Начало Сфера Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“
1630
България

Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“

Човечеството не веднъж, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, е залагало именно на младите хора, тяхната енергия и борбеност и на нови идеи да преодолеят тези изпитания.Това каза президентът Румен Радев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2, където той и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха сертификати на Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия (МГ) "Баба Тонка" - Русе, и Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия (ПМГ) „Яне Сандански“ в Гоце Делчев за участие в инициативата „Мениджър за един ден“.

| 21 Октомври 2024, 16:17 ч.
Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“
Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“
Снимка © Владимир Шоков / БТА (ЕВ)

Човечеството не веднъж, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, е залагало именно на младите хора, тяхната енергия и борбеност и на нови идеи да преодолеят тези изпитания. Това каза президентът Румен Радев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2, където той и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха сертификати на Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия (МГ) "Баба Тонка" - Русе, и Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия (ПМГ) „Яне Сандански“ в Гоце Делчев за участие в инициативата „Мениджър за един ден“. 

Регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин връчи грамоти на седем млади лекари, постъпили на работа във видинската болница през последната година. Надявам се, повече млади колеги да започнат практика и дейност в областта, каза председателят на колегията д-р Борислав Милчев.

Докторите Таня Тодорова, Елизабет Маринова, Борис Проданов, Людмил Иванов, Анна Петрова, Калоян Стоянов и Елвира Димитрова са вече част от нашата колегия и от състава на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Петка“, допълни д-р Милчев.

„Пожелавам ви да бъдете упорити и търпеливи. Бъдете здрави, трудете се и успехи“ – с тези думи към младите лекари се обърна д-р Вилхелм Елисеев, който получи наградата за лекар на годината.

Д-р Людмил Иванов благодари на ръководството на болницата за това, че създава благоприятна среда на всички специа

Лаборатория за изработване на фалшиви банкноти е разкрита в Шумен. В нея са били правени неистински левове, евро и долари с високо качество. Разпоредени са мерки за неотклонение и са повдигнати обвинения срещу двама мъже, съобщи на пресконференция окръжният прокурор на Шумен Орлин Куздов.

По случая се работи от година. Миналия четвъртък - 17 октомври, са претърсени адреси в Шумен, като са намерени и иззети фалшивите банкноти и техника. "Успяхме да предотвратим хъб за изработване на неистински парични знаци, които имат курс в страната и чужбина. Операцията е извършена заедно с Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, не е разгласявана досега пред обществеността", коментира Куздов.

Заместник-окръжният прокурор на Шумен - Делян Димитров заяви, че образуваното наказателно производство е за престъпления против паричната и кредитната система в страната

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Полицията в Добрич разкри извършителите на въоръжен грабеж на бензиностанция в Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

Криминалното деяние е извършено на  1 септември т.г. От полицията посочват, че около 4:35 сутринта е получено съобщение от частна охранителна фирма за задействан паникбутон от обекта. Екипите на място установяват, че маскиран мъж, чрез използване на огнестрелно оръжие, заплаха и нанасяне на удар на служител на бензиностанцията, отнема сума пари, представляваща оборотни средства. Пострадалият е на 57 години и е с разкъсно-контузна рана на главата, тъй като извършителят го ударил с пистолета в тила.  

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия са установени извършителят и негов помагач.

С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани двама мъже, единият

Безплатен транспорт осигурява Община - Смолян за тържеството на връх Средногорец, съобщиха от пресцентъра на администрацията. На върха, известен като Родопската Шипка, днес от 15:00 ч. ще бъде отслужена панихида за загиналите в боевете за Освобождението на Родопите и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника–костница.

За желаещите да се качат на святото място ще има осигурен автобуси, който ще тръгне в 14:00 часа от автогара „Смолян” , а другият - от автогара Устово, също в 14:00 часа, като ще спират и на автобусните спирки.
След приключване на тържествата на връх „Средногорец”, автобусите ще тръгнат обратно към Смолян.

С г-жа Йотова получихме стимул от вашия младежки ентусиазъм и борбен дух и съответно да продължим да се борим така, че младите хора като вас да виждат перспектива да реализират своя талант и качества в България, каза Румен Радев на двамата младежи.

В рамките на днешния ден Аделина Кънева влезе в ролята на президент, а Димитър Марчев - на вицепрезидент.

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на военните министри на НАТО в Брюксел на 17 и 18 октомври, съобщиха от Министерството на отбраната (МО). 

