Начало Местен фокус Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
215
България

Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние

Въззивният съд е констатирал, че първоинстанционният не е отдал дължимото значение на здравословното състояние на Д. П., така както изисква чл. 56 ал. 3 Наказателно-процесуалния кодекс.Събраните доказателства по време на разследването дават основание да се приеме, че здравословно състояние на обвиняемия е трайно влошено и е несъвместимо с условия на арест, се посочва в съобщението.

| 18 Октомври 2024, 14:30 ч.
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Снимка © БТА

Тричленен състав на Окръжния съд-Враца измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж на 26-годишен мъж, заради влошеното му здравословно състояние и му постанови „домашен арест“, съобщиха от съда.

Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица. За петте общини в региона те ще се състоят от 21 до 23 октомври. Това каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол Ани Канева.

„Важно е да се присъства на всички обучения, защото на първо място има изцяло нови състави на секции, и на второ място, защото, колкото и да се присъствали, някои неща се забравят във времето, а и на всички избори има нови неща, които се постановяват от ЦИК“, посочи председателят на РИК – Ямбол.

И предстоящия вот не е изключение относно извършването на много смени на членове в комисиите от страна на партиите и коалициите преди изборния ден, коментира Канева. „Това е обичайно положение – доста членове на секционни избирателни комисии се сменят в момента“, каза тя.

По думите п

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. Това се посочва в хронограмата на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Социологическите агенции трябва да представят в ЦИК заявление по образец за регистрация на агенция, която ще извършва социологическо проучване в изборния ден; удостоверение за актуално правно състояние. Агенциите трябва да представят списък, съдържащ имената и единния граждански номер на анкетьорите по изборни райони. В списъка се посочват номерата на избирателните секции, извън които ще се осъществява анкетирането. 

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден (exit-poll), се оповестяват не по-рано от 20:00 ч. на изборния ден.

Забранява се публичното огласяване под каквато и да е форма, на какв

За съжаление Българското национално радио (БНР) не успява да направи реформите, с които да стигне до младата и активна аудитория. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Ива Дойчинова-Димитрова, която е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Сред активната аудитория 25-54-годишните, в случая – градска, БНР е на предпоследно място с всичките си 11 програми. Това говори, че то не успява да достигне до активната аудитория. То е радио на малките населени места, на една по-почтена възрастова категория, която аз безкрайно уважавам, защото ако някой е страстен слушател на „Хоризонт“, това е майка ми“, каза Дойчинова по време на изслушването.

Тя цитира проучване, според което в групата на 18-34 годишните аудиторният дял отива на 5,67 процента. Това наистина означава, че Българското национално радио изпуск

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

Въззивният съд е констатирал, че първоинстанционният не е отдал дължимото значение на здравословното състояние на Д. П., така както изисква чл. 56 ал. 3 Наказателно-процесуалния кодекс. Събраните доказателства по време на разследването дават основание да се приеме, че здравословно състояние на обвиняемия е трайно влошено и е несъвместимо с условия на арест, се посочва в съобщението.

Районна прокуратура–Враца Оряхово повдигна обвинение срещу 26-годишния мъж за това, че в ранните часове на 08.10.2024 г., в игрална зала в Оряхово ограби от друг гражданин сумата от 3302 лв., заплашвайки го с нож. За това престъпление законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години.

Предсрочното прекратяване на договорите с превозвачите няма да сложи край на агонията с частния градски транспорт в Пловдив, а ще я удължи с още над 10 години. Като вторичен ефект ще е „убиването“ на общинското дружество "Екобус" и възможността да имаме общински градски транспорт. Това заявиха на пресконференция в Пловдив общинските съветници от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Веселина Александрова, Николай Гюров, Йоно Чипилски и Добромира Костова. 

Миналата седмица Община Пловдив изпрати едномесечни предизвестия до превозвачите от градския транспорт за прекратяване на договора от 2018 година, обект на който са 13 линии. Като причина за решението от Общината посочиха неизпълнение от страна на някои от фирмите на клаузите по договора и продължаване на пропускането на курсове по някои от линиите."При прекратяване на договора от 2016 го

От днес, 16 октомври, се спира движението на тежкотоварни камиони над 12 тона през прохода Петрохан. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). 

Ограничаването на тежкотоварния трафик през прохода е във връзка с предстоящите зимни месеци и очакваното влошаване на метеорологичната обстановка, обясниха от пътната агенция и припомниха, че през лятото участъкът бе един от възможните обходни маршрути за моторни превозни средства (МПС) над 12 т в посока София, след затварянето на участъка Мездра - Лютидол - п. в. „Новачене“ за модернизацията на път I-1 Мездра – Ботевград в участъка от 161-ви до 194-ти км.

