Начало Сфера Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
1543
България

Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област

От полицията посочват, че един от задържаните е криминално проявен мъж на 38 години.Той е хванат в момент на пренасяне и сушене на канабис.

| 21 Октомври 2024, 18:15 ч.
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
Снимка © Областна дирекция на МВР - София

При специализирана полицейска акция в София област към 16:00 часа са задържани 11 души за различни престъпления, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София. 

Петият национален събор "Млечният път на България през вековете" ще събере производители на млечни продукти в Луковит от 18 до 20 октомври. Основен организатор е Сдружение "Български традиционни млечни продукти", в партньорство с Министерството на земеделието и храните и Община Луковит. "Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора около 30 фирми ще представят продукцията си", каза Иван Грънчаров, кмет на Луковит.

По думите му акцент тази година ще е новият стандарт - Защитеното наименование за произход (ЗНП). "Той е малко по-различен от Българския държавен стандарт. Разликата е в това, че ЗНП надгражда с това, че може да се произвеждат стандартизирани български млечни продукти, в случая кисело мляко и сирене, единствено от българско сурово мляко. То трябва да е получено чрез хранене на животни с

Частичните местни избори за избор на кмет на казанлъшкото село Бузовград протичат нормално. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски.

Той посочи, че и двете избирателни секции в населеното място са отворили навреме и няма липсващи членове на Секционните избирателни комисии. Избирателите имат възможността да упражнят правото си на глас както на машина, така и с хартиена бюлетина.

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Към 10 часа на частичните местни избори във Варна своя вот са дали 1,4 на сто от гласоподавателите, съобщиха от Общинската избирателна комисия. В район „Приморски“ до секциите са отишли 682 души, или около 0,8 процента от избирателите. За кмет на район „Одесос“ са гласували 412 души. Това е 0,6 на сто от имащите право на глас.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 милиона лева.

От утре започва поетапно пускане на парното в София, съобщиха от "Топлофикация София" ЕАД. 

Първо ще бъдат топлозахранени училищата, детските градини и здравните заведения, а след това и административните и жилищни сгради.

От дружеството припомнят на гражданите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, ч

От полицията посочват, че един от задържаните е криминално проявен мъж на 38 години. Той е хванат в момент на пренасяне и сушене на канабис. Криминалисти от Районно управление (РУ)– Костинброд са организирали оперативно наблюдение над местността Бодина глава между махала „Белидие хан“ и село Градец. 

Те засекли там мъж, който пренасял корени със съцветия на канабис. При извършения оглед на местопроизшествието са открити канабисови стъбла със съцветия, поставени за сушене в палатка, бидони с вода, закопани в земята саксии и туби с течни торове. Иззети са 12 стръка и около 200 грама листна маса, реагираща на канабис.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.

Наркотични вещества са открити и от полицейските служители в Самоков и Етрополе. От осъждан самоковец са иззети около 100 грама MDMA (екстази), а осем грама марихуана са иззети от дома на осъждана жена в Етрополе. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.

Служители на икономическа полиция в магазин в Пирдоп са иззели 37 бутилки високоградусов алкохол с невалиден бандерол. Още седем бутилки алкохол са иззети от магазин за хранителни стоки в самоковското село Шипочане.

Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър.

Услугата е част от стремежа на общината да насърчи опазването на околната среда и да улесни рециклирането на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и предлага безплатна услуга по събиране на този вид отпадъци директно от домовете на гражданите.

Всеки, който желае да предаде старо електронно оборудване – компютри, телевизори, домакински уреди и други, може да направи заявка на безплатен телефон 080014100. След подаване на заявката, екипите за извършване на съответната дейност ще посетят гражданите в удобно за тях време, за да съберат отпадъците. 

Тази инициатива е част от ангажимента на Община Пловдив за насърчаване на устойчиво развитие и отговорно управление на електронните отпадъци. Чрез правилното предав

Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на редовното си заседание днес. Това съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието ще започне в 10:30 часа и ще е в малкия салон на Народно читалище "Просвещение 1870 г.".

Девет са точките включени в предварителния дневен ред на общинските съветници. Една от тях касае промяна в поименния списък на капиталовите разходи за тази година. 

Внесени за разглеждане са още две докладни свързани с приемането на Общинска стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Брезник за периода 2024 - 2026 г., както и на Програма за енергийна ефективност на Община Брезник за периода 2024 - 2027 година. 

Голяма част от точките касаят устройствени въпроси. 

Близо 20 процента е избирателната активност в община Омуртаг към 12:30 часа. До секционните избирателни комисии в региона са отишли 4 134 души от имащите право на глас на новите избори за кмет. Това е са 19,81 процента, посочи Семра Ереджебова – член на Общинската избирателна комисия (ОИК)  .

До момента в ОИК няма регистрирани сигнали и жалби. Изборният ден преминава в спокойна обстановка. Няма информация за повредени машите. На тези избори с машини може да се гласува в 28 секции - 11 СИК в града, а останалите - в селата на общината.

