Начало Сфера Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването
1623
България

Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя.Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова.

| 21 Октомври 2024, 14:50 ч.
Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването
Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването
Снимка © Елка Робева

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова. Две от секциите са разположени на територията на най-големия квартал „Изток“, по една секция ще има в квартал „Църква“ и централна градска част. 

Мащабите на трафика на хора стават все по-големи всяка година. Това каза пред журналисти Даниела Савеклиева, секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора, по повод предстоящия „Поход за свободата“, който ще се състои на 19 октомври в София.

В България за 2023 г. жертвите на трафик на хора са 89, а от началото на 2024 г. са 55. Но това са само формално идентифицираните жертви – тези, които са предприели правни действия срещу престъпниците, обясни Савеклиева. Тя подчерта обаче, че голяма част от пострадалите отказват да предприемат правни действия и не влизат в статистиката, но мащабите са по-големи.

В Европейския съюз всяка година има около 7000 жертви на трафика на хора. Ако преди засегнатите са били социално слаби или безработни хора, сега, чрез социалните мрежи, всеки може да се стане жертва, обясни Савеклиева. По думите й трафикът на х

Около 3 процента е активността и в двата района във Варна, където днес се провеждат частични местни избори, съобщиха от Общинската избирателна комисия в града. Данните са към 12:30 часа.

В „Приморски“ до урните са отишли близо 3,2 на сто от избирателите. В „Одесос“ активността е 2,86 процента.

От ОИК уточниха, че до момента няма подадени сигнали за нарушения на избирателния процес. И в двата района има повредени машини и тези секционни комисии са преминали към гласуване на хартия.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 м

Бюлетините за изборите, предстоящи на 27 октомври, за народни представители бяха доставени пред Областната администрация в Пазарджик. Общият им брой е 230 хиляди, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Упълномощени представители на Областния управител и на Районната избирателна комисия в Пазарджик получиха бюлетините от печатницата в град София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областната администрация Пазарджик и ще бъдат предадени на общинските администрации с ескорт от МВР, сочи съобщението.

Главният секретар на Областната администрация в Пазарджик Светлан Карталов е уточнил, че общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на Областния управител и охранявани от служители на МВР, до предаването им на секционните избирателни комисии.

От администрацията допълниха, че заедно с бюлетините днес са получени и 12 позици

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са ниски – около 1-2 градуса, като в Родопите са и отрицателни – минус 1 градус. Във високата част на планината е слънчево, тихо и ясно. Планинските спасители препоръчват при разходки в планината да не се забравя и слънцезащитен крем. 

Съоръженията по курортите не работят, допълват от ПСС.  

В планините ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. В по-ниските планински части ще духа до умерен вятър от север-североизток, а по най-високите - силен от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 4°.

От "Синя София" отказваме категорично да участваме в този предизборен фарс, въпросите трябва да бъдат поставени като питания към кмета, а не да са повод за извънредно заседание, и то в предизборна кампания. Това каза общинският съветник от "Синя София" Иван Сотиров пред журналисти във връзка с извънредната сесия на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. Заседанието не се състоя поради липса на кворум. 

Няма нова ситуация, която да налага свикване на извънредно заседание, това са теми, които са многократно коментирани и на които няма решение, посочи Сотиров. Той смята, че двете основни политически сили имат отговорност към тези проблеми. Тези, които дойдоха в името на промяната, които реализират стари практики от управлението на ГЕРБ, а се оплакват непрекъснато, че това, което правят сега, е правено от Г

Секциите са на партерен етаж. Те са достъпни за инвалидни колички и са снабдени с рампи, поясни Петрова.

В деня на изборите Община Перник ще осигури и транспорт до местата за гласуване на избирателите с увредено зрение или затруднения в придвижването. За целта желаещите да се възползват от услугата трябва да направят предварителна заявка от днес до събота на телефон 0882383813 или на имейл – obshtina@pernik.bg. 

Жители на село Долни Луковит в област Плевен блокираха за около половин час днес участък от пътя Кнежа – Искър в знак на протест заради проблеми с водоснабдяването.

Хората са недоволни от постоянното спиране на водата в тяхното населено място, в чието землище е вододайната зона за четири села – Долни Луковит, Гостиля, Брегаре и Ставерци.

Кметът на Долни Луковит Десислав Атанасов подчерта, че проблемът с водата в селото е повече от година и половина. 

„Национален проблем е безводието, това ние го разбираме. Всеки месец с водомайсторите следим дебита, всекидневно има намаление. Това го разбираме, но не можем да разберем едно нещо – многократно подаваме сигнали, жалби, предложения до ВиК – Плевен как да се реши проблемът, но оттам ни се казва, че няма да спрат водата за други населени места заради 14 къщи в нашето село. Къщите не са

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Общинските съветници в Георги Дамяново, център на едноименната община в област Монтана, гласуваха на своя сесия решение за поемане на общински дълг за осигуряване на финансиране за изпълнение на проект „Рехабилитация на общински път „MON 2113  /III – 1024, Георги Дамяново – Говежда – Копиловци“. 

