Начало Сфера Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието
1804
България

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието.Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” гл. инспектор Илиян Николов.

| 21 Октомври 2024, 14:06 ч.
Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието
Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието
Снимка © ОДМВР

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието. Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” гл. инспектор Илиян Николов.

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Община Поморие е отчела ръст в броя на туристите през изминалия летен туристически сезон спрямо същия период на 2023 година. Въпреки това обаче, все още не са достигнати нивата, отчетени преди пандемията от КОВИД-19 - през 2019 година. Това обяви кметът на община Поморие Иван Алексиев на среща с туристическия бранш, която се проведе в градската художествена галерия. 

По думите на Алексиев за положителния резултат през тази година са помогна посещенията на български туристи. В същото време общинската администрация в Поморие отчита ясно загубата на ключови пазари като Русия и Украйна. Според изнесените от Алексиев данни, делът на чуждестранните туристи в общината е намалял с близо 40 на сто. Вътрешният пазар съставлява над 60 на сто от броя на туристите.  

Като основни фактори за спада в туризма бяха очертани затварянето на големи хотелски комплекси след 2022 год

Започна изпълнението на проекта за рехабилитация и модернизация на уличното осветление в община Омуртаг. Днес в село Величка бе дадено началото на дейностите, съобщиха от общинската управа. Проектът цели да повиши енергийната ефективност и да осигури по-добро качество на живот на жителите в региона. Дейностите са по Националния план за възстановяване и устойчивост и обхващат Омуртаг и 39 села.

Същинската работа започна в село Величка в присъствието на секретарят на Община Омуртаг Емрах Шюкриев. В дейности ще бъдат инвестирани над 600 000 лева, уточни Шюкриев. Той допълни, че се очаква днес работата в първото село да приключи и екипите да се насочат към съседното село Звездица. По думите му дейностите започват, откъдето има най-осезаема нужда. 

Според проектното предложение, предстои подмяната на старите улични лампи с 3454 модерни LED осветители, които ще намалят з

Международната рейтингова агенция „Фич Рейтингс“ (Fitch Ratings) потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ с положителна перспектива, съобщиха от пресцентъра на Министерството на финансите. 

Рейтингът на България е подкрепен от силната външна и фискална позиция на страната в сравнение с държавите със същия рейтинг, надеждната политическа рамка от членството в ЕС и дългогодишното функциониране на режима на паричен съвет. Също така, „Фич Рейтингс“ отбелязват, че ниската производителност на труда и неблагоприятната демография имат възпиращ ефект върху потенциалния растеж и стабилността на държавните финанси в дългосрочен план.

Положителната перспектива отразява изгледите на страната за членство в еврозоната, което би довело до по-нататъшни подобрения на показателите за външната позиция на

Софийският градски съд (СГС) реши следващото заседание по делото срещу полицаите Любка Гечева и Георги Малински да е на 23 октомври 2024 г. Двамата са обвинени за вземане на подкуп за ескорт на Димитър Любенов, обвиняем за тежката катастрофа на Околовръстното шосе на София през 2022 г., при която загина френски гражданин. По време на днешното съдебно заседание Любенов потвърди показанията си за Любка Гечева и Георги Малински, които е направил по време на разследването срещу тях.

Самият Любенов от май 2024 г. се намира под домашен арест.

Сред другите свидетели, призовани за показания на днешното заседание, бяха Виктор Пенев, Йордан Панов, Атанас Шиников, Марио Емилов. 

Съдът наложи санкция по 200 лева на свидетелите Димитър Геров, Калоян Николов и Стойчо Тодоров, които са били призовани, но не присъстваха в залата. 

Припомняме, че през май 2023 год

Пътният инцидент е станал на 16 октомври на пътя от Сливен преди разклона за село Тополчане между лек автомобил БМВ и бус. Пострадал е водачът на буса, а шофьорът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието. В ход са издирвателни мероприятия по установяването му.

През миналата седмица в областта са станали девет катастрофи, три от тях - тежки, каза гл. инспектор Илиян Николов. Ранени са трима души. За същия период на миналата година е имало 11 произшествия с трима ранени.

Другите две тежки катастрофи са станали на 14 октомври в Твърдица, където автомобил е самокатастрофирал в дърво. На 19 октомври е самокатастрофирал товарен автомобил, а водачът му е пострадал.

През изминалата седмица са съставени 290 акта и 1173 фиша, от които 560 електронни - за превишена скорост, посочи още началникът на сектор „Пътна полиция”.

Приоритет продължава да бъде контролът над водачи, употребяващи алкохол и наркотични вещества, заяви на брифинг в Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен началникът на сектор “Пътна полиция" главен инспектор Веселин Георгиев.

