица Денчева.

Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. Това се посочва в хронограмата на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Социологическите агенции трябва да представят в ЦИК заявление по образец за регистрация на агенция, която ще извършва социологическо проучване в изборния ден; удостоверение за актуално правно състояние. Агенциите трябва да представят списък, съдържащ имената и единния граждански номер на анкетьорите по изборни райони. В списъка се посочват номерата на избирателните секции, извън които ще се осъществява анкетирането. 

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден (exit-poll), се оповестяват не по-рано от 20:00 ч. на изборния ден.

Забранява се публичното огласяване под каквато и да е форма, на какв

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Община Антоново започва проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Добротица. Инвестицията възлиза на 4,5 млн. лв. Кметът на Общината Хайредин Мехмедов вече е подписал двустранното споразумение за осигуряване на финансирането пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от общинската администрация. 

Водопроводната мрежа на Добротица е строена през 60-те години на миналия век. Изградена изцяло от етернитови тръби, днес тя е силно амортизирана. Отчетените загуби на водата в системата са около 55%, посочи инж. Петинка Петрова, директор на Дирекция „Устройство на територията, екология, образование и проекти” при община Антоново.

По нейни думи водоснабдяването на Добротица, част от водоснабдителната група "Добротица - Разделци", става чрез система от каптажни водовземания, помпена станция и преходен напорен

Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, . 

По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цинков комбинат е подаден в 14:30 часа, а освен пожарникари, в гасенето на сухи треви и горска постеля са се включили и горски служители. На място са и екипи на електроразпределителното дружество, заради електропровод над мястото на инцидента. Напрежението по него е спряно, за да се обезопаси и работата на огнеборците, казаха представители на дружеството, които са на терен.

Пожарът е локализиран, но гасенето продължава. На място има и полицейски екипи. Движението в участъка се извършва с повишено внимание. Пътят не е затворен за преминаване.

Припомняме, че само преди няколко месеца – в началото на юли, пожар избухна в бившата сграда на гимназията по селско и горско стопанство в Кърдж

Общо четирима души са задържани по време на проведената днес специализирана полицейска операция във видинския квартал „Нов път“. Образувани са едно досъдебно производство и три предварителни проверки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. 

Припомняме, че операцията е за противодействие както на конвенционалната престъпност, така и срещу престъпления, свързани с купуването и продаването на гласове. В нея са участвали четири екипа на жандармерията, служители от видинското районно управление, от криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция на областната дирекция, както и разследващи полицаи. На изградените три временни контролно-пропускателни пункта при входно-изходните точки на квартал „Нов път“ екипите са проверявали водачите на преминаващите моторни превозни средства. Паралелно са извършвали проверки на частни адреси, обществени

Сред темите, които се обсъждат на форума, са лечението на усложненията след апаратни процедури, естетични хирургични интервенции, както и след поставяне на филъри и татуировки. Правната защита при настъпили усложнения след естетични процедури също е сред акцентите във форума. Специалистите ще дискутират и кожните странични реакции от козметични средства.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
При натоварен трафик днес и утре движението в тунела „Топли дол“ ще бъде временно спирано и ще се осигурят две ленти в посока Варна
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
В детайли
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.