Начало Сфера Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика
1733
България

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, информират от статистика.Припомняме, че общият брой на жилищата в Търговищка област е 65,7 хиляди.

| 21 Октомври 2024, 14:37 ч.
Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика
Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика
Снимка © БТА

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, информират от статистика. Към края на 2023 г. малко над 60 процента от всички жилища в областта са с две или три стаи. С четири или повече стаи са 36,3 процента от жилищата, а едностайните - 3,2 на сто, информират от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г.

Досегашният кмет на самоковското село Ковачевци Никола Хайверов е преизбран за кмет. Той получи 126 действителни гласа от 246 гласували, според справка на сайта на Общинската избирателна комисия – Самоков. 

Решението може да бъде обжалвано в седемдневен срок пред Административен съд – София област. 

Изборният ден в Ковачевци премина спокойно и без нарушения ,право на глас имаха 372 души. Местните гласуваха единствено с хартиена бюлетина. 

Активността в края на изборния ден бе 66,13 %, а към 17:30 ч беше 52,96 % (гласували са 197 избиратели), към 12:30 часа беше 24,46% (гласували са 91 души), а към 10:00 часа -  9,41 % (гласували са 35 жители), посочват от ОИК – Самоков. 

За кметското място се бориха четирима души - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БСП за България“,

Контрабандни препарати за растителна защита, забранени за употреба в Европейския съюз, са спрени на граничния контролно- пропускателен пункт "Капитан Андреево" от служители на  Агенция “Митници“, съобщиха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Опитът да бъде пренесена нелегално забранената стока от Турция в България е разкрит при контрола на автобус. В превозното средство, с българска регистрация и шофирано от български гражданин, са пътували 7 пътници и още двама шофьори. Пред митническите власти те обявили, че не пренасят стоки, които подлежат на деклариране. Въпреки това автобусът е отклонен  за щателна митническа проверка.

В хода на контролните действия, в багажното отделение на автобуса, са открити недекларирани 500 бутилки по един литър и 287 пакета по един килограм с препарати за растителна защита от различни марки, допълниха от

"EВН Топлофикация" (EVN) започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички свои битови и стопански клиенти от днес, съобщиха от дружеството. Поради понижаването на температурите и за осигуряване комфорта на своите клиенти, дружеството обявява началото на отоплителен сезон 2024/25 г. 

Пускането на отоплението ще се осъществи поетапно в ред, който е съобразен с нормативната уредба, отбелязват от дружеството. Първи топлинна енергия ще получат детските и здравни заведения. Следват училищата и други учебни заведения. На следващо място са обществените и стопански сгради. Последни по нормативна уредба са жилищните сгради.

Важно е регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на максимум, допълват от топлофикационното дружество. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление. След включване на отоплението в сградата,

Граждани и представители на Сдружение "Ангели на пътя" се събраха пред Съдебната палата в София с искане за справедлив процес по делото за смъртта на 15-годишния Филип Арсов. За кратко те блокираха движението на кръстовището на улица "Алабин" и бул. "Витоша". Гражданите настояват също и за по-бърза криминалистика и повече лаборатории за тестове. 

Протестът днес е по повод предстоящото заседание по делото за катастрофата на ул. "Гурко" в столицата, при която загина Филип Арсов.

„Жената, която се е возила до Петър Тодоров, отказва да даде показания. Днес ще сезираме прокуратурата тя да бъде призована като съучастник в убийството на Филип“, каза Петя Иванова от Сдружение „Ангели на пътя“.

"Всички дела се протакат не месец след месец, а година след година. Нашето дело започна сравнително бързо, защото автоекспертизите се извършиха бързо, н

Европейската комисия ще връчи ежегодните награди за пътна безопасност на официална церемония в Брюксел, няма нито една номинация от България. Това съобщиха от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП), която от 13 юни т.г. е новата национална контактна точка в България за Европейската харта за пътна безопасност.

Победителите ще бъдат обявени на церемонията в Брюксел, която ще се проведе на 14 ноември, а те ще бъдат удостоени с персонално отличие. Освен тази награда, ще получат и цифров знак на победителя и филм, който могат да използват за собствени комуникационни цели. 

