Начало В детайли Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
675
България

Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани

Към 16:00 часа са разкрити две престъпления, а извършителите им са задържани.Проверени са 142 души и 105 моторни превозни средства.

| 18 Октомври 2024, 18:21 ч.
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Снимка © : Областна дирекция на МВР - София

През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стабилизиране на средата за сигурност, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София. 

България участва с транспортен самолет C-27J "Спартан" и вертолет AS 532 "Кугър" в многонационалното учение Brave Warrior 24, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов присъства днес на Деня за високопоставени гости на учението в Унгария. Той се състоя в последния ден на срещата на Военния комитет на Европейския съюз (ЕС) във формат „началници на отбраната“. 

България участва в учението с транспортен самолет C-27J "Спартан", вертолет AS 532 "Кугър", екип от Съвместното командване на специалните операции и военнослужещи с медицинска апаратура и оборудване от Военномедицинската академия.  

Представени бяха статичен и динамичен показ на елементи от учението и демонстрация на способности за неутрализиране на бунтовници, за евакуация на цивилни и за противодействие срещу безпилотни летател

Интензивно е движението за товарни автомобили на граничния пункт „Кардам“ на границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГКПП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, напомниха граничните власти. Освен граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не се пропускат товарни автомобили.

Фонд „ФЛАГ“ ще предоставя на общините безвъзмездно техническа помощ за проекти, свързани с прехода към чиста енергия. Това каза днес изпълнителният му директор Надя Данкинова, която участва в дискусионния форум „Иновации и умни градове“ в рамките на годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. Домакин на форума е курортът "Албена".

Данкинова каза, че този иновативен инструмент е създаден с подкрепата на Европейската комисия и уточни, че той е пилотен за финансиране на проекти за постигане на прехода към чиста енергия. Първоначално проектът беше фокусиран само върху възобновяеми енергийни източници, но го разширихме, получихме подкрепа, и днес по този инструмент могат да бъдат финансирани проекти във всички области на използването на чистата енергия и постигането на целите на кръговата иконом

От "Синя София" отказваме категорично да участваме в този предизборен фарс, въпросите трябва да бъдат поставени като питания към кмета, а не да са повод за извънредно заседание, и то в предизборна кампания. Това каза общинският съветник от "Синя София" Иван Сотиров пред журналисти във връзка с извънредната сесия на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. Заседанието не се състоя поради липса на кворум. 

Няма нова ситуация, която да налага свикване на извънредно заседание, това са теми, които са многократно коментирани и на които няма решение, посочи Сотиров. Той смята, че двете основни политически сили имат отговорност към тези проблеми. Тези, които дойдоха в името на промяната, които реализират стари практики от управлението на ГЕРБ, а се оплакват непрекъснато, че това, което правят сега, е правено от Г

Общо 40 са определените подвижни секции за гласуване на избиратели с трайни увреждания в област Кърджали, каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Беркант Барзат. 

Да гласуват в подвижна секция желание са изявили над 1 220 жители от региона, като по думите на председателя на РИК все още не е приключил срокът, в който могат да се подават заявления. Той е 21 октомври, като условието е заявителят да притежава решение от ТЕЛК (териториална експертна лекарска комисия), НЕЛК (национална експертна лекарска комисия) или епикриза. 

По думите на Беркант Барзат традиционно най-голям е броят на подвижните секции в община Кърджали – 10, и най-малко в община Джебел – 1. Той уточни, че с определените подвижни секции общият брой на секциите за изборите на 27 октомври в Кърджалийски избирателен район ще бъде близо 530. А според предварителните изби

Към 16:00 часа са разкрити две престъпления, а извършителите им са задържани. 

Проверени са 142 души и 105 моторни превозни средства. Съставени са 28 фиша, пет акта и са заснети 19 нарушения на скоростта. Връчени са 13 електронни фиша, посочиха от полицията. 

От там добавиха, че са проверени 12 търговски обекта, осем заложни къщи и шест фирми за бързи кредити.

Полицейските действия са осъществени съвместно с екипи на жандармерията.

Миналата седмица на територията на областта също се състоя полицейска операция. Тогава бяха задържани 14 души. Съставени бяха 217 фиша и 29 акта.

Министерството на отбраната ще представи днес на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево, съобщиха от ведомството.

В пресконференцията ще участват министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

На 13 септември т.г., при подготовка за демонстративен полет на 3-та авиационна база край Граф Игнатиево, катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.  

