Начало Местен фокус От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
241
България

От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански.„С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

| 18 Октомври 2024, 15:18 ч.
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Снимка © БТА

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Общинският съвет в Благоевград ще заседава днес извънредно, съобщиха от Община Благоевград на сайта си. Дневният ред предвижда изменение на решение на местния парламент от 27 септември, с което фолклорен ансамбъл „Пирин“, Камерна опера – Благоевград и Биг Бенд – Благоевград се преобразуват от общински културни институции в общински културни институти. 

председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков каза, че причина за свикване на извънредното заседание, е конкретно свързана с ансамбъл „Пирин“. Решението, взето от общинските съветници, предвижда преобразуването да стане от 1 януари 2025 г. На днешното заседание ще се разгледа предложението да бъде изменено в частта си за фолклорния ансамбъл, с което промяната да влезе в сила незабавно. 

Причина за това е възможност за кандидатстване за финансиране от Национале

Три случая с шофиране след употреба на алкохол регистрираха през почивните дни полицейски служители в Силистренско. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Полицията изяснява случай на повреден след удар в крайпътно дърво лек автомобил „Пежо“. Произшествието е станало вечерта на 12 октомври в Алфатар. При пристигането на адреса полицейските служители установили трима мъже, един от които - собственик на колата. Алкохолните проби на тримата с дрегер отчели 1,73, 2,17 и 2,99 промила. 

Според първоначалната информация произшествието е предшествано от битов скандал, изясняват се причините и съпричастността на мъжете към него. Образувано е досъдебно производство.

Мъж на 28 г. е задържан, след като е установен да шофира след употреба на алкохол вечерта на 13 октомври. Той управлявал лек автомобил и бил спрян за полицейска проверка в село Босна. С др

Деветима са вече задържаните в полицейската акция срещу изборната търговия в област Хасково, която започна в 7:00 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Хасково.

Половин час след началото на операцията арестуваните бяха петима, като открити бяха и списъци с избиратели в Хасково. Допълнително списък с имена е намерен и в Любимец, където са иззети и над 15 600 лева.

Към 12:00 часа проверените рискови обекти, места и адреси са 27, а профилактираните лица от криминалния контингент - 37. Обект на инспекциите са били и 46 заложни къщи. Съставени са три предупредителни протокола, задържано е обявено за общодържавно издирване лице, допълват от ОДМВР.

Образуваните преписки за купуване на гласове са три, а досъдебните производства - пет.

 

Проверки на готовността за зимно поддържане на общинските пътища и снегопочистващата техника разпореди на общините областният управител на област Разград Владимир Димитров, съобщиха от държавната институция. 

Кметовете трябва да обърнат внимание на готовността на техниката за извличане на закъсали товарни автомобили. Задължително трябва да се осигури финансиране на дейностите по подготовката за зимата и да се отделят целеви средства в кметствата за допълнителни разходи при аварийно-възстановителни работи, посочват от областната управа. 

Оттам допълват, че в общините ще бъдат изготвени списъци на собствениците, притежаващи техника, която е годна за участие в бедствени ситуации през зимата. През ноември миналата година заради усложнената зимна обстановка в област Разград беше обявено бедственото положение. Обилните снеговалежи и силният вятър тогава предизвикаха

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел „Спорт“ Ваня Първанова. От читалището за изненада му бяха приготвили торта. Колегите от спортния клуб го поздравиха със стихове и почерпка.

Последният медал на дядо Георги е от началото на септември – трето място на държавното първенство в дисциплината бягане във вода 30 м.

За една седмица в област Враца са станали 19 катастрофи, има седем ранени и един загинал, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи във Враца, главен инспектор Христо Димитров. На брифинг той посочи, че са съставени 140 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и 871 обикновени фиша.

По думите на инспектор Димитров 285 са електронните фишове, удостоверяващи водачи, които превишават скоростния режим. Общо девет души са заловени да шофират след употреба на наркотици и алкохол. 