В тазгодишното издание на наградите няма нито една номинация от България, въпреки че в Хартата членуват повече от 60 организации от нашата страна. За съжаление на този етап държавата ни се характеризира със слаба активност по отношение на дейностите, свързани с Ев

Припомняме, че общият брой на жилищата в Търговищка област е 65,7 хиляди. Те са разположени в 42,1 хиляди сгради.

Общата полезна площ на жилищата в областта е 5 238,4 хил. кв.м. Средната полезна площ на едно жилище в областта е 79,8 кв. м, като в градовете тя е 80,6 кв. м, а в селата – 78,8 кв. м, посочват от статистиката.

От институцията допълват, че средната жилищна площ на човек от населението в областта е 43,2 кв. м. За живеещите в градовете тя е 41,2 кв. м, а за селата е малко по-висока – 45,7 кв. метра.

И през тази година се запазва тенденцията да преобладават новопостроените жилища с две стаи (62,1 на сто) и с три стаи са 30,3 на сто. 

Движението на места в Сандански ще бъде ограничено заради подмяна на светофарната уредба. Това съобщиха от Общината в Сандански. Подмяната ще започне утре и ще се извършва на етапи. 

В 9:00 ще започне смяна на светофара на кръстовището на улиците "Сердика" и "Стефан Стамболов". До приключването на монтажа на новата светофарна уредба движението на автомобили ще бъде затруднено и регулирано, уточниха от Общината.

Оттам призоваха водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание и със съобразена скорост. 

Председателят на Общинския съвет в Кубрат Нуршен Халилова организира публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета на Общината за 2023 г. По традиция приемането на отчета става след обществено обсъждане с местната общественост, съобщи председателят на Общинския съвет в града Нуршен Халилова. Поканени за участие са жителите на Община Кубрат, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата общественост. Обсъждането ще се състои утре, от 13:00 ч., в Ритуалната зала на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ на Община Кубрат. 

Председателят на Общинския съвет отбеляза, че материалите по годишния отчет за изпълнението на бюджета за 2023 г. са на разположение в стая №18 в административната сграда на общината. Годишният отчет за изпълнение на бюджета е качен в интернет страницата на Община Кубрат. 

За 2024 година бюджетът на общ

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

В Плевен тази сутрин пристигнаха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Тиражът им е 225 000 броя, съобщи Евгени Петков, член на екипа за техническо-организационна подготовка на изборите при Областна администрация. 

Броят на бюлетините е оптимизиран спрямо този от вота за Народно събрание и Европейски парламент, проведен на 9 юни, коментира той. Бюлетините бяха разтоварени пред Областна администрация, като районът беше отцепен от полицията. Още днес те се предоставят на общинските администрации в област Плевен.

За най-голямата община в областта – Плевенска, броят на доставените бюлетини е 113 000.

Припомняме, че общо 215 кандидати за народни представители са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври в 15-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Плевенски. Освен листи с кан

Задържан е 79-годишен мъж от с. Листец, община Руен, в чийто дом са открити множество артефакти, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

В дома на мъжа са намерени монети и накити. По първоначални данни две от монетите вероятно са от сребро и датират от Второто българско царство, посочиха от полицията.

За откриването на артефактите, мъжът използвал три металдетектора, сред които и сонда за дълбочинно търсене. За откритите предмети, сред които също обеци и пръстени, са назначени различни експертизи.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията, съобщиха от ведомството. На нея проф. Атанас Сем ...
Над 500 момчета и момичета от цялата страна участваха в лекоатлетическо състезание в Ямбол
Над 500 момчета и момичета от цялата страна се включиха в състезанието Атлетическа лига GO!KIDS!, което се проведе в Ямбол на обновената лекоатлетическа писта на стадион „Тун ...
Министрите на културата на България и Косово подписаха споразумение за кинематографична копродукция
Българският министър на културата Найден Тодоров и неговият косовски колега Хайрула Чеку подписаха споразумение за сътрудничество за кинематографична копродукция, съобщи новинарска ...
На четири места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от вчерашните частични и нови избори
В четири населени места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от проведените в неделя частични и нови избори за местна власт. Те се проведоха в 16 общини и кметства в ст ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:00 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1733
България

