Начало Сфера В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
1621
България

В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал

Проверени са общо 3816 моторни превозни средства (МПС) и 4935 души. Съставени са 21 акта и 259 фиша. С положителни проби за употреба на алкохол са установени общо 11 водачи, девет от които с концентрация над 1,2 на хиляда.Седем водачи са засечени да управляват след употреба на наркотични вещества.

| 21 Октомври 2024, 18:31 ч.
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Снимка © DFA

От 10 до 17 октомври на територията, обслужвана от Областна дирекция (ОД) на МВР – София, са възникнали общо 30 пътнотранспортни произшествия, седем от които тежки. Пострадали са девет души, а един е загинал, съобщиха от ОД на МВР – София. 

Повече от половината жилища в Търговищка област са разположени в градовете. Към 31 декември 2023 г. общият брой на жилищата в региона е 65,7 хиляди, от които в петте общински центъра се намират 35 хиляди жилища или 53,3%. Това съобщават от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г., след като са добавени данните за новопостроените и извадени данните за разрушените жилищни сгради и жилища до края на миналата година. 

Според статистическата информация, жилищният фонд в област Търговище се състои от 42,1 хиляди жилищни сгради. В градовете се намират 29,2% от тях, а в селата - 70,8%. Жилищните сгради в областта представляват два процента от общия жилищен фонд в страната.

В региона преобладава

През тази година Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Пазарджик, Асоциация "Жени без остеопороза" в партньорство с общините Белово, Ракитово, Велинград и Пещера, организираха скринингови измервания на костна плътност, от които се възползваха 191 души, съобщиха от Инспекцията по повод Световния ден за борба с остеопорозата- 20 октомври.

Кампанията е обхванала шестима мъже и 185 жени. При 112 от тях е регистрирана остеопения, а при 27 остеопороза. Всички са насочени към допълнителни прегледи и изследвания за потвърждаване на получените резултати и лечение.

ОТ РЗИ посочват,че за медицинската общност използва Световния ден, за да призове хората да се информират за сериозността на заболяването, да следват здравословен начин на живот и да се консултират със специалисти при съмнения за здравословни проблеми с костите.

Остеопорозата е хронично заболяване, при което кост

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Дуранкулак“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили.

Поради извършване на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП &bd

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.

Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби. Това се посочва в аргументите за решението на областния управител, цитирани от пресслужбата на администрацията.

Припомняме, че с решение от последното си заседание през септември, Общинският съвет гласува нова наредба, уреждаща реда и условията за поставяне на преместваеми обекти (павилиони, рекламни съоръжения и други елементи на градското обзавеждане). Внесеното от кмета на Ямбол Валентин Ревански предложение предизвика дискусия

Избирателната активност към 17:30 часа в самоковското село Ковачевци е 52,96 %, сочи справка на сайта на Общинската избирателната комисия (ОИК) – Самоков. 

Местните жители избират днес кмет. Те гласуват единствено на хартия, а право на глас имат 372 души. 

Изборният ден преминава в спокойна обстановка, посочиха пред репортер членовете на секционната избирателна комисия. Жителите на селото гласуват в сградата на местното читалище, а в двора на институцията има и представители на полицията. 

Избирателната активност към 12:30 часа беше 24,46% (гласували са 91 души), а към 10:00 часа -  9,41 % (гласували са 35 жители), посочват от ОИК – Самоков.

Изборният ден започна без нарушения и навреме. 

За кметското място се борят четирима кандидати - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БС

Проверени са общо 3816 моторни превозни средства (МПС) и 4935 души. Съставени са 21 акта и 259 фиша. С положителни проби за употреба на алкохол са установени общо 11 водачи, девет от които с концентрация над 1,2 на хиляда. Седем водачи са засечени да управляват след употреба на наркотични вещества.

През периода са заснети 5023 нарушения на скоростните режими и са издадени 3115 електронни фиша. За тези дни общо постъпилата сума от платени електронни фишове е 204 840 лева, посочват още от полицията. 