За една седмица са регистрирани 31 глоби за колани, установени са 10 неправоспособни водачи и 14, които шофират без задължителна застраховка "Гражданска отговорност". Органите на реда са издали и 68 заповеди за принудителни административни мерки. 

„С тези седмични брифинги очакваме граж

Рамково споразумение за взаимопомощ между общините и електроразпределителните дружества (ЕРП) подписаха по време на Годишната среща на местните власти в курортен комплекс "Албена" трите електроразпределителни дружества и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). 

С това споразумение ще утвърдим нашия диалог с ЕРП-тата. Разчитам действително на диалог и съдействие на ЕРП с всички кметове и общини, каза председателят на Управителния съвет на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов. 

Председателят на Управителния съвет на "Електроразпределение Север" Атанас Колев каза, че дружеството не е спирало да работи заедно с местната власт. "Надявам се с подписването на това споразумение да продължим да си партнираме, както и досега", каза още той. 

"Това споразумение е плод на много работа. Работа не по текстовете, а по-скоро по коорд

Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Джоргов добави, че иска да благодари на всички, които са го подкрепили, като, по думите му, наградата не е била очаквана. 

По думите на кмета Джоргов, наградата е и за неговия екип и администрацията, защото всички те я заслужават. „Тази награда задължава, и през следващите три години трябва да работим повече и да надграждаме, разбира се, нека не се самозалъгваме, че нямаме пропуски в работата, имаме още много какво да свършим“, каза той. 

Джоргов каза, че това е приятно усещане и зарежда с положителни емоции - „да можем през следващите години да отметнем повече работа и хората да се чувстват по-удовлетворени“. 

Награденият кмет посочи, че ще акцентира

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Двама мъже на 26 и 27 години са арестувани в село от община "Родопи" непосредствено след покупко-продажба на марихуана. Акцията за противодействие на незаконното разпространение и ...
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Поради лесното пренасяне и укриване напоследък има ръст на употребата на синтетични наркотици. Това заяви началникът на сектор в териториалната дирекция на Агенция „Митници&l ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоена с барелефа „Св. Иван Рилски“ на официална церемония тази вечер по случай Деня на бълга ...
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Дж ...
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Тикер в 19:23 ч.
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоен ...
Начало Местен фокус
241
България

От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански.„С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

| 18 Октомври 2024, 15:18 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Снимка © БТА

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Общинският съвет в Благоевград ще заседава днес извънредно, съобщиха от Община Благоевград на сайта си. Дневният ред предвижда изменение на решение на местния парламент от 27 септември, с което фолклорен ансамбъл „Пирин“, Камерна опера – Благоевград и Биг Бенд – Благоевград се преобразуват от общински културни институции в общински културни институти. 

председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков каза, че причина за свикване на извънредното заседание, е конкретно свързана с ансамбъл „Пирин“. Решението, взето от общинските съветници, предвижда преобразуването да стане от 1 януари 2025 г. На днешното заседание ще се разгледа предложението да бъде изменено в частта си за фолклорния ансамбъл, с което промяната да влезе в сила незабавно. 

Причина за това е възможност за кандидатстване за финансиране от Национале

Три случая с шофиране след употреба на алкохол регистрираха през почивните дни полицейски служители в Силистренско. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Полицията изяснява случай на повреден след удар в крайпътно дърво лек автомобил „Пежо“. Произшествието е станало вечерта на 12 октомври в Алфатар. При пристигането на адреса полицейските служители установили трима мъже, един от които - собственик на колата. Алкохолните проби на тримата с дрегер отчели 1,73, 2,17 и 2,99 промила. 

Според първоначалната информация произшествието е предшествано от битов скандал, изясняват се причините и съпричастността на мъжете към него. Образувано е досъдебно производство.

Мъж на 28 г. е задържан, след като е установен да шофира след употреба на алкохол вечерта на 13 октомври. Той управлявал лек автомобил и бил спрян за полицейска проверка в село Босна. С др

Деветима са вече задържаните в полицейската акция срещу изборната търговия в област Хасково, която започна в 7:00 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Хасково.

