Начало Местен фокус Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
386
България

Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево".В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград.

| 18 Октомври 2024, 16:20 ч.
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Снимка © Ирина Шопова

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Екипи на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София предприемат действия за по - висока проходимост в района на тунел „Топли дол“ на автомагистрала „Хемус“ при натоварен трафик през почивните дни, съобщиха от дирекцията. Те ще контролират и подпомагат трафика в зависимост от динамиката и посоката на неговата интензивност.

В петък и събота, при натоварване на трафика, движението в тунела в посока София временно ще бъде спирано, като ще се осигуряват две ленти в посока Варна. 

В неделя реверсивното движение ще бъде в посока София. 

От ОД на МВР припомниха, че във връзка с ремонтно-възстановителни дейности на тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ в петъчните дни за времето от 12:00 часа до 20:00 часа, а в съботните от 8:00 ч. до 16:00 часа в посока Варна моторните превозни сре

От днес е отворено движението по бул. „Тодор Каблешков“ между бул. „Черни връх“ и ул. „Емилиян Станев“, съобщиха от Столична община. Движението се извършва в две пътни платна двупосочно, има нови две ленти за автомобилно движение, ново осветление и е резервирано бъдещо трасе за трамвай. Предстои да бъде положена хоризонтална пътна маркировка, с която ще се обособи бус лента. 

Изграден е тротоарът на южното пътно платно, осигурен е пешеходен достъп, озеленяване и велоалея. Осигурен е достъп и до ул. “Емилиян Станев“. 

Кръстовището на бул. „Черни връх“ и бул. „Тодор Каблешков“ е част от третия градски ринг на София, обясниха от Столична община. 

Дейностите по изграждането на бул. „Тодор Каблешков“ продължават в участъка от ул. „Емилиян Станев“ до ул. &bdquo

Променя се организацията на движението заради провеждане на „Маратон София 2024” на 12 и 13 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Предстои 41-вото издание на най-мащабното спортно събитие на София - „Маратон София 2024“. Тази година маратонът ще се проведе с ново трасе. На 13 октомври Wizz Air София маратон ще предостави на рекордните като бройка над 6500 участници възможност за едно различно преживяване, като за първи път в историята маршрутът ще обхване и западната част на града.

Старт-финалът на класическата дистанция от 42 километра и 195 метра е тази неделя в 9:30 часа от площад „Княз Александър I" и маршрутът ще продължи по подробната карта с отбелязване на всички забележителности на София, покрай които ще бягат маратонците. За първи път записалите се само за големия маратон наближават 1000. За провеждане на

Конкурс за рисунка или литературна творба на тема "Народните будители от моя роден край", с благоволението на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Арсений, организират в Бургас Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие и неделното училище към храм "Св. Пимен Зографски". За участие могат да се запишат ученици от първи до 12 клас, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Поводът е предстоящият Ден на будителите, който се отбелязва на 1 ноември. Конкурсът има за цел да поощрява и утвърждава интереса на учениците към историята на родния край чрез запознаването на живота и делото на будителите, да стимулира творческата изява към изобразителното изкуство, литературата и светото православие.

Всеки участник може да представи само по една паспартирана рисунка, а всякo училище, клуб, читалище или творческа формация  – до пет паспарт

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

За седмица във Варненско са регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Припомняме, че само за един ден – 10 октомври, в областния център бяха регистрирани 677 клипа на шофьори, каращи с превишена скорост.

За отчетния период са установени 24 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като 10 от тях са засечени с над 1,2 промила.  

За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 54 катастрофи, при които няма загинали. 

От полицията допълват, че всекидневният контрол по пътищата в областта продължава.

Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, . 

По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цинков комбинат е подаден в 14:30 часа, а освен пожарникари, в гасенето на сухи треви и горска постеля са се включили и горски служители. На място са и екипи на електроразпределителното дружество, заради електропровод над мястото на инцидента. Напрежението по него е спряно, за да се обезопаси и работата на огнеборците, казаха представители на дружеството, които са на терен.

Пожарът е локализиран, но гасенето продължава. На място има и полицейски екипи. Движението в участъка се извършва с повишено внимание. Пътят не е затворен за преминаване.

Припомняме, че само преди няколко месеца – в началото на юли, пожар избухна в бившата сграда на гимназията по селско и горско стопанство в Кърдж

На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управления в Стара Загора. Това съобщи пред журналисти началникът на отдел "Охранителна полиция" при ОД на МВР - Стара Загора комисар Антон Иванов. Той подчерта, че операциите са насочени към откриване на престъпления, свързани с изборното законодателство, така и към битовата конвенционална престъпност.

„До настоящия момент са извършени проверки на шест пункта, които продават дървен материал за огрев, както и на четири търговски обекта за хранителни стоки, както и на седем адреса на частни лица, които съхраняват дървен материал за огрев без необходимите документи“, каза комисар Иванов. Той обясни, че не са открити списъци с имена или лични карти, както и „няма задържани, свързани с членов

За една седмица в област Враца са станали 19 катастрофи, има седем ранени и един загинал, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи във Враца, главен инспектор Христо Димитров. На брифинг той посочи, че са съставени 140 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и 871 обикновени фиша.