Проектът предвижда основен ремонт на участък с дължина около 2400 метра от общински път между трите села в общината. Той е на стойност 2,77 милиона лева с ДДС и се финансира от Програмата за развитие на селските райони на ЕС чрез Държавен фонд „Земеделие“. Общината вече работи по изпълнението на този проект, като е получила от фонда авансово 50 процента от средствата, а останалата част трябва да осигури сама, докато фондът верифицира изпълнението на дейностите по проекта и възстанови сумата. Проектът се финансира 100 процента бе

Повече от половината жилища в Търговищка област са разположени в градовете. Към 31 декември 2023 г. общият брой на жилищата в региона е 65,7 хиляди, от които в петте общински центъра се намират 35 хиляди жилища или 53,3%. Това съобщават от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г., след като са добавени данните за новопостроените и извадени данните за разрушените жилищни сгради и жилища до края на миналата година. 

Според статистическата информация, жилищният фонд в област Търговище се състои от 42,1 хиляди жилищни сгради. В градовете се намират 29,2% от тях, а в селата - 70,8%. Жилищните сгради в областта представляват два процента от общия жилищен фонд в страната.

В региона преобладава

Пътнотранспортната обстановка през изминалата седмица на територията на Пернишка област е била спокойна. Това каза на брифинг пред журналисти началникът на сектор "Пътна полиция" към Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник главен инспектор Георги Василев. През отчетния период е проведена специализирана полицейска операция, насочена към водачи на мотопеди, мотоциклети, индивидуални електрически превозни средства (тротинетки) и пешеходци. По време на нея са проверени 47 водача и 36 пешеходеца. Съставени са седемнайсет фиша и четири акта.

През предходната седмица на територията на региона са проверени общо 698 лица и 593 превозни средства. 

„Проведени са два броя специализирани полицейски операции и са проверени осемнайсет сигнала. Съставени са 107 акта за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата и 246 фиша. Извършени са 164 пр

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Природен парк (ПП) "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната, реши международна ...
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Смолян днес пристигнаха бюлетините за вота за Народно събрание, който ще се проведе на 27 октомври, каза председателят на Районната избирателна комисия ...
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Във всеки един от с ...
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
1134 са нарушенията за изминалата седмица, констатирани на територията на област Габрово, съобщи на брифинг за пътнотранспортната обстановка старши инспектор Пенчо Пенчев от Област ...
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Митнически служители установиха недекларирани две надуваеми лодки при проверка на товарен микробус в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост 2“ пр ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:36 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1623
България

Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя.Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова.

| 21 Октомври 2024, 14:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването
Четири са секциите в Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването
Снимка © Елка Робева

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова. Две от секциите са разположени на територията на най-големия квартал „Изток“, по една секция ще има в квартал „Църква“ и централна градска част. 

Мащабите на трафика на хора стават все по-големи всяка година. Това каза пред журналисти Даниела Савеклиева, секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора, по повод предстоящия „Поход за свободата“, който ще се състои на 19 октомври в София.

В България за 2023 г. жертвите на трафик на хора са 89, а от началото на 2024 г. са 55. Но това са само формално идентифицираните жертви – тези, които са предприели правни действия срещу престъпниците, обясни Савеклиева. Тя подчерта обаче, че голяма част от пострадалите отказват да предприемат правни действия и не влизат в статистиката, но мащабите са по-големи.

В Европейския съюз всяка година има около 7000 жертви на трафика на хора. Ако преди засегнатите са били социално слаби или безработни хора, сега, чрез социалните мрежи, всеки може да се стане жертва, обясни Савеклиева. По думите й трафикът на х

Около 3 процента е активността и в двата района във Варна, където днес се провеждат частични местни избори, съобщиха от Общинската избирателна комисия в града. Данните са към 12:30 часа.

В „Приморски“ до урните са отишли близо 3,2 на сто от избирателите. В „Одесос“ активността е 2,86 процента.

От ОИК уточниха, че до момента няма подадени сигнали за нарушения на избирателния процес. И в двата района има повредени машини и тези секционни комисии са преминали към гласуване на хартия.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 м

Бюлетините за изборите, предстоящи на 27 октомври, за народни представители бяха доставени пред Областната администрация в Пазарджик. Общият им брой е 230 хиляди, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Упълномощени представители на Областния управител и на Районната избирателна комисия в Пазарджик получиха бюлетините от печатницата в град София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областната администрация Пазарджик и ще бъдат предадени на общинските администрации с ескорт от МВР, сочи съобщението.

Главният секретар на Областната администрация в Пазарджик Светлан Карталов е уточнил, че общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на Областния управител и охранявани от служители на МВР, до предаването им на секционните избирателни комисии.

От администрацията допълниха, че заедно с бюлетините днес са получени и 12 позици

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са ниски – около 1-2 градуса, като в Родопите са и отрицателни – минус 1 градус. Във високата част на планината е слънчево, тихо и ясно. Планинските спасители препоръчват при разходки в планината да не се забравя и слънцезащитен крем. 

Съоръженията по курортите не работят, допълват от ПСС.  