Общо 698 са регистрираните в сектора МПС, от които 230 са с първоначална регистрация, 373 – с промяна на регистрацията, а на 85 е прекратена регистрацията. Издадени са 199 свидетелства за управление на МПС.

Комисар Мария Ботева, заместник-началник в отдел „Пътна полиция" към Главна дирекция „Национална полиция" съобщи днес пред журналисти, че  до 20 октомври в страната е имало над 5000 тежки катастрофи. Загинали са 362 души, а ранените са близо 7000 души.

Общо четирима мигранти са задържани при два случая през изминалите два дни в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе. Това съобщиха от граничния пункт. 

Двама мигранти от Египет са открити вчера в камион с украинска регистрация, спрян за проверка на ГКПП "Дунав мост". Единият от тях е непълнолетен. Тежкотоварният автомобил пътувал от Турция към Украйна. 

Други двама мигранти - от Египет и Либия, са арестувани на паркинг в Русе. Сигналът е подаден от служител в зоната за паркиране, който забелязал двамата мъже. Вероятно те са пристигнали в крайдунавския град с камион. 

Избирателната активност на новите избори за кмет в община Омуртаг към 17:30 часа е 27,65 процента. Към този час са гласували 5770 от имащите право на глас, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб.

Изборният ден в общината протича нормално. В комисията няма подавани сигнали и жалби. Не са констатирани и проблеми с машинното гласуване. Във всички секции с машинен вот избирателите могат да гласуват по волята си.

Нови избори за кмет на кметство освен в община Омуртаг в област Търговище, днес се провеждат и в Габровница, община Монтана, област Монтана.

Служебният кабинет осигури двойно повече IT специалисти от държавната администрация, които удостоверяват устройствата за машинно гласуване за парламентарния вот. Това пише служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов до Обществения съвет към Централната избирателна комисия (ЦИК), цитиран от пресцентъра на Министерския съвет. 

„Целта е да бъдат проверени значително повече машини спрямо предходните избори, което да гарантира допълнително прозрачността и доверието в машинния вот. По искане на ЦИК кабинетът осигури 53 АйТи специалисти“, пише Карадимов.

С решение на Министерския съвет (МС) Карадимов бе определен за координатор по изпълнението на тези дейности, припомниха от правителствения информационен център. Общественият съвет изпрати до министъра въпроси относно изпълнението на дейностите за организационно-техническата подготовка на изборит

Бензиностанция за зареждане на лодки е монтирана на бургаското пристанище "Сарафово". Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Тя се намира на кея и от нея може да се зарежда с два вида гориво - бензин и дизел. Модулната станция е абсолютно автономна, без нужда от персонал, като поддържа плащане с банкноти и банкови карти. До няколко дни станцията ще влезе в експлоатация и може да бъде използвана от рибарите, посочиха от Общината.

Предстои монтиране на такива зарядни станции за плавателни съдове и на пристанищата "Крайморие" и "Ченгене скеле".

Припомняме, че рибарското пристанище в бургаския квартал "Сарафово" е първото изградено в България със средства по оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство".

През март т.г. Община Бургас постави и четири зарядни станции за електрически лодки на пристана в бургаския квартал "Крайморие". Осигурява

Кметовете на Пещера Йордан Младенов, на Самоков Ангел Джоргов и на Враца Калин Каменов спечелиха наградата "Кмет на годината".

Конкурсът се организира за 12-а поредна година от Kmeta.bg, а победителите се избират чрез онлайн гласуване. Категориите в конкурса са осем: "Кмет на годината", "Кмет на гражданите", "Градска среда", "Смарт сити", "Туризъм и култура", "Спорт и младежки инициативи", "Социална политика", "Образование". Във всяка категория на конкурса има по трима победители - за малка, средна и голяма община, според населението в нея. За малка община се счита такава с население до 20 000 жители, за средна община - от 20 000 до 50 000, за голяма - с население над 50 000 жители, сочи информация на сайта на организаторите. Типовете общини са определени според официалните данни на Националния статистически институт (НСИ) за броя на населението към 31.12.2022 г., съобщава