По думите на инспектор Димитров 285 са електронните фишове, удостоверяващи водачи, които превишават скоростния режим. Общо девет души са заловени да шофират след употреба на наркотици и алкохол. 

За една седмица са регистрирани 31 глоби за колани, установени са 10 неправоспособни водачи и 14, които шофират без задължителна застраховка "Гражданска отговорност". Органите на реда са издали и 68 заповеди за принудителни административни мерки. 

„С тези седмични брифинги очакваме граж

Над 80 автомобила и 96 души са проверени от полицаи от районното управление в Самоков до днес следобед. При инспекциите са констатирани около 30 нарушения от сутринта, съобщи пред журналисти началникът на група „Криминална полиция“ в РУ – Самоков Станислав Станков. Той добави, че няма задържани и се работи по разкриване на текущи нарушения. През днешния ден на територията на София област се провежда специализирана полицейска операция  предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите

По думите на Станков целта на операцията е осигуряване на реда, спокойствието и сигурността на гражданите, противодействие на миграционния натиск, спазване на Закона за движение по пътищата и гарантиране на сигурността на изборите на 27 октомври. 

Станков посочи още, че през днешния ден са съставени фишове, актове, проверени са осем заложни къ

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
От началото на годината до момента на територията на страната са регистрирани 646 катастрофи с участието на мотоциклети. Това показват данните на „Пътна полиция“ за път ...
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Общо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта и съобщен ...
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Районният съд в Стара Загора постанови най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама от обвиняемите за измами с отпускане на кредити. Съдът нало ...
Спортният клуб по шахмат "Шумен" ще бъде домакин на два блиц турнира за хора с увреден слух на 20 октомври
Спортният клуб по шахмат "Шумен" ще бъде домакин на два блиц турнира за мъже и жени с увреден слух на 20 октомври, съобщи Петромир Панайотов, съдия и треньор в шуменския шахматен ...
В Търговище отново започнаха дейностите в Детско полицейско управление
За поредна година на територията на Районното управление (РУ) в Търговище започва Детско полицейско управление. В него доброволци от пети “в“ клас  на Средно учили ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
От началото на годината до момента на територията на страната са регистрирани 646 катастрофи с участието на мотоциклети. Това показват данните на „Пътна полиция“ за път ...
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба. Тя бе удостоена с барелефа „Св. Иван Рилски“ на официална церемония тази вечер по случай Деня на бълга ...
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Дж ...
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стаби ...
Тикер в 20:23 ч.
От началото на годината до момента на територията на страната са регистрирани 64 ...
Начало Местен фокус
386
България

Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево".В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград.

| 18 Октомври 2024, 16:20 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Снимка © Ирина Шопова

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Екипи на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София предприемат действия за по - висока проходимост в района на тунел „Топли дол“ на автомагистрала „Хемус“ при натоварен трафик през почивните дни, съобщиха от дирекцията. Те ще контролират и подпомагат трафика в зависимост от динамиката и посоката на неговата интензивност.

В петък и събота, при натоварване на трафика, движението в тунела в посока София временно ще бъде спирано, като ще се осигуряват две ленти в посока Варна. 

В неделя реверсивното движение ще бъде в посока София. 

От ОД на МВР припомниха, че във връзка с ремонтно-възстановителни дейности на тунелите „Топли дол“ и „Правешки ханове“ в петъчните дни за времето от 12:00 часа до 20:00 часа, а в съботните от 8:00 ч. до 16:00 часа в посока Варна моторните превозни сре

От днес е отворено движението по бул. „Тодор Каблешков“ между бул. „Черни връх“ и ул. „Емилиян Станев“, съобщиха от Столична община. Движението се извършва в две пътни платна двупосочно, има нови две ленти за автомобилно движение, ново осветление и е резервирано бъдещо трасе за трамвай. Предстои да бъде положена хоризонтална пътна маркировка, с която ще се обособи бус лента. 

Изграден е тротоарът на южното пътно платно, осигурен е пешеходен достъп, озеленяване и велоалея. Осигурен е достъп и до ул. “Емилиян Станев“. 

Кръстовището на бул. „Черни връх“ и бул. „Тодор Каблешков“ е част от третия градски ринг на София, обясниха от Столична община. 

Дейностите по изграждането на бул. „Тодор Каблешков“ продължават в участъка от ул. „Емилиян Станев“ до ул. &bdquo

Променя се организацията на движението заради провеждане на „Маратон София 2024” на 12 и 13 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Предстои 41-вото издание на най-мащабното спортно събитие на София - „Маратон София 2024“. Тази година маратонът ще се проведе с ново трасе. На 13 октомври Wizz Air София маратон ще предостави на рекордните като бройка над 6500 участници възможност за едно различно преживяване, като за първи път в историята маршрутът ще обхване и западната част на града.