В планините ще бъде предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. В по-ниските планински части ще духа до умерен вятър от север-североизток, а по най-високите - силен от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 4°.

От "Синя София" отказваме категорично да участваме в този предизборен фарс, въпросите трябва да бъдат поставени като питания към кмета, а не да са повод за извънредно заседание, и то в предизборна кампания. Това каза общинският съветник от "Синя София" Иван Сотиров пред журналисти във връзка с извънредната сесия на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. Заседанието не се състоя поради липса на кворум. 

Няма нова ситуация, която да налага свикване на извънредно заседание, това са теми, които са многократно коментирани и на които няма решение, посочи Сотиров. Той смята, че двете основни политически сили имат отговорност към тези проблеми. Тези, които дойдоха в името на промяната, които реализират стари практики от управлението на ГЕРБ, а се оплакват непрекъснато, че това, което правят сега, е правено от Г

Секциите са на партерен етаж. Те са достъпни за инвалидни колички и са снабдени с рампи, поясни Петрова.

В деня на изборите Община Перник ще осигури и транспорт до местата за гласуване на избирателите с увредено зрение или затруднения в придвижването. За целта желаещите да се възползват от услугата трябва да направят предварителна заявка от днес до събота на телефон 0882383813 или на имейл – obshtina@pernik.bg. 

Жители на село Долни Луковит в област Плевен блокираха за около половин час днес участък от пътя Кнежа – Искър в знак на протест заради проблеми с водоснабдяването.

Хората са недоволни от постоянното спиране на водата в тяхното населено място, в чието землище е вододайната зона за четири села – Долни Луковит, Гостиля, Брегаре и Ставерци.

Кметът на Долни Луковит Десислав Атанасов подчерта, че проблемът с водата в селото е повече от година и половина. 

„Национален проблем е безводието, това ние го разбираме. Всеки месец с водомайсторите следим дебита, всекидневно има намаление. Това го разбираме, но не можем да разберем едно нещо – многократно подаваме сигнали, жалби, предложения до ВиК – Плевен как да се реши проблемът, но оттам ни се казва, че няма да спрат водата за други населени места заради 14 къщи в нашето село. Къщите не са

Изборният ден на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград приключиха точно в 20:00 часа. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски. Той посочи, че изборният ден в двете Секционни избирателни комисии (СИК) е протекъл нормално без проблеми с машините.

Избирателната активност е малко над 21 процента, а до урните за гласуване са отишли 363 души от имащите право на глас 1705 гласоподаватели.

Балевски обясни, че изборният ден е преминал без жалби и сигнали за нарушения. Очаква се съвсем скоро Секционните избирателни комисии да са готови с протоколите и да отидат да предадат изборните книжа.

Припомняме, че за в днешните избори за кмет на Бузовград имаше само една кандидатура на независимата Виолета Димитрова.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населе

Общинските съветници в Георги Дамяново, център на едноименната община в област Монтана, гласуваха на своя сесия решение за поемане на общински дълг за осигуряване на финансиране за изпълнение на проект „Рехабилитация на общински път „MON 2113  /III – 1024, Георги Дамяново – Говежда – Копиловци“. 

Проектът предвижда основен ремонт на участък с дължина около 2400 метра от общински път между трите села в общината. Той е на стойност 2,77 милиона лева с ДДС и се финансира от Програмата за развитие на селските райони на ЕС чрез Държавен фонд „Земеделие“. Общината вече работи по изпълнението на този проект, като е получила от фонда авансово 50 процента от средствата, а останалата част трябва да осигури сама, докато фондът верифицира изпълнението на дейностите по проекта и възстанови сумата. Проектът се финансира 100 процента бе

Повече от половината жилища в Търговищка област са разположени в градовете. Към 31 декември 2023 г. общият брой на жилищата в региона е 65,7 хиляди, от които в петте общински центъра се намират 35 хиляди жилища или 53,3%. Това съобщават от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г., след като са добавени данните за новопостроените и извадени данните за разрушените жилищни сгради и жилища до края на миналата година. 

Според статистическата информация, жилищният фонд в област Търговище се състои от 42,1 хиляди жилищни сгради. В градовете се намират 29,2% от тях, а в селата - 70,8%. Жилищните сгради в областта представляват два процента от общия жилищен фонд в страната.

В региона преобладава

Пътнотранспортната обстановка през изминалата седмица на територията на Пернишка област е била спокойна. Това каза на брифинг пред журналисти началникът на сектор "Пътна полиция" към Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник главен инспектор Георги Василев. През отчетния период е проведена специализирана полицейска операция, насочена към водачи на мотопеди, мотоциклети, индивидуални електрически превозни средства (тротинетки) и пешеходци. По време на нея са проверени 47 водача и 36 пешеходеца. Съставени са седемнайсет фиша и четири акта.

През предходната седмица на територията на региона са проверени общо 698 лица и 593 превозни средства. 

„Проведени са два броя специализирани полицейски операции и са проверени осемнайсет сигнала. Съставени са 107 акта за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата и 246 фиша. Извършени са 164 пр

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.