През ноември ще се ограничи и движението на тежкотоварни МПС над 3,5 тона и по път III-103 Роман – Мездра. Този маршрут също се ползва като алтернативен за тежкотоварния трафик, пътуващ към Видин. Мярката се налага по пр

Разширяване на клетката на мечока Васко започва в Зоокът Павликени. Проектът за реконструкция, обновяване и модернизация на съоръженията и парковата среда на Зоокъта, включва и преустройство на съществуващата обслужваща сграда в Център за обучение на посетители, съобщиха от общинската администрация.

Първа копка на обекта направиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, управителят на Зоокъта Сезаин Мехмедов и управителят на строителната фирма Васил Василев.

Зоокътът е една от емблемите на Павликени, а мечокът Васко е сърцето на този зоопарк, каза кметът. Той допълни, че с проекта се затвърждава ангажиментът за хуманното отношение към животните и развитието на зоопарка като място, което е пример за добра грижа и отговорност. Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез подхода „Водено от общностите местно развитие&ld

Общо 378 граждани в област Враца са се възползвали от улеснения достъп до мобилното приложение еЗдраве и са сдвоили своите телефони. Това каза директорът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Враца д-р Чавдар Манов. Той напомни, че кампанията на Министерството на здравеопазването за популяризиране на мобилното приложение еЗдраве и възможността за осигуряване на достъп на гражданите до здравните им досиета стартира в началото на септември и продължава. 

По думите му служители на здравната инспекция във Враца съдействат на граждани да сдвоят електронното си пациентско досие с мобилно устройство, като на място в административната сграда има удобен фронт-офис, разположен на първия етаж. 

Д-р Манов допълни, че от услугата в изнесени пунктове, проведени в четири града от областта, са се възползвали 330 души, а на място в РЗИ – Враца 48 души.

О

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
С тържествен водосвет днес в общинската болница в Горна Оряховица бяха открити напълно ремонтираните отделения по очни болести и по "Уши, нос, гърло" (УНГ). Официалното откриване с ...
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на общината за 2023 година, съобщиха от общинската администрация. Той беше представен от кмета Ал ...
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, .  По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цин ...
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Бележници с имена на хора са иззети от търговски обекти в област Разград при полицейска операция днес. Специализираната акция бе насочена към предотвратяване на подготвяни нарушени ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоена с барелефа „Св. Иван Рилски“ на официална церемония тази вечер по случай Деня на бълга ...
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Дж ...
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Тикер в 19:26 ч.
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоен ...
Начало Местен фокус
215
България

Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние

Въззивният съд е констатирал, че първоинстанционният не е отдал дължимото значение на здравословното състояние на Д. П., така както изисква чл. 56 ал. 3 Наказателно-процесуалния кодекс.Събраните доказателства по време на разследването дават основание да се приеме, че здравословно състояние на обвиняемия е трайно влошено и е несъвместимо с условия на арест, се посочва в съобщението.

| 18 Октомври 2024, 14:30 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Снимка © БТА

Тричленен състав на Окръжния съд-Враца измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж на 26-годишен мъж, заради влошеното му здравословно състояние и му постанови „домашен арест“, съобщиха от съда.

Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица. За петте общини в региона те ще се състоят от 21 до 23 октомври. Това каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол Ани Канева.

„Важно е да се присъства на всички обучения, защото на първо място има изцяло нови състави на секции, и на второ място, защото, колкото и да се присъствали, някои неща се забравят във времето, а и на всички избори има нови неща, които се постановяват от ЦИК“, посочи председателят на РИК – Ямбол.

И предстоящия вот не е изключение относно извършването на много смени на членове в комисиите от страна на партиите и коалициите преди изборния ден, коментира Канева. „Това е обичайно положение – доста членове на секционни избирателни комисии се сменят в момента“, каза тя.

По думите п

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. Това се посочва в хронограмата на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Социологическите агенции трябва да представят в ЦИК заявление по образец за регистрация на агенция, която ще извършва социологическо проучване в изборния ден; удостоверение за актуално правно състояние. Агенциите трябва да представят списък, съдържащ имената и единния граждански номер на анкетьорите по изборни райони. В списъка се посочват номерата на избирателните секции, извън които ще се осъществява анкетирането. 

Резултатите от проучванията, извършвани в изборния ден (exit-poll), се оповестяват не по-рано от 20:00 ч. на изборния ден.

