Начало Сфера Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско
1885
България

Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско

За седмица във Варненско са регистрирани 4049 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, цитиран от пресцентъра на дирекцията.За отчетения период са установени 11 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като трима от тях са засечени с над 1,2 промила.

| 21 Октомври 2024, 13:08 ч.
Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско
Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско
Снимка © / БТА

За седмица във Варненско са регистрирани 4049 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, цитиран от пресцентъра на дирекцията.

Започва поетапното пускане на парното в Сливен. "Топлофикация - Сливен - инж. Ангел Ангелов" ЕАД обявява начало на отоплителния сезон от днес във връзка с понижаване на температурите и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, съобщиха от дружеството. 

Това ще стане последователно в детски градини, ясли, и учебни заведения, болнични и здравни заведения, жилищни сгради и стопански потребители.

От ТЕЦ - Сливен напомнят, че е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

Около 14 000 са битовите абонати на ТЕЦ-Сливен. Почти всички училища, детски ясли и детски градини, болници в града също се отопляват на парно. 

Както съобщихме, цената на парното в Сливен е по-ниска през тази година и е 93,34 лева за мегаватчас без ДДС.

Общинските съветници в Благоевград заседаваха извънредно тази сутрин по три точки, включени в дневния ред. Първоначалният проект на дневен ред включваше само една точка – преобразуване на фолклорен ансамбъл „Пирин“ от общинска културна институция в общински културен институт. Решение за това беше взето на заседанието на Общинския съвет в края на септември, но поради възможност за кандидатстване по програма на Национален фонд „Култура“ решението бе изменено, с което влиза в сила не от 1 януари 2025 г., а незабавно. 

Пред общинските съветници кметът на Благоевград Методи Байкушев поясни, че по програмата могат да кандидатстват само самостоятелни юридически лица. Финансирането по нея ще даде възможност ансамбъла да подготви мащабен спектакъл, който да бъде посветен на 70-годишнината от неговото основаване, както и други дейности. 

В д

Президентската институция ще бъде домакин утре на  инициативата „Мениджър за един ден“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Двама младежи ще се включат в работния процес на институцията, като държавният глава Румен Радев ще посрещне в кабинета си Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия "Баба Тонка" в Русе, която ще бъде президент за един ден. Вицепрезидентът Илияна Йотова ще сподели работния си ден с Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия „Яне Сандански“ в Гоце Делчев. 

В 15.30 часа в понеделник в Гербовата зала Румен Радев и Илияна Йотова ще връчат сертификати за участие в инициативата на двамата ученици.

За трета поредна година президентската институция подкрепя инициативата „Мениджър за един ден“, посрещайки двама младежи, които да влязат в ролята на президент и вицепрезидент.&

С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия, допълниха от прессекретариата на президента.

В 10:30 часа на Алеята на парашутиста в Централните софийски гробища ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на загиналите български парашутисти.

В 12:30 часа на площад „Народно събрание“ в София ще бъдат отдадени воински почести и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника на парашутиста. В тържествения ритуал ще участват представители на ръководството на Министерството на отбраната и Щаба на отбраната, военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и ве

Предложение за допълнителна финансова подкрепа на горнооряховските спортни клубове е внесъл в Общинския съвет кметът Николай Рашков, съобщиха от пресцентъра на Общината. Предложението трябва да бъде разгледано първо от комисиите към Общинския съвет, след което ще влезе за гласуване на следващото редовно заседание на съвета, в края на октомври.

Сред клубовете, които ще бъдат стимулирани, е и Спортният клуб по армлестинг Локомотив - 96. Днес трима световни шампиони по канадска борба от СКА Локомотив - 96 - Горна Оряховица получиха от кмета Николай Рашков наградата Диамант, съобщиха от общинската администрация. Новото символно отличие е посветено на младите хора, които с уменията, труда и таланта си прославят Горна Оряховица и региона, а отличието има за цел да ги поощрява.

Преди дни тимът по армрестлинг участва в Световното първенство в Лутраки, Гърция, откъдето се завърна

За отчетения период са установени 11 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като трима от тях са засечени с над 1,2 промила. За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 60 катастрофи, при които няма загинали. 

Припомняме, че през предходната седмица в областта бяха регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост.

Изборният ден в община Омуртаг приключи. След 20:00 часа в нито една от общо 57-те секционни избирателни комисии (СИК) не е имало чакащи гласоподаватели, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб.

Денят за нов избор на кмет общината е преминал нормално, в спокойна обстановка. Не са отчетени проблеми с устройствата за машинен вот, посочиха от ОИК. 

До урните са отишли 8107 от имащите право на глас 20 686 души, или малко над 38%. 

Сравнителна справка с вота за местна власт през октомври 2023 г. показва, че тогава изборният ден е приключил при 50,57 процента активност с гласували 10 454 души. 

