Начало Сфера В Плевен започва поетапното пускане на парното
1721
Икономика

В Плевен започва поетапното пускане на парното

От днес "Топлофикация - Плевен" АД започва поетапното пускане на парното в Плевен.От там посочват, че включването на отоплението е във връзка с влошените метеорологични условия и неблагоприятната прогноза за следващите дни. Парното ще бъде пуснато в следната последователност - здравни и детски заведения, училища, жилищни и обществени сгради.

| 21 Октомври 2024, 15:26 ч.
В Плевен започва поетапното пускане на парното
В Плевен започва поетапното пускане на парното
Снимка © Борислава Бибиновска / БТА

От днес "Топлофикация - Плевен" АД започва поетапното пускане на парното в Плевен. За това съобщават от дружеството на своя официален сайт.

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

Трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП ``Кардам``, ГКПП ``Дуранкулак`` и ГКПП ``Никопол``. 

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, се припомня в съобщението. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работ

В Пазарджик са завършени нови поливни системи на ключови кръгови движения в града, включително кръговото при хотел "Елбрус" и това при парка на Минералната баня, съобщиха от местната администрация.

В момента се обновява изцяло и кръговото на "Пловдивска", което ще бъде с изцяло обновена визия и озеленяване.

През пролетта бяха възстановени и пуснати в експлоатация неработещи поливни системи в различни части на града, като парковете до болница "Здраве", до Минералната баня и сградата на Община Пазарджик.

Работата по изграждането и възстановяването на поливните системи продължава и в други точки на града, посочиха още от Община Пазарджик.
„Зелените пространства на Пазарджик са лицето на нашия град. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия. Започнахме с почистването и възстановяването на шадраваните в града и сег

Организирана среща за дебат от Община Добричка във връзка с подготвяния референдум по темата за ветроенергийните паркове се проведе в зала “Добрич” на областния град. Събитието започна с шествие от сградата на община Добричка, стигна до сградата на областния управител и завърши в зала “Зала Добрич”, където се събраха само хора, които са против изграждането на ветрогенератори.

Областният управител Румен Русев, инвеститорите и Българската ветроенергийна асоциация не се отзоваха на поканата за участие, отправена от кмета на Община Добричка - Соня Георгиева.

Тя сподели, че Русев е изпратил в сряда отговор, с който заявява, че поради служебни ангажименти, не може да присъства. “Основна задача като областен управител, е да спазвам върховенството на закона и да защитавам интересите на жителите на област Добрич, като провеждам държавна политика. Кат

От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а впоследствие – и на новия начин на таксуване, съобщи днес пред журналисти зам.-кметът Цветан Стоичков. Целта на новата услуга е удобство за пътниците и мониторинг в реално време от страна на администрацията за движението на транспортните средства във Враца.

За целта вече са изградени 15 електронни информационни табла на спирки, които са разположени на местата с най-голям пътникопоток и ще предоставят в реално време информация за маршрутното разписание. Заместник-кметът обясни, че през тестовия период има голяма вероятност да има отклонения в подаваната информация и апелира към гражданите да подават информация, ако забележат разминаване.  

От 1 ноември се предвижда и въвеждане в експл

Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че количествата са коригирани според потребностите, декларирани от дружествата за водоснабдяване и канализация (ВиК).

Във връзка с притеснителното състояние на язовир „Камчия“ в началото на септември по инициатива на МОСВ се състоя среща с представители "ВиК - Бургас", "ВиК - Варна" и "ВиК - Сливен", на която беше изискана информация, включително план за разпределение на водните количества между трите дружества. Срещата имаше за цел да се обезпечи водоподаването през следващите месеци и разпределението на оставащия в язовира ресурс, добавиха от екоминистерството. 

Повторна среща със същата цел се състоя в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) на 1 ноемвр

От там посочват, че включването на отоплението е във връзка с влошените метеорологични условия и неблагоприятната прогноза за следващите дни. Парното ще бъде пуснато в следната последователност - здравни и детски заведения, училища, жилищни и обществени сгради.

