Начало Сфера Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
1800
България

Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони.

| 21 Октомври 2024, 16:02 ч.
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопление. Проектът е финансиран по процедура "За по-чист въздух" на ОП "Околна среда" 2021 - 2027 г", съобщиха от пресцентъра на общината. Общата му стойност е 28 072 211,55 лева, от които 23 861 379,82 лв. са предоставени от Европейския фонд за регионално развитие, а останалата сума е от национално съфинансиране. 

За постигане на целта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Пловдив проектът предвижда подмяна на отоплителните уреди на твърдо гориво на домакинства с алтернативни видове отоплителни устройства - климатици и камини на пелети. От общината съобщиха, че близо 4000 домакинства ще могат да се възползват и да подменят отоплителните си уреди на твърдо гориво с по-екологични устройс

Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Инвестицията е в рамките на проекта за осигуряване на спешна помощ по въздух и с нея ще се повиши значително възможността за реакция на медицинските екипи при пациенти със животозастрашаващи състояния, налагащи въздушен транспорт, допълниха от болницата. 

По друг проект в лечебното заведение ще бъдат подменени два от асансьорите. От болницата информираха, че съществуващите четири асансьора често се повреждат и създават неудобства в работата. Вложени са много средства за подмяна на резервни части и съществени ремонти. Нетърпимо е положението, когато лечебното заведение остава само с един работещ транспортен асансьор, посочиха от МБАЛ "Д-р Тота Венкова". Два са сключените договор

Към 10 часа на частичните местни избори във Варна своя вот са дали 1,4 на сто от гласоподавателите, съобщиха от Общинската избирателна комисия. В район „Приморски“ до секциите са отишли 682 души, или около 0,8 процента от избирателите. За кмет на район „Одесос“ са гласували 412 души. Това е 0,6 на сто от имащите право на глас.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 милиона лева.

Ямболската фотографска общност (ЯФО) отправя предизвикателство към деца и младежи от Ямбол за участие във фотомаратон за улична фотография на живо, съобщават организаторите на събитието. За „Младежки Фотомаратон 777” в рамките на 7 часа всеки участник трябва да представи снимки по седем теми, като творбите ще бъдат оценявани от седемчленно жури, посочват още от ЯФО.

Желаещите да демонстрират фотографските си умения следва да подадат заявка за участие на имейл photoyambol@gmail.com до 22 ноември. Конкурсът ще се провежда в две възрастови групи - за деца до 17 години и за младежи от 18 до 25 години. 

Самият фотомаратон ще бъде на 23 ноември, като темите, по които ще се работи, ще бъдат обявени рано сутринта в галерия „Ателие 57” на ул. „Търговска” 57. Участниците ще имат точно седем часа да заснемат и представят избрани свои кадри п

Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони. Вариантите на измамата са два - обаждат се и съобщават за болен или пострадал роднина. Вторият вариант включва второ обаждане, в което лице се представя за полицай и съобщава на жертвата, че знае, че има опит тя да бъде измамена и жилището е обградено от полиция, затова трябва да пусне паричната сума, с която измамниците ще бъдат заловени, разясни Стоянов.

Говорителят на полицията призова да не предаваме пари и ценности на хора, които не познаваме, независимо за какви длъжностни лица се представят те по телефона.

Миналата седмица подобни неуспешни сигнали бяха регистрирани и на територията на Благоевград.

Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и на българските лекари.

От името на видинската колегия на БЛС д-р Елисеев получи знака на съюза и плакет за лекар на годината. Преди да връчи наградата председателят на регионалната колегия д-р Борислав Милчев изказа благодарност за неговата всеотдайна работа за пациентите, за видинската болница, както и за колегията. В това трудно време той продължава да стои на своя пост и да управлява една от най-важните структури, без която болницата не би могла да съществува – отделението по анестезиология и интензивно лечение, отбеляза д-р Милчев. И пожела на д-р Елисеев успехи като координатор на спешната медицинска помощ по въздуха за региона. 

Д-р Елисеев благодари за номинацията, както и на с

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова. Две от секциите са разположени на територията на най-големия квартал „Изток“, по една секция ще има в квартал „Църква“ и централна градска част. 

Секциите са на партерен етаж. Те са достъпни за инвалидни колички и са снабдени с рампи, поясни Петрова.

В деня на изборите Община Перник ще осигури и транспорт до местата за гласуване на избирателите с увредено зрение или затруднения в придвижването. За целта желаещите да се възползват от услугата трябва да направят предварителна заявка от днес до събота на телефон 0882383813 или на имейл – obshtina@pernik.bg. 

Временно е затворен за движение пътят Велико Търново - Русе, в участъка на разклона за Преображенски манастир, заради катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

По първоначална информация челно са се ударили два леки автомобила. Има данни за една пострадала жена.