"Продължаваме доколкото е възможно да засилваме контрола, да бъдем по-всеобхватни, да влизаме в малките населени места във времеви интервали, в които се предполага, че хората не работят, а почиват и се черпят с алкохол", каза той и поясни, че през изминалата седмица на територията на ОДМВР - Шумен са извършени 302 проверки за алкохол на водачи и 29 за употреба на наркотици. Установени са 11 шофьори, управлявали превозни средства под въздействие на алкохол, а от тях шест са били с концентрация над 1,2 промила и има образувани производства. При проверките шестима водача са установени да шофират под въздействие на наркотици, обяви гл. инспектор Георгиев

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Избирателна активност на частичните местни избори за кмет на кметството в казанлъшкото село Бузовград към 17:30 часа е 18,73 на сто, според данните, публикувани на официалния сайт на Общинската избирателна комисия в Казанлък. 

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

Десетки граждани се събраха на мирно шествие срещу трафика на хора с цел трудова и сексуална експлоатация в София. Организатори на международната инициатива „Поход за свобода“, която се провежда у нас от 2014 г., са „Кампания А21“. Поводът е Европейският ден за борба с трафика на хора – 18 октомври. Шествието е придружено от органите на реда.

То тръгна малко след 11:00 ч. от Моста на влюбените до Националния дворец на културата. Ще премине през централните улици на града по маршрут бул. "Витоша"- пл. "Света Неделя" - ул. "Съборна". Очаква се да стигне пред Народен театър „Иван Вазов“, където ще бъде закрита инициативата с концерт на група "Молец", Ернесто Венесуела, Крисия Тодорова и Детска вокална група "Бонбон".

Бяха издигнати плакати с надписи: "Заедно можем да сложим край на трафика на хора", "Трафикът на хора е незаконна тър

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в област Монтана за ден са разкрити осем престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена д ...
Трета поредна седмица в Търговищко няма пътни инциденти със загинали, отчитат от полицията
Полицаите в Търговищко са съставили през миналата седмица 13 акта на водачи, шофирали след употреба на алкохол, отчитат от сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекци ...
През последната седмица са станали 15 катастрофи в област Пазарджик, пострадали са девет души, отчетоха от полицията
За периода от 14-ти до 20 октомври в региона са регистрирани 15 пътнотранспортни произшествия, като от тях осем са тежки, а пострадалите хора са девет. Всички тежки инциденти са ст ...
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“. Това съобщиха организаторите на спортната инициатива от Трънското турист ...
Спад в нивото на безработицата в община Плевен отчитат от Бюрото по труда
Спад в нивото на безработицата през септември спрямо август в община Плевен отчитат от Дирекция "Бюро по труда". В края на септември регистрираните безработни в Бюро по труда- ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:10 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1804
България

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието.Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” гл. инспектор Илиян Николов.

| 21 Октомври 2024, 14:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието
Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието
Снимка © ОДМВР

Полицията в Сливен издирва участник в катастрофа, който е напуснал местопроизшествието. Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” гл. инспектор Илиян Николов.

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Община Поморие е отчела ръст в броя на туристите през изминалия летен туристически сезон спрямо същия период на 2023 година. Въпреки това обаче, все още не са достигнати нивата, отчетени преди пандемията от КОВИД-19 - през 2019 година. Това обяви кметът на община Поморие Иван Алексиев на среща с туристическия бранш, която се проведе в градската художествена галерия. 

По думите на Алексиев за положителния резултат през тази година са помогна посещенията на български туристи. В същото време общинската администрация в Поморие отчита ясно загубата на ключови пазари като Русия и Украйна. Според изнесените от Алексиев данни, делът на чуждестранните туристи в общината е намалял с близо 40 на сто. Вътрешният пазар съставлява над 60 на сто от броя на туристите.  

Като основни фактори за спада в туризма бяха очертани затварянето на големи хотелски комплекси след 2022 год

Започна изпълнението на проекта за рехабилитация и модернизация на уличното осветление в община Омуртаг. Днес в село Величка бе дадено началото на дейностите, съобщиха от общинската управа. Проектът цели да повиши енергийната ефективност и да осигури по-добро качество на живот на жителите в региона. Дейностите са по Националния план за възстановяване и устойчивост и обхващат Омуртаг и 39 села.

Същинската работа започна в село Величка в присъствието на секретарят на Община Омуртаг Емрах Шюкриев. В дейности ще бъдат инвестирани над 600 000 лева, уточни Шюкриев. Той допълни, че се очаква днес работата в първото село да приключи и екипите да се насочат към съседното село Звездица. По думите му дейностите започват, откъдето има най-осезаема нужда. 

Според проектното предложение, предстои подмяната на старите улични лампи с 3454 модерни LED осветители, които ще намалят з

Международната рейтингова агенция „Фич Рейтингс“ (Fitch Ratings) потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ с положителна перспектива, съобщиха от пресцентъра на Министерството на финансите. 

