Начало Сфера Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша
1732
България

Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша

Сание Белева е избрана за кмет на село Череша, община Руен, съобщава Общинската избирателна комисия в Руен с публикуването на решението за избора след проведените частични местни избори.За нея са гласували 144 жители на Череша.

| 21 Октомври 2024, 12:53 ч.
Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша
Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша
Снимка © Христо Стефанов

Сание Белева е избрана за кмет на село Череша, община Руен, съобщава Общинската избирателна комисия в Руен с публикуването на решението за избора след проведените частични местни избори. Белева беше издигната от "Движение за права и свободи - ДПС". 

Изключително слаб интерес към пробното гласуване с машини отчитат от Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол. То бе организирано днес за жителите на четири от петте общини на областта – Ямбол, Тунджа, Елхово и Стралджа. За община Болярово не е организирано, тъй като там има само две секции, в които ще се гласува с машини, каза председателят на РИК – Ямбол Ани Канева.

Само двама желаещи да им бъде разяснено как се гласува с машина е имало в Елхово и трима в Стралджа. „Интересът към демонстрационното гласуване е изключително занижен вече на този етап. Все по-малко избиратели проявяват интерес. Вероятно, защото хората вече се научиха как се гласува с машина, изборите доста често се случват“, посочи Канева.

В област Ямбол са образувани 232 избирателни секции, от които четири подвижни. Очаква се в понеделник (21 октомври) в Ямбол да пристигнат 102

Международният панаир в Пловдив ще посрещне над 70 водещи компании от зоо-индустрията, които ще се включат като изложители в рамките на тридневното събитие Plovdiv Zoo Expo 2024. Изложението ще се проведе на 18, 19 и 20 октомври и ще обедини разнообразен набор от бизнеси в сферата на грижата и продуктите за домашните любимци, включително борси и магазини за домашни любимци, дистрибутори, коафьори, ветеринарни лекари, производители на храни и лакомства и други.

Първият ден от събитието, петък, е посветен на бизнес срещи на хора от индустрията, които ще представят своите иновативни идеи и предложения в конкретни области. На място ще бъдат разположени щандове на разнообразни магазини за домашни любимци, представители на реномирани ветеринарни клиники, водещи производители в сферата на храната за домашни любимци, както и професионални фризьорски услуги от квалифицирани експерти - г

На балотаж ще бъде избран кметът на плевенското село Коиловци. Това става известно от решение на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен, публикувано на сайта , относни окончателните резултати от проведените вчера частични местни избори за кмет на населеното място.

На втори тур за подкрепата на избирателите в Коиловци ще се борят кандидатът на коалиция "Левицата!" - Валя Габрова, за която са гласували 164 души и Миглена Василева, издигната от партия ГЕРБ, събрала 150 гласа в своя подкрепа. 

През вчерашния изборен ден в Коиловци правото си на глас упражниха 404 души от 702-ма по избирателен списък. Денят на вота в населеното място премина спокойно. Гласуването се извършваше в две секции - стационарна и подвижна. Кандидатите за кметското място бяха четирима.

Припомняме, че до изборите се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в

Ограничава се движението в тръбата към Кулата в тунел "Железница" на автомагистрала (АМ) "Струма" от 97 км до 105 км от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес за профилактика на осветлението. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът в посока Кулата ще се пренасочва по обходен маршрут - през пътен възел "Благоевград-юг" при 97-ми км на АМ "Струма" автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата. 

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация, отбелязаха от АПИ. Оттам апелираха шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, призоваха още от пътната агенция. По този начин се въз

Да бъдеш млад и специализиращ лекар е може би един от най-трудните периоди в живота на един бъдещ специалист. Това каза проф. Мария Токмакова, отличена с приза „Лекар на годината 2024“ на официална церемония, състояла се вчера в Национални исторически музей в навечерието на днешния Ден на българския лекар. Денят се чества на празника на свети Йоан Рилски Чудотворец от 1996 г., когато Българският лекарски съюз го избира за покровител на българските лекари.