Автомобилите, пътуващи за Русе се отклоняват по обходен маршрут през Горна Оряховица, а пътуващите за Велико  Търново от село Самоводене през село Първомайци.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Уточнява се и състоянието на пострадалата жена. 

При 20 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие са пострадали 29 души. Това съобщиха от МВР на сайта си. При инцидентите няма загинали.

В София са станали две тежки и 23 леки пътнотранспортни произшествия. Четирима души са ранени.

От началото на октомври при 409 тежки катастрофи са загинали 23-ма души и са ранени 507. От началото на 2024 г. 362-ма души са загинали, а 7328 са ранени при 5820 тежки пътни инциденти. В сравнение с данните за същия период на миналата година загиналите на пътя са с 68 по-малко.

 

На заседание днес Общинският съвет във Видин ще решава за даване на съгласие за кандидатстване с проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух на територията на община Видин чрез изграждане на зелена инфраструктура“, финансиран по процедура „Зелени мерки в градска среда“ на програма „Околна среда“ 2021-2027 г. Това сочи информация за дневния ред на заседанието на сайта на местната администрация.

Съветниците ще разгледат също актуализация на поименния списък на капиталовите разходи и на бюджетната прогноза за периода 2025 – 2028 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. В дневния ред на заседанието е и утвърждаване на самостоятелни паралелки в училищата с брой ученици под задължителния минимум за настоящата учебна година.

В дневния ред са включени и предложения за отмяна на решения. Едното е в

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Природен парк (ПП) "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната, реши международна ...
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Смолян днес пристигнаха бюлетините за вота за Народно събрание, който ще се проведе на 27 октомври, каза председателят на Районната избирателна комисия ...
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
1134 са нарушенията за изминалата седмица, констатирани на територията на област Габрово, съобщи на брифинг за пътнотранспортната обстановка старши инспектор Пенчо Пенчев от Област ...
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Митнически служители установиха недекларирани две надуваеми лодки при проверка на товарен микробус в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост 2“ пр ...
Четирима младежи са задържани за притежание на наркотици в област Пазарджик, трима от тях са тийнейджъри, съобщиха от полицията
Четирима младежи са задържани за притежание на наркотици в област Пазарджик, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР в Пазарджик. Млад мъж и трима тийнейджъри са задържани от пет ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:05 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1800
България

Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони.

| 21 Октомври 2024, 16:02 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Общо 10 опита за телефонни измами са засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Общо десет са опитите за телефонни измами, засечени от сутринта в град Панагюрище, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопление. Проектът е финансиран по процедура "За по-чист въздух" на ОП "Околна среда" 2021 - 2027 г", съобщиха от пресцентъра на общината. Общата му стойност е 28 072 211,55 лева, от които 23 861 379,82 лв. са предоставени от Европейския фонд за регионално развитие, а останалата сума е от национално съфинансиране. 

За постигане на целта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Пловдив проектът предвижда подмяна на отоплителните уреди на твърдо гориво на домакинства с алтернативни видове отоплителни устройства - климатици и камини на пелети. От общината съобщиха, че близо 4000 домакинства ще могат да се възползват и да подменят отоплителните си уреди на твърдо гориво с по-екологични устройс

Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Инвестицията е в рамките на проекта за осигуряване на спешна помощ по въздух и с нея ще се повиши значително възможността за реакция на медицинските екипи при пациенти със животозастрашаващи състояния, налагащи въздушен транспорт, допълниха от болницата. 

По друг проект в лечебното заведение ще бъдат подменени два от асансьорите. От болницата информираха, че съществуващите четири асансьора често се повреждат и създават неудобства в работата. Вложени са много средства за подмяна на резервни части и съществени ремонти. Нетърпимо е положението, когато лечебното заведение остава само с един работещ транспортен асансьор, посочиха от МБАЛ "Д-р Тота Венкова". Два са сключените договор

Към 10 часа на частичните местни избори във Варна своя вот са дали 1,4 на сто от гласоподавателите, съобщиха от Общинската избирателна комисия. В район „Приморски“ до секциите са отишли 682 души, или около 0,8 процента от избирателите. За кмет на район „Одесос“ са гласували 412 души. Това е 0,6 на сто от имащите право на глас.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 милиона лева.

Ямболската фотографска общност (ЯФО) отправя предизвикателство към деца и младежи от Ямбол за участие във фотомаратон за улична фотография на живо, съобщават организаторите на събитието. За „Младежки Фотомаратон 777” в рамките на 7 часа всеки участник трябва да представи снимки по седем теми, като творбите ще бъдат оценявани от седемчленно жури, посочват още от ЯФО.