Забранява се публичното огласяване под каквато и да е форма, на какв

За съжаление Българското национално радио (БНР) не успява да направи реформите, с които да стигне до младата и активна аудитория. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Ива Дойчинова-Димитрова, която е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Сред активната аудитория 25-54-годишните, в случая – градска, БНР е на предпоследно място с всичките си 11 програми. Това говори, че то не успява да достигне до активната аудитория. То е радио на малките населени места, на една по-почтена възрастова категория, която аз безкрайно уважавам, защото ако някой е страстен слушател на „Хоризонт“, това е майка ми“, каза Дойчинова по време на изслушването.

Тя цитира проучване, според което в групата на 18-34 годишните аудиторният дял отива на 5,67 процента. Това наистина означава, че Българското национално радио изпуск

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

Въззивният съд е констатирал, че първоинстанционният не е отдал дължимото значение на здравословното състояние на Д. П., така както изисква чл. 56 ал. 3 Наказателно-процесуалния кодекс. Събраните доказателства по време на разследването дават основание да се приеме, че здравословно състояние на обвиняемия е трайно влошено и е несъвместимо с условия на арест, се посочва в съобщението.

Районна прокуратура–Враца Оряхово повдигна обвинение срещу 26-годишния мъж за това, че в ранните часове на 08.10.2024 г., в игрална зала в Оряхово ограби от друг гражданин сумата от 3302 лв., заплашвайки го с нож. За това престъпление законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години.

Предсрочното прекратяване на договорите с превозвачите няма да сложи край на агонията с частния градски транспорт в Пловдив, а ще я удължи с още над 10 години. Като вторичен ефект ще е „убиването“ на общинското дружество "Екобус" и възможността да имаме общински градски транспорт. Това заявиха на пресконференция в Пловдив общинските съветници от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Веселина Александрова, Николай Гюров, Йоно Чипилски и Добромира Костова. 

Миналата седмица Община Пловдив изпрати едномесечни предизвестия до превозвачите от градския транспорт за прекратяване на договора от 2018 година, обект на който са 13 линии. Като причина за решението от Общината посочиха неизпълнение от страна на някои от фирмите на клаузите по договора и продължаване на пропускането на курсове по някои от линиите."При прекратяване на договора от 2016 го

От днес, 16 октомври, се спира движението на тежкотоварни камиони над 12 тона през прохода Петрохан. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). 

Ограничаването на тежкотоварния трафик през прохода е във връзка с предстоящите зимни месеци и очакваното влошаване на метеорологичната обстановка, обясниха от пътната агенция и припомниха, че през лятото участъкът бе един от възможните обходни маршрути за моторни превозни средства (МПС) над 12 т в посока София, след затварянето на участъка Мездра - Лютидол - п. в. „Новачене“ за модернизацията на път I-1 Мездра – Ботевград в участъка от 161-ви до 194-ти км.

През ноември ще се ограничи и движението на тежкотоварни МПС над 3,5 тона и по път III-103 Роман – Мездра. Този маршрут също се ползва като алтернативен за тежкотоварния трафик, пътуващ към Видин. Мярката се налага по пр

Разширяване на клетката на мечока Васко започва в Зоокът Павликени. Проектът за реконструкция, обновяване и модернизация на съоръженията и парковата среда на Зоокъта, включва и преустройство на съществуващата обслужваща сграда в Център за обучение на посетители, съобщиха от общинската администрация.

Първа копка на обекта направиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, управителят на Зоокъта Сезаин Мехмедов и управителят на строителната фирма Васил Василев.

Зоокътът е една от емблемите на Павликени, а мечокът Васко е сърцето на този зоопарк, каза кметът. Той допълни, че с проекта се затвърждава ангажиментът за хуманното отношение към животните и развитието на зоопарка като място, което е пример за добра грижа и отговорност. Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез подхода „Водено от общностите местно развитие&ld

Общо 378 граждани в област Враца са се възползвали от улеснения достъп до мобилното приложение еЗдраве и са сдвоили своите телефони. Това каза директорът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Враца д-р Чавдар Манов. Той напомни, че кампанията на Министерството на здравеопазването за популяризиране на мобилното приложение еЗдраве и възможността за осигуряване на достъп на гражданите до здравните им досиета стартира в началото на септември и продължава. 

По думите му служители на здравната инспекция във Враца съдействат на граждани да сдвоят електронното си пациентско досие с мобилно устройство, като на място в административната сграда има удобен фронт-офис, разположен на първия етаж. 

Д-р Манов допълни, че от услугата в изнесени пунктове, проведени в четири града от областта, са се възползвали 330 души, а на място в РЗИ – Враца 48 души.

О

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Местен фокус
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.