Начало Сфера Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен
1549
България

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод.

| 21 Октомври 2024, 15:50 ч.
Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен
Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен
Снимка © БТА

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, сочи съобщение на сайта на "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) - Шумен. Електрозахранването на помпени станции в трети и пети подем, водоснабдяващи високата и най-високата зона в Шумен, ще бъде спряно поради профилактика на "Енерго-Про" на 22 октомври от 8:30 до 16:30 часа.

С над 21 процента от гласовете на избирателите Николай Николов спечели частичните местни избори за кмет на село Трояново. Това съобщава Общинската избирателна комисия в Камено на сайта си. Николов беше издигнат от инициативен комитет.

Той е получил 170 от гласовете на избирателите, общо 1029 души са имали право на глас в селото. 

Новия кмет на село Трояново беше единствен кандидат за поста. До частичен избор на кмет се стигна, след като досегашният стана народен представител. 

Отлични са днес условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧК. 

Времето е слънчево, тихо. По билата има слаб вятър. В сутрешните часове температурите са около нула градуса над 2000 хил. м. 

Съоръженията не работят. 

Няма данни за инциденти през изминалото денонощие.  

С полицейска охрана в Кърджали пристигнаха бюлетините за цялата област за предстоящия парламентарен вот на 27 октомври. Пред присъстващите представители на областна администрация и Районната избирателна комисия, те бяха разтоварени за разпределяне и раздаване по общини.

Доставени бяха общо 260 000 бюлетини, а първата община, която трябва да ги приеме съгласно изготвения график, е община Крумовград, а последната - Черноочене, каза председателят на Районната избирателна комисия Беркант Барзат. Той допълни, че през вчерашния ден са получени ролките за машинното гласуване, каквото ще има в 346 секции в областта. 

Във вторник (22 октомври) трябва да пристигнат и избирателните списъци. Тази вечер е и първото онлайн обучение на членовете на секционните избирателни комисии.

Беркант Барзат припомни, че право на глас на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Истината е, че задръствания в София има и ще продължава да има, когато имаш 800 000 коли, които и тази година са се увеличили. Населението също се увеличава, строи се, развива се градът. Това каза кметът на София Васил Терзиев пред журналисти. Коментарът му е във връзка с извънредното заседание на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. 

Терзиев посочи, че амбицията е да се подобри инфраструктурата на града. Ще продължава да има трафик и това не трябва да е изненада за никого, добави кметът. Всички искаме да караме по европейски улици и това го дължим на софиянци. Задръстванията ще продължава да ги има, докато този град се развива, каза още Терзиев. Той посочи, че така е било и преди. "Не сме ние първите, които затварят улици, за да се строи", допълни кметът. 

Той обясни, че е в голяма дилема

Водоемите на висока и най-висока зона на Шумен ще бъдат напълнени до максимален обем, поради което се очаква спирането на водата към клиентите да започне от 10:00 ч. сутринта във вторник, до възстановяване на електрозахранването, допълват от ВиК.

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.

Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод. Заради присъединителни връзки на 9 септември без вода бяха Шумен, Велики Преслав, селата Панайот Волов и Белокопитово.

Шумен беше без вода за 24 часа на 20 август заради извършване на присъединителни връзки от съществуващия към новоизграден довеждащ водопровод за Шумен. Водата в Шумен, кв. "Макак", както и в селата Панайот Волов и Белокопитово беше спряна на 8 август, заради включване на част от новоизграден довеждащ водопровод за областния град.

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Мъжът, чийто труп намериха на сметище в село Безводица, е бил обявен за общодържавно издирване на 17 октомври по молба на роднини, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Добрич. Той е бил на 50 години. От полицията допълват, че са проведени множество оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия. Екипите на „Криминална полиция“ при Районно управление – Балчик откриват тялото и извършителя, като той е задържан на 18 октомври вечерта.  

От полицията също посочват, че извършителят е брат на жертвата и е на 53 години. По първоначална информация, след възникнал конфликт между дамата, извършителят на деянието с твърд предмет нанася фаталния удар в областта на главата на жертвата. 

