Начало Местен фокус Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
225
България

Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд.Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”.

| 18 Октомври 2024, 15:00 ч.
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Снимка © Министерство на отбраната

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд. Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

От Министерството на отбраната представиха резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево. При инцидента катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA и загинаха двама пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание. В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че данните от "черната кутия" на самолета L-39 са снети успешно и предоставени на разследващия екип от Военната прокуратура. 

Основна причина за катастрофата е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж, каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

Авиационното произшествие е класифицирано като ка

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй д-р Иван Башлиев по повод днешния Световен ден на менопаузата. 

Д-р Башлиев напомни, че е важно всяка жена на възраст след 45 години да прави периодични профилактични прегледи и състоянието да се следи от лекар. 

Той обясни, че в годините назад е имало периоди, в които водещи гинеколози са отричали хормоналната терапия, използвана за менопаузата. „Имаше време, в което се залиташе по билки, корени, цветя и други природни лечения, но напоследък от лекарското съсловие осъзнаха, че вече има много модерни и щадящи терапии, основани на хормони, благодарение на които жените водят пълноценен живот“, допълни специали

До февруари 2025 г. Общинските съвети трябва да са коригирали всички наредби, които касаят местните данъци, такси или цени на услуги, и те да бъдат преизчислени и в евро, каза днес Стефан Тихолов, член на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС) и председател на ОбС в Ловеч, пред участниците в дискусия, посветена на развитието на капацитета на местните парламенти като политически органи. Разговорът се проведе в рамките на Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България.

Той припомни, че тази стъпка е според закона за въвеждане на еврото у нас. Тихолов обаче подчерта, че преди тези гласувания е добре по места да бъдат проведени широки кампании сред хората, за да не се стига до напрежение и да има притеснения, че изведнъж местните налози ще поскъпнат двойно и тройно.

До края на таз

Детският лекар и хомеопат д-р Марио Янакиев получи приза "Лекар на годината 2024" в Хасково. Церемонията по връчването на отличията на Районната лекарска колегия в Хасково към Българския лекарски съюз в традиционните пет категории се състоя в зала "Хасково" на Общината в навечерието на празника на българския лекар - 19 октомври.

В категорията "Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация" наградата е за д-р Лиляна Минкова. Колегията определи за първенец в категорията "Ти си нашето бъдеще" за млад лекар д-р Димитър Ангелов. За принос в развитието и прилагането на иновативна медицина първи в региона е д-р Иван Николов, а за дългогодишна дейност и активен принос в развитието на специалност призът беше даден на д-р Георги Кемалов. Отличията бяха връчени от председателя на Управителния съвет на съсловната организация д-р Николай Колев.

Д-р Марио Я

Военнослужещите действаха по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Деян  Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 15 октомври военнослужещи унищожиха невзривен боеприпас, открит в Пловдив при изкопни работи на строителен обект.

По дело на Районна прокуратура (РП) – Видин съдът наложи наказание една година „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 10 000 лева. Обвиняем по делото е граждани на Турция за опит за незаконно превеждане през границата на чужденец без документи за самоличност, без разрешение на надлежните органи на властта, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

Деянието е извършено на 1 септември на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, като е бил използван товарен автомобил с прикачено ремарке.

Определение на съда, с което е наложено наказанието, има последиците на влязла в сила присъда, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че в края на юни бяха осъдени двама чуждестранни граждани по две дела, водени от РП – Видин, за опити за незаконно превеждане на мигрант

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване на специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни ген.-майор Матеев. Ще участваме с две тактически групи за специални операции. Лятото за първи път сертифицирахме две тактически групи наведнъж. Убеден съм, че всичко ще мине нормално и командването, заедно с ше

Не се проверяват версии за работеща мрежа зад т.нар. Червения пират, каза съдия Владислава Цариградска пред медиите, след като беше изслушана от съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС). Не се полагат усилия да се установи дали това е мрежа. Нови заплахи срещу мен няма, посочи тя.

Софийската районна прокуратура обвини и задържа през март мъж, арестуван за закани с убийство към магистрати. Дни преди това от Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) съобщиха, че заплахите са отправяни от лице с псевдоним Червения пират.  

