Начало Сфера Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града
1836
България

Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града

Млад мъж от Попово е задържан, отглеждал канабис в местността Фотулите край града. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в дневния си информационен бюлетин.Нарушението е установено при извършени издирвателни и процесуално-следствени действия в местността Фотулите край Попово в неделя.

| 21 Октомври 2024, 13:08 ч.
Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града
Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града
Снимка © БТА

Млад мъж от Попово е задържан, отглеждал канабис в местността Фотулите край града. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в дневния си информационен бюлетин. 

Жена на 29 години е била принудена да се качи в автомобил на улица в село Ряховците, община Севлиево. Това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Габрово. 

След принудата, при движение в посока село Крушево е бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 г. Те са отнели мобилния телефон и смарт часовник, и са я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

В резултат от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и водачът на автомобила – 34-годишен севлиевец.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата. 

Припомняме, че през август тази година мъж на 21 години бе задържан за отвличане на 19-годишно момиче. Извършителят тогава бе задържан в рамките на един час от полицията.

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.

В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

Единствената точка в дневния ред беше изслушване на кмета на Столичната община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града

Бюлетините за изборите, предстоящи на 27 октомври, за народни представители бяха доставени пред Областната администрация в Пазарджик. Общият им брой е 230 хиляди, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Упълномощени представители на Областния управител и на Районната избирателна комисия в Пазарджик получиха бюлетините от печатницата в град София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областната администрация Пазарджик и ще бъдат предадени на общинските администрации с ескорт от МВР, сочи съобщението.

Главният секретар на Областната администрация в Пазарджик Светлан Карталов е уточнил, че общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на Областния управител и охранявани от служители на МВР, до предаването им на секционните избирателни комисии.

От администрацията допълниха, че заедно с бюлетините днес са получени и 12 позици

Изборният ден в с. Ясенково, община Венец, започна в спокойна обстановка, съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) във Венец. 

Четирите секции в селото, от които една е подвижна, са отворили тази сутрин навреме. Право на глас днес имат 2038 жители на населеното място, уточниха от ОИК – Венец.

Село Ясенково, община Венец, е едно от най-големите в област Шумен, с население от над 2100 души. 

Общинските съветници в Благоевград заседаваха извънредно тази сутрин по три точки, включени в дневния ред. Първоначалният проект на дневен ред включваше само една точка – преобразуване на фолклорен ансамбъл „Пирин“ от общинска културна институция в общински културен институт. Решение за това беше взето на заседанието на Общинския съвет в края на септември, но поради възможност за кандидатстване по програма на Национален фонд „Култура“ решението бе изменено, с което влиза в сила не от 1 януари 2025 г., а незабавно. 

Пред общинските съветници кметът на Благоевград Методи Байкушев поясни, че по програмата могат да кандидатстват само самостоятелни юридически лица. Финансирането по нея ще даде възможност ансамбъла да подготви мащабен спектакъл, който да бъде посветен на 70-годишнината от неговото основаване, както и други дейности. 

В д

Нарушението е установено при извършени издирвателни и процесуално-следствени действия в местността Фотулите край Попово в неделя. Полицаите са попаднали на 28-годишен мъж от града, който държи зелена тревиста маса с тегло 17 кг. При направения полеви тест растението е реагирало на наркотичното вещество канабис, съобщават от Областната дирекция. говорителят на дирекцията Ани Кръстева поясни, че става дума за свежи растения, отглеждани на открито в двора на имот в посочената местност. Същите са били окосени и иззети по надлежния ред, каза тя. 

Мъжът е задържан в Районното управление в Попово на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. Той е познат на полицията с предходни свои криминални деяния, сред които държане на наркотично вещество и кражби, посочи още Кръстева. Бил е и неколкократно осъждан. 

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс. 

Припомняме, че през септември в района на Петрич и Сандански бяха установени близо три тона канабис, отглеждани на открито. 

Танцов спектакъл с хора от всички фолклорни области на България бе представен днес в Новия център на Смолян по повод 20-годишнината на клуб „Хоро“. Концертът е част от програмата на честванията на 112 г. от Освобождението на Родопите и Празника на Община Смолян.

