Начало Сфера Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
1589
България

Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра

В Силистренско зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, мотопеди, мотоциклети и велосипеди.Управлението на този тип пътни превозни средства бе във фокуса на проведената специализирана полицейска операция в периода 15 - 20 октомври, съобщи инспектор Радостин Върбанов, началник на сектор „Пътна полиция.

| 21 Октомври 2024, 18:06 ч.
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Снимка © БТА

В Силистренско зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, мотопеди, мотоциклети и велосипеди. За миналата седмица те са 21, съобщиха на брифинг от Областната дирекция на МВР.

Над 20 изложители и 600 участници се включиха в деветата годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv в Международния пловдивски панаир. Конференцията, която започна днес и ще продължи утре, събра на едно място водещи български и световноизвестни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. 

Официално начало на Digital4Plovdiv дадоха организаторите Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и създател на Digital4 и Преслав Бобев, управляващ партньор на Digital4. Те пожелаха успех на участниците и ги насърчиха да създават контакти и партньорства в рамките на конференцията. Програмата на събитието включва лекции на говорители от страната и чужбина, които ще засегнат актуални теми, свързани с най-новите тенденции в диг

До момента целева помощ за отопление е отпусната на 14 354 домакинства от област Враца, посочват от Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Враца (РДСП) в отговор на запитване на . Оттам допълват, че за миналата година в областта са били подпомогнати общо 14 845 семейства. 

„На този етап са подадени над 17 000 заявления, но една част от тях са отказани, тъй като средномесечният доход на семейството е надвишил диференцирания доход за отопление“, уточни директорът на РДСП – Враца Мария Търнавска. Отпусканата сума от държавата е в размер на 553, 75 лева и се изплаща наведнъж за целия отоплителен сезон, добави още Търнавска. 

До 31 октомври се приемат заявления за енергийните помощи за отопление. Приемът започна на 1 юли. Заявления се подават в дирекциите „Социално подпомагане", чрез лицензиран пощенски оператор, вклю

Проведеният тест на системата BG-Alert е успешен. Системата и оборудването на мобилните оператори функционират според очакванията. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в отговор на запитване във връзка с днешния тест на системата. 

На въпрос защо част от гражданите не са получили известие и съобщение на телефоните си от пожарната обясниха, че най-вероятната причина да не се получи разпространеното тестово съобщение е неактивиран тестови канал на устройствата.

Оттам допълниха, че за получаването на тестови съобщения е необходимо да бъдат изпълнени определени условия като: съвместимост на устройството с технологията Cell Broadcast; минимално съвместима версия на операционната система на устройства с iOs 16.6; устройството да бъде включено в периода на разпространение на съобщение; устройството да не е с активиран

На заседание на Общински съвет – Бяла Слатина беше подкрепено намерение на администрацията да кандидатства с проектно предложение за обновяване на стадиона в града. Финансиране ще се търси от „Националната програма на споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти“ на Министерството на младежта и спорта (ММС). Съветниците одобриха участието на общината да бъде 10% от общата стойност на проекта. 

Община Бяла Слатина подготвя необходимата документация за финансиране на дейности по обновяване и ремонт на стадиона в град Бяла Слатина, тъй като условията за спорт там не са добри, пише в докладната на кмета инж. Иво Цветков. 

Според документа се предвиждат ремонти в основната сграда, прилежащата спортна инфраструктура и на спортни съоръжения. 

От ММС са обявили кампания за набиране на проекти от 20 септември, която изтича на 23 о

Извънредно заседание на Столичния общински съвет (СОС) ще се състои днес от 10:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието е с единствена точка изслушване на кмета на Столична община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града и с пътната безопасност, съобщи на брифинг тогава председателят на групата на общинските съ

Управлението на този тип пътни превозни средства бе във фокуса на проведената специализирана полицейска операция в периода 15 - 20 октомври, съобщи инспектор Радостин Върбанов, началник на сектор „Пътна полиция. С актове са санкционирани трима водачи на електрически тротинетки, петима са глобени с фиш, съставени са пет акта на водачи на мотопеди и мотоциклети и три на водачи на велосипеди. За допуснати нарушения с фишове са санкционирани осем пешеходци.