Старт-финалът на класическата дистанция от 42 километра и 195 метра е тази неделя в 9:30 часа от площад „Княз Александър I" и маршрутът ще продължи по подробната карта с отбелязване на всички забележителности на София, покрай които ще бягат маратонците. За първи път записалите се само за големия маратон наближават 1000. За провеждане на

Конкурс за рисунка или литературна творба на тема "Народните будители от моя роден край", с благоволението на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Арсений, организират в Бургас Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие и неделното училище към храм "Св. Пимен Зографски". За участие могат да се запишат ученици от първи до 12 клас, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Поводът е предстоящият Ден на будителите, който се отбелязва на 1 ноември. Конкурсът има за цел да поощрява и утвърждава интереса на учениците към историята на родния край чрез запознаването на живота и делото на будителите, да стимулира творческата изява към изобразителното изкуство, литературата и светото православие.

Всеки участник може да представи само по една паспартирана рисунка, а всякo училище, клуб, читалище или творческа формация  – до пет паспарт

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

За седмица във Варненско са регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Припомняме, че само за един ден – 10 октомври, в областния център бяха регистрирани 677 клипа на шофьори, каращи с превишена скорост.

За отчетния период са установени 24 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като 10 от тях са засечени с над 1,2 промила.  

За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 54 катастрофи, при които няма загинали. 

От полицията допълват, че всекидневният контрол по пътищата в областта продължава.

Два екипа огнеборци са на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали, . 

По информация на полицията, сигналът за инцидента срещу бившия Оловно цинков комбинат е подаден в 14:30 часа, а освен пожарникари, в гасенето на сухи треви и горска постеля са се включили и горски служители. На място са и екипи на електроразпределителното дружество, заради електропровод над мястото на инцидента. Напрежението по него е спряно, за да се обезопаси и работата на огнеборците, казаха представители на дружеството, които са на терен.

Пожарът е локализиран, но гасенето продължава. На място има и полицейски екипи. Движението в участъка се извършва с повишено внимание. Пътят не е затворен за преминаване.

Припомняме, че само преди няколко месеца – в началото на юли, пожар избухна в бившата сграда на гимназията по селско и горско стопанство в Кърдж

На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управления в Стара Загора. Това съобщи пред журналисти началникът на отдел "Охранителна полиция" при ОД на МВР - Стара Загора комисар Антон Иванов. Той подчерта, че операциите са насочени към откриване на престъпления, свързани с изборното законодателство, така и към битовата конвенционална престъпност.

„До настоящия момент са извършени проверки на шест пункта, които продават дървен материал за огрев, както и на четири търговски обекта за хранителни стоки, както и на седем адреса на частни лица, които съхраняват дървен материал за огрев без необходимите документи“, каза комисар Иванов. Той обясни, че не са открити списъци с имена или лични карти, както и „няма задържани, свързани с членов

За една седмица в област Враца са станали 19 катастрофи, има седем ранени и един загинал, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи във Враца, главен инспектор Христо Димитров. На брифинг той посочи, че са съставени 140 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и 871 обикновени фиша.

По думите на инспектор Димитров 285 са електронните фишове, удостоверяващи водачи, които превишават скоростния режим. Общо девет души са заловени да шофират след употреба на наркотици и алкохол. 

За една седмица са регистрирани 31 глоби за колани, установени са 10 неправоспособни водачи и 14, които шофират без задължителна застраховка "Гражданска отговорност". Органите на реда са издали и 68 заповеди за принудителни административни мерки. 

„С тези седмични брифинги очакваме граж

Над 80 автомобила и 96 души са проверени от полицаи от районното управление в Самоков до днес следобед. При инспекциите са констатирани около 30 нарушения от сутринта, съобщи пред журналисти началникът на група „Криминална полиция“ в РУ – Самоков Станислав Станков. Той добави, че няма задържани и се работи по разкриване на текущи нарушения. През днешния ден на територията на София област се провежда специализирана полицейска операция  предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите

По думите на Станков целта на операцията е осигуряване на реда, спокойствието и сигурността на гражданите, противодействие на миграционния натиск, спазване на Закона за движение по пътищата и гарантиране на сигурността на изборите на 27 октомври. 

Станков посочи още, че през днешния ден са съставени фишове, актове, проверени са осем заложни къ

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Спортният клуб по шахмат "Шумен" ще бъде домакин на два блиц турнира за хора с увреден слух на 20 октомври
В Търговище отново започнаха дейностите в Детско полицейско управление
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Местен фокус
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Контекст
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Сфера
ЧОбщо четири проекта с български участници ще бъдат финансирани от Механизма за свързване на Европа с 12 млн. евро
Основна линия
Горнооряховската болница „Свети Иван Рилски“ тържествено откри две свои обновени отделения
На преден план
Пожар гори в планината над Берковица, съобщи комисар Венцислав Райков
Сфера
Съдът остави за постоянно в ареста двама от обвиняемите за измами с кредити
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.