Начало Сфера От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици
1740
България

От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици

От паркинга на Районното управление (РУ) в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на такива, които са иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества.Колите ще бъдат репатрирани с автовоз до паркинг в костинбродското село Петърч, съобщи пред журналисти началникът на РУ – Самоков главен инспектор Васил Попов. Ще бъдат преместени над 60 моторни превозни средства.

| 21 Октомври 2024, 13:40 ч.
От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици
От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици
Снимка © БТА

От паркинга на Районното управление (РУ) в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на такива, които са иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества. Колите ще бъдат репатрирани с автовоз до паркинг в костинбродското село Петърч, съобщи пред журналисти началникът на РУ – Самоков главен инспектор Васил Попов. Ще бъдат преместени над 60 моторни превозни средства.

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември, съобщиха от Бюрото по труда във Велико Търново. Регистрираната безработица през месец септември е 3,7 %, при 5,1 % за страната.

Наблюдава се спад на нивото на безработица спрямо предходния август с 0,1%. Регистрираните безработни през месец септември в Дирекция „Бюро по труда” – Велико Търново са 1 473. Започналите работа безработни лица са 205, а данните показват, че се наблюдава увеличение на броят им в сравнение с предходния месец и спрямо същия месец на предходната година.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в Бюрото по труда, за месеца са активирани 31 неактивни лица за регистрация.

Продължава търсенето на работна сила, 115 са обявените работни позиции на първичния пазар на труда. Най-търсени са работниците в преработвате

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, сочи съобщение на сайта на "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) - Шумен. Електрозахранването на помпени станции в трети и пети подем, водоснабдяващи високата и най-високата зона в Шумен, ще бъде спряно поради профилактика на "Енерго-Про" на 22 октомври от 8:30 до 16:30 часа.

Водоемите на висока и най-висока зона на Шумен ще бъдат напълнени до максимален обем, поради което се очаква спирането на водата към клиентите да започне от 10:00 ч. сутринта във вторник, до възстановяване на електрозахранването, допълват от ВиК.

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.

Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември

След реставрация, знаковият за Ямбол самолет МиГ -17 скоро отново ще бъде върнат на старото си място пред бившата сградата на ОСО (Организация за съдействие на отбраната), където е стоял с десетилетия. Това обявиха от Община Ямбол в публикация на своята официална фейсбук страница.

Реставрацията на самолета е на финал, като остава само възстановяването на боята. Извършена е от механици и военнослужещи от авиобаза „Безмер“, с разрешение от Министерството на отбраната. Самолетът ще бъде върнат пред сградата на бившето ОСО (б. а. - сега Районна здравно-осигурителна каса) след като предложението беше подкрепено от ямболци в анкета във фейсбук страницата на Община Ямбол, посочват оттам.

През годините изтребителят МиГ – 17 няколко пъти смени мястото си в Ямбол, припомня . Години наред бе пред бившата сградата на ОСО (Организация за съдействие на отбраната

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

Това се налага заради изчерпан капацитет на паркинга в бившата Парова централа в квартал „Самоково“, където през 2018 година е реализирана такава акция за извозване на автомобили. Там в момента има над 100 превозни средства. Теренът е предоставен с решение на Общинския съвет. 

Началникът посочи, че в момента се водят и разговори с общинското ръководство за разширяване на съществуващия паркинг. 

През август Община Костинброд предостави на Областната дирекция на МВР - София за безвъзмездно управление поземлен имот за съхранение на отнети автомобили.

Минималната работна заплата ще бъде 1077 лв. от догодина, заяви служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов в ефира на бТВ. 

В Кодекса на труда е разписано как се изчислява минималната работна заплата, а тя е 50% от средната работна заплата. Задължение на правителството е да изпълни нормативната уредба такава, каквато е в действителност, посочи Иванов. 

Това пише в закона и правителството е длъжно да изпълни закона, каза още министърът на труда и социалната политика. 

По думите на Ивайло Иванов минималната работна заплата е инструмент, с който правителството има възможност да влияе на повишаването на доходите. Той подчерта, че около 490 000 души в България работят на минимална заплата. 