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
При специализирана полицейска акция в София област към 16:00 часа са задържани 11 души за различни престъпления, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.  О ...
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
С официална церемония в Самоков бе открита обновената сграда на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН). Лентата прерязаха заместник - мин ...
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Жена на 61 години е била спасена, след като е приета за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас в тежко състояние заради заразяване с о ...
Социалното министерство ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци, каза министър Ивайло Иванов
Министерството на труда и социалната политика (МТСП) ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци и да осигурява помощ и безопасна среда за украинските деца и семейств ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Освобождението на Родопите. Събитието е кулминацията на честванията за Празника на Смолян. В зарята-пр ...
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
В Самоков бе открито 11-ото издание на националния фестивал на любителските театри.  „Театралното изкуство има своята публика, и то немалка. Нашата публика ще има възмож ...
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите. На връх Средногорец, където се намира паметникът-костница, наречен ...
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Дати за четири нови заседания по делото, известно като "Дупнишка популярна каса", насрочи Окръжният съд в Кюстендил през ноември и декември, съобщиха от пресцентъра на съда. Първот ...
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Родители, които имат сходни проблеми и които не могат да се виждат с децата си по някакви причини, се събраха днес на протест пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане& ...
Тикер в 06:02 ч.
С тържествена заря-проверка тази вечер в Смолян бяха отбелязани 112 години от Ос ...
Начало Сфера
1621
България

В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал

Проверени са общо 3816 моторни превозни средства (МПС) и 4935 души. Съставени са 21 акта и 259 фиша. С положителни проби за употреба на алкохол са установени общо 11 водачи, девет от които с концентрация над 1,2 на хиляда.Седем водачи са засечени да управляват след употреба на наркотични вещества.

| 21 Октомври 2024, 18:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
В рамките на седмица в София област са станали 30 катастрофи, един човек е загинал
Снимка © DFA

От 10 до 17 октомври на територията, обслужвана от Областна дирекция (ОД) на МВР – София, са възникнали общо 30 пътнотранспортни произшествия, седем от които тежки. Пострадали са девет души, а един е загинал, съобщиха от ОД на МВР – София. 

Повече от половината жилища в Търговищка област са разположени в градовете. Към 31 декември 2023 г. общият брой на жилищата в региона е 65,7 хиляди, от които в петте общински центъра се намират 35 хиляди жилища или 53,3%. Това съобщават от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ към Териториалното статистическо бюро – Североизток, позовавайки се на резултатите от проведеното преброяване на жилищните сгради и жилищата през 2021 г., след като са добавени данните за новопостроените и извадени данните за разрушените жилищни сгради и жилища до края на миналата година. 

Според статистическата информация, жилищният фонд в област Търговище се състои от 42,1 хиляди жилищни сгради. В градовете се намират 29,2% от тях, а в селата - 70,8%. Жилищните сгради в областта представляват два процента от общия жилищен фонд в страната.

В региона преобладава

През тази година Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Пазарджик, Асоциация "Жени без остеопороза" в партньорство с общините Белово, Ракитово, Велинград и Пещера, организираха скринингови измервания на костна плътност, от които се възползваха 191 души, съобщиха от Инспекцията по повод Световния ден за борба с остеопорозата- 20 октомври.

Кампанията е обхванала шестима мъже и 185 жени. При 112 от тях е регистрирана остеопения, а при 27 остеопороза. Всички са насочени към допълнителни прегледи и изследвания за потвърждаване на получените резултати и лечение.

ОТ РЗИ посочват,че за медицинската общност използва Световния ден, за да призове хората да се информират за сериозността на заболяването, да следват здравословен начин на живот и да се консултират със специалисти при съмнения за здравословни проблеми с костите.

Остеопорозата е хронично заболяване, при което кост

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Дуранкулак“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили.

Поради извършване на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП &bd

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.

Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби. Това се посочва в аргументите за решението на областния управител, цитирани от пресслужбата на администрацията.

