Начало Сфера При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души
1737
България

При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души

Три от тежките произшествия са с участие на пешеходци, а при едно е пострадал велосипедист.Основните причини за инцидентите са неспазване на дистанция, навлизане на лентата в насрещно движение при изпреварване и отнемане на предимство, посочи главен инспектор Шишийски.

| 21 Октомври 2024, 13:48 ч.
При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души
При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души
Снимка © БТА

При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души, съобщи на брифинг пред журналисти главен инспектор Светослав Шишийски, началник на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ловеч. В периода от 14 до 21 октомври на територията на областта са възникнали 16 катастрофи, от които седем тежки.

Европейската комисия ще връчи ежегодните награди за пътна безопасност на официална церемония в Брюксел, няма нито една номинация от България. Това съобщиха от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП), която от 13 юни т.г. е новата национална контактна точка в България за Европейската харта за пътна безопасност.

Победителите ще бъдат обявени на церемонията в Брюксел, която ще се проведе на 14 ноември, а те ще бъдат удостоени с персонално отличие. Освен тази награда, ще получат и цифров знак на победителя и филм, който могат да използват за собствени комуникационни цели. 

В тазгодишното издание на наградите няма нито една номинация от България, въпреки че в Хартата членуват повече от 60 организации от нашата страна. За съжаление на този етап държавата ни се характеризира със слаба активност по отношение на дейностите, свързани с Ев

В четири населени места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от проведените в неделя частични и нови избори за местна власт. Те се проведоха в 16 общини и кметства в страната. Балотаж на 27 октомври ще има във Варна - за кметове на районите „Одесос“ и „Приморски“, в плевенското село Коиловци и в карловското село Войнягово, показват решенията на Общинските избирателни комисия (ОИК). 

Във Варна и в двата района на града, където в неделя имаше частични местни избори, предстои втори тур, според решение на ОИК. В Одесос на 27 октомври на втори тур ще се явят Янислава Шопова от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) и Георги Недев, издигнат от ГЕРБ. На втори тур в район „Приморски“ ще бъдат Николай Желязков от ПП-ДБ и Людмила Колева - Маринова от ГЕ

Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено в края на юли т.г. За побоя над 56-годишната жена бяха задържани двама непълнолетни, като според данните побоят е бил нанесен основно от единия от тях.. Сигнал по случая беше подаден от служители на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник.  

Пострадалата бе настанена в болнично заведение, където два месеца по-късно почина. Спрямо извършителя на деянието бе взета мярка за неотклонение "задържане под стража", а след смъртта делото срещу него бе прехвърлено в Окръжната прокуратура. Въпреки че в ареста той навърши пълнолетие, ще бъде съден като непълнолетен, тъй като към момента на престъплението е бил на 17 години. Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от пет до

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Хисаря обяви края на изборния ден в село Ново Железаре, където днес се проведоха частични местни избори. Изборният ден приключи точно в 20:00 часа, уточниха от ОИК - Хисаря. От общо 184 избиратели, регистрирани по списък, правото си на глас упражниха 142 души или 77,17 процента.

Гласуването премина в една избирателна секция. Сериозни нарушения по време на изборния ден не са установени. "Не сме получавали никакви сигнали за нарушения през деня, в това число и по телефона никакви съобщения не са постъпвали. Общо взето спокойно мина изборният ден, с една добра избирателна активност", коментира председателят на ОИК в Хисаря Мария Пенева.

До частичните местни избори се стигна след като кметът на Ново Железаре почина при инцидент с електрическа тротинетка. За кметския пост се съревноваваха трима кандидати - Рангел Китенски, Веселина Бунт

Пожар е избухнал в офиса на партия „Величие“ във Варна, който се намира в централната част на града, съобщиха от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 3:40 часа тази сутрин. На място веднага са били изпратени два противопожарни екипа, които са потушили огъня. Нанесени са материални щети. Пострадали хора няма, уточниха от полицията .

Изясняват се причините за пожара, като се работи по различни версии.

Три от тежките произшествия са с участие на пешеходци, а при едно е пострадал велосипедист. Основните причини за инцидентите са неспазване на дистанция, навлизане на лентата в насрещно движение при изпреварване и отнемане на предимство, посочи главен инспектор Шишийски. Полицейските служители, осъществяващи контрол върху движението по пътищата на територията на област Ловеч, са издали 1214 електронни фиша за превишена скорост, 578 глоби с фиш и са съставили 103 акта за административни нарушения по Закона за движение по пътищата в посочения период.

По думите на главен инспектор Шишийски има увеличение в броя на съставените актове и фишове спрямо същия период на миналата година, но има намаление на установените нарушения за превишена скорост.

Той поясни, че единствено при намалена или ограничена видимост, както и при хлъзгава настилка пътните полицаи не извършват проверки. Няма ограничение за извършване на проверки в тъмната част на денонощието.

С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия, допълниха от прессекретариата на президента.