В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че даннит

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.

„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка. Вчера се проведе обучението на двете секционни комисии – едната стационарна и другата подвижна. Присъстваха почти всички членове. Утре ще бъдат раздадени материалите за комисиите, за да се подготвят съответните помещения. Нямаме нито една жалба в Общинска избирателна комисия към момента. В стационарната секция ще има и една машина за гласуване“, поясни Петко Петков.

Изборите за кмет на Габровница ще се проведат отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от вота на 29 октомври 2023 г.  и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов.

С ук

Скърбим за загубата на големия режисьор Николай Волев, написаха от Министерския съвет в официалната си страница във Фейсбук по повод кончината на българския режисьор.

Той остави ярка следа в българското кино с емблематичните си филми като "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита". Поклон пред светлата му памет, добавиха от кабинета.

Режисьорът на филми като „Двойникът“ (1980), „Господин за един ден“ (1983), „Да обичаш на инат“ (1986), „Маргарит и Маргарита“ (1989), „Козият рог“ (1994) и „Огледалото на дявола“ (2001) е загинал при битов инцидент, съобщиха по-рано негови близки.

Общо четирима мигранти са задържани при два случая през изминалите два дни в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе. Това съобщиха от граничния пункт. 

Двама мигранти от Египет са открити вчера в камион с украинска регистрация, спрян за проверка на ГКПП "Дунав мост". Единият от тях е непълнолетен. Тежкотоварният автомобил пътувал от Турция към Украйна. 

Други двама мигранти - от Египет и Либия, са арестувани на паркинг в Русе. Сигналът е подаден от служител в зоната за паркиране, който забелязал двамата мъже. Вероятно те са пристигнали в крайдунавския град с камион. 

Шест участъка с концентрация на пътнотранспортни произшествия са регистрирани от „Пътна полиция“ – Враца, съобщи началникът на сектора главен инспектор Христо Димитров. Той посочи, че за периода юли 2023 – юни 2024 г. на тези шест участъка са станали 26 катастрофи. 

Няма жертви. Пострадалите са осемнайсет души. В петнайсет от случаите времето е било облачно или дъждовно, а пътната настилка мокра, затова призоваваме шофьорите да бъдат внимателни при подобни атмосферни условия, каза Димитров.  

Шестте участъка са по пътища извън населени места в област Враца. Средно 26 000 моторни превозни средства преминават през тях за денонощие, става известно от анализа на „Пътна полиция“. Най-интензивен е трафикът на участъка Монтана – Мездра, където близо 10 000 превозни средства минават за 24 часа. 

Четири от шестте уч

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Тренировка по пещерно спасяване тече в пещера край габровското село Здравковец, тя ще продължи до неделя. В пещерата Мачанов трап, край село Здравковец правим тренировка съвме ...
Със спортен празник и паметна морена беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото с. Дивотино
С тържествена церемония и спортен празник беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото село Дивотино. По този повод бе открита и паметна морена ...
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза пред журналисти кметът на Самоков Ангел Джоргов, който спечели приза „Кмет на годината“ за средна община. Дж ...
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
С официална церемония днес в Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан в България. За почетен консул е назначен Рашко Динков, а за решението за назначаването му беше ...
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
За извършване на незаконен сондаж сигнализира гражданското обединение „Вода за Омуртаг“. Чрез съобщение до медиите от „Вода за Омуртаг“ посочват, че Община ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Спартак Плевен се наложи над Миньор 2015 и постигна първа победа в НБЛ за сезона
Среща от трети кръг на Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ): Спартак (Плевен) - Миньор (Перник) - 89:75 (17:16, 22:20, 29:18, 21:21) Съдии на мача в зала „Балканстрой& ...
Козметика, фризиране, фотографски и други услуги за домашни любимци бяха представени в първия ден на изложение в Пловдив
Храни, козметика, добавки с витамини, фризьорски услуги и ветеринарни грижи бяха представени в първия ден на тридневното изложение Plovdiv Zoo Expo 2024. Домакин на събитието, в ко ...
С дискусия за гражданското общество в България започна второто издание на фестивала „Демократична мозайка“
С дискусия на тема „Гражданското общество в България: (ПРЕ)Зареждане!“ тази вечер в София започна второто издание на фестивала „Демократична мозайка: Силата на ко ...
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Тренировка по пещерно спасяване тече в пещера край габровското село Здравковец, тя ще продължи до неделя. В пещерата Мачанов трап, край село Здравковец правим тренировка съвме ...
Една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, че биха приели да гласуват срещу стимул или принуда
Запитани директно дали биха или не биха приели да гласуват срещу заплащане, друг стимул или принуда седмици преди вота, една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интер ...
Тикер в 22:29 ч.
Среща от трети кръг на Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ): Спартак (Пле ...
Начало В детайли
675
България

Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани

Към 16:00 часа са разкрити две престъпления, а извършителите им са задържани.Проверени са 142 души и 105 моторни превозни средства.

| 18 Октомври 2024, 18:21 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Специализирана полицейска акция се състоя в Самоков, има задържани
Снимка © : Областна дирекция на МВР - София

През днешния ден в Самоков се състоя специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, пресичане на потенциални нарушения на изборното законодателство и стабилизиране на средата за сигурност, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София. 

България участва с транспортен самолет C-27J "Спартан" и вертолет AS 532 "Кугър" в многонационалното учение Brave Warrior 24, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов присъства днес на Деня за високопоставени гости на учението в Унгария. Той се състоя в последния ден на срещата на Военния комитет на Европейския съюз (ЕС) във формат „началници на отбраната“. 

България участва в учението с транспортен самолет C-27J "Спартан", вертолет AS 532 "Кугър", екип от Съвместното командване на специалните операции и военнослужещи с медицинска апаратура и оборудване от Военномедицинската академия.  

Представени бяха статичен и динамичен показ на елементи от учението и демонстрация на способности за неутрализиране на бунтовници, за евакуация на цивилни и за противодействие срещу безпилотни летател

Интензивно е движението за товарни автомобили на граничния пункт „Кардам“ на границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГКПП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, напомниха граничните власти. Освен граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не се пропускат товарни автомобили.

Фонд „ФЛАГ“ ще предоставя на общините безвъзмездно техническа помощ за проекти, свързани с прехода към чиста енергия. Това каза днес изпълнителният му директор Надя Данкинова, която участва в дискусионния форум „Иновации и умни градове“ в рамките на годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. Домакин на форума е курортът "Албена".

Данкинова каза, че този иновативен инструмент е създаден с подкрепата на Европейската комисия и уточни, че той е пилотен за финансиране на проекти за постигане на прехода към чиста енергия. Първоначално проектът беше фокусиран само върху възобновяеми енергийни източници, но го разширихме, получихме подкрепа, и днес по този инструмент могат да бъдат финансирани проекти във всички области на използването на чистата енергия и постигането на целите на кръговата иконом

От "Синя София" отказваме категорично да участваме в този предизборен фарс, въпросите трябва да бъдат поставени като питания към кмета, а не да са повод за извънредно заседание, и то в предизборна кампания. Това каза общинският съветник от "Синя София" Иван Сотиров пред журналисти във връзка с извънредната сесия на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. Заседанието не се състоя поради липса на кворум. 

Няма нова ситуация, която да налага свикване на извънредно заседание, това са теми, които са многократно коментирани и на които няма решение, посочи Сотиров. Той смята, че двете основни политически сили имат отговорност към тези проблеми. Тези, които дойдоха в името на промяната, които реализират стари практики от управлението на ГЕРБ, а се оплакват непрекъснато, че това, което правят сега, е правено от Г

Общо 40 са определените подвижни секции за гласуване на избиратели с трайни увреждания в област Кърджали, каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Беркант Барзат. 

Да гласуват в подвижна секция желание са изявили над 1 220 жители от региона, като по думите на председателя на РИК все още не е приключил срокът, в който могат да се подават заявления. Той е 21 октомври, като условието е заявителят да притежава решение от ТЕЛК (териториална експертна лекарска комисия), НЕЛК (национална експертна лекарска комисия) или епикриза. 

По думите на Беркант Барзат традиционно най-голям е броят на подвижните секции в община Кърджали – 10, и най-малко в община Джебел – 1. Той уточни, че с определените подвижни секции общият брой на секциите за изборите на 27 октомври в Кърджалийски избирателен район ще бъде близо 530. А според предварителните изби

Към 16:00 часа са разкрити две престъпления, а извършителите им са задържани. 

Проверени са 142 души и 105 моторни превозни средства. Съставени са 28 фиша, пет акта и са заснети 19 нарушения на скоростта. Връчени са 13 електронни фиша, посочиха от полицията. 