От ТЕЦ - Плевен напомнят, че за качественото запълване на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо всички радиаторни термостатични вентили да са напълно отворени. Всеки клиент следва да провери електронните си уреди за разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал или са налице други нередности, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител, допълват от "Топлофикация - Плевен". 

Сгради, в които се извършват ремонтни работи по отоплителната инсталация, е необходимо да уведомят дружеството своевременно.

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

До днес избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение и желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, могат да заявят това, при условие, че на територията на населеното място е назначена подвижна СИК, съгласно сроковете в хронограната на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Заявлението за вписване в списъка за гласуване с подвижна избирателна кутия се подава до кмета на общината/района/кметството/кметския наместник. То трябва да е саморъчно подписано и може да бъде подадено от упълномощено лице или изпратено по пощата, факс или електронно заявление със същото съдържание през интернет страницата на общината/района. Към заявлението за гласуване в подвижна избирателна секция се прилага копие от документ от ТЕЛК, НЕЛК или медицинска епикриза за здравословно състояние на избирателя. Когато заявителят не е

Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за гражданите, с особено внимание към осигуряването на тяхната безопасност. Това се посочва в позиция на министерството, изпратена до медиите. 

„Неприемливо е господин Васил Терзиев да демонстрира поведение, което показва, че е заложник на политическите интереси, вместо да поставя на първо място обществените нужди и сигурността на гражданите“, посочва от министерството. 

„В тази връзка припомняме, че Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) още вчера 19 октомври 2024 г., след извършени многократни проверки и обстойни анализи, обяви на сайта си, че пуска движението при детелината на бул. „България“. „Въпреки, че от Столична община не е изпълнено изискването

Представители на Регионалния офис за Европа на Световната здравна организация (СЗО) посетиха Националния статистически институт (НСИ) и се срещнаха с председателя доц. д-р Атанас Атанасов и началници на отдели от дирекция "Демографска и социална статистика" и дирекция "Бизнес статистика", съобщи НСИ на интернет страницата си.

Екипът на СЗО е в България във връзка със стартирането на анализа на пазара на труда в областта на здравеопазването, чието провеждане е една от дейностите, заложени в подписаното двугодишно споразумение за сътрудничество между Регионалния офис за Европа на СЗО и Министерството на здравеопазването на България за периода 2024 - 2025 г.

Анализът на пазара на труда в областта на здравеопазването е методология на СЗО, която има за цел да събере необходимата информация за ключовите фактори, влияещи върху работната сила в областта на здравеопазването, за д

Тази вечер започва празничната програма в казанлъшкото село Розово по повод Димитровден, съобщиха от кметството на селото. Празникът тази година ще се състои седмица по-рано заради предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври. Програмата ще продължи до 19 октомври, а начало ще постави кулинарен базар, организиран от група "Слънчица" от филиала на детска градина "Юрий Гагарин".

Вечерта ще продължи с празнична програма, организирана от Народно читалище (НЧ) "Христо Ботев - 1897", в която ще вземат участие децата от група "Слънчице" и самодейните формации на читалището. Утре жителите на Розово могат да посетят театралната постановка "Не се обличай за вечеря" от Марк Камолети, представена от казанлъшкия общински театър "Любомир Кабакчиев". Представлението ще се играе на сцената на читалището, а входът е свободен. 

На 19 октомври денят ще започне с благода

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията, съобщиха от ведомството. На нея проф. Атанас Сем ...
Над 500 момчета и момичета от цялата страна участваха в лекоатлетическо състезание в Ямбол
Над 500 момчета и момичета от цялата страна се включиха в състезанието Атлетическа лига GO!KIDS!, което се проведе в Ямбол на обновената лекоатлетическа писта на стадион „Тун ...
Министрите на културата на България и Косово подписаха споразумение за кинематографична копродукция
Българският министър на културата Найден Тодоров и неговият косовски колега Хайрула Чеку подписаха споразумение за сътрудничество за кинематографична копродукция, съобщи новинарска ...
На четири места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от вчерашните частични и нови избори
В четири населени места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от проведените в неделя частични и нови избори за местна власт. Те се проведоха в 16 общини и кметства в ст ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:13 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1721
Икономика