„Клуб „Хоро“ е емблема, клуб „Хоро“ е институция, той е туптящо сърце. Да са честити и благословени всички хороигралци от клуб „Хоро“, заяви Русанка Бодурова, хореограф и ръководител на клуба. Концертът бе открит с композиция от „тежки“ родопски хора в изпълнение на танцьори от клуба. Хората на Родопите са „тежки“, защото планината е тежка, всичко е трудно в планината, в нея живеят само упоритите и силните хора, коментираха танцьорите.   

„Хоро“ е създаден като клуб на читалище „Орфееви гори“ в кв. &bd

Над 140 души се възползваха от безплатните прегледи в Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Димитър Павлович“ в Свищов, които бяха осигурени по Национална програма за превенция на хроничните незаразни болести 2021-2025 г., съобщиха от здравното заведение.

Скрининговите кампании за белодробни болести, сърдечно-съдови заболявания и диабет тип 2 се проведоха в периода от 10 до 17 октомври включително. 

За прегледите се записаха хора на различна възраст, независимо от здравноосигурителния им статус и фамилна обремененост. Скрининговите кампании бяха извършени от д-р Маргарита Тасева, д-р Десислава Кръстева-Стояновска и д-р Маргарита Чекова.

Стратегическата цел на програмата бе да продължи подобряването на здравното състояние на населението, чрез намаляване на преждевременната смъртност, заболеваемост и дългосрочни последствия за здравет

Перник чества своя празник днес. Това е денят, в който църквата почита Св. Иван Рилски. През 1903 година управата на "Мини Перник" със съгласието на тогавашното министерство на търговията, утвърждава светеца от Рила за небесен покровител на миньорите, а през 1994 година с решение на местния Общински съвет 19 октомври е обявен за Ден на града.

В 9:00ч. празничният ден започна със света литургия в църквата "Св. Иван Рилски", в която се съхранява частица от мощите на светеца. Малко по -късно на официална церемония кметът Станислав Владимиров поздрави перничани с думите:„Днес Перник празнува, въпреки всички трудности в международен и вътрешен план, въпреки цялата нестабилност.  Ние, перничани, винаги, когато има изпитания, сме показвали, че заедно, като едно семейство, можем да преодолеем всичко. Показахме го и в последните години, изпитахме не една трудности и кризи, но

Жена на 61 години е била спасена, след като е приета за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас в тежко състояние заради заразяване с опасната бактерия Vibrio vulnificus ("Вибрио вулнификус"). Това съобщиха от лечебното заведение като уточниха, че при заразяване за часове може да се развие сепсис и да настъпи смърт, а данните за страната ни показват, че няма данни за човек, оцелял след заразяване по кръвен път. 

Единственият описан в литературата случай е на белгийски турист, отказал хоспитализация и загинал за часове, посочи д-р Калина Цанкова, началник на Микробиологичната лаборатория в УМБАЛ-Бургас. Миналата година в научни публикации са докладвани пет смъртни случая в Тампа бей, Флорида, които се дължат на същия причинител.

Българката е била на почивка на къмпинг край Силистар. Там наранява крака си на шезлонг, но, въ

Петима служители на Държавната автомобилна администрация (ДАА) в Хасково към 2015 година бяха признати за виновни за подкупи от състав на Окръжния съд в Хасково и осъдени на пробация, съобщиха от съда.

Спрямо тях ще действат мерки с продължителност от година и половина до шест месеца, които включват "регистрация по настоящ адрес два пъти седмично" и "задължителни периодични срещи с пробационен служител". Петимата ще трябва да платят глоби от пет хиляди лева до шест хил. лв. Всички се лишават и от правото да заемат държавна длъжност за период от две години, гласи още решението.

От съда уточниха , че става дума за различни суми, които инспекторите в администрацията са поискали и приели като дар през 2015 година, без да им се следват. От 2015 година делото е било връщано пет пъти на прокуратурата за доразследване или отстраняване на нарушения.

