Начало Сфера Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“
1754
България

Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“

От осемнадесет пътнотранспортни произшествия, регистрирани в област Враца за седмица, пет са тежки. При тях има има седем ранени, жертви няма. Тези данни бяха съобщени на седмичен брифинг от началник сектор „Пътна полиция“ – Враца, главен инспектор Христо Димитров.Двадесет и пет са глобите за липса на колани и каски през миналата седмица.

| 21 Октомври 2024, 13:45 ч.
Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“
Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“
Снимка © БТА

От осемнадесет пътнотранспортни произшествия, регистрирани в област Враца за седмица, пет са тежки. При тях има има седем ранени, жертви няма. Тези данни бяха съобщени на седмичен брифинг от началник сектор „Пътна полиция“ – Враца, главен инспектор Христо Димитров. Той добави, че за периода са издадени 120 акта за административни нарушения, 830 обикновени фиша. Регистрирани са 200 нарушения на скоростния режим. 

Станциите за качеството на въздуха измерват съгласно европейските стандарти и е невъзможно да се манипулират резултатите, тъй като те са криптирани. Това обясни по bTV служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров. 

Качеството на атмосферния въздух в страната и част от София значително се подобрява с годините. Нямаме показатели, които да са извън допустимите норми, отбеляза той. 

Димитров обясни, че станциите се поставят на база на Наредба 12 , екологичното законодателство и директивите на ЕС. Поставени са на определените места на база на изготвен доклад от работна група, съставена от представители на министерството, на Изпълнителната агенция по околната среда, съответния РИОС и община, която се базира на възможността и подходящите места къде биха могли да се сложат такива съоръжения, тъй като те имат специфични изисквания, посочи той. 

Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за гражданите, с особено внимание към осигуряването на тяхната безопасност. Това се посочва в позиция на министерството, изпратена до медиите. 

„Неприемливо е господин Васил Терзиев да демонстрира поведение, което показва, че е заложник на политическите интереси, вместо да поставя на първо място обществените нужди и сигурността на гражданите“, посочва от министерството. 

„В тази връзка припомняме, че Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) още вчера 19 октомври 2024 г., след извършени многократни проверки и обстойни анализи, обяви на сайта си, че пуска движението при детелината на бул. „България“. „Въпреки, че от Столична община не е изпълнено изискването

Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни по вид престъпления, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. 

М. И. е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т.1 от Наказателния кодекс. Разследването е за държане на високорискови наркотични вещества, поясняват от институцията. 

Младият мъж е задържан на 20 октомври, при специализирана операция. При предприетите в хода процесуални действия по претърсване и изземване са намерени и иззети около 17 килограма зелена тревиста маса, реагирала при полеви тест на марихуана. 

Работата по случая продължава и към момента под ръководството и надзора на Териториалното отделение – Попово при Районна прокуратура –

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Детският лекар и хомеопат д-р Марио Янакиев получи приза "Лекар на годината 2024" в Хасково. Церемонията по връчването на отличията на Районната лекарска колегия в Хасково към Българския лекарски съюз в традиционните пет категории се състоя в зала "Хасково" на Общината в навечерието на празника на българския лекар - 19 октомври.

В категорията "Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация" наградата е за д-р Лиляна Минкова. Колегията определи за първенец в категорията "Ти си нашето бъдеще" за млад лекар д-р Димитър Ангелов. За принос в развитието и прилагането на иновативна медицина първи в региона е д-р Иван Николов, а за дългогодишна дейност и активен принос в развитието на специалност призът беше даден на д-р Георги Кемалов. Отличията бяха връчени от председателя на Управителния съвет на съсловната организация д-р Николай Колев.

Д-р Марио Я

Двадесет и пет са глобите за липса на колани и каски през миналата седмица. Установени са седем неправоспособни шофьори и 11, които шофират без задължителна гражданска отговорност. 

Издадени са 62 заповеди за прилагане на принудителни административни мерки, добави още гл. инсп. Димитров. 

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

Административният съд в Хасково е постановил частична отмяна на решение на Общински съвет – Димитровград от 21 декември 2023 г. за размера на таксата за битови отпадъци за населението на Димитровград и село Бодрово за 2024 година, се вижда от съобщение, публикувано на сайта на съда.

За да отмени решението в оспорените му части, тричленен състав на съда е приел, че общинският съвет е определил по-висок размер на таксата от необходимия за покриване на материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата от страна на дружеството изпълнител.

Решението на административния съд подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

Такса "битови отпадъци" в Димитровград и село Бодрово беше отменена частично от Административния съд в Хасково и за 2023 година, както и за 2022 година.