На форума ще бъдат обсъдено как да бъдат прилагани най-важните решения, свързани с отбранителния и възпиращ потенциал на Алианса, взети на срещата на върха във Вашингтон през юли 2024 г. Ще бъде обсъдена и подготовката на предстоящата среща на върха през 2025 г. в Хага. 

В Брюксел ще се проведе работно заседание на Съвета НАТО-Украйна, на което ще бъдат обсъдени дългосрочната политическа и практическа подкрепа за Украйна, актуална информация във връзка със ситуацията на бойното поле и текущите и бъдещи потребности на страната.

За първи път по време на среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО ще бъде проведено работно заседание с партньорите от Индийско-Тихоокеан

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

Потушени са 126 пожара в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на интернет страницата си.

Екипите на пожарната са реагирали на 151 сигнала за произшествия през последните 24 часа.

С преки материални щети са възникнали 24 пожара, от които осем в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са възникнали 102 пожара. 

Извършени са 20 спасителни дейности и помощни операции, пет от които са били при катастрофи в транспортни средства.

При пожарите няма загинали и пострадали.

 

Днес в Бели извор, Чирен, Тишевица, Паволче и Челопек в община Враца в различен часови диапазон между 9:00 и 16:00 часа ще се провежда демонстрационно гласуване с машина. Това съобщиха на официалната си страница от Районната избирателна комисия (РИК) – Враца. 

В сряда, 23 октомври, машина за гласуване ще бъде разположена в сградата на Общинска администрация – Враца. Между 9:00 и 16:00 часа желаещите граждани ще могат да направят демонстрационно гласуване, информираха още от РИК. 

Демо машина има и във фоайето на Областна администрация – Враца.

 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия. Той е във връзка със заповед на областния управител на град Добрич Румен ...
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Болнично вертолетно летище ще бъде изградено на територията на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Д-р Тота Венкова" АД в Габрово. Това съобщиха от пресцентъра на ле ...
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана. Задържан за срок до 72 часа е 28-годишен мъж от Попово, многократно осъждан за различни ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:44 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1630
България

Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“

Човечеството не веднъж, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, е залагало именно на младите хора, тяхната енергия и борбеност и на нови идеи да преодолеят тези изпитания.Това каза президентът Румен Радев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2, където той и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха сертификати на Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия (МГ) "Баба Тонка" - Русе, и Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия (ПМГ) „Яне Сандански“ в Гоце Делчев за участие в инициативата „Мениджър за един ден“.

| 21 Октомври 2024, 16:17 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“
Човечеството неведнъж е залагало на младите хора, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, каза Румен Радев по повод инициативата „Мениджър за един ден“
Снимка © Владимир Шоков / БТА (ЕВ)

Човечеството не веднъж, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, е залагало именно на младите хора, тяхната енергия и борбеност и на нови идеи да преодолеят тези изпитания. Това каза президентът Румен Радев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2, където той и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха сертификати на Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия (МГ) "Баба Тонка" - Русе, и Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия (ПМГ) „Яне Сандански“ в Гоце Делчев за участие в инициативата „Мениджър за един ден“. 

Регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин връчи грамоти на седем млади лекари, постъпили на работа във видинската болница през последната година. Надявам се, повече млади колеги да започнат практика и дейност в областта, каза председателят на колегията д-р Борислав Милчев.

Докторите Таня Тодорова, Елизабет Маринова, Борис Проданов, Людмил Иванов, Анна Петрова, Калоян Стоянов и Елвира Димитрова са вече част от нашата колегия и от състава на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Петка“, допълни д-р Милчев.

„Пожелавам ви да бъдете упорити и търпеливи. Бъдете здрави, трудете се и успехи“ – с тези думи към младите лекари се обърна д-р Вилхелм Елисеев, който получи наградата за лекар на годината.

Д-р Людмил Иванов благодари на ръководството на болницата за това, че създава благоприятна среда на всички специа

Лаборатория за изработване на фалшиви банкноти е разкрита в Шумен. В нея са били правени неистински левове, евро и долари с високо качество. Разпоредени са мерки за неотклонение и са повдигнати обвинения срещу двама мъже, съобщи на пресконференция окръжният прокурор на Шумен Орлин Куздов.

По случая се работи от година. Миналия четвъртък - 17 октомври, са претърсени адреси в Шумен, като са намерени и иззети фалшивите банкноти и техника. "Успяхме да предотвратим хъб за изработване на неистински парични знаци, които имат курс в страната и чужбина. Операцията е извършена заедно с Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, не е разгласявана досега пред обществеността", коментира Куздов.

