Начало В детайли Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
528
ВОТ 27 октомври 2024

Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК

Секциите за гласуване на хората с увредено зрение или със затруднения в придвижването в област Ямбол са публикувани в сайта на РИК – Ямбол, в раздел "Съобщения".Посочено е в кои населени места има секции с подвижни рампи, както и къде изборните помещения са на първия етаж на сградите.

| 18 Октомври 2024, 17:21 ч.
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Снимка © БТА

Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния вот на 27 октомври, съобщиха от Районната избирателна комисия (РИК). 

Специализирана полицейска операция се провежда в София във връзка с рекети и изнудване, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

При акцията има задържани.

Повече информация се очаква на по-късен етап.

Започна участието на министър-председателя Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха на своята фейсбук страница от Министерския съвет. Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. Два са основните панела, в които ще се развиват днешните дискусии в Берлин: „Регионално сътрудничество и общ регионален пазар“ и „Зелена програма, свързаност, енергия“. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и ЕС. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретн

Решаваме проблемите, наследени от ГЕРБ, заяви общинският съветник Борис Бонев на брифинг в Столичната община.

Това, което беше изнесено като информация, е невярно, каза Бонев по повод на брифинг на ГЕРБ за липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети.

От ГЕРБ твърдят, че преди управлението на Васил Терзиев едно антипаркинг колче е струвало 18,68 лв., а сега - 51,34 лв., като годишно Общината полага около 4000 от тези колчета. Предпазният парапет е бил 82,60 лв., а вече е – 182,28 лева.

Борис Бонев обясни, че от ГЕРБ са сравнявали числа от договори през 2019 г. със съвремието, като през тези пет години инфлацията, цената на материалите и на труда, се повишиха значително. Това е оферта, дадена от общинското предприятие "Софинвест", чието и предишно и настоящо ръководство беше избрано и посочено от ГЕРБ, каза

Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено в края на юли т.г. За побоя над 56-годишната жена бяха задържани двама непълнолетни, като според данните побоят е бил нанесен основно от единия от тях.. Сигнал по случая беше подаден от служители на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник.  

Пострадалата бе настанена в болнично заведение, където два месеца по-късно почина. Спрямо извършителя на деянието бе взета мярка за неотклонение "задържане под стража", а след смъртта делото срещу него бе прехвърлено в Окръжната прокуратура. Въпреки че в ареста той навърши пълнолетие, ще бъде съден като непълнолетен, тъй като към момента на престъплението е бил на 17 години. Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от пет до

Казанлъшкото село Голямо Дряново ще посрещне производители и занаятчии от цялата страна за деветото издание на Фестивала на ореха. Това става ясно от афиша за събитието, публикуван в официалната страница на кметството. Събитието ще е на 19 октомври и се организира под патронажа на Националната асоциация на производителите и преработвателите на черупкови плодове и с подкрепата на земеделския производител Георги Василев. 

За поредна година жителите и гостите на Голямо Дряново ще имат възможност да закупят био ядки, сирена, пчелен мед, керамика, дърворезба и други ръчно изработени стоки. Начало на фестивала ще даде представянето на кулинарна благотворителна изложба, след което ще започне и фолклорна програма с участие на клубове по народни танци и певчески групи. Пресъздадени ще бъдат народни традиции, а специални гости на празника ще са певиците сестри Диневи. 

П

Секциите за гласуване на хората с увредено зрение или със затруднения в придвижването в област Ямбол са публикувани в сайта на РИК – Ямбол, в раздел "Съобщения". Посочено е в кои населени места има секции с подвижни рампи, както и къде изборните помещения са на първия етаж на сградите.

Обявени са и телефони, на които избирателите със зрителни и физически увреждания от Ямболска област ще могат да заявят транспорт до изборните помещения, за да гласуват на 27 октомври, посочват от РИК.