За провеждането на извънредните избори в община Омуртаг са сформирани 57 СИК. В изборния процес в комисии и наблюдатели, са ангажирани около 470 души. 

Избирателна активност на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград към 10: 00 часа е 2,64 на сто. Това сочат данните, публикувани на официалния сайт на Общинската избирателна комисия в Казанлък. 

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

"Иска ми се да се работи в посока грижа за хората – как живеят и какви работни заплати получават. Това, според мен, трябва да е водещо в управлението на общината и ще се стремим със следващия бюджет да го направим". Това каза кметът на Дупница Първан Дангов.

На днешния ден община Дупница отбелязва празника си, който съвпада с църковния празник на Йоан Рилски Чудотворец. Той се отбелязва с решение на Общинския съвет от 23 март 1995 година. По този повод разговаря с кмета на общината Първан Дангов.

Той изтъкна, че в края на годината парите не достигат доникъде, но посочи, че подписаните споразумения по националната програма, която се финансира от държавния бюджет през тази година за община Дупница, са за около 15 милиона лева. Очаквам до края на годината да разпишем договори за още 15 милиона лв., каза още Дангов. Той уточни, че в първата група на финансирането е з

От ОД на МВР добавят, че е задържан и извършител на домашно насилие. Преди обяд в РУ-Костенец постъпил сигнал за пострадала от домашно насилие жена в самоковското село Марица. На адреса били изпратени полицейски служители. Пред тях потърпевшата заявила, че мъжът, с когото живеят на семейни начала, е нанесъл побой преди около седмица, но не е позволил да сигнализира за станалото.

Веднага е започната процедура по Закона за защита от домашно насилие и е уведомена прокуратурата. 34-годишният извършител е установен и задържан за срок до 24 часа, посочват от полицията. 

Акцията в областта започна тази сутрин, като към 11:00 часа бяха задържани пет души. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
От 10 до 17 октомври на територията, обслужвана от Областна дирекция (ОД) на МВР – София, са възникнали общо 30 пътнотранспортни произшествия, седем от които тежки. Пострадал ...
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
С официална церемония в Самоков бе открита обновената сграда на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН). Лентата прерязаха заместник - мин ...
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Жена на 61 години е била спасена, след като е приета за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас в тежко състояние заради заразяване с о ...
Социалното министерство ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци, каза министър Ивайло Иванов
Министерството на труда и социалната политика (МТСП) ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци и да осигурява помощ и безопасна среда за украинските деца и семейств ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 05:44 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1543
България

Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област

От полицията посочват, че един от задържаните е криминално проявен мъж на 38 години.Той е хванат в момент на пренасяне и сушене на канабис.

| 21 Октомври 2024, 18:15 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
Снимка © Областна дирекция на МВР - София

При специализирана полицейска акция в София област към 16:00 часа са задържани 11 души за различни престъпления, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София. 

Петият национален събор "Млечният път на България през вековете" ще събере производители на млечни продукти в Луковит от 18 до 20 октомври. Основен организатор е Сдружение "Български традиционни млечни продукти", в партньорство с Министерството на земеделието и храните и Община Луковит. "Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора около 30 фирми ще представят продукцията си", каза Иван Грънчаров, кмет на Луковит.

По думите му акцент тази година ще е новият стандарт - Защитеното наименование за произход (ЗНП). "Той е малко по-различен от Българския държавен стандарт. Разликата е в това, че ЗНП надгражда с това, че може да се произвеждат стандартизирани български млечни продукти, в случая кисело мляко и сирене, единствено от българско сурово мляко. То трябва да е получено чрез хранене на животни с

Частичните местни избори за избор на кмет на казанлъшкото село Бузовград протичат нормално. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Казанлък Здравко Балевски.

Той посочи, че и двете избирателни секции в населеното място са отворили навреме и няма липсващи членове на Секционните избирателни комисии. Избирателите имат възможността да упражнят правото си на глас както на машина, така и с хартиена бюлетина.

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Към 10 часа на частичните местни избори във Варна своя вот са дали 1,4 на сто от гласоподавателите, съобщиха от Общинската избирателна комисия. В район „Приморски“ до секциите са отишли 682 души, или около 0,8 процента от избирателите. За кмет на район „Одесос“ са гласували 412 души. Това е 0,6 на сто от имащите право на глас.

Днес в двата района са отворени 201 секции, като в 198 от тях има възможност за машинно гласуване. До частичните местни избори във Варна се стигна, след като през февруари Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията на избраните за кметове Цветнен Цветков и Николай Желязков. За провеждането на днешния вот от общинския бюджет бяха заделени 1,4 милиона лева.

От утре започва поетапно пускане на парното в София, съобщиха от "Топлофикация София" ЕАД. 

Първо ще бъдат топлозахранени училищата, детските градини и здравните заведения, а след това и административните и жилищни сгради.