Рейтингът на България е подкрепен от силната външна и фискална позиция на страната в сравнение с държавите със същия рейтинг, надеждната политическа рамка от членството в ЕС и дългогодишното функциониране на режима на паричен съвет. Също така, „Фич Рейтингс“ отбелязват, че ниската производителност на труда и неблагоприятната демография имат възпиращ ефект върху потенциалния растеж и стабилността на държавните финанси в дългосрочен план.

Положителната перспектива отразява изгледите на страната за членство в еврозоната, което би довело до по-нататъшни подобрения на показателите за външната позиция на

Софийският градски съд (СГС) реши следващото заседание по делото срещу полицаите Любка Гечева и Георги Малински да е на 23 октомври 2024 г. Двамата са обвинени за вземане на подкуп за ескорт на Димитър Любенов, обвиняем за тежката катастрофа на Околовръстното шосе на София през 2022 г., при която загина френски гражданин. По време на днешното съдебно заседание Любенов потвърди показанията си за Любка Гечева и Георги Малински, които е направил по време на разследването срещу тях.

Самият Любенов от май 2024 г. се намира под домашен арест.

Сред другите свидетели, призовани за показания на днешното заседание, бяха Виктор Пенев, Йордан Панов, Атанас Шиников, Марио Емилов. 

Съдът наложи санкция по 200 лева на свидетелите Димитър Геров, Калоян Николов и Стойчо Тодоров, които са били призовани, но не присъстваха в залата. 

Припомняме, че през май 2023 год

Пътният инцидент е станал на 16 октомври на пътя от Сливен преди разклона за село Тополчане между лек автомобил БМВ и бус. Пострадал е водачът на буса, а шофьорът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието. В ход са издирвателни мероприятия по установяването му.

През миналата седмица в областта са станали девет катастрофи, три от тях - тежки, каза гл. инспектор Илиян Николов. Ранени са трима души. За същия период на миналата година е имало 11 произшествия с трима ранени.

Другите две тежки катастрофи са станали на 14 октомври в Твърдица, където автомобил е самокатастрофирал в дърво. На 19 октомври е самокатастрофирал товарен автомобил, а водачът му е пострадал.

През изминалата седмица са съставени 290 акта и 1173 фиша, от които 560 електронни - за превишена скорост, посочи още началникът на сектор „Пътна полиция”.

Приоритет продължава да бъде контролът над водачи, употребяващи алкохол и наркотични вещества, заяви на брифинг в Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен началникът на сектор “Пътна полиция" главен инспектор Веселин Георгиев.

"Продължаваме доколкото е възможно да засилваме контрола, да бъдем по-всеобхватни, да влизаме в малките населени места във времеви интервали, в които се предполага, че хората не работят, а почиват и се черпят с алкохол", каза той и поясни, че през изминалата седмица на територията на ОДМВР - Шумен са извършени 302 проверки за алкохол на водачи и 29 за употреба на наркотици. Установени са 11 шофьори, управлявали превозни средства под въздействие на алкохол, а от тях шест са били с концентрация над 1,2 промила и има образувани производства. При проверките шестима водача са установени да шофират под въздействие на наркотици, обяви гл. инспектор Георгиев

Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация за сериозно пострадали хора. Това каза Йорданка Шаркова - говорител на Областна дирекция на МВР-Благоевград. 

Сигналът за възникналото пътно-транспортно произшествие е подаден в 14:25 минути, допълниха от полицията. В момента движението се осъществява в една лента. От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. 

Очаква се движението да бъде възстановено всеки момент, каза още Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Избирателна активност на частичните местни избори за кмет на кметството в казанлъшкото село Бузовград към 17:30 часа е 18,73 на сто, според данните, публикувани на официалния сайт на Общинската избирателна комисия в Казанлък. 

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

Десетки граждани се събраха на мирно шествие срещу трафика на хора с цел трудова и сексуална експлоатация в София. Организатори на международната инициатива „Поход за свобода“, която се провежда у нас от 2014 г., са „Кампания А21“. Поводът е Европейският ден за борба с трафика на хора – 18 октомври. Шествието е придружено от органите на реда.

То тръгна малко след 11:00 ч. от Моста на влюбените до Националния дворец на културата. Ще премине през централните улици на града по маршрут бул. "Витоша"- пл. "Света Неделя" - ул. "Съборна". Очаква се да стигне пред Народен театър „Иван Вазов“, където ще бъде закрита инициативата с концерт на група "Молец", Ернесто Венесуела, Крисия Тодорова и Детска вокална група "Бонбон".

Бяха издигнати плакати с надписи: "Заедно можем да сложим край на трафика на хора", "Трафикът на хора е незаконна тър

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в област Монтана за ден са разкрити осем престъпления
Трета поредна седмица в Търговищко няма пътни инциденти със загинали, отчитат от полицията
През последната седмица са станали 15 катастрофи в област Пазарджик, пострадали са девет души, отчетоха от полицията
При голям интерес премина първото издание на състезанието по планинско бягане „Вертикален Руй“
Спад в нивото на безработицата в община Плевен отчитат от Бюрото по труда
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.