В 10:30 часа на Алеята на парашутиста в Централните софийски гробища ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на загиналите български парашутисти.

В 12:30 часа на площад „Народно събрание“ в София ще бъдат отдадени воински почести и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника на парашутиста. В тържествения ритуал ще участват представители на ръководството на Министерството на отбраната и Щаба на отбраната, военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и ве

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Полицията в Пловдив работи по два случая, свързани подготовката за провеждането на парламентарните избори на 27 октомври. Това съобщи пред журналисти заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в града комисар Николай Кирков. От началото на предизборната кампания униформените са проверили общо осем случая, като по шест от тях не се е потвърдила информацията и са прекратени с постановления на наблюдаващите прокурори. 

От 27 септември до момента са проверени над 400 обекта, като в тях са включени всички т.нар. рискови зони, които са определени от полицията на базата на анализ. Сред тях заложните къщи и дружества за бързи кредита са 226. Проведени са беседи с над 400 души от криминалния контингент и с над 50 т.нар. ромски лидери. Към момента са издадени 32 протокола за предупреждения по Закона за МВР. В над 180 големи фирми на територията на областта са извършвани пров

Десетки граждани се събраха на мирно шествие срещу трафика на хора с цел трудова и сексуална експлоатация в София. Организатори на международната инициатива „Поход за свобода“, която се провежда у нас от 2014 г., са „Кампания А21“. Поводът е Европейският ден за борба с трафика на хора – 18 октомври. Шествието е придружено от органите на реда.

То тръгна малко след 11:00 ч. от Моста на влюбените до Националния дворец на културата. Ще премине през централните улици на града по маршрут бул. "Витоша"- пл. "Света Неделя" - ул. "Съборна". Очаква се да стигне пред Народен театър „Иван Вазов“, където ще бъде закрита инициативата с концерт на група "Молец", Ернесто Венесуела, Крисия Тодорова и Детска вокална група "Бонбон".

Бяха издигнати плакати с надписи: "Заедно можем да сложим край на трафика на хора", "Трафикът на хора е незаконна тър

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия. Той е във връзка със заповед на областния управител на град Добрич Румен ...
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на ле ...
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:45 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1737
България

При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души

Три от тежките произшествия са с участие на пешеходци, а при едно е пострадал велосипедист.Основните причини за инцидентите са неспазване на дистанция, навлизане на лентата в насрещно движение при изпреварване и отнемане на предимство, посочи главен инспектор Шишийски.

| 21 Октомври 2024, 13:48 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души
При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души
Снимка © БТА

При пътнотранспортни произшествия през изминалата седмица в Ловешко са пострадали 11 души, съобщи на брифинг пред журналисти главен инспектор Светослав Шишийски, началник на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ловеч. В периода от 14 до 21 октомври на територията на областта са възникнали 16 катастрофи, от които седем тежки.

Европейската комисия ще връчи ежегодните награди за пътна безопасност на официална церемония в Брюксел, няма нито една номинация от България. Това съобщиха от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП), която от 13 юни т.г. е новата национална контактна точка в България за Европейската харта за пътна безопасност.

Победителите ще бъдат обявени на церемонията в Брюксел, която ще се проведе на 14 ноември, а те ще бъдат удостоени с персонално отличие. Освен тази награда, ще получат и цифров знак на победителя и филм, който могат да използват за собствени комуникационни цели. 

В тазгодишното издание на наградите няма нито една номинация от България, въпреки че в Хартата членуват повече от 60 организации от нашата страна. За съжаление на този етап държавата ни се характеризира със слаба активност по отношение на дейностите, свързани с Ев

В четири населени места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от проведените в неделя частични и нови избори за местна власт. Те се проведоха в 16 общини и кметства в страната. Балотаж на 27 октомври ще има във Варна - за кметове на районите „Одесос“ и „Приморски“, в плевенското село Коиловци и в карловското село Войнягово, показват решенията на Общинските избирателни комисия (ОИК). 

Във Варна и в двата района на града, където в неделя имаше частични местни избори, предстои втори тур, според решение на ОИК. В Одесос на 27 октомври на втори тур ще се явят Янислава Шопова от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) и Георги Недев, издигнат от ГЕРБ. На втори тур в район „Приморски“ ще бъдат Николай Желязков от ПП-ДБ и Людмила Колева - Маринова от ГЕ

Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено в края на юли т.г. За побоя над 56-годишната жена бяха задържани двама непълнолетни, като според данните побоят е бил нанесен основно от единия от тях.. Сигнал по случая беше подаден от служители на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник.  

Пострадалата бе настанена в болнично заведение, където два месеца по-късно почина. Спрямо извършителя на деянието бе взета мярка за неотклонение "задържане под стража", а след смъртта делото срещу него бе прехвърлено в Окръжната прокуратура. Въпреки че в ареста той навърши пълнолетие, ще бъде съден като непълнолетен, тъй като към момента на престъплението е бил на 17 години. Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от пет до

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Хисаря обяви края на изборния ден в село Ново Железаре, където днес се проведоха частични местни избори. Изборният ден приключи точно в 20:00 часа, уточниха от ОИК - Хисаря. От общо 184 избиратели, регистрирани по списък, правото си на глас упражниха 142 души или 77,17 процента.