Министър Иванов посочи, че е запознат със спора между синдикалните организации, които подкрепят увеличението и работодателските орга

Днес в Бели извор, Чирен, Тишевица, Паволче и Челопек в община Враца в различен часови диапазон между 9:00 и 16:00 часа ще се провежда демонстрационно гласуване с машина. Това съобщиха на официалната си страница от Районната избирателна комисия (РИК) – Враца. 

В сряда, 23 октомври, машина за гласуване ще бъде разположена в сградата на Общинска администрация – Враца. Между 9:00 и 16:00 часа желаещите граждани ще могат да направят демонстрационно гласуване, информираха още от РИК. 

Демо машина има и във фоайето на Областна администрация – Враца.

 

Избирателната активност в село Ясенково, община Венец, към 12:30 часа е 30,23 процента. На частичните местни избори в населеното място са гласували 616 души от вписаните в избирателните списъци 2038 жители на селото. Това съобщават от Общинската избирателни комисия (ОИК) във Венец на интернет страницата си. 

Изборният ден в Ясенково започна в спокойна обстановка. Четирите секции в селото, от които една е подвижна, са отворили тази сутрин навреме, съобщиха от ОИК – Венец по-рано днес. 

Село Ясенково, община Венец, е едно от най-големите в област Шумен, с население от близо 2200 души. Кандидатите за кмет на населеното място са двама. 

Общинският съвет в Тополовград решава за устойчивостта на трансграничен проект на извънредна сесия днес. Това съобщиха от Общинския съвет на сайта си. В проекта за дневен ред на заседанието е включена само една точка - промяна и допълване на предишно решение на Съвета.

Общината кандидатства по Програма "ИНТЕРРЕГ България - Турция" за възстановяване на детски спортен комплекс, поясни заместник-кметът Хараламби Мочев, който е вносител на докладната. От управляващия орган на програмата са поискали в книжата изрично да залегне срокът на устойчивостта на проекта. Ако общинските съветници гласуват предложението, този срок на устойчивост ще бъде фиксиран на пет години, посочи Мочев.

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
От 10 до 17 октомври на територията, обслужвана от Областна дирекция (ОД) на МВР – София, са възникнали общо 30 пътнотранспортни произшествия, седем от които тежки. Пострадал ...
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
При специализирана полицейска акция в София област към 16:00 часа са задържани 11 души за различни престъпления, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.  О ...
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
С официална церемония в Самоков бе открита обновената сграда на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН). Лентата прерязаха заместник - мин ...
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Жена на 61 години е била спасена, след като е приета за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас в тежко състояние заради заразяване с о ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:40 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1740
България

От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици

От паркинга на Районното управление (РУ) в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на такива, които са иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества.Колите ще бъдат репатрирани с автовоз до паркинг в костинбродското село Петърч, съобщи пред журналисти началникът на РУ – Самоков главен инспектор Васил Попов. Ще бъдат преместени над 60 моторни превозни средства.

| 21 Октомври 2024, 13:40 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици
От паркинга на Районното управление в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотици
Снимка © БТА

От паркинга на Районното управление (РУ) в Самоков започна извозване на катастрофирали автомобили и на такива, които са иззети от шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества. Колите ще бъдат репатрирани с автовоз до паркинг в костинбродското село Петърч, съобщи пред журналисти началникът на РУ – Самоков главен инспектор Васил Попов. Ще бъдат преместени над 60 моторни превозни средства.

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември, съобщиха от Бюрото по труда във Велико Търново. Регистрираната безработица през месец септември е 3,7 %, при 5,1 % за страната.

Наблюдава се спад на нивото на безработица спрямо предходния август с 0,1%. Регистрираните безработни през месец септември в Дирекция „Бюро по труда” – Велико Търново са 1 473. Започналите работа безработни лица са 205, а данните показват, че се наблюдава увеличение на броят им в сравнение с предходния месец и спрямо същия месец на предходната година.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в Бюрото по труда, за месеца са активирани 31 неактивни лица за регистрация.

Продължава търсенето на работна сила, 115 са обявените работни позиции на първичния пазар на труда. Най-търсени са работниците в преработвате

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, сочи съобщение на сайта на "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) - Шумен. Електрозахранването на помпени станции в трети и пети подем, водоснабдяващи високата и най-високата зона в Шумен, ще бъде спряно поради профилактика на "Енерго-Про" на 22 октомври от 8:30 до 16:30 часа.