От дружеството припомнят на гражданите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, ч

От полицията посочват, че един от задържаните е криминално проявен мъж на 38 години. Той е хванат в момент на пренасяне и сушене на канабис. Криминалисти от Районно управление (РУ)– Костинброд са организирали оперативно наблюдение над местността Бодина глава между махала „Белидие хан“ и село Градец. 

Те засекли там мъж, който пренасял корени със съцветия на канабис. При извършения оглед на местопроизшествието са открити канабисови стъбла със съцветия, поставени за сушене в палатка, бидони с вода, закопани в земята саксии и туби с течни торове. Иззети са 12 стръка и около 200 грама листна маса, реагираща на канабис.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.

Наркотични вещества са открити и от полицейските служители в Самоков и Етрополе. От осъждан самоковец са иззети около 100 грама MDMA (екстази), а осем грама марихуана са иззети от дома на осъждана жена в Етрополе. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.

Служители на икономическа полиция в магазин в Пирдоп са иззели 37 бутилки високоградусов алкохол с невалиден бандерол. Още седем бутилки алкохол са иззети от магазин за хранителни стоки в самоковското село Шипочане.

Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър.

Услугата е част от стремежа на общината да насърчи опазването на околната среда и да улесни рециклирането на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и предлага безплатна услуга по събиране на този вид отпадъци директно от домовете на гражданите.

Всеки, който желае да предаде старо електронно оборудване – компютри, телевизори, домакински уреди и други, може да направи заявка на безплатен телефон 080014100. След подаване на заявката, екипите за извършване на съответната дейност ще посетят гражданите в удобно за тях време, за да съберат отпадъците. 

Тази инициатива е част от ангажимента на Община Пловдив за насърчаване на устойчиво развитие и отговорно управление на електронните отпадъци. Чрез правилното предав

Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на редовното си заседание днес. Това съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието ще започне в 10:30 часа и ще е в малкия салон на Народно читалище "Просвещение 1870 г.".

Девет са точките включени в предварителния дневен ред на общинските съветници. Една от тях касае промяна в поименния списък на капиталовите разходи за тази година. 

Внесени за разглеждане са още две докладни свързани с приемането на Общинска стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Брезник за периода 2024 - 2026 г., както и на Програма за енергийна ефективност на Община Брезник за периода 2024 - 2027 година. 

Голяма част от точките касаят устройствени въпроси. 

Близо 20 процента е избирателната активност в община Омуртаг към 12:30 часа. До секционните избирателни комисии в региона са отишли 4 134 души от имащите право на глас на новите избори за кмет. Това е са 19,81 процента, посочи Семра Ереджебова – член на Общинската избирателна комисия (ОИК)  .

До момента в ОИК няма регистрирани сигнали и жалби. Изборният ден преминава в спокойна обстановка. Няма информация за повредени машите. На тези избори с машини може да се гласува в 28 секции - 11 СИК в града, а останалите - в селата на общината.

За провеждането на извънредните избори в община Омуртаг са сформирани 57 СИК. В изборния процес в комисии и наблюдатели, са ангажирани около 470 души. 

Избирателна активност на частичните местни избори за кмет на кметство в казанлъшкото село Бузовград към 10: 00 часа е 2,64 на сто. Това сочат данните, публикувани на официалния сайт на Общинската избирателна комисия в Казанлък. 

Припомняме, че има само един кандидат за кмет на село Бузовград.

Частичните местни избори се наложиха поради внезапна смърт на кмета на населеното място Мая Берова през юни т.г.

"Иска ми се да се работи в посока грижа за хората – как живеят и какви работни заплати получават. Това, според мен, трябва да е водещо в управлението на общината и ще се стремим със следващия бюджет да го направим". Това каза кметът на Дупница Първан Дангов.

На днешния ден община Дупница отбелязва празника си, който съвпада с църковния празник на Йоан Рилски Чудотворец. Той се отбелязва с решение на Общинския съвет от 23 март 1995 година. По този повод разговаря с кмета на общината Първан Дангов.

Той изтъкна, че в края на годината парите не достигат доникъде, но посочи, че подписаните споразумения по националната програма, която се финансира от държавния бюджет през тази година за община Дупница, са за около 15 милиона лева. Очаквам до края на годината да разпишем договори за още 15 милиона лв., каза още Дангов. Той уточни, че в първата група на финансирането е з

От ОД на МВР добавят, че е задържан и извършител на домашно насилие. Преди обяд в РУ-Костенец постъпил сигнал за пострадала от домашно насилие жена в самоковското село Марица. На адреса били изпратени полицейски служители. Пред тях потърпевшата заявила, че мъжът, с когото живеят на семейни начала, е нанесъл побой преди около седмица, но не е позволил да сигнализира за станалото.

Веднага е започната процедура по Закона за защита от домашно насилие и е уведомена прокуратурата. 34-годишният извършител е установен и задържан за срок до 24 часа, посочват от полицията. 

Акцията в областта започна тази сутрин, като към 11:00 часа бяха задържани пет души. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Социалното министерство ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци, каза министър Ивайло Иванов
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
На преден план
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.