Гласуването премина в една избирателна секция. Сериозни нарушения по време на изборния ден не са установени. "Не сме получавали никакви сигнали за нарушения през деня, в това число и по телефона никакви съобщения не са постъпвали. Общо взето спокойно мина изборният ден, с една добра избирателна активност", коментира председателят на ОИК в Хисаря Мария Пенева.

До частичните местни избори се стигна след като кметът на Ново Железаре почина при инцидент с електрическа тротинетка. За кметския пост се съревноваваха трима кандидати - Рангел Китенски, Веселина Бунт

Пожар е избухнал в офиса на партия „Величие“ във Варна, който се намира в централната част на града, съобщиха от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 3:40 часа тази сутрин. На място веднага са били изпратени два противопожарни екипа, които са потушили огъня. Нанесени са материални щети. Пострадали хора няма, уточниха от полицията .

Изясняват се причините за пожара, като се работи по различни версии.

Три от тежките произшествия са с участие на пешеходци, а при едно е пострадал велосипедист. Основните причини за инцидентите са неспазване на дистанция, навлизане на лентата в насрещно движение при изпреварване и отнемане на предимство, посочи главен инспектор Шишийски. Полицейските служители, осъществяващи контрол върху движението по пътищата на територията на област Ловеч, са издали 1214 електронни фиша за превишена скорост, 578 глоби с фиш и са съставили 103 акта за административни нарушения по Закона за движение по пътищата в посочения период.

По думите на главен инспектор Шишийски има увеличение в броя на съставените актове и фишове спрямо същия период на миналата година, но има намаление на установените нарушения за превишена скорост.

Той поясни, че единствено при намалена или ограничена видимост, както и при хлъзгава настилка пътните полицаи не извършват проверки. Няма ограничение за извършване на проверки в тъмната част на денонощието.

С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия, допълниха от прессекретариата на президента.

В 10:30 часа на Алеята на парашутиста в Централните софийски гробища ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на загиналите български парашутисти.

В 12:30 часа на площад „Народно събрание“ в София ще бъдат отдадени воински почести и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника на парашутиста. В тържествения ритуал ще участват представители на ръководството на Министерството на отбраната и Щаба на отбраната, военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и ве

Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния си член Георги Шабански. „С бодър дух, все още играе в композициите и най-достойно се представя“, така го описа при поздрава към него председателят на клуба Виолета Иванова.

Георги Шабански е член на СК „Спартакисти – за здраве и дълголетие“ от 2007 г.

„Още през следващата година той завоюва три медала на републиканско първенство в Приморско. Наградите му връчи доц. д-р Еньо Бояджиев. Тогава той му пожела здраве и дълголетие. И ето, пожеланията се сбъднаха“, допълни Иванова.

Георги Шабански е спортистът, който е донесъл най-много награди за клуба.

За рождения ден поздравителен адрес от името на община Плевен му връчи началникът на отдел &bd

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Полицията в Пловдив работи по два случая, свързани подготовката за провеждането на парламентарните избори на 27 октомври. Това съобщи пред журналисти заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в града комисар Николай Кирков. От началото на предизборната кампания униформените са проверили общо осем случая, като по шест от тях не се е потвърдила информацията и са прекратени с постановления на наблюдаващите прокурори. 

От 27 септември до момента са проверени над 400 обекта, като в тях са включени всички т.нар. рискови зони, които са определени от полицията на базата на анализ. Сред тях заложните къщи и дружества за бързи кредита са 226. Проведени са беседи с над 400 души от криминалния контингент и с над 50 т.нар. ромски лидери. Към момента са издадени 32 протокола за предупреждения по Закона за МВР. В над 180 големи фирми на територията на областта са извършвани пров

Десетки граждани се събраха на мирно шествие срещу трафика на хора с цел трудова и сексуална експлоатация в София. Организатори на международната инициатива „Поход за свобода“, която се провежда у нас от 2014 г., са „Кампания А21“. Поводът е Европейският ден за борба с трафика на хора – 18 октомври. Шествието е придружено от органите на реда.

То тръгна малко след 11:00 ч. от Моста на влюбените до Националния дворец на културата. Ще премине през централните улици на града по маршрут бул. "Витоша"- пл. "Света Неделя" - ул. "Съборна". Очаква се да стигне пред Народен театър „Иван Вазов“, където ще бъде закрита инициативата с концерт на група "Молец", Ернесто Венесуела, Крисия Тодорова и Детска вокална група "Бонбон".

Бяха издигнати плакати с надписи: "Заедно можем да сложим край на трафика на хора", "Трафикът на хора е незаконна тър

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.