За периода от 14 до 20 октомври в област Силистра са проверени 1489 моторни превозни средства. За установени нарушения са съставени 95 акта и са наложени 574 глоби по фиш. Издадени са 596 електронни фиша и са заснети 858 клипа за превишена скорост. През периода са установени седем случая на шофиране след употреба на алкохол, два от които  над 1,2 промила. След употреба на наркотици са шофирали двама, а един водач е отказал да бъди тестван. При проверките са установени четирима неправоспособни водачи. Отнети са 21 шофьорски книжки, 14 превозни средства са спрени от движение, а на три е прекратена регистрацията.

Отлични са днес условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧК. 

Времето е слънчево, тихо. По билата има слаб вятър. В сутрешните часове температурите са около нула градуса над 2000 хил. м. 

Съоръженията не работят. 

Няма данни за инциденти през изминалото денонощие.  

Десет докладни ще разгледа Общински съвет-Крушари на редовното си заседание днес, според публикувания проект на дневен ред на официалния сайт на общината. 

Общинските съветници ще обсъдят готовността на общината за работа при зимни условия. Ще бъдат подложени на гласуване и отчетите за комадировките на кмета и председателя на Общинския съвет. 

Заместник-кметът Назмие Люман ще предложи за гласуване и промяна в Правилника за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост. 

Съветниците ще трябва да се разпоредят с общинска собственост. Статутът на сгради в селата Полковник Дяково и Габер ще бъде променен от частна в публична общинска собственост. 

Петият национален събор "Млечният път на България през вековете" ще събере производители на млечни продукти в Луковит от 18 до 20 октомври. Основен организатор е Сдружение "Български традиционни млечни продукти", в партньорство с Министерството на земеделието и храните и Община Луковит. "Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора около 30 фирми ще представят продукцията си", каза Иван Грънчаров, кмет на Луковит.

По думите му акцент тази година ще е новият стандарт - Защитеното наименование за произход (ЗНП). "Той е малко по-различен от Българския държавен стандарт. Разликата е в това, че ЗНП надгражда с това, че може да се произвеждат стандартизирани български млечни продукти, в случая кисело мляко и сирене, единствено от българско сурово мляко. То трябва да е получено чрез хранене на животни с

Над 400 000 лв. са постъпленията от туристически данък в община Чепеларе от началото на годината, заяви Даниела Сивенова, ръководител на Туристическия информационен център в града. Според нея приходите от туристическия налог са рекордно високи и съответстват на около 7% ръст на туристи, посетили общината. Летният туристически сезон в Чепеларе и района беше изключително успешен, допълва Сивенова.

Предимно български туристи са летните клиенти в община Чепеларе, в която попада и част от курорта Пампорово. Чепеларе  е разпознаваем на туристическата карта на България като предпочитана планинска дестинация, коментира Даниела Сивенова.  Курортен град за семейна почивка, за климатолечение и възстановяване в 4 сезона, а през зимата – за ски, остават запазените марки на Чепеларе.  Наред с търсещите прохлада от летните жеги туристи, в Чепеларе пристигат целогодишно и

В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, представени от служебния вътрешен министър Атанас Илков във връзка с резултатите от предприетите действия от МВР срещу престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. Той добави, че данните по тази линия са динамични и се променят постоянно.

Общият брой сигнали, постъпили в МВР, са над 250, като от тях три са за корпоративен вот, 10 – за неправомерна агитация, а тези без данни за престъпление – 149.

Проведени са 189 специализирани операции. Предупредените лица по Закона за МВР са близо 900, а задържаните по досъдебни производства са 36.

Илков отбеляза, че акцент в работата на МВР е и противодействието на производството и пласирането на наркотици, нелегалната миг

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
Самотно живеещ 62-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана, е загинал при пожар дома си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. На 20 октомври в 23:58 часа в Районн ...
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация. Бюлетините за 21-ви избирателен район &nda ...
Полицейска операция с акцент върху невръчените наказателни постановления и електронни фишове започна в област Кърджали
На територията на област Кърджали започна нова специализирана полицейска операция, в която освен за спазване на скоростните режими, употреба на алкохол и наркотици, ще се акцентира ...
Общинският съвет даде съгласие Община Видин да кандидатства с проект за изграждане на зелена инфраструктура по програма „Околна среда“
Общинският съвет даде съгласие на заседанието си днес Община Видин да кандидатства с проект за изграждане на зелена инфраструктура по програма „Околна среда“. Проектнот ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:38 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1589
България

Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра

В Силистренско зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, мотопеди, мотоциклети и велосипеди.Управлението на този тип пътни превозни средства бе във фокуса на проведената специализирана полицейска операция в периода 15 - 20 октомври, съобщи инспектор Радостин Върбанов, началник на сектор „Пътна полиция.

| 21 Октомври 2024, 18:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
Снимка © БТА

В Силистренско зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, мотопеди, мотоциклети и велосипеди. За миналата седмица те са 21, съобщиха на брифинг от Областната дирекция на МВР.

Над 20 изложители и 600 участници се включиха в деветата годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv в Международния пловдивски панаир. Конференцията, която започна днес и ще продължи утре, събра на едно място водещи български и световноизвестни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. 

Официално начало на Digital4Plovdiv дадоха организаторите Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и създател на Digital4 и Преслав Бобев, управляващ партньор на Digital4. Те пожелаха успех на участниците и ги насърчиха да създават контакти и партньорства в рамките на конференцията. Програмата на събитието включва лекции на говорители от страната и чужбина, които ще засегнат актуални теми, свързани с най-новите тенденции в диг

До момента целева помощ за отопление е отпусната на 14 354 домакинства от област Враца, посочват от Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Враца (РДСП) в отговор на запитване на . Оттам допълват, че за миналата година в областта са били подпомогнати общо 14 845 семейства. 

„На този етап са подадени над 17 000 заявления, но една част от тях са отказани, тъй като средномесечният доход на семейството е надвишил диференцирания доход за отопление“, уточни директорът на РДСП – Враца Мария Търнавска. Отпусканата сума от държавата е в размер на 553, 75 лева и се изплаща наведнъж за целия отоплителен сезон, добави още Търнавска. 

До 31 октомври се приемат заявления за енергийните помощи за отопление. Приемът започна на 1 юли. Заявления се подават в дирекциите „Социално подпомагане", чрез лицензиран пощенски оператор, вклю

Проведеният тест на системата BG-Alert е успешен. Системата и оборудването на мобилните оператори функционират според очакванията. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в отговор на запитване във връзка с днешния тест на системата. 

На въпрос защо част от гражданите не са получили известие и съобщение на телефоните си от пожарната обясниха, че най-вероятната причина да не се получи разпространеното тестово съобщение е неактивиран тестови канал на устройствата.

Оттам допълниха, че за получаването на тестови съобщения е необходимо да бъдат изпълнени определени условия като: съвместимост на устройството с технологията Cell Broadcast; минимално съвместима версия на операционната система на устройства с iOs 16.6; устройството да бъде включено в периода на разпространение на съобщение; устройството да не е с активиран

На заседание на Общински съвет – Бяла Слатина беше подкрепено намерение на администрацията да кандидатства с проектно предложение за обновяване на стадиона в града. Финансиране ще се търси от „Националната програма на споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти“ на Министерството на младежта и спорта (ММС). Съветниците одобриха участието на общината да бъде 10% от общата стойност на проекта. 

Община Бяла Слатина подготвя необходимата документация за финансиране на дейности по обновяване и ремонт на стадиона в град Бяла Слатина, тъй като условията за спорт там не са добри, пише в докладната на кмета инж. Иво Цветков. 

Според документа се предвиждат ремонти в основната сграда, прилежащата спортна инфраструктура и на спортни съоръжения. 

От ММС са обявили кампания за набиране на проекти от 20 септември, която изтича на 23 о

Извънредно заседание на Столичния общински съвет (СОС) ще се състои днес от 10:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието е с единствена точка изслушване на кмета на Столична община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града и с пътната безопасност, съобщи на брифинг тогава председателят на групата на общинските съ

Управлението на този тип пътни превозни средства бе във фокуса на проведената специализирана полицейска операция в периода 15 - 20 октомври, съобщи инспектор Радостин Върбанов, началник на сектор „Пътна полиция. С актове са санкционирани трима водачи на електрически тротинетки, петима са глобени с фиш, съставени са пет акта на водачи на мотопеди и мотоциклети и три на водачи на велосипеди. За допуснати нарушения с фишове са санкционирани осем пешеходци.