Процесуално следствени действия продължават.

Материалите са докладвани в прокуратурата. 

По-рано от проку

Със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на правосъдието е назначена Василка Шаламанова, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Василка Шаламанова е магистър по право. Тя има значителен опит по специалността си, като в периода 1998 до 2007 година е заемала длъжностите съдия-изпълнител и районен съдия в Районен съд-Петрич. От 2007 до 2015 г. е била председател на Административен съд-Благоевград, а от 2015 г. до момента е била съдия във Върховния административен съд.

Припомняме, че на 10 октомври т.г. със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на правосъдието е освободена Бисерка Цанева.

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

С дискусия на тема „Гражданското общество в България: (ПРЕ)Зареждане!“ тази вечер в София започна второто издание на фестивала „Демократична мозайка: Силата на колективния глас“, организиран съвместно от „Форум Гражданско участие“ и „Национален младежки форум“. 

Официалното откриване на фестивала, което беше насрочено за тази вечер от 18:00 ч., се отлага за утре от 10:00 ч., съобщиха организаторите.  

В първата дискусия в рамките на фестивала участваха президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев, Зорница Русинова - председател на Икономическия и социален съвет (ИСС), председателят на "Форум Гражданско участие" Мирослав Цеков, Надя Шабани, директор на Българския център за нестопанско право, кметът на столичния район „Лозенец“ Константин Павлов. 

За това какъв е правилният план за Българя, аз ще

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия. Той е във връзка със заповед на областния управител на град Добрич Румен ...
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на ле ...
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:45 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1549
България

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод.

| 21 Октомври 2024, 15:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен
Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, съобщиха от ВиК-Шумен
Снимка © БТА

Високата и най-високата част на Шумен ще бъдат без вода няколко часа утре, сочи съобщение на сайта на "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) - Шумен. Електрозахранването на помпени станции в трети и пети подем, водоснабдяващи високата и най-високата зона в Шумен, ще бъде спряно поради профилактика на "Енерго-Про" на 22 октомври от 8:30 до 16:30 часа.

С над 21 процента от гласовете на избирателите Николай Николов спечели частичните местни избори за кмет на село Трояново. Това съобщава Общинската избирателна комисия в Камено на сайта си. Николов беше издигнат от инициативен комитет.

Той е получил 170 от гласовете на избирателите, общо 1029 души са имали право на глас в селото. 

Новия кмет на село Трояново беше единствен кандидат за поста. До частичен избор на кмет се стигна, след като досегашният стана народен представител. 

Отлични са днес условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧК. 

Времето е слънчево, тихо. По билата има слаб вятър. В сутрешните часове температурите са около нула градуса над 2000 хил. м. 

Съоръженията не работят. 

Няма данни за инциденти през изминалото денонощие.  

С полицейска охрана в Кърджали пристигнаха бюлетините за цялата област за предстоящия парламентарен вот на 27 октомври. Пред присъстващите представители на областна администрация и Районната избирателна комисия, те бяха разтоварени за разпределяне и раздаване по общини.

Доставени бяха общо 260 000 бюлетини, а първата община, която трябва да ги приеме съгласно изготвения график, е община Крумовград, а последната - Черноочене, каза председателят на Районната избирателна комисия Беркант Барзат. Той допълни, че през вчерашния ден са получени ролките за машинното гласуване, каквото ще има в 346 секции в областта. 

Във вторник (22 октомври) трябва да пристигнат и избирателните списъци. Тази вечер е и първото онлайн обучение на членовете на секционните избирателни комисии.

Беркант Барзат припомни, че право на глас на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Истината е, че задръствания в София има и ще продължава да има, когато имаш 800 000 коли, които и тази година са се увеличили. Населението също се увеличава, строи се, развива се градът. Това каза кметът на София Васил Терзиев пред журналисти. Коментарът му е във връзка с извънредното заседание на Столичния общински съвет за силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града. 