Аз ги моля да останат в България въпреки всичко и се надявам тези, от които зависи, да помислят как да направят по-привлекателен този период от израстването на един лекар, добави проф. Токмакова. Винаги може да се направи повече от това, което е в момента, каза лекарят в отговор на въпрос дали са нужни повече стъпки за създаване на спокойна и удовлетворяваща работна среда за българските медици. Тези моменти са важ

За нея са гласували 144 жители на Череша. Белева беше единственият кандидат за кметския пост в селото. Избирателната активност през вчерашния изборен ден е била 25 на сто, а общинската избирателна комисия не е установила недействителни бюлетини.

До провеждането на нови избори се стигна след кончината на досегашния кмет. 

Областният управител на Силистра е изразил несъгласие с предложените промени от Български държавни железници (БДЖ) за движението на влаковете по линията до крайдунавския град, съобщиха от областната администрация. Предложението на БДЖ предвижда, поради слаб интерес, да отпадне единият от влаковете до гара Самуил.

Областният управител е изпратил отговор, в който изразява несъгласие с предложените промени. В мотивите си той пише, че предвидената промяна ще доведе до крайно отрицателен социално-икономически ефект върху областта. Отбелязано е, че влакът по линията Силистра - Самуил преминава през три от общините на областта - Силистра, Дулово и Алфатар, обслужвайки трафик с местно и регионално значение. Той е предимно за хора с нисък жизнен стандарт и пътуващи с намаление, като пенсионери, студенти. Влакът е единствена опция за хора с увреждания, които, предвид физическото си състо

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Повече от половината регистрирани избиратели в карлвското село Войнягово упражниха правото си на глас до 17:30 ч. днес. Изборният ден протича нормално, съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) в Карлово.

От общо 848 души, имащи право на глас до 17:30 часа са гласували 429 души или 50,50% от регистрираните. Избирателите упражняват правото си да гласуват в две секции. Очаква се изборният ден да приключи в 20:00 часа днес.   

До частичните местни избори се стигна след като кметът на Войнягово бе осъден за присвояването на печка тип „камина“, елементи за парна инсталация и строителни материали от пенсионерския клуб в селото. За кметския пост се съревновават петима кандидати - Тодор Минковски, Петър Градев, Чавдар Гановски, Съби Градев и Петър Петков. 

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони. Вариантите на измамата са два - обаждат се и съобщават за болен или пострадал роднина. Вторият вариант включва второ обаждане, в което лице се представя за полицай и съобщава на жертвата, че знае, че има опит тя да бъде измамена и жилището е обградено от полиция, затова трябва да пусне паричната сума, с която измамниците ще бъдат заловени, разясни Стоянов.

Говорителят на полицията призова да не предаваме пари и ценности на хора, които не познаваме, независимо за какви длъжностни лица се представят те по телефона.

Миналата седмица подобни неуспешни сигнали бяха регистрирани и на територията на Благоевг

Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър.

Услугата е част от стремежа на общината да насърчи опазването на околната среда и да улесни рециклирането на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и предлага безплатна услуга по събиране на този вид отпадъци директно от домовете на гражданите.

Всеки, който желае да предаде старо електронно оборудване – компютри, телевизори, домакински уреди и други, може да направи заявка на безплатен телефон 080014100. След подаване на заявката, екипите за извършване на съответната дейност ще посетят гражданите в удобно за тях време, за да съберат отпадъците. 

Тази инициатива е част от ангажимента на Община Пловдив за насърчаване на устойчиво развитие и отговорно управление на електронните отпадъци. Чрез правилното предав

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в област Монтана за ден са разкрити осем престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена д ...
Трета поредна седмица в Търговищко няма пътни инциденти със загинали, отчитат от полицията
Полицаите в Търговищко са съставили през миналата седмица 13 акта на водачи, шофирали след употреба на алкохол, отчитат от сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекци ...
През последната седмица са станали 15 катастрофи в област Пазарджик, пострадали са девет души, отчетоха от полицията
За периода от 14-ти до 20 октомври в региона са регистрирани 15 пътнотранспортни произшествия, като от тях осем са тежки, а пострадалите хора са девет. Всички тежки инциденти са ст ...
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“. Това съобщиха организаторите на спортната инициатива от Трънското турист ...
Спад в нивото на безработицата в община Плевен отчитат от Бюрото по труда
Спад в нивото на безработицата през септември спрямо август в община Плевен отчитат от Дирекция "Бюро по труда". В края на септември регистрираните безработни в Бюро по труда- ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:47 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1732
България

Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша

Сание Белева е избрана за кмет на село Череша, община Руен, съобщава Общинската избирателна комисия в Руен с публикуването на решението за избора след проведените частични местни избори.За нея са гласували 144 жители на Череша.

| 21 Октомври 2024, 12:53 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша
Сание Белева е избрана за кмет на руенското село Череша
Снимка © Христо Стефанов

Сание Белева е избрана за кмет на село Череша, община Руен, съобщава Общинската избирателна комисия в Руен с публикуването на решението за избора след проведените частични местни избори. Белева беше издигната от "Движение за права и свободи - ДПС". 

Изключително слаб интерес към пробното гласуване с машини отчитат от Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол. То бе организирано днес за жителите на четири от петте общини на областта – Ямбол, Тунджа, Елхово и Стралджа. За община Болярово не е организирано, тъй като там има само две секции, в които ще се гласува с машини, каза председателят на РИК – Ямбол Ани Канева.

Само двама желаещи да им бъде разяснено как се гласува с машина е имало в Елхово и трима в Стралджа. „Интересът към демонстрационното гласуване е изключително занижен вече на този етап. Все по-малко избиратели проявяват интерес. Вероятно, защото хората вече се научиха как се гласува с машина, изборите доста често се случват“, посочи Канева.

В област Ямбол са образувани 232 избирателни секции, от които четири подвижни. Очаква се в понеделник (21 октомври) в Ямбол да пристигнат 102

Международният панаир в Пловдив ще посрещне над 70 водещи компании от зоо-индустрията, които ще се включат като изложители в рамките на тридневното събитие Plovdiv Zoo Expo 2024. Изложението ще се проведе на 18, 19 и 20 октомври и ще обедини разнообразен набор от бизнеси в сферата на грижата и продуктите за домашните любимци, включително борси и магазини за домашни любимци, дистрибутори, коафьори, ветеринарни лекари, производители на храни и лакомства и други.

Първият ден от събитието, петък, е посветен на бизнес срещи на хора от индустрията, които ще представят своите иновативни идеи и предложения в конкретни области. На място ще бъдат разположени щандове на разнообразни магазини за домашни любимци, представители на реномирани ветеринарни клиники, водещи производители в сферата на храната за домашни любимци, както и професионални фризьорски услуги от квалифицирани експерти - г

На балотаж ще бъде избран кметът на плевенското село Коиловци. Това става известно от решение на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен, публикувано на сайта , относни окончателните резултати от проведените вчера частични местни избори за кмет на населеното място.

На втори тур за подкрепата на избирателите в Коиловци ще се борят кандидатът на коалиция "Левицата!" - Валя Габрова, за която са гласували 164 души и Миглена Василева, издигната от партия ГЕРБ, събрала 150 гласа в своя подкрепа. 

През вчерашния изборен ден в Коиловци правото си на глас упражниха 404 души от 702-ма по избирателен списък. Денят на вота в населеното място премина спокойно. Гласуването се извършваше в две секции - стационарна и подвижна. Кандидатите за кметското място бяха четирима.

Припомняме, че до изборите се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в

Ограничава се движението в тръбата към Кулата в тунел "Железница" на автомагистрала (АМ) "Струма" от 97 км до 105 км от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес за профилактика на осветлението. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът в посока Кулата ще се пренасочва по обходен маршрут - през пътен възел "Благоевград-юг" при 97-ми км на АМ "Струма" автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата. 

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация, отбелязаха от АПИ. Оттам апелираха шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, призоваха още от пътната агенция. По този начин се въз

Да бъдеш млад и специализиращ лекар е може би един от най-трудните периоди в живота на един бъдещ специалист. Това каза проф. Мария Токмакова, отличена с приза „Лекар на годината 2024“ на официална церемония, състояла се вчера в Национални исторически музей в навечерието на днешния Ден на българския лекар. Денят се чества на празника на свети Йоан Рилски Чудотворец от 1996 г., когато Българският лекарски съюз го избира за покровител на българските лекари.