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, информират от статистика.Припомняме, че общият брой на жилищата в Търговищка област е 65,7 хиляди.

| 21 Октомври 2024, 14:37 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика
Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, съобщават от статистика
Снимка © БТА

Жилищата в Търговищко са предимно с две или три стаи, информират от статистика. Към края на 2023 г. малко над 60 процента от всички жилища в областта са с две или три стаи. С четири или повече стаи са 36,3 процента от жилищата, а едностайните - 3,2 на сто, информират от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г.

Досегашният кмет на самоковското село Ковачевци Никола Хайверов е преизбран за кмет. Той получи 126 действителни гласа от 246 гласували, според справка на сайта на Общинската избирателна комисия – Самоков. 

Решението може да бъде обжалвано в седемдневен срок пред Административен съд – София област. 

Изборният ден в Ковачевци премина спокойно и без нарушения ,право на глас имаха 372 души. Местните гласуваха единствено с хартиена бюлетина. 

Активността в края на изборния ден бе 66,13 %, а към 17:30 ч беше 52,96 % (гласували са 197 избиратели), към 12:30 часа беше 24,46% (гласували са 91 души), а към 10:00 часа -  9,41 % (гласували са 35 жители), посочват от ОИК – Самоков. 

За кметското място се бориха четирима души - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БСП за България“,

Контрабандни препарати за растителна защита, забранени за употреба в Европейския съюз, са спрени на граничния контролно- пропускателен пункт "Капитан Андреево" от служители на  Агенция “Митници“, съобщиха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Опитът да бъде пренесена нелегално забранената стока от Турция в България е разкрит при контрола на автобус. В превозното средство, с българска регистрация и шофирано от български гражданин, са пътували 7 пътници и още двама шофьори. Пред митническите власти те обявили, че не пренасят стоки, които подлежат на деклариране. Въпреки това автобусът е отклонен  за щателна митническа проверка.

В хода на контролните действия, в багажното отделение на автобуса, са открити недекларирани 500 бутилки по един литър и 287 пакета по един килограм с препарати за растителна защита от различни марки, допълниха от

"EВН Топлофикация" (EVN) започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички свои битови и стопански клиенти от днес, съобщиха от дружеството. Поради понижаването на температурите и за осигуряване комфорта на своите клиенти, дружеството обявява началото на отоплителен сезон 2024/25 г. 

Пускането на отоплението ще се осъществи поетапно в ред, който е съобразен с нормативната уредба, отбелязват от дружеството. Първи топлинна енергия ще получат детските и здравни заведения. Следват училищата и други учебни заведения. На следващо място са обществените и стопански сгради. Последни по нормативна уредба са жилищните сгради.

Важно е регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на максимум, допълват от топлофикационното дружество. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление. След включване на отоплението в сградата,

Граждани и представители на Сдружение "Ангели на пътя" се събраха пред Съдебната палата в София с искане за справедлив процес по делото за смъртта на 15-годишния Филип Арсов. За кратко те блокираха движението на кръстовището на улица "Алабин" и бул. "Витоша". Гражданите настояват също и за по-бърза криминалистика и повече лаборатории за тестове. 

Протестът днес е по повод предстоящото заседание по делото за катастрофата на ул. "Гурко" в столицата, при която загина Филип Арсов.

„Жената, която се е возила до Петър Тодоров, отказва да даде показания. Днес ще сезираме прокуратурата тя да бъде призована като съучастник в убийството на Филип“, каза Петя Иванова от Сдружение „Ангели на пътя“.

"Всички дела се протакат не месец след месец, а година след година. Нашето дело започна сравнително бързо, защото автоекспертизите се извършиха бързо, н

Европейската комисия ще връчи ежегодните награди за пътна безопасност на официална церемония в Брюксел, няма нито една номинация от България. Това съобщиха от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП), която от 13 юни т.г. е новата национална контактна точка в България за Европейската харта за пътна безопасност.