Терзиев посочи, че амбицията е да се подобри инфраструктурата на града. Ще продължава да има трафик и това не трябва да е изненада за никого, добави кметът. Всички искаме да караме по европейски улици и това го дължим на софиянци. Задръстванията ще продължава да ги има, докато този град се развива, каза още Терзиев. Той посочи, че така е било и преди. "Не сме ние първите, които затварят улици, за да се строи", допълни кметът. 

Той обясни, че е в голяма дилема

Водоемите на висока и най-висока зона на Шумен ще бъдат напълнени до максимален обем, поради което се очаква спирането на водата към клиентите да започне от 10:00 ч. сутринта във вторник, до възстановяване на електрозахранването, допълват от ВиК.

Ще бъдат засегнати районите на Пожарната, ул. "Владайско въстание", Томбул джамия, Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, кв. "Гривица", кв. "Боян Българанов", допълват от водопреносното дружество.

Селища в областите Шумен и Търговище бяха без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод. Заради присъединителни връзки на 9 септември без вода бяха Шумен, Велики Преслав, селата Панайот Волов и Белокопитово.

Шумен беше без вода за 24 часа на 20 август заради извършване на присъединителни връзки от съществуващия към новоизграден довеждащ водопровод за Шумен. Водата в Шумен, кв. "Макак", както и в селата Панайот Волов и Белокопитово беше спряна на 8 август, заради включване на част от новоизграден довеждащ водопровод за областния град.

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Мъжът, чийто труп намериха на сметище в село Безводица, е бил обявен за общодържавно издирване на 17 октомври по молба на роднини, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Добрич. Той е бил на 50 години. От полицията допълват, че са проведени множество оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия. Екипите на „Криминална полиция“ при Районно управление – Балчик откриват тялото и извършителя, като той е задържан на 18 октомври вечерта.  

От полицията също посочват, че извършителят е брат на жертвата и е на 53 години. По първоначална информация, след възникнал конфликт между дамата, извършителят на деянието с твърд предмет нанася фаталния удар в областта на главата на жертвата. 

Процесуално следствени действия продължават.

Материалите са докладвани в прокуратурата. 

По-рано от проку

Със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на правосъдието е назначена Василка Шаламанова, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Василка Шаламанова е магистър по право. Тя има значителен опит по специалността си, като в периода 1998 до 2007 година е заемала длъжностите съдия-изпълнител и районен съдия в Районен съд-Петрич. От 2007 до 2015 г. е била председател на Административен съд-Благоевград, а от 2015 г. до момента е била съдия във Върховния административен съд.

Припомняме, че на 10 октомври т.г. със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на правосъдието е освободена Бисерка Цанева.

От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно.

Причината за затварянето на отсечката е изпълнението на проекта на ВиК за водния цикъл на града. Предвижда се да бъде подменен водопровод, като работата по план ще продължи 540 дни, а пътят ще бъде затварян поетапно.

Заради старта на строителните дейности, от Общината препоръчаха шофьорите по възможност да използват обходни маршрути – ул. „28-ма“, ул. „8-ма“, ул. „Арх. Манол Йорданов“. Ще има промени и в маршрутите на автобусите. Колите по линия 31-А от кв. „Виница“ в посока центъра на Варна, след спирка „Св. Св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за д

С дискусия на тема „Гражданското общество в България: (ПРЕ)Зареждане!“ тази вечер в София започна второто издание на фестивала „Демократична мозайка: Силата на колективния глас“, организиран съвместно от „Форум Гражданско участие“ и „Национален младежки форум“. 

Официалното откриване на фестивала, което беше насрочено за тази вечер от 18:00 ч., се отлага за утре от 10:00 ч., съобщиха организаторите.  

В първата дискусия в рамките на фестивала участваха президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев, Зорница Русинова - председател на Икономическия и социален съвет (ИСС), председателят на "Форум Гражданско участие" Мирослав Цеков, Надя Шабани, директор на Българския център за нестопанско право, кметът на столичния район „Лозенец“ Константин Павлов. 

За това какъв е правилният план за Българя, аз ще

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.