Аз ги моля да останат в България въпреки всичко и се надявам тези, от които зависи, да помислят как да направят по-привлекателен този период от израстването на един лекар, добави проф. Токмакова. Винаги може да се направи повече от това, което е в момента, каза лекарят в отговор на въпрос дали са нужни повече стъпки за създаване на спокойна и удовлетворяваща работна среда за българските медици. Тези моменти са важ

За нея са гласували 144 жители на Череша. Белева беше единственият кандидат за кметския пост в селото. Избирателната активност през вчерашния изборен ден е била 25 на сто, а общинската избирателна комисия не е установила недействителни бюлетини.

До провеждането на нови избори се стигна след кончината на досегашния кмет. 

Областният управител на Силистра е изразил несъгласие с предложените промени от Български държавни железници (БДЖ) за движението на влаковете по линията до крайдунавския град, съобщиха от областната администрация. Предложението на БДЖ предвижда, поради слаб интерес, да отпадне единият от влаковете до гара Самуил.

Областният управител е изпратил отговор, в който изразява несъгласие с предложените промени. В мотивите си той пише, че предвидената промяна ще доведе до крайно отрицателен социално-икономически ефект върху областта. Отбелязано е, че влакът по линията Силистра - Самуил преминава през три от общините на областта - Силистра, Дулово и Алфатар, обслужвайки трафик с местно и регионално значение. Той е предимно за хора с нисък жизнен стандарт и пътуващи с намаление, като пенсионери, студенти. Влакът е единствена опция за хора с увреждания, които, предвид физическото си състо

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Повече от половината регистрирани избиратели в карлвското село Войнягово упражниха правото си на глас до 17:30 ч. днес. Изборният ден протича нормално, съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) в Карлово.

От общо 848 души, имащи право на глас до 17:30 часа са гласували 429 души или 50,50% от регистрираните. Избирателите упражняват правото си да гласуват в две секции. Очаква се изборният ден да приключи в 20:00 часа днес.   

До частичните местни избори се стигна след като кметът на Войнягово бе осъден за присвояването на печка тип „камина“, елементи за парна инсталация и строителни материали от пенсионерския клуб в селото. За кметския пост се съревновават петима кандидати - Тодор Минковски, Петър Градев, Чавдар Гановски, Съби Градев и Петър Петков. 

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони. Вариантите на измамата са два - обаждат се и съобщават за болен или пострадал роднина. Вторият вариант включва второ обаждане, в което лице се представя за полицай и съобщава на жертвата, че знае, че има опит тя да бъде измамена и жилището е обградено от полиция, затова трябва да пусне паричната сума, с която измамниците ще бъдат заловени, разясни Стоянов.

Говорителят на полицията призова да не предаваме пари и ценности на хора, които не познаваме, независимо за какви длъжностни лица се представят те по телефона.

Миналата седмица подобни неуспешни сигнали бяха регистрирани и на територията на Благоевг

Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър.

Услугата е част от стремежа на общината да насърчи опазването на околната среда и да улесни рециклирането на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и предлага безплатна услуга по събиране на този вид отпадъци директно от домовете на гражданите.

Всеки, който желае да предаде старо електронно оборудване – компютри, телевизори, домакински уреди и други, може да направи заявка на безплатен телефон 080014100. След подаване на заявката, екипите за извършване на съответната дейност ще посетят гражданите в удобно за тях време, за да съберат отпадъците. 

Тази инициатива е част от ангажимента на Община Пловдив за насърчаване на устойчиво развитие и отговорно управление на електронните отпадъци. Чрез правилното предав

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в област Монтана за ден са разкрити осем престъпления
Трета поредна седмица в Търговищко няма пътни инциденти със загинали, отчитат от полицията
През последната седмица са станали 15 катастрофи в област Пазарджик, пострадали са девет души, отчетоха от полицията
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“
Спад в нивото на безработицата в община Плевен отчитат от Бюрото по труда
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.