Апелативен съд – Пловдив потвърди взетата от окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо братята Иван и Атанас Димитрови, обвинени за убийството на 48-годишния Борис Кисьов в карловското село Столетово, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че на 06.10.2024 г. в Столетово, като съизвършители и в съучастие, умишлено са умъртвили Борис Кисьов като са го нападнали с нож пред дома му посред нощ, за да „уредят“ дългогодишен спор помежду им за дворно място. Атанас Димитров е осъждан, затова обвинението му е за убийство при условията на опасен рецидив, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. За престъплението, в което е обвинен брат му Димитров – за убийство, наказанието е от 10 до 20 г. лишаване от свобо

Много е важно да покажем България и нейното ключово място и роля в изключително важните постижения, изследвания на функцията на мозъка, на болестите и превенцията, които са новият съвременен бич за нашите поколения. Това коментира българският еврокомисар Илиана Иванова, чийто ресор са иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта, преди началото на поредната сесия на 24-ия Европейски конгрес по неврохирургия. Форумът започна в неделя в София. 

Очаквам да видя една сериозна дискусия за настоящите и бъдещи предизвикателства пред неврохирургията, изтъкна еврокомисарят. Искам да уверя всички участници, че могат да продължат да разчитат на изключително сериозното отношение и оценка на Европейския съюз (ЕС) за тези изследвания, подчерта Илиана Иванова.

Новата Еврокомисия предстои да встъпи, председателят Урсула фон дер Лайен обяви, че иновац

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

По предложение на кмета на община Етрополе Владимир Александров са направени спешни ремонти на детските градини „Слънчице“ и „Еделвайс“ в общината. Средствата са дарени от местни дружества по благотворителна програма „Българските добродетели", съобщиха от общинската администрация. 

В детска градина „Слънчице“ е напълно обновен кухненският блок, който не е бил ремонтиран години наред, а в „Еделвайс“ са ремонтирани три санитарни помещения, посочиха от общинската администрация. Кметът на община Етрополе благодари за финансовата помощ, както и на фирмата изпълнител за качественото изпълнение и спазване на сроковете. 

По думите на Александров чрез тези проекти показват, че подкрепата за развитието на децата и образователните институции в Етрополе са важни. „Ремонтите в „Еделвайс“ и „Слънчи

Национален форум на специалистите по здравни грижи и постерна секция за медицински специалисти и студенти ще има на 25 и 26 октомври в Шумен, съобщи ст. акушерка Веска Райчева. Тази година форумът е на тема "Здравните грижи днес политики, обществени нагласи, отговорност".

В първия ден има регистрация на участниците, официално откриване в хотел "Шумен", пленарен доклан, презентация на фирма и постерна сесия. На следващия ден върви научна част с теми в две секции: "Общи и специални сестрински грижи" и "Общи и специални акушерски грижи", каза още Райчева.

Двеста двадесет и девет участници са се регистрирали за форума, от тях 32-ма са студенти. Ще има 15 представени постера, общо 31 теми ще бъдат презентирани в този Национален форум, добави Райчева. Тя допълни, че във форума ще има участници от Стара Загора, Добрич, Русе, Силистра, Шумен, Велико Търново, Бургас, Враца, Варн

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че ко ...
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Двама мъже на 26 и 27 години са арестувани в село от община "Родопи" непосредствено след покупко-продажба на марихуана. Акцията за противодействие на незаконното разпространение и ...
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния с ...
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Поради лесното пренасяне и укриване напоследък има ръст на употребата на синтетични наркотици. Това заяви началникът на сектор в териториалната дирекция на Агенция „Митници&l ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Тренировка по пещерно спасяване тече в пещера край габровското село Здравковец, тя ще продължи до неделя. В пещерата Мачанов трап, край село Здравковец правим тренировка съвме ...
Една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, че биха приели да гласуват срещу стимул или принуда
Запитани директно дали биха или не биха приели да гласуват срещу заплащане, друг стимул или принуда седмици преди вота, една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интер ...
В Търговищко тече полицейска операция за превенция на престъпления срещу политическите права и противодействие на престъпността
В област Търговище се извършва специализирана полицейска операция за превенция на престъпления, свързани с нарушаване на политическите права, и противодействие на конвенционалната ...
Със спортен празник и паметна морена беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото с. Дивотино
С тържествена церемония и спортен празник беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото село Дивотино. По този повод бе открита и паметна морена ...
Проф. Мария Токмакова е носител на приза „Лекар на годината – 2024“
Проф. Мария Токмакова е носител на приза „Лекар на годината – 2024“. Отличието беше връчено на проф. Токмакова от д-р Николай Брънзалов, председател на Българския ...
Тикер в 21:23 ч.
Тренировка по пещерно спасяване тече в пещера край габровското село Здравковец, ...
Начало В детайли
528
ВОТ 27 октомври 2024

Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК

Секциите за гласуване на хората с увредено зрение или със затруднения в придвижването в област Ямбол са публикувани в сайта на РИК – Ямбол, в раздел "Съобщения".Посочено е в кои населени места има секции с подвижни рампи, както и къде изборните помещения са на първия етаж на сградите.

| 18 Октомври 2024, 17:21 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Снимка © БТА

Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния вот на 27 октомври, съобщиха от Районната избирателна комисия (РИК). 

Специализирана полицейска операция се провежда в София във връзка с рекети и изнудване, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

При акцията има задържани.

Повече информация се очаква на по-късен етап.

Започна участието на министър-председателя Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха на своята фейсбук страница от Министерския съвет. Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. Два са основните панела, в които ще се развиват днешните дискусии в Берлин: „Регионално сътрудничество и общ регионален пазар“ и „Зелена програма, свързаност, енергия“. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и ЕС. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретн

Решаваме проблемите, наследени от ГЕРБ, заяви общинският съветник Борис Бонев на брифинг в Столичната община.

Това, което беше изнесено като информация, е невярно, каза Бонев по повод на брифинг на ГЕРБ за липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети.

От ГЕРБ твърдят, че преди управлението на Васил Терзиев едно антипаркинг колче е струвало 18,68 лв., а сега - 51,34 лв., като годишно Общината полага около 4000 от тези колчета. Предпазният парапет е бил 82,60 лв., а вече е – 182,28 лева.

Борис Бонев обясни, че от ГЕРБ са сравнявали числа от договори през 2019 г. със съвремието, като през тези пет години инфлацията, цената на материалите и на труда, се повишиха значително. Това е оферта, дадена от общинското предприятие "Софинвест", чието и предишно и настоящо ръководство беше избрано и посочено от ГЕРБ, каза

Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено в края на юли т.г. За побоя над 56-годишната жена бяха задържани двама непълнолетни, като според данните побоят е бил нанесен основно от единия от тях.. Сигнал по случая беше подаден от служители на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник.  

Пострадалата бе настанена в болнично заведение, където два месеца по-късно почина. Спрямо извършителя на деянието бе взета мярка за неотклонение "задържане под стража", а след смъртта делото срещу него бе прехвърлено в Окръжната прокуратура. Въпреки че в ареста той навърши пълнолетие, ще бъде съден като непълнолетен, тъй като към момента на престъплението е бил на 17 години. Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от пет до

Казанлъшкото село Голямо Дряново ще посрещне производители и занаятчии от цялата страна за деветото издание на Фестивала на ореха. Това става ясно от афиша за събитието, публикуван в официалната страница на кметството. Събитието ще е на 19 октомври и се организира под патронажа на Националната асоциация на производителите и преработвателите на черупкови плодове и с подкрепата на земеделския производител Георги Василев. 

За поредна година жителите и гостите на Голямо Дряново ще имат възможност да закупят био ядки, сирена, пчелен мед, керамика, дърворезба и други ръчно изработени стоки. Начало на фестивала ще даде представянето на кулинарна благотворителна изложба, след което ще започне и фолклорна програма с участие на клубове по народни танци и певчески групи. Пресъздадени ще бъдат народни традиции, а специални гости на празника ще са певиците сестри Диневи. 

П

Секциите за гласуване на хората с увредено зрение или със затруднения в придвижването в област Ямбол са публикувани в сайта на РИК – Ямбол, в раздел "Съобщения". Посочено е в кои населени места има секции с подвижни рампи, както и къде изборните помещения са на първия етаж на сградите.