Водоемите на висока и най-висока зона на Шумен ще бъдат напълнени до максимален обем, поради което се очаква спирането на водата към клиентите да започне от 10:00 ч. сутринта във вторник, до възстановяване на електрозахранването, допълват от ВиК.

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.

Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември

След реставрация, знаковият за Ямбол самолет МиГ -17 скоро отново ще бъде върнат на старото си място пред бившата сградата на ОСО (Организация за съдействие на отбраната), където е стоял с десетилетия. Това обявиха от Община Ямбол в публикация на своята официална фейсбук страница.

Реставрацията на самолета е на финал, като остава само възстановяването на боята. Извършена е от механици и военнослужещи от авиобаза „Безмер“, с разрешение от Министерството на отбраната. Самолетът ще бъде върнат пред сградата на бившето ОСО (б. а. - сега Районна здравно-осигурителна каса) след като предложението беше подкрепено от ямболци в анкета във фейсбук страницата на Община Ямбол, посочват оттам.

През годините изтребителят МиГ – 17 няколко пъти смени мястото си в Ямбол, припомня . Години наред бе пред бившата сградата на ОСО (Организация за съдействие на отбраната

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

Това се налага заради изчерпан капацитет на паркинга в бившата Парова централа в квартал „Самоково“, където през 2018 година е реализирана такава акция за извозване на автомобили. Там в момента има над 100 превозни средства. Теренът е предоставен с решение на Общинския съвет. 

Началникът посочи, че в момента се водят и разговори с общинското ръководство за разширяване на съществуващия паркинг. 

През август Община Костинброд предостави на Областната дирекция на МВР - София за безвъзмездно управление поземлен имот за съхранение на отнети автомобили.

Минималната работна заплата ще бъде 1077 лв. от догодина, заяви служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов в ефира на бТВ. 

В Кодекса на труда е разписано как се изчислява минималната работна заплата, а тя е 50% от средната работна заплата. Задължение на правителството е да изпълни нормативната уредба такава, каквато е в действителност, посочи Иванов. 

Това пише в закона и правителството е длъжно да изпълни закона, каза още министърът на труда и социалната политика. 

По думите на Ивайло Иванов минималната работна заплата е инструмент, с който правителството има възможност да влияе на повишаването на доходите. Той подчерта, че около 490 000 души в България работят на минимална заплата. 

Министър Иванов посочи, че е запознат със спора между синдикалните организации, които подкрепят увеличението и работодателските орга

Днес в Бели извор, Чирен, Тишевица, Паволче и Челопек в община Враца в различен часови диапазон между 9:00 и 16:00 часа ще се провежда демонстрационно гласуване с машина. Това съобщиха на официалната си страница от Районната избирателна комисия (РИК) – Враца. 

В сряда, 23 октомври, машина за гласуване ще бъде разположена в сградата на Общинска администрация – Враца. Между 9:00 и 16:00 часа желаещите граждани ще могат да направят демонстрационно гласуване, информираха още от РИК. 

Демо машина има и във фоайето на Областна администрация – Враца.

 

Избирателната активност в село Ясенково, община Венец, към 12:30 часа е 30,23 процента. На частичните местни избори в населеното място са гласували 616 души от вписаните в избирателните списъци 2038 жители на селото. Това съобщават от Общинската избирателни комисия (ОИК) във Венец на интернет страницата си. 

Изборният ден в Ясенково започна в спокойна обстановка. Четирите секции в селото, от които една е подвижна, са отворили тази сутрин навреме, съобщиха от ОИК – Венец по-рано днес. 

Село Ясенково, община Венец, е едно от най-големите в област Шумен, с население от близо 2200 души. Кандидатите за кмет на населеното място са двама. 

Общинският съвет в Тополовград решава за устойчивостта на трансграничен проект на извънредна сесия днес. Това съобщиха от Общинския съвет на сайта си. В проекта за дневен ред на заседанието е включена само една точка - промяна и допълване на предишно решение на Съвета.

Общината кандидатства по Програма "ИНТЕРРЕГ България - Турция" за възстановяване на детски спортен комплекс, поясни заместник-кметът Хараламби Мочев, който е вносител на докладната. От управляващия орган на програмата са поискали в книжата изрично да залегне срокът на устойчивостта на проекта. Ако общинските съветници гласуват предложението, този срок на устойчивост ще бъде фиксиран на пет години, посочи Мочев.

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.