Победителите ще бъдат обявени на церемонията в Брюксел, която ще се проведе на 14 ноември, а те ще бъдат удостоени с персонално отличие. Освен тази награда, ще получат и цифров знак на победителя и филм, който могат да използват за собствени комуникационни цели. 

В тазгодишното издание на наградите няма нито една номинация от България, въпреки че в Хартата членуват повече от 60 организации от нашата страна. За съжаление на този етап държавата ни се характеризира със слаба активност по отношение на дейностите, свързани с Ев

Припомняме, че общият брой на жилищата в Търговищка област е 65,7 хиляди. Те са разположени в 42,1 хиляди сгради.

Общата полезна площ на жилищата в областта е 5 238,4 хил. кв.м. Средната полезна площ на едно жилище в областта е 79,8 кв. м, като в градовете тя е 80,6 кв. м, а в селата – 78,8 кв. м, посочват от статистиката.

От институцията допълват, че средната жилищна площ на човек от населението в областта е 43,2 кв. м. За живеещите в градовете тя е 41,2 кв. м, а за селата е малко по-висока – 45,7 кв. метра.

И през тази година се запазва тенденцията да преобладават новопостроените жилища с две стаи (62,1 на сто) и с три стаи са 30,3 на сто. 

Движението на места в Сандански ще бъде ограничено заради подмяна на светофарната уредба. Това съобщиха от Общината в Сандански. Подмяната ще започне утре и ще се извършва на етапи. 

В 9:00 ще започне смяна на светофара на кръстовището на улиците "Сердика" и "Стефан Стамболов". До приключването на монтажа на новата светофарна уредба движението на автомобили ще бъде затруднено и регулирано, уточниха от Общината.

Оттам призоваха водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание и със съобразена скорост. 

Председателят на Общинския съвет в Кубрат Нуршен Халилова организира публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета на Общината за 2023 г. По традиция приемането на отчета става след обществено обсъждане с местната общественост, съобщи председателят на Общинския съвет в града Нуршен Халилова. Поканени за участие са жителите на Община Кубрат, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата общественост. Обсъждането ще се състои утре, от 13:00 ч., в Ритуалната зала на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ на Община Кубрат. 

Председателят на Общинския съвет отбеляза, че материалите по годишния отчет за изпълнението на бюджета за 2023 г. са на разположение в стая №18 в административната сграда на общината. Годишният отчет за изпълнение на бюджета е качен в интернет страницата на Община Кубрат. 

За 2024 година бюджетът на общ

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

В Плевен тази сутрин пристигнаха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Тиражът им е 225 000 броя, съобщи Евгени Петков, член на екипа за техническо-организационна подготовка на изборите при Областна администрация. 

Броят на бюлетините е оптимизиран спрямо този от вота за Народно събрание и Европейски парламент, проведен на 9 юни, коментира той. Бюлетините бяха разтоварени пред Областна администрация, като районът беше отцепен от полицията. Още днес те се предоставят на общинските администрации в област Плевен.

За най-голямата община в областта – Плевенска, броят на доставените бюлетини е 113 000.

Припомняме, че общо 215 кандидати за народни представители са регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври в 15-и Многомандатен избирателен район (МИР) – Плевенски. Освен листи с кан

Задържан е 79-годишен мъж от с. Листец, община Руен, в чийто дом са открити множество артефакти, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

В дома на мъжа са намерени монети и накити. По първоначални данни две от монетите вероятно са от сребро и датират от Второто българско царство, посочиха от полицията.

За откриването на артефактите, мъжът използвал три металдетектора, сред които и сонда за дълбочинно търсене. За откритите предмети, сред които също обеци и пръстени, са назначени различни експертизи.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията
Над 500 момчета и момичета от цялата страна участваха в лекоатлетическо състезание в Ямбол
Министрите на културата на България и Косово подписаха споразумение за кинематографична копродукция
На четири места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от вчерашните частични и нови избори
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.