В Плевен започва поетапното пускане на парното

От днес "Топлофикация - Плевен" АД започва поетапното пускане на парното в Плевен.От там посочват, че включването на отоплението е във връзка с влошените метеорологични условия и неблагоприятната прогноза за следващите дни. Парното ще бъде пуснато в следната последователност - здравни и детски заведения, училища, жилищни и обществени сгради.

| 21 Октомври 2024, 15:26 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Плевен започва поетапното пускане на парното
В Плевен започва поетапното пускане на парното
Снимка © Борислава Бибиновска / БТА

От днес "Топлофикация - Плевен" АД започва поетапното пускане на парното в Плевен. За това съобщават от дружеството на своя официален сайт.

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

Трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП ``Кардам``, ГКПП ``Дуранкулак`` и ГКПП ``Никопол``. 

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, се припомня в съобщението. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работ

В Пазарджик са завършени нови поливни системи на ключови кръгови движения в града, включително кръговото при хотел "Елбрус" и това при парка на Минералната баня, съобщиха от местната администрация.

В момента се обновява изцяло и кръговото на "Пловдивска", което ще бъде с изцяло обновена визия и озеленяване.

През пролетта бяха възстановени и пуснати в експлоатация неработещи поливни системи в различни части на града, като парковете до болница "Здраве", до Минералната баня и сградата на Община Пазарджик.

Работата по изграждането и възстановяването на поливните системи продължава и в други точки на града, посочиха още от Община Пазарджик.
„Зелените пространства на Пазарджик са лицето на нашия град. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия. Започнахме с почистването и възстановяването на шадраваните в града и сег

Организирана среща за дебат от Община Добричка във връзка с подготвяния референдум по темата за ветроенергийните паркове се проведе в зала “Добрич” на областния град. Събитието започна с шествие от сградата на община Добричка, стигна до сградата на областния управител и завърши в зала “Зала Добрич”, където се събраха само хора, които са против изграждането на ветрогенератори.

Областният управител Румен Русев, инвеститорите и Българската ветроенергийна асоциация не се отзоваха на поканата за участие, отправена от кмета на Община Добричка - Соня Георгиева.

Тя сподели, че Русев е изпратил в сряда отговор, с който заявява, че поради служебни ангажименти, не може да присъства. “Основна задача като областен управител, е да спазвам върховенството на закона и да защитавам интересите на жителите на област Добрич, като провеждам държавна политика. Кат

От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а впоследствие – и на новия начин на таксуване, съобщи днес пред журналисти зам.-кметът Цветан Стоичков. Целта на новата услуга е удобство за пътниците и мониторинг в реално време от страна на администрацията за движението на транспортните средства във Враца.

За целта вече са изградени 15 електронни информационни табла на спирки, които са разположени на местата с най-голям пътникопоток и ще предоставят в реално време информация за маршрутното разписание. Заместник-кметът обясни, че през тестовия период има голяма вероятност да има отклонения в подаваната информация и апелира към гражданите да подават информация, ако забележат разминаване.  

От 1 ноември се предвижда и въвеждане в експл

Изменен е графикът за разпределение на водния ресурс в язовир „Камчия“ за октомври, съобщиха от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). От там уточниха, че количествата са коригирани според потребностите, декларирани от дружествата за водоснабдяване и канализация (ВиК).

Във връзка с притеснителното състояние на язовир „Камчия“ в началото на септември по инициатива на МОСВ се състоя среща с представители "ВиК - Бургас", "ВиК - Варна" и "ВиК - Сливен", на която беше изискана информация, включително план за разпределение на водните количества между трите дружества. Срещата имаше за цел да се обезпечи водоподаването през следващите месеци и разпределението на оставащия в язовира ресурс, добавиха от екоминистерството. 