В спокойна обстановка започнаха новите избори за кмет на община Омуртаг. За провеждането на вота са сформирани общо 57 секционни избирателни комисии (СИК), сред които и една в Многопрофилната болница за активно лечение . Имащите право на глас в региона са 20 686, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб. 

Сформирани са и четири подвижни урни, в които правото си на глас могат да упражнят хората с трайни увреждани. Те са в Омуртаг (ще отговаря за селата Презвитер Козма и Беломорци), в селата – Камбурово, Зелена Морава и Плъстина (ще отговаря и за Церовище). Съгласно решението на ОИК, подвижните избирателни кутии ще се помещават в сградата на Първо начално училище (НУ) „Христо Смирненски“ в града.

Машинно гласуване ще има в 28 секции – във всичките 11 СИК в града, а останалите - в селата на общината.

В де

Спокойно и без нарушения започна изборният ден в самоковското село Ковачевци, където днес местните жители избират кмет, съобщиха от Общинската избирателна комисия. 

Общо 372 души имат право на глас и те ще гласуват единствено с хартиена бюлетина. 

За кметското място ще се борят четирима кандидати - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БСП за България“, досегашният кмет на селото Никола Хайверов от ГЕРБ и Михаил Милчев от „Продължаваме промяната – Демократична България“. 

До частични местни избори се стигна, след като ОИК – Самоков прекрати предсрочно пълномощията на кмета на селото Никола Хайверов, затова че е собственик и управител на ЕТ „Спейс – Никола Хайверов“.

Решението за прекратяване на пълномощията беше обжалвано пред Административен съд – Со

Тяло на мъж е било намерено на сметище в балчишкото село Безводица, потвърди окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев. Трупът на мъжа е бил случайно открит край селото вчера. 

Прокурор Бухчев каза още, че за убийството е задържан братът на жертвата, който в присъствието на адвокат е направил пълни самопризнания за деянието. Прокурорът каза също, че и двамата живеят в село Безводица. Братът е привлечен като обвиняем за извършване на умишлено убийство. Деянието е извършено след битов скандал. Ще му бъде взета мярка за неотклонение. 

Към момента се води досъдебно производство. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Природен парк (ПП) "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната, реши международна ...
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Смолян днес пристигнаха бюлетините за вота за Народно събрание, който ще се проведе на 27 октомври, каза председателят на Районната избирателна комисия ...
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Във всеки един от с ...
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
1134 са нарушенията за изминалата седмица, констатирани на територията на област Габрово, съобщи на брифинг за пътнотранспортната обстановка старши инспектор Пенчо Пенчев от Област ...
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Митнически служители установиха недекларирани две надуваеми лодки при проверка на товарен микробус в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост 2“ пр ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:04 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1754
България

Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“

От осемнадесет пътнотранспортни произшествия, регистрирани в област Враца за седмица, пет са тежки. При тях има има седем ранени, жертви няма. Тези данни бяха съобщени на седмичен брифинг от началник сектор „Пътна полиция“ – Враца, главен инспектор Христо Димитров.Двадесет и пет са глобите за липса на колани и каски през миналата седмица.

| 21 Октомври 2024, 13:45 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“
Пет тежки катастрофи са станали в област Враца за седмица, съобщиха от „Пътна полиция“
Снимка © БТА

От осемнадесет пътнотранспортни произшествия, регистрирани в област Враца за седмица, пет са тежки. При тях има има седем ранени, жертви няма. Тези данни бяха съобщени на седмичен брифинг от началник сектор „Пътна полиция“ – Враца, главен инспектор Христо Димитров. Той добави, че за периода са издадени 120 акта за административни нарушения, 830 обикновени фиша. Регистрирани са 200 нарушения на скоростния режим. 

Станциите за качеството на въздуха измерват съгласно европейските стандарти и е невъзможно да се манипулират резултатите, тъй като те са криптирани. Това обясни по bTV служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров. 

Качеството на атмосферния въздух в страната и част от София значително се подобрява с годините. Нямаме показатели, които да са извън допустимите норми, отбеляза той. 

Димитров обясни, че станциите се поставят на база на Наредба 12 , екологичното законодателство и директивите на ЕС. Поставени са на определените места на база на изготвен доклад от работна група, съставена от представители на министерството, на Изпълнителната агенция по околната среда, съответния РИОС и община, която се базира на възможността и подходящите места къде биха могли да се сложат такива съоръжения, тъй като те имат специфични изисквания, посочи той. 

Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за гражданите, с особено внимание към осигуряването на тяхната безопасност. Това се посочва в позиция на министерството, изпратена до медиите. 

„Неприемливо е господин Васил Терзиев да демонстрира поведение, което показва, че е заложник на политическите интереси, вместо да поставя на първо място обществените нужди и сигурността на гражданите“, посочва от министерството. 