За периода от 14 до 20 октомври в област Силистра са проверени 1489 моторни превозни средства. За установени нарушения са съставени 95 акта и са наложени 574 глоби по фиш. Издадени са 596 електронни фиша и са заснети 858 клипа за превишена скорост. През периода са установени седем случая на шофиране след употреба на алкохол, два от които  над 1,2 промила. След употреба на наркотици са шофирали двама, а един водач е отказал да бъди тестван. При проверките са установени четирима неправоспособни водачи. Отнети са 21 шофьорски книжки, 14 превозни средства са спрени от движение, а на три е прекратена регистрацията.

Отлични са днес условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧК. 

Времето е слънчево, тихо. По билата има слаб вятър. В сутрешните часове температурите са около нула градуса над 2000 хил. м. 

Съоръженията не работят. 

Няма данни за инциденти през изминалото денонощие.  

Десет докладни ще разгледа Общински съвет-Крушари на редовното си заседание днес, според публикувания проект на дневен ред на официалния сайт на общината. 

Общинските съветници ще обсъдят готовността на общината за работа при зимни условия. Ще бъдат подложени на гласуване и отчетите за комадировките на кмета и председателя на Общинския съвет. 

Заместник-кметът Назмие Люман ще предложи за гласуване и промяна в Правилника за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост. 

Съветниците ще трябва да се разпоредят с общинска собственост. Статутът на сгради в селата Полковник Дяково и Габер ще бъде променен от частна в публична общинска собственост. 

Петият национален събор "Млечният път на България през вековете" ще събере производители на млечни продукти в Луковит от 18 до 20 октомври. Основен организатор е Сдружение "Български традиционни млечни продукти", в партньорство с Министерството на земеделието и храните и Община Луковит. "Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора около 30 фирми ще представят продукцията си", каза Иван Грънчаров, кмет на Луковит.

По думите му акцент тази година ще е новият стандарт - Защитеното наименование за произход (ЗНП). "Той е малко по-различен от Българския държавен стандарт. Разликата е в това, че ЗНП надгражда с това, че може да се произвеждат стандартизирани български млечни продукти, в случая кисело мляко и сирене, единствено от българско сурово мляко. То трябва да е получено чрез хранене на животни с

Над 400 000 лв. са постъпленията от туристически данък в община Чепеларе от началото на годината, заяви Даниела Сивенова, ръководител на Туристическия информационен център в града. Според нея приходите от туристическия налог са рекордно високи и съответстват на около 7% ръст на туристи, посетили общината. Летният туристически сезон в Чепеларе и района беше изключително успешен, допълва Сивенова.

Предимно български туристи са летните клиенти в община Чепеларе, в която попада и част от курорта Пампорово. Чепеларе  е разпознаваем на туристическата карта на България като предпочитана планинска дестинация, коментира Даниела Сивенова.  Курортен град за семейна почивка, за климатолечение и възстановяване в 4 сезона, а през зимата – за ски, остават запазените марки на Чепеларе.  Наред с търсещите прохлада от летните жеги туристи, в Чепеларе пристигат целогодишно и

В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, представени от служебния вътрешен министър Атанас Илков във връзка с резултатите от предприетите действия от МВР срещу престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. Той добави, че данните по тази линия са динамични и се променят постоянно.

Общият брой сигнали, постъпили в МВР, са над 250, като от тях три са за корпоративен вот, 10 – за неправомерна агитация, а тези без данни за престъпление – 149.

Проведени са 189 специализирани операции. Предупредените лица по Закона за МВР са близо 900, а задържаните по досъдебни производства са 36.

Илков отбеляза, че акцент в работата на МВР е и противодействието на производството и пласирането на наркотици, нелегалната миг

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
В Сливен пристигнаха бюлетините за изборите за Народно събрание на 27 октомври
Полицейска операция с акцент върху невръчените наказателни постановления и електронни фишове започна в област Кърджали
Общинският съвет даде съгласие Община Видин да кандидатства с проект за изграждане на зелена инфраструктура по програма „Околна среда“
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.