Както съобщихме, кандидатите за кметския пост в община Омуртаг днес бяха четирима.  До новите избори се стигна, след като на 16 юли Върховният административен съд (ВАС) потвърди постановлението на Административния съд

Бензиностанция за зареждане на лодки е монтирана на бургаското пристанище "Сарафово". Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Тя се намира на кея и от нея може да се зарежда с два вида гориво - бензин и дизел. Модулната станция е абсолютно автономна, без нужда от персонал, като поддържа плащане с банкноти и банкови карти. До няколко дни станцията ще влезе в експлоатация и може да бъде използвана от рибарите, посочиха от Общината.

Предстои монтиране на такива зарядни станции за плавателни съдове и на пристанищата "Крайморие" и "Ченгене скеле".

Припомняме, че рибарското пристанище в бургаския квартал "Сарафово" е първото изградено в България със средства по оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство".

През март т.г. Община Бургас постави и четири зарядни станции за електрически лодки на пристана в бургаския квартал "Крайморие". Осигурява

Запитани директно дали биха или не биха приели да гласуват срещу заплащане, друг стимул или принуда седмици преди вота, една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, 78% отричат, а още над една десета - 12 %, заявяват, че не могат да преценят. Социолозите отбелязват, че данните са декларативни и искреността им би могла да се постави под въпрос, но дават основание за анализ върху дълбочината на проблема, се посочва в съобщението от „Галъп интернешънъл болкан“.

Изследването е проведено между 28 септември и 6 октомври 2024 г. сред 806 души по метода „лице в лице“ с таблети по поръчка на БНТ. Извадката е представителна за пълнолетното население на страната. Максималното стандартно отклонение е ±3.5% при 50-процентните дялове. 1% от извадката е равен на около 54 хиляди души.

Една десета, пр

ВСС гласува декларация, свързана с избора на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС). 

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор са призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо, пише в документа, представен от представляващия ВСС Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и и

Спират водата в град Оряхово и селата Селановци, Остров, Горни Вадин и Долни Вадин на 23 октомври, съобщава на фейсбук страницата си местната администрация. Посочената причина е извършване на дезинфекция на мрежите и съоръженията с концентриран хлорен разтвор от специалисти на ВиК ООД, район Оряхово.

На 24 октомври вода няма да има и в село Лесковец, се уточнява още в съобщение до гражданите. От ВиК препоръчват 24 часа след пускането на водата, тя да не се ползва за питейни и битови нужди.

В съобщението е посочено, че се планира почистване на водоемите от пясък, измиване на стените и дъната на водните камери на водоемите. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия. Той е във връзка със заповед на областния управител на град Добрич Румен ...
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на ле ...
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:54 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1885
България

Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско

За седмица във Варненско са регистрирани 4049 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, цитиран от пресцентъра на дирекцията.За отчетения период са установени 11 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като трима от тях са засечени с над 1,2 промила.

| 21 Октомври 2024, 13:08 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско
Повече от 4000 са регистрираните за седмица случаи на шофиране с превишена скорост във Варненско
Снимка © / БТА

За седмица във Варненско са регистрирани 4049 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, цитиран от пресцентъра на дирекцията.

Започва поетапното пускане на парното в Сливен. "Топлофикация - Сливен - инж. Ангел Ангелов" ЕАД обявява начало на отоплителния сезон от днес във връзка с понижаване на температурите и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, съобщиха от дружеството. 

Това ще стане последователно в детски градини, ясли, и учебни заведения, болнични и здравни заведения, жилищни сгради и стопански потребители.

От ТЕЦ - Сливен напомнят, че е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

Около 14 000 са битовите абонати на ТЕЦ-Сливен. Почти всички училища, детски ясли и детски градини, болници в града също се отопляват на парно. 

Както съобщихме, цената на парното в Сливен е по-ниска през тази година и е 93,34 лева за мегаватчас без ДДС.

Общинските съветници в Благоевград заседаваха извънредно тази сутрин по три точки, включени в дневния ред. Първоначалният проект на дневен ред включваше само една точка – преобразуване на фолклорен ансамбъл „Пирин“ от общинска културна институция в общински културен институт. Решение за това беше взето на заседанието на Общинския съвет в края на септември, но поради възможност за кандидатстване по програма на Национален фонд „Култура“ решението бе изменено, с което влиза в сила не от 1 януари 2025 г., а незабавно. 

Пред общинските съветници кметът на Благоевград Методи Байкушев поясни, че по програмата могат да кандидатстват само самостоятелни юридически лица. Финансирането по нея ще даде възможност ансамбъла да подготви мащабен спектакъл, който да бъде посветен на 70-годишнината от неговото основаване, както и други дейности. 

В д

Президентската институция ще бъде домакин утре на  инициативата „Мениджър за един ден“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Двама младежи ще се включат в работния процес на институцията, като държавният глава Румен Радев ще посрещне в кабинета си Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия "Баба Тонка" в Русе, която ще бъде президент за един ден. Вицепрезидентът Илияна Йотова ще сподели работния си ден с Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия „Яне Сандански“ в Гоце Делчев. 

В 15.30 часа в понеделник в Гербовата зала Румен Радев и Илияна Йотова ще връчат сертификати за участие в инициативата на двамата ученици.