Половин час след началото на операцията арестуваните бяха петима, като открити бяха и списъци с избиратели в Хасково. Допълнително списък с имена е намерен и в Любимец, където са иззети и над 15 600 лева.

Към 12:00 часа проверените рискови обекти, места и адреси са 27, а профилактираните лица от криминалния контингент - 37. Обект на инспекциите са били и 46 заложни къщи. Съставени са три предупредителни протокола, задържано е обявено за общодържавно издирване лице, допълват от ОДМВР.

Образуваните преписки за купуване на гласове са три, а досъдебните производства - пет.

 

Проверки на готовността за зимно поддържане на общинските пътища и снегопочистващата техника разпореди на общините областният управител на област Разград Владимир Димитров, съобщиха от държавната институция. 

Кметовете трябва да обърнат внимание на готовността на техниката за извличане на закъсали товарни автомобили. Задължително трябва да се осигури финансиране на дейностите по подготовката за зимата и да се отделят целеви средства в кметствата за допълнителни разходи при аварийно-възстановителни работи, посочват от областната управа. 

Оттам допълват, че в общините ще бъдат изготвени списъци на собствениците, притежаващи техника, която е годна за участие в бедствени ситуации през зимата. През ноември миналата година заради усложнената зимна обстановка в област Разград беше обявено бедственото положение. Обилните снеговалежи и силният вятър тогава предизвикаха

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел „Спорт“ Ваня Първанова. От читалището за изненада му бяха приготвили торта. Колегите от спортния клуб го поздравиха със стихове и почерпка.

Последният медал на дядо Георги е от началото на септември – трето място на държавното първенство в дисциплината бягане във вода 30 м.

За една седмица в област Враца са станали 19 катастрофи, има седем ранени и един загинал, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи във Враца, главен инспектор Христо Димитров. На брифинг той посочи, че са съставени 140 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и 871 обикновени фиша.

По думите на инспектор Димитров 285 са електронните фишове, удостоверяващи водачи, които превишават скоростния режим. Общо девет души са заловени да шофират след употреба на наркотици и алкохол. 

За една седмица са регистрирани 31 глоби за колани, установени са 10 неправоспособни водачи и 14, които шофират без задължителна застраховка "Гражданска отговорност". Органите на реда са издали и 68 заповеди за принудителни административни мерки. 

„С тези седмични брифинги очакваме граж

Рамково споразумение за взаимопомощ между общините и електроразпределителните дружества (ЕРП) подписаха по време на Годишната среща на местните власти в курортен комплекс "Албена" трите електроразпределителни дружества и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). 

С това споразумение ще утвърдим нашия диалог с ЕРП-тата. Разчитам действително на диалог и съдействие на ЕРП с всички кметове и общини, каза председателят на Управителния съвет на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов. 

Председателят на Управителния съвет на "Електроразпределение Север" Атанас Колев каза, че дружеството не е спирало да работи заедно с местната власт. "Надявам се с подписването на това споразумение да продължим да си партнираме, както и досега", каза още той. 

"Това споразумение е плод на много работа. Работа не по текстовете, а по-скоро по коорд

Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Джоргов добави, че иска да благодари на всички, които са го подкрепили, като, по думите му, наградата не е била очаквана. 

По думите на кмета Джоргов, наградата е и за неговия екип и администрацията, защото всички те я заслужават. „Тази награда задължава, и през следващите три години трябва да работим повече и да надграждаме, разбира се, нека не се самозалъгваме, че нямаме пропуски в работата, имаме още много какво да свършим“, каза той. 

Джоргов каза, че това е приятно усещане и зарежда с положителни емоции - „да можем през следващите години да отметнем повече работа и хората да се чувстват по-удовлетворени“. 

Награденият кмет посочи, че ще акцентира

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Местен фокус
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Основна линия
В Кубрат се състоя публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.