Без да са изчистени съмненията по отношение на интигиртета на Борислав Сарафов, в рамките на проверка, която извършва ad hoc прокурора Даниела Талева, номинирането му за главен прокурор показва на обществото, че мрежите за влияние няма как да бъдат спрени, каза Цариградска. Става въпрос за проблем на цялото общество и

С разпит на свидетели продължава делото за катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души. Инцидентът стана на 25 август 2018 година.

Обвинителният акт бе връщан три пъти на прокуратурата заради откривани допуснати нарушения. Подсъдим е шофьорът на автобуса, който се обърна - Григор Григоров, и още петима - Бисер Иванов, Светослав Трифонов, Иван Иванов, Стела Попниколова и Михаела Томова. Обвиненията са за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице и на телесни повреди на други при катастрофата. Григор Григоров е обвинен за това, че при управление на превозно средство е причинил смъртта на 20 души и телесни повреди на други десетима вследствие на катастрофа.

Прокуратурата твърди, че инцидентът е станал при мокра настилка, след като автобусът е навлязъл в насрещното движение. Ударил се е в две коли и после се е блъснал в мантинелата, преминал

Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември, съобщиха от Бюрото по труда във Велико Търново. Регистрираната безработица през месец септември е 3,7 %, при 5,1 % за страната.

Наблюдава се спад на нивото на безработица спрямо предходния август с 0,1%. Регистрираните безработни през месец септември в Дирекция „Бюро по труда” – Велико Търново са 1 473. Започналите работа безработни лица са 205, а данните показват, че се наблюдава увеличение на броят им в сравнение с предходния месец и спрямо същия месец на предходната година.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в Бюрото по труда, за месеца са активирани 31 неактивни лица за регистрация.

Продължава търсенето на работна сила, 115 са обявените работни позиции на първичния пазар на труда. Най-търсени са работниците в преработвате

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Двама мъже на 26 и 27 години са арестувани в село от община "Родопи" непосредствено след покупко-продажба на марихуана. Акцията за противодействие на незаконното разпространение и ...
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния с ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоена с барелефа „Св. Иван Рилски“ на официална церемония тази вечер по случай Деня на бълга ...
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Дж ...
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Тикер в 19:25 ч.
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоен ...
Начало Местен фокус
225
България

Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд.Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”.

| 18 Октомври 2024, 15:00 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Снимка © Министерство на отбраната

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд. Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

От Министерството на отбраната представиха резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево. При инцидента катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA и загинаха двама пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание. В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че данните от "черната кутия" на самолета L-39 са снети успешно и предоставени на разследващия екип от Военната прокуратура. 

Основна причина за катастрофата е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж, каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

Авиационното произшествие е класифицирано като ка

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй д-р Иван Башлиев по повод днешния Световен ден на менопаузата. 

Д-р Башлиев напомни, че е важно всяка жена на възраст след 45 години да прави периодични профилактични прегледи и състоянието да се следи от лекар. 

Той обясни, че в годините назад е имало периоди, в които водещи гинеколози са отричали хормоналната терапия, използвана за менопаузата. „Имаше време, в което се залиташе по билки, корени, цветя и други природни лечения, но напоследък от лекарското съсловие осъзнаха, че вече има много модерни и щадящи терапии, основани на хормони, благодарение на които жените водят пълноценен живот“, допълни специали

До февруари 2025 г. Общинските съвети трябва да са коригирали всички наредби, които касаят местните данъци, такси или цени на услуги, и те да бъдат преизчислени и в евро, каза днес Стефан Тихолов, член на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС) и председател на ОбС в Ловеч, пред участниците в дискусия, посветена на развитието на капацитета на местните парламенти като политически органи. Разговорът се проведе в рамките на Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България.

Той припомни, че тази стъпка е според закона за въвеждане на еврото у нас. Тихолов обаче подчерта, че преди тези гласувания е добре по места да бъдат проведени широки кампании сред хората, за да не се стига до напрежение и да има притеснения, че изведнъж местните налози ще поскъпнат двойно и тройно.