Заместник-окръжният прокурор на Шумен - Делян Димитров заяви, че образуваното наказателно производство е за престъпления против паричната и кредитната система в страната

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Полицията в Добрич разкри извършителите на въоръжен грабеж на бензиностанция в Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

Криминалното деяние е извършено на  1 септември т.г. От полицията посочват, че около 4:35 сутринта е получено съобщение от частна охранителна фирма за задействан паникбутон от обекта. Екипите на място установяват, че маскиран мъж, чрез използване на огнестрелно оръжие, заплаха и нанасяне на удар на служител на бензиностанцията, отнема сума пари, представляваща оборотни средства. Пострадалият е на 57 години и е с разкъсно-контузна рана на главата, тъй като извършителят го ударил с пистолета в тила.  

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия са установени извършителят и негов помагач.

С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани двама мъже, единият

Безплатен транспорт осигурява Община - Смолян за тържеството на връх Средногорец, съобщиха от пресцентъра на администрацията. На върха, известен като Родопската Шипка, днес от 15:00 ч. ще бъде отслужена панихида за загиналите в боевете за Освобождението на Родопите и ще бъдат поднесени венци и цветя пред Паметника–костница.

За желаещите да се качат на святото място ще има осигурен автобуси, който ще тръгне в 14:00 часа от автогара „Смолян” , а другият - от автогара Устово, също в 14:00 часа, като ще спират и на автобусните спирки.
След приключване на тържествата на връх „Средногорец”, автобусите ще тръгнат обратно към Смолян.

С г-жа Йотова получихме стимул от вашия младежки ентусиазъм и борбен дух и съответно да продължим да се борим така, че младите хора като вас да виждат перспектива да реализират своя талант и качества в България, каза Румен Радев на двамата младежи.

В рамките на днешния ден Аделина Кънева влезе в ролята на президент, а Димитър Марчев - на вицепрезидент.

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на военните министри на НАТО в Брюксел на 17 и 18 октомври, съобщиха от Министерството на отбраната (МО). 

На форума ще бъдат обсъдено как да бъдат прилагани най-важните решения, свързани с отбранителния и възпиращ потенциал на Алианса, взети на срещата на върха във Вашингтон през юли 2024 г. Ще бъде обсъдена и подготовката на предстоящата среща на върха през 2025 г. в Хага. 

В Брюксел ще се проведе работно заседание на Съвета НАТО-Украйна, на което ще бъдат обсъдени дългосрочната политическа и практическа подкрепа за Украйна, актуална информация във връзка със ситуацията на бойното поле и текущите и бъдещи потребности на страната.

За първи път по време на среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО ще бъде проведено работно заседание с партньорите от Индийско-Тихоокеан

Изборният ден в плевенското село Коиловци е приключил в 20:00 часа, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Плевен Ярослав Димитров.

Правото си на глас са упражнили 404 от избирателите в селото, които по списък са 702-ма. Това са малко над 56 на сто. 

Спокойно премина изборният ден, няма постъпили сигнали за нарушения, допълни Димитров. Избирателите са гласували в две секционни избирателни комисии в селото – стационарна и подвижна. В стационарната секция гласуването бе с машина и с хартиени бюлетини.

Кандидатите за кметското място, които се борят за гласа на избирателите в селото, са четирима.

Припомняме, че до новите избори се стигна, след като със свое решение Общинската избирателна комисия в Плевен прекрати предсрочно пълномощията на кмета на Коиловци Мирослав Илиев. 

Със св

Потушени са 126 пожара в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на интернет страницата си.

Екипите на пожарната са реагирали на 151 сигнала за произшествия през последните 24 часа.

С преки материални щети са възникнали 24 пожара, от които осем в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са възникнали 102 пожара. 

Извършени са 20 спасителни дейности и помощни операции, пет от които са били при катастрофи в транспортни средства.

При пожарите няма загинали и пострадали.

 

Днес в Бели извор, Чирен, Тишевица, Паволче и Челопек в община Враца в различен часови диапазон между 9:00 и 16:00 часа ще се провежда демонстрационно гласуване с машина. Това съобщиха на официалната си страница от Районната избирателна комисия (РИК) – Враца. 

В сряда, 23 октомври, машина за гласуване ще бъде разположена в сградата на Общинска администрация – Враца. Между 9:00 и 16:00 часа желаещите граждани ще могат да направят демонстрационно гласуване, информираха още от РИК. 

Демо машина има и във фоайето на Областна администрация – Враца.

 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Вертолетно летище ще бъде изградено на територията на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово
Районната прокуратура в Търговище ръководи разследване за държане на 17 килограма марихуана
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.