За трета поредна година президентската институция подкрепя инициативата „Мениджър за един ден“, посрещайки двама младежи, които да влязат в ролята на президент и вицепрезидент.&

С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия, допълниха от прессекретариата на президента.

В 10:30 часа на Алеята на парашутиста в Централните софийски гробища ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на загиналите български парашутисти.

В 12:30 часа на площад „Народно събрание“ в София ще бъдат отдадени воински почести и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника на парашутиста. В тържествения ритуал ще участват представители на ръководството на Министерството на отбраната и Щаба на отбраната, военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и ве

Предложение за допълнителна финансова подкрепа на горнооряховските спортни клубове е внесъл в Общинския съвет кметът Николай Рашков, съобщиха от пресцентъра на Общината. Предложението трябва да бъде разгледано първо от комисиите към Общинския съвет, след което ще влезе за гласуване на следващото редовно заседание на съвета, в края на октомври.

Сред клубовете, които ще бъдат стимулирани, е и Спортният клуб по армлестинг Локомотив - 96. Днес трима световни шампиони по канадска борба от СКА Локомотив - 96 - Горна Оряховица получиха от кмета Николай Рашков наградата Диамант, съобщиха от общинската администрация. Новото символно отличие е посветено на младите хора, които с уменията, труда и таланта си прославят Горна Оряховица и региона, а отличието има за цел да ги поощрява.

Преди дни тимът по армрестлинг участва в Световното първенство в Лутраки, Гърция, откъдето се завърна

За отчетения период са установени 11 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като трима от тях са засечени с над 1,2 промила. За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 60 катастрофи, при които няма загинали. 

Припомняме, че през предходната седмица в областта бяха регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост.

Изборният ден в община Омуртаг приключи. След 20:00 часа в нито една от общо 57-те секционни избирателни комисии (СИК) не е имало чакащи гласоподаватели, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб.

Денят за нов избор на кмет общината е преминал нормално, в спокойна обстановка. Не са отчетени проблеми с устройствата за машинен вот, посочиха от ОИК. 

До урните са отишли 8107 от имащите право на глас 20 686 души, или малко над 38%. 

Сравнителна справка с вота за местна власт през октомври 2023 г. показва, че тогава изборният ден е приключил при 50,57 процента активност с гласували 10 454 души. 

Както съобщихме, кандидатите за кметския пост в община Омуртаг днес бяха четирима.  До новите избори се стигна, след като на 16 юли Върховният административен съд (ВАС) потвърди постановлението на Административния съд

Бензиностанция за зареждане на лодки е монтирана на бургаското пристанище "Сарафово". Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Тя се намира на кея и от нея може да се зарежда с два вида гориво - бензин и дизел. Модулната станция е абсолютно автономна, без нужда от персонал, като поддържа плащане с банкноти и банкови карти. До няколко дни станцията ще влезе в експлоатация и може да бъде използвана от рибарите, посочиха от Общината.

Предстои монтиране на такива зарядни станции за плавателни съдове и на пристанищата "Крайморие" и "Ченгене скеле".

Припомняме, че рибарското пристанище в бургаския квартал "Сарафово" е първото изградено в България със средства по оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство".

През март т.г. Община Бургас постави и четири зарядни станции за електрически лодки на пристана в бургаския квартал "Крайморие". Осигурява

Запитани директно дали биха или не биха приели да гласуват срещу заплащане, друг стимул или принуда седмици преди вота, една десета от респондентите на сондаж на „Галъп интернешънъл болкан“ признават, 78% отричат, а още над една десета - 12 %, заявяват, че не могат да преценят. Социолозите отбелязват, че данните са декларативни и искреността им би могла да се постави под въпрос, но дават основание за анализ върху дълбочината на проблема, се посочва в съобщението от „Галъп интернешънъл болкан“.

Изследването е проведено между 28 септември и 6 октомври 2024 г. сред 806 души по метода „лице в лице“ с таблети по поръчка на БНТ. Извадката е представителна за пълнолетното население на страната. Максималното стандартно отклонение е ±3.5% при 50-процентните дялове. 1% от извадката е равен на около 54 хиляди души.

Една десета, пр

ВСС гласува декларация, свързана с избора на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС). 

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор са призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо, пише в документа, представен от представляващия ВСС Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и и

Спират водата в град Оряхово и селата Селановци, Остров, Горни Вадин и Долни Вадин на 23 октомври, съобщава на фейсбук страницата си местната администрация. Посочената причина е извършване на дезинфекция на мрежите и съоръженията с концентриран хлорен разтвор от специалисти на ВиК ООД, район Оряхово.

На 24 октомври вода няма да има и в село Лесковец, се уточнява още в съобщение до гражданите. От ВиК препоръчват 24 часа след пускането на водата, тя да не се ползва за питейни и битови нужди.

В съобщението е посочено, че се планира почистване на водоемите от пясък, измиване на стените и дъната на водните камери на водоемите. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.