Присъдата подлежи на об

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
В Силистренско зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, мотопеди, мотоциклети и велосипеди. За миналата седмица те са 21, съобщиха на брифинг ...
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
Самотно живеещ 62-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана, е загинал при пожар дома си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. На 20 октомври в 23:58 часа в Районн ...
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация. Бюлетините за 21-ви избирателен район &nda ...
Полицейска операция с акцент върху невръчените наказателни постановления и електронни фишове започна в област Кърджали
На територията на област Кърджали започна нова специализирана полицейска операция, в която освен за спазване на скоростните режими, употреба на алкохол и наркотици, ще се акцентира ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:00 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1836
България

Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града

Млад мъж от Попово е задържан, отглеждал канабис в местността Фотулите край града. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в дневния си информационен бюлетин.Нарушението е установено при извършени издирвателни и процесуално-следствени действия в местността Фотулите край Попово в неделя.

| 21 Октомври 2024, 13:08 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града
Млад мъж от Попово е задържан за отглеждане на канабис в местността Фотулите край града
Снимка © БТА

Млад мъж от Попово е задържан, отглеждал канабис в местността Фотулите край града. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в дневния си информационен бюлетин. 

Жена на 29 години е била принудена да се качи в автомобил на улица в село Ряховците, община Севлиево. Това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Габрово. 

След принудата, при движение в посока село Крушево е бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 г. Те са отнели мобилния телефон и смарт часовник, и са я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

В резултат от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и водачът на автомобила – 34-годишен севлиевец.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата. 

Припомняме, че през август тази година мъж на 21 години бе задържан за отвличане на 19-годишно момиче. Извършителят тогава бе задържан в рамките на един час от полицията.

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.

В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

Единствената точка в дневния ред беше изслушване на кмета на Столичната община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града

Бюлетините за изборите, предстоящи на 27 октомври, за народни представители бяха доставени пред Областната администрация в Пазарджик. Общият им брой е 230 хиляди, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Упълномощени представители на Областния управител и на Районната избирателна комисия в Пазарджик получиха бюлетините от печатницата в град София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областната администрация Пазарджик и ще бъдат предадени на общинските администрации с ескорт от МВР, сочи съобщението.

Главният секретар на Областната администрация в Пазарджик Светлан Карталов е уточнил, че общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на Областния управител и охранявани от служители на МВР, до предаването им на секционните избирателни комисии.

От администрацията допълниха, че заедно с бюлетините днес са получени и 12 позици

Изборният ден в с. Ясенково, община Венец, започна в спокойна обстановка, съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) във Венец. 

Четирите секции в селото, от които една е подвижна, са отворили тази сутрин навреме. Право на глас днес имат 2038 жители на населеното място, уточниха от ОИК – Венец.

Село Ясенково, община Венец, е едно от най-големите в област Шумен, с население от над 2100 души. 

Общинските съветници в Благоевград заседаваха извънредно тази сутрин по три точки, включени в дневния ред. Първоначалният проект на дневен ред включваше само една точка – преобразуване на фолклорен ансамбъл „Пирин“ от общинска културна институция в общински културен институт. Решение за това беше взето на заседанието на Общинския съвет в края на септември, но поради възможност за кандидатстване по програма на Национален фонд „Култура“ решението бе изменено, с което влиза в сила не от 1 януари 2025 г., а незабавно. 

Пред общинските съветници кметът на Благоевград Методи Байкушев поясни, че по програмата могат да кандидатстват само самостоятелни юридически лица. Финансирането по нея ще даде възможност ансамбъла да подготви мащабен спектакъл, който да бъде посветен на 70-годишнината от неговото основаване, както и други дейности. 

В д

Нарушението е установено при извършени издирвателни и процесуално-следствени действия в местността Фотулите край Попово в неделя. Полицаите са попаднали на 28-годишен мъж от града, който държи зелена тревиста маса с тегло 17 кг. При направения полеви тест растението е реагирало на наркотичното вещество канабис, съобщават от Областната дирекция. говорителят на дирекцията Ани Кръстева поясни, че става дума за свежи растения, отглеждани на открито в двора на имот в посочената местност. Същите са били окосени и иззети по надлежния ред, каза тя. 

Мъжът е задържан в Районното управление в Попово на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. Той е познат на полицията с предходни свои криминални деяния, сред които държане на наркотично вещество и кражби, посочи още Кръстева. Бил е и неколкократно осъждан. 

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс. 

Припомняме, че през септември в района на Петрич и Сандански бяха установени близо три тона канабис, отглеждани на открито. 