Желаещите да демонстрират фотографските си умения следва да подадат заявка за участие на имейл photoyambol@gmail.com до 22 ноември. Конкурсът ще се провежда в две възрастови групи - за деца до 17 години и за младежи от 18 до 25 години. 

Самият фотомаратон ще бъде на 23 ноември, като темите, по които ще се работи, ще бъдат обявени рано сутринта в галерия „Ателие 57” на ул. „Търговска” 57. Участниците ще имат точно седем часа да заснемат и представят избрани свои кадри п

Във всеки един от случаите става въпрос за възрастни хора, а обажданията са към стационарните им телефони. Вариантите на измамата са два - обаждат се и съобщават за болен или пострадал роднина. Вторият вариант включва второ обаждане, в което лице се представя за полицай и съобщава на жертвата, че знае, че има опит тя да бъде измамена и жилището е обградено от полиция, затова трябва да пусне паричната сума, с която измамниците ще бъдат заловени, разясни Стоянов.

Говорителят на полицията призова да не предаваме пари и ценности на хора, които не познаваме, независимо за какви длъжностни лица се представят те по телефона.

Миналата седмица подобни неуспешни сигнали бяха регистрирани и на територията на Благоевград.

Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и на българските лекари.

От името на видинската колегия на БЛС д-р Елисеев получи знака на съюза и плакет за лекар на годината. Преди да връчи наградата председателят на регионалната колегия д-р Борислав Милчев изказа благодарност за неговата всеотдайна работа за пациентите, за видинската болница, както и за колегията. В това трудно време той продължава да стои на своя пост и да управлява една от най-важните структури, без която болницата не би могла да съществува – отделението по анестезиология и интензивно лечение, отбеляза д-р Милчев. И пожела на д-р Елисеев успехи като координатор на спешната медицинска помощ по въздуха за региона. 

Д-р Елисеев благодари за номинацията, както и на с

Четири са секциите в община Перник, в които ще могат да упражнят правото си на глас избиратели с увредено зрение или затруднения в придвижването по време на предстоящите парламентарни избори в неделя. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия Румяна Петрова. Две от секциите са разположени на територията на най-големия квартал „Изток“, по една секция ще има в квартал „Църква“ и централна градска част. 

Секциите са на партерен етаж. Те са достъпни за инвалидни колички и са снабдени с рампи, поясни Петрова.

В деня на изборите Община Перник ще осигури и транспорт до местата за гласуване на избирателите с увредено зрение или затруднения в придвижването. За целта желаещите да се възползват от услугата трябва да направят предварителна заявка от днес до събота на телефон 0882383813 или на имейл – obshtina@pernik.bg. 

Временно е затворен за движение пътят Велико Търново - Русе, в участъка на разклона за Преображенски манастир, заради катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

По първоначална информация челно са се ударили два леки автомобила. Има данни за една пострадала жена.

Автомобилите, пътуващи за Русе се отклоняват по обходен маршрут през Горна Оряховица, а пътуващите за Велико  Търново от село Самоводене през село Първомайци.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Уточнява се и състоянието на пострадалата жена. 

При 20 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие са пострадали 29 души. Това съобщиха от МВР на сайта си. При инцидентите няма загинали.

В София са станали две тежки и 23 леки пътнотранспортни произшествия. Четирима души са ранени.

От началото на октомври при 409 тежки катастрофи са загинали 23-ма души и са ранени 507. От началото на 2024 г. 362-ма души са загинали, а 7328 са ранени при 5820 тежки пътни инциденти. В сравнение с данните за същия период на миналата година загиналите на пътя са с 68 по-малко.

 

На заседание днес Общинският съвет във Видин ще решава за даване на съгласие за кандидатстване с проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух на територията на община Видин чрез изграждане на зелена инфраструктура“, финансиран по процедура „Зелени мерки в градска среда“ на програма „Околна среда“ 2021-2027 г. Това сочи информация за дневния ред на заседанието на сайта на местната администрация.

Съветниците ще разгледат също актуализация на поименния списък на капиталовите разходи и на бюджетната прогноза за периода 2025 – 2028 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. В дневния ред на заседанието е и утвърждаване на самостоятелни паралелки в училищата с брой ученици под задължителния минимум за настоящата учебна година.

В дневния ред са включени и предложения за отмяна на решения. Едното е в

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
В Областната администрация в Смолян пристигнаха бюлетините за вота на 27 октомври
1134 нарушения през изминалата седмица са констатирани от полицията в област Габрово
Митничари задържаха две контрабандни надуваеми лодки в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Четирима младежи са задържани за притежание на наркотици в област Пазарджик, трима от тях са тийнейджъри, съобщиха от полицията
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.