Повторна среща със същата цел се състоя в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) на 1 ноемвр

От там посочват, че включването на отоплението е във връзка с влошените метеорологични условия и неблагоприятната прогноза за следващите дни. Парното ще бъде пуснато в следната последователност - здравни и детски заведения, училища, жилищни и обществени сгради.

От ТЕЦ - Плевен напомнят, че за качественото запълване на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо всички радиаторни термостатични вентили да са напълно отворени. Всеки клиент следва да провери електронните си уреди за разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал или са налице други нередности, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител, допълват от "Топлофикация - Плевен". 

Сгради, в които се извършват ремонтни работи по отоплителната инсталация, е необходимо да уведомят дружеството своевременно.

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

До днес избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение и желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, могат да заявят това, при условие, че на територията на населеното място е назначена подвижна СИК, съгласно сроковете в хронограната на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Заявлението за вписване в списъка за гласуване с подвижна избирателна кутия се подава до кмета на общината/района/кметството/кметския наместник. То трябва да е саморъчно подписано и може да бъде подадено от упълномощено лице или изпратено по пощата, факс или електронно заявление със същото съдържание през интернет страницата на общината/района. Към заявлението за гласуване в подвижна избирателна секция се прилага копие от документ от ТЕЛК, НЕЛК или медицинска епикриза за здравословно състояние на избирателя. Когато заявителят не е

Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) категорично заявява, че водещото в работата на всички институции е спазването на законите и грижата за гражданите, с особено внимание към осигуряването на тяхната безопасност. Това се посочва в позиция на министерството, изпратена до медиите. 

„Неприемливо е господин Васил Терзиев да демонстрира поведение, което показва, че е заложник на политическите интереси, вместо да поставя на първо място обществените нужди и сигурността на гражданите“, посочва от министерството. 

„В тази връзка припомняме, че Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) още вчера 19 октомври 2024 г., след извършени многократни проверки и обстойни анализи, обяви на сайта си, че пуска движението при детелината на бул. „България“. „Въпреки, че от Столична община не е изпълнено изискването

Представители на Регионалния офис за Европа на Световната здравна организация (СЗО) посетиха Националния статистически институт (НСИ) и се срещнаха с председателя доц. д-р Атанас Атанасов и началници на отдели от дирекция "Демографска и социална статистика" и дирекция "Бизнес статистика", съобщи НСИ на интернет страницата си.

Екипът на СЗО е в България във връзка със стартирането на анализа на пазара на труда в областта на здравеопазването, чието провеждане е една от дейностите, заложени в подписаното двугодишно споразумение за сътрудничество между Регионалния офис за Европа на СЗО и Министерството на здравеопазването на България за периода 2024 - 2025 г.

Анализът на пазара на труда в областта на здравеопазването е методология на СЗО, която има за цел да събере необходимата информация за ключовите фактори, влияещи върху работната сила в областта на здравеопазването, за д

Тази вечер започва празничната програма в казанлъшкото село Розово по повод Димитровден, съобщиха от кметството на селото. Празникът тази година ще се състои седмица по-рано заради предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври. Програмата ще продължи до 19 октомври, а начало ще постави кулинарен базар, организиран от група "Слънчица" от филиала на детска градина "Юрий Гагарин".

Вечерта ще продължи с празнична програма, организирана от Народно читалище (НЧ) "Христо Ботев - 1897", в която ще вземат участие децата от група "Слънчице" и самодейните формации на читалището. Утре жителите на Розово могат да посетят театралната постановка "Не се обличай за вечеря" от Марк Камолети, представена от казанлъшкия общински театър "Любомир Кабакчиев". Представлението ще се играе на сцената на читалището, а входът е свободен. 

На 19 октомври денят ще започне с благода

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Летище София да носи името на Апостола на свободата Васил Левски бе обсъдено на среща в Министерството на транспорта и съобщенията
Над 500 момчета и момичета от цялата страна участваха в лекоатлетическо състезание в Ямбол
Министрите на културата на България и Косово подписаха споразумение за кинематографична копродукция
На четири места ще избират кмет на балотаж, показват резултатите от вчерашните частични и нови избори
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.