Танцов спектакъл с хора от всички фолклорни области на България бе представен днес в Новия център на Смолян по повод 20-годишнината на клуб „Хоро“. Концертът е част от програмата на честванията на 112 г. от Освобождението на Родопите и Празника на Община Смолян.

„Клуб „Хоро“ е емблема, клуб „Хоро“ е институция, той е туптящо сърце. Да са честити и благословени всички хороигралци от клуб „Хоро“, заяви Русанка Бодурова, хореограф и ръководител на клуба. Концертът бе открит с композиция от „тежки“ родопски хора в изпълнение на танцьори от клуба. Хората на Родопите са „тежки“, защото планината е тежка, всичко е трудно в планината, в нея живеят само упоритите и силните хора, коментираха танцьорите.   

„Хоро“ е създаден като клуб на читалище „Орфееви гори“ в кв. &bd

Над 140 души се възползваха от безплатните прегледи в Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Димитър Павлович“ в Свищов, които бяха осигурени по Национална програма за превенция на хроничните незаразни болести 2021-2025 г., съобщиха от здравното заведение.

Скрининговите кампании за белодробни болести, сърдечно-съдови заболявания и диабет тип 2 се проведоха в периода от 10 до 17 октомври включително. 

За прегледите се записаха хора на различна възраст, независимо от здравноосигурителния им статус и фамилна обремененост. Скрининговите кампании бяха извършени от д-р Маргарита Тасева, д-р Десислава Кръстева-Стояновска и д-р Маргарита Чекова.

Стратегическата цел на програмата бе да продължи подобряването на здравното състояние на населението, чрез намаляване на преждевременната смъртност, заболеваемост и дългосрочни последствия за здравет

Перник чества своя празник днес. Това е денят, в който църквата почита Св. Иван Рилски. През 1903 година управата на "Мини Перник" със съгласието на тогавашното министерство на търговията, утвърждава светеца от Рила за небесен покровител на миньорите, а през 1994 година с решение на местния Общински съвет 19 октомври е обявен за Ден на града.

В 9:00ч. празничният ден започна със света литургия в църквата "Св. Иван Рилски", в която се съхранява частица от мощите на светеца. Малко по -късно на официална церемония кметът Станислав Владимиров поздрави перничани с думите:„Днес Перник празнува, въпреки всички трудности в международен и вътрешен план, въпреки цялата нестабилност.  Ние, перничани, винаги, когато има изпитания, сме показвали, че заедно, като едно семейство, можем да преодолеем всичко. Показахме го и в последните години, изпитахме не една трудности и кризи, но

Жена на 61 години е била спасена, след като е приета за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас в тежко състояние заради заразяване с опасната бактерия Vibrio vulnificus ("Вибрио вулнификус"). Това съобщиха от лечебното заведение като уточниха, че при заразяване за часове може да се развие сепсис и да настъпи смърт, а данните за страната ни показват, че няма данни за човек, оцелял след заразяване по кръвен път. 

Единственият описан в литературата случай е на белгийски турист, отказал хоспитализация и загинал за часове, посочи д-р Калина Цанкова, началник на Микробиологичната лаборатория в УМБАЛ-Бургас. Миналата година в научни публикации са докладвани пет смъртни случая в Тампа бей, Флорида, които се дължат на същия причинител.

Българката е била на почивка на къмпинг край Силистар. Там наранява крака си на шезлонг, но, въ

Петима служители на Държавната автомобилна администрация (ДАА) в Хасково към 2015 година бяха признати за виновни за подкупи от състав на Окръжния съд в Хасково и осъдени на пробация, съобщиха от съда.

Спрямо тях ще действат мерки с продължителност от година и половина до шест месеца, които включват "регистрация по настоящ адрес два пъти седмично" и "задължителни периодични срещи с пробационен служител". Петимата ще трябва да платят глоби от пет хиляди лева до шест хил. лв. Всички се лишават и от правото да заемат държавна длъжност за период от две години, гласи още решението.

От съда уточниха , че става дума за различни суми, които инспекторите в администрацията са поискали и приели като дар през 2015 година, без да им се следват. От 2015 година делото е било връщано пет пъти на прокуратурата за доразследване или отстраняване на нарушения.

Присъдата подлежи на об

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври
Полицейска операция с акцент върху невръчените наказателни постановления и електронни фишове започна в област Кърджали
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.