До края на таз

Детският лекар и хомеопат д-р Марио Янакиев получи приза "Лекар на годината 2024" в Хасково. Церемонията по връчването на отличията на Районната лекарска колегия в Хасково към Българския лекарски съюз в традиционните пет категории се състоя в зала "Хасково" на Общината в навечерието на празника на българския лекар - 19 октомври.

В категорията "Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация" наградата е за д-р Лиляна Минкова. Колегията определи за първенец в категорията "Ти си нашето бъдеще" за млад лекар д-р Димитър Ангелов. За принос в развитието и прилагането на иновативна медицина първи в региона е д-р Иван Николов, а за дългогодишна дейност и активен принос в развитието на специалност призът беше даден на д-р Георги Кемалов. Отличията бяха връчени от председателя на Управителния съвет на съсловната организация д-р Николай Колев.

Д-р Марио Я

Военнослужещите действаха по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Деян  Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 15 октомври военнослужещи унищожиха невзривен боеприпас, открит в Пловдив при изкопни работи на строителен обект.

По дело на Районна прокуратура (РП) – Видин съдът наложи наказание една година „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 10 000 лева. Обвиняем по делото е граждани на Турция за опит за незаконно превеждане през границата на чужденец без документи за самоличност, без разрешение на надлежните органи на властта, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

Деянието е извършено на 1 септември на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, като е бил използван товарен автомобил с прикачено ремарке.

Определение на съда, с което е наложено наказанието, има последиците на влязла в сила присъда, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че в края на юни бяха осъдени двама чуждестранни граждани по две дела, водени от РП – Видин, за опити за незаконно превеждане на мигрант

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване на специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни ген.-майор Матеев. Ще участваме с две тактически групи за специални операции. Лятото за първи път сертифицирахме две тактически групи наведнъж. Убеден съм, че всичко ще мине нормално и командването, заедно с ше

Не се проверяват версии за работеща мрежа зад т.нар. Червения пират, каза съдия Владислава Цариградска пред медиите, след като беше изслушана от съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС). Не се полагат усилия да се установи дали това е мрежа. Нови заплахи срещу мен няма, посочи тя.

Софийската районна прокуратура обвини и задържа през март мъж, арестуван за закани с убийство към магистрати. Дни преди това от Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) съобщиха, че заплахите са отправяни от лице с псевдоним Червения пират.  

Без да са изчистени съмненията по отношение на интигиртета на Борислав Сарафов, в рамките на проверка, която извършва ad hoc прокурора Даниела Талева, номинирането му за главен прокурор показва на обществото, че мрежите за влияние няма как да бъдат спрени, каза Цариградска. Става въпрос за проблем на цялото общество и

С разпит на свидетели продължава делото за катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души. Инцидентът стана на 25 август 2018 година.

Обвинителният акт бе връщан три пъти на прокуратурата заради откривани допуснати нарушения. Подсъдим е шофьорът на автобуса, който се обърна - Григор Григоров, и още петима - Бисер Иванов, Светослав Трифонов, Иван Иванов, Стела Попниколова и Михаела Томова. Обвиненията са за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице и на телесни повреди на други при катастрофата. Григор Григоров е обвинен за това, че при управление на превозно средство е причинил смъртта на 20 души и телесни повреди на други десетима вследствие на катастрофа.

Прокуратурата твърди, че инцидентът е станал при мокра настилка, след като автобусът е навлязъл в насрещното движение. Ударил се е в две коли и после се е блъснал в мантинелата, преминал

Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември, съобщиха от Бюрото по труда във Велико Търново. Регистрираната безработица през месец септември е 3,7 %, при 5,1 % за страната.

Наблюдава се спад на нивото на безработица спрямо предходния август с 0,1%. Регистрираните безработни през месец септември в Дирекция „Бюро по труда” – Велико Търново са 1 473. Започналите работа безработни лица са 205, а данните показват, че се наблюдава увеличение на броят им в сравнение с предходния месец и спрямо същия месец на предходната година.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в Бюрото по труда, за месеца са активирани 31 неактивни лица за регистрация.

Продължава търсенето на работна сила, 115 са обявените работни позиции на първичния пазар на труда. Най-търсени са работниците в преработвате

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Местен фокус
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.