От там добавиха, че са проверени 12 търговски обекта, осем заложни къщи и шест фирми за бързи кредити.

Полицейските действия са осъществени съвместно с екипи на жандармерията.

Миналата седмица на територията на областта също се състоя полицейска операция. Тогава бяха задържани 14 души. Съставени бяха 217 фиша и 29 акта.

Министерството на отбраната ще представи днес на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево, съобщиха от ведомството.

В пресконференцията ще участват министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

На 13 септември т.г., при подготовка за демонстративен полет на 3-та авиационна база край Граф Игнатиево, катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.  

В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че даннит

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.

„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка. Вчера се проведе обучението на двете секционни комисии – едната стационарна и другата подвижна. Присъстваха почти всички членове. Утре ще бъдат раздадени материалите за комисиите, за да се подготвят съответните помещения. Нямаме нито една жалба в Общинска избирателна комисия към момента. В стационарната секция ще има и една машина за гласуване“, поясни Петко Петков.

Изборите за кмет на Габровница ще се проведат отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от вота на 29 октомври 2023 г.  и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов.

С ук

Скърбим за загубата на големия режисьор Николай Волев, написаха от Министерския съвет в официалната си страница във Фейсбук по повод кончината на българския режисьор.

Той остави ярка следа в българското кино с емблематичните си филми като "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита". Поклон пред светлата му памет, добавиха от кабинета.

Режисьорът на филми като „Двойникът“ (1980), „Господин за един ден“ (1983), „Да обичаш на инат“ (1986), „Маргарит и Маргарита“ (1989), „Козият рог“ (1994) и „Огледалото на дявола“ (2001) е загинал при битов инцидент, съобщиха по-рано негови близки.

Общо четирима мигранти са задържани при два случая през изминалите два дни в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе. Това съобщиха от граничния пункт. 

Двама мигранти от Египет са открити вчера в камион с украинска регистрация, спрян за проверка на ГКПП "Дунав мост". Единият от тях е непълнолетен. Тежкотоварният автомобил пътувал от Турция към Украйна. 

Други двама мигранти - от Египет и Либия, са арестувани на паркинг в Русе. Сигналът е подаден от служител в зоната за паркиране, който забелязал двамата мъже. Вероятно те са пристигнали в крайдунавския град с камион. 

Шест участъка с концентрация на пътнотранспортни произшествия са регистрирани от „Пътна полиция“ – Враца, съобщи началникът на сектора главен инспектор Христо Димитров. Той посочи, че за периода юли 2023 – юни 2024 г. на тези шест участъка са станали 26 катастрофи. 

Няма жертви. Пострадалите са осемнайсет души. В петнайсет от случаите времето е било облачно или дъждовно, а пътната настилка мокра, затова призоваваме шофьорите да бъдат внимателни при подобни атмосферни условия, каза Димитров.  

Шестте участъка са по пътища извън населени места в област Враца. Средно 26 000 моторни превозни средства преминават през тях за денонощие, става известно от анализа на „Пътна полиция“. Най-интензивен е трафикът на участъка Монтана – Мездра, където близо 10 000 превозни средства минават за 24 часа. 

Четири от шестте уч

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Със спортен празник и паметна морена беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото с. Дивотино
Наградата „Кмет на годината“ е колективна, каза кметът на Самоков Ангел Джоргов
В Благоевград беше открито почетно консулство на Казахстан
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Спартак Плевен се наложи над Миньор 2015 и постигна първа победа в НБЛ за сезона
Основна линия
Козметика, фризиране, фотографски и други услуги за домашни любимци бяха представени в първия ден на изложение в Пловдив
В детайли
С дискусия за гражданското общество в България започна второто издание на фестивала „Демократична мозайка“
Местен фокус
Тренировка по пещерно спасяване тече край габровското село Здравковец
Сфера
Една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, че биха приели да гласуват срещу стимул или принуда
В детайли
В Търговищко тече полицейска операция за превенция на престъпления срещу политическите права и противодействие на престъпността
Местен фокус
Със спортен празник и паметна морена беше отбелязана 40-a годишнина от построяването на спортния комплекс в пернишкото с. Дивотино
Сфера
Проф. Мария Токмакова е носител на приза „Лекар на годината – 2024“
Сфера
От началото на годината са станали 646 катастрофи с участието на мотоциклети, показват данни на „Пътна полиция“
В детайли
Лекар на годината в Ловеч стана съдебният лекар д-р Мери Газемба
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.