„В тази връзка припомняме, че Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) още вчера 19 октомври 2024 г., след извършени многократни проверки и обстойни анализи, обяви на сайта си, че пуска движението при детелината на бул. „България“. „Въпреки, че от Столична община не е изпълнено изискването

Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни по вид престъпления, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. 

М. И. е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т.1 от Наказателния кодекс. Разследването е за държане на високорискови наркотични вещества, поясняват от институцията. 

Младият мъж е задържан на 20 октомври, при специализирана операция. При предприетите в хода процесуални действия по претърсване и изземване са намерени и иззети около 17 килограма зелена тревиста маса, реагирала при полеви тест на марихуана. 

Работата по случая продължава и към момента под ръководството и надзора на Териториалното отделение – Попово при Районна прокуратура –

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Детският лекар и хомеопат д-р Марио Янакиев получи приза "Лекар на годината 2024" в Хасково. Церемонията по връчването на отличията на Районната лекарска колегия в Хасково към Българския лекарски съюз в традиционните пет категории се състоя в зала "Хасково" на Общината в навечерието на празника на българския лекар - 19 октомври.

В категорията "Принос за развитие и утвърждаване на авторитета на съсловната организация" наградата е за д-р Лиляна Минкова. Колегията определи за първенец в категорията "Ти си нашето бъдеще" за млад лекар д-р Димитър Ангелов. За принос в развитието и прилагането на иновативна медицина първи в региона е д-р Иван Николов, а за дългогодишна дейност и активен принос в развитието на специалност призът беше даден на д-р Георги Кемалов. Отличията бяха връчени от председателя на Управителния съвет на съсловната организация д-р Николай Колев.

Д-р Марио Я

Двадесет и пет са глобите за липса на колани и каски през миналата седмица. Установени са седем неправоспособни шофьори и 11, които шофират без задължителна гражданска отговорност. 

Издадени са 62 заповеди за прилагане на принудителни административни мерки, добави още гл. инсп. Димитров. 

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

Административният съд в Хасково е постановил частична отмяна на решение на Общински съвет – Димитровград от 21 декември 2023 г. за размера на таксата за битови отпадъци за населението на Димитровград и село Бодрово за 2024 година, се вижда от съобщение, публикувано на сайта на съда.

За да отмени решението в оспорените му части, тричленен състав на съда е приел, че общинският съвет е определил по-висок размер на таксата от необходимия за покриване на материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата от страна на дружеството изпълнител.

Решението на административния съд подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

Такса "битови отпадъци" в Димитровград и село Бодрово беше отменена частично от Административния съд в Хасково и за 2023 година, както и за 2022 година.

В спокойна обстановка започнаха новите избори за кмет на община Омуртаг. За провеждането на вота са сформирани общо 57 секционни избирателни комисии (СИК), сред които и една в Многопрофилната болница за активно лечение . Имащите право на глас в региона са 20 686, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб. 

Сформирани са и четири подвижни урни, в които правото си на глас могат да упражнят хората с трайни увреждани. Те са в Омуртаг (ще отговаря за селата Презвитер Козма и Беломорци), в селата – Камбурово, Зелена Морава и Плъстина (ще отговаря и за Церовище). Съгласно решението на ОИК, подвижните избирателни кутии ще се помещават в сградата на Първо начално училище (НУ) „Христо Смирненски“ в града.

Машинно гласуване ще има в 28 секции – във всичките 11 СИК в града, а останалите - в селата на общината.

В де

Спокойно и без нарушения започна изборният ден в самоковското село Ковачевци, където днес местните жители избират кмет, съобщиха от Общинската избирателна комисия. 

Общо 372 души имат право на глас и те ще гласуват единствено с хартиена бюлетина. 

За кметското място ще се борят четирима кандидати - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БСП за България“, досегашният кмет на селото Никола Хайверов от ГЕРБ и Михаил Милчев от „Продължаваме промяната – Демократична България“. 

До частични местни избори се стигна, след като ОИК – Самоков прекрати предсрочно пълномощията на кмета на селото Никола Хайверов, затова че е собственик и управител на ЕТ „Спейс – Никола Хайверов“.

Решението за прекратяване на пълномощията беше обжалвано пред Административен съд – Со

Тяло на мъж е било намерено на сметище в балчишкото село Безводица, потвърди окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев. Трупът на мъжа е бил случайно открит край селото вчера. 

Прокурор Бухчев каза още, че за убийството е задържан братът на жертвата, който в присъствието на адвокат е направил пълни самопризнания за деянието. Прокурорът каза също, че и двамата живеят в село Безводица. Братът е привлечен като обвиняем за извършване на умишлено убийство. Деянието е извършено след битов скандал. Ще му бъде взета мярка за неотклонение. 

Към момента се води досъдебно производство. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.