Обявени са и телефони, на които избирателите със зрителни и физически увреждания от Ямболска област ще могат да заявят транспорт до изборните помещения, за да гласуват на 27 октомври, посочват от РИК.

Апелативен съд – Пловдив потвърди взетата от окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо братята Иван и Атанас Димитрови, обвинени за убийството на 48-годишния Борис Кисьов в карловското село Столетово, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че на 06.10.2024 г. в Столетово, като съизвършители и в съучастие, умишлено са умъртвили Борис Кисьов като са го нападнали с нож пред дома му посред нощ, за да „уредят“ дългогодишен спор помежду им за дворно място. Атанас Димитров е осъждан, затова обвинението му е за убийство при условията на опасен рецидив, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. За престъплението, в което е обвинен брат му Димитров – за убийство, наказанието е от 10 до 20 г. лишаване от свобо

Много е важно да покажем България и нейното ключово място и роля в изключително важните постижения, изследвания на функцията на мозъка, на болестите и превенцията, които са новият съвременен бич за нашите поколения. Това коментира българският еврокомисар Илиана Иванова, чийто ресор са иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта, преди началото на поредната сесия на 24-ия Европейски конгрес по неврохирургия. Форумът започна в неделя в София. 

Очаквам да видя една сериозна дискусия за настоящите и бъдещи предизвикателства пред неврохирургията, изтъкна еврокомисарят. Искам да уверя всички участници, че могат да продължат да разчитат на изключително сериозното отношение и оценка на Европейския съюз (ЕС) за тези изследвания, подчерта Илиана Иванова.

Новата Еврокомисия предстои да встъпи, председателят Урсула фон дер Лайен обяви, че иновац

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

По предложение на кмета на община Етрополе Владимир Александров са направени спешни ремонти на детските градини „Слънчице“ и „Еделвайс“ в общината. Средствата са дарени от местни дружества по благотворителна програма „Българските добродетели", съобщиха от общинската администрация. 

В детска градина „Слънчице“ е напълно обновен кухненският блок, който не е бил ремонтиран години наред, а в „Еделвайс“ са ремонтирани три санитарни помещения, посочиха от общинската администрация. Кметът на община Етрополе благодари за финансовата помощ, както и на фирмата изпълнител за качественото изпълнение и спазване на сроковете. 

По думите на Александров чрез тези проекти показват, че подкрепата за развитието на децата и образователните институции в Етрополе са важни. „Ремонтите в „Еделвайс“ и „Слънчи

Национален форум на специалистите по здравни грижи и постерна секция за медицински специалисти и студенти ще има на 25 и 26 октомври в Шумен, съобщи ст. акушерка Веска Райчева. Тази година форумът е на тема "Здравните грижи днес политики, обществени нагласи, отговорност".

В първия ден има регистрация на участниците, официално откриване в хотел "Шумен", пленарен доклан, презентация на фирма и постерна сесия. На следващия ден върви научна част с теми в две секции: "Общи и специални сестрински грижи" и "Общи и специални акушерски грижи", каза още Райчева.

Двеста двадесет и девет участници са се регистрирали за форума, от тях 32-ма са студенти. Ще има 15 представени постера, общо 31 теми ще бъдат презентирани в този Национален форум, добави Райчева. Тя допълни, че във форума ще има участници от Стара Загора, Добрич, Русе, Силистра, Шумен, Велико Търново, Бургас, Враца, Варн

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври е изменен, съобщиха от екоминистерството
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Сфера
Една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, че биха приели да гласуват срещу стимул или принуда
В детайли
В Търговищко тече полицейска операция за превенция на престъпления срещу политическите права и противодействие на престъпността
Местен фокус
Със спортен празник и паметна морена беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото с. Дивотино
Сфера
Проф. Мария Токмакова е носител на приза „Лекар на годината – 2024“
Сфера
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Местен фокус
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Местен фокус
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
Местен фокус
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.