Припомняме, че с решение от последното си заседание през септември, Общинският съвет гласува нова наредба, уреждаща реда и условията за поставяне на преместваеми обекти (павилиони, рекламни съоръжения и други елементи на градското обзавеждане). Внесеното от кмета на Ямбол Валентин Ревански предложение предизвика дискусия

Избирателната активност към 17:30 часа в самоковското село Ковачевци е 52,96 %, сочи справка на сайта на Общинската избирателната комисия (ОИК) – Самоков. 

Местните жители избират днес кмет. Те гласуват единствено на хартия, а право на глас имат 372 души. 

Изборният ден преминава в спокойна обстановка, посочиха пред репортер членовете на секционната избирателна комисия. Жителите на селото гласуват в сградата на местното читалище, а в двора на институцията има и представители на полицията. 

Избирателната активност към 12:30 часа беше 24,46% (гласували са 91 души), а към 10:00 часа -  9,41 % (гласували са 35 жители), посочват от ОИК – Самоков.

Изборният ден започна без нарушения и навреме. 

За кметското място се борят четирима кандидати - Борислав Джорджилов от „Възраждане“, Илона Догазанова от „БС

Проверени са общо 3816 моторни превозни средства (МПС) и 4935 души. Съставени са 21 акта и 259 фиша. С положителни проби за употреба на алкохол са установени общо 11 водачи, девет от които с концентрация над 1,2 на хиляда. Седем водачи са засечени да управляват след употреба на наркотични вещества.

През периода са заснети 5023 нарушения на скоростните режими и са издадени 3115 електронни фиша. За тези дни общо постъпилата сума от платени електронни фишове е 204 840 лева, посочват още от полицията. 

Общо 698 са регистрираните в сектора МПС, от които 230 са с първоначална регистрация, 373 – с промяна на регистрацията, а на 85 е прекратена регистрацията. Издадени са 199 свидетелства за управление на МПС.

Комисар Мария Ботева, заместник-началник в отдел „Пътна полиция" към Главна дирекция „Национална полиция" съобщи днес пред журналисти, че  до 20 октомври в страната е имало над 5000 тежки катастрофи. Загинали са 362 души, а ранените са близо 7000 души.

Общо четирима мигранти са задържани при два случая през изминалите два дни в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе. Това съобщиха от граничния пункт. 

Двама мигранти от Египет са открити вчера в камион с украинска регистрация, спрян за проверка на ГКПП "Дунав мост". Единият от тях е непълнолетен. Тежкотоварният автомобил пътувал от Турция към Украйна. 

Други двама мигранти - от Египет и Либия, са арестувани на паркинг в Русе. Сигналът е подаден от служител в зоната за паркиране, който забелязал двамата мъже. Вероятно те са пристигнали в крайдунавския град с камион. 

Избирателната активност на новите избори за кмет в община Омуртаг към 17:30 часа е 27,65 процента. Към този час са гласували 5770 от имащите право на глас, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Нелис Реджеб.

Изборният ден в общината протича нормално. В комисията няма подавани сигнали и жалби. Не са констатирани и проблеми с машинното гласуване. Във всички секции с машинен вот избирателите могат да гласуват по волята си.

Нови избори за кмет на кметство освен в община Омуртаг в област Търговище, днес се провеждат и в Габровница, община Монтана, област Монтана.

Служебният кабинет осигури двойно повече IT специалисти от държавната администрация, които удостоверяват устройствата за машинно гласуване за парламентарния вот. Това пише служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов до Обществения съвет към Централната избирателна комисия (ЦИК), цитиран от пресцентъра на Министерския съвет. 

„Целта е да бъдат проверени значително повече машини спрямо предходните избори, което да гарантира допълнително прозрачността и доверието в машинния вот. По искане на ЦИК кабинетът осигури 53 АйТи специалисти“, пише Карадимов.

С решение на Министерския съвет (МС) Карадимов бе определен за координатор по изпълнението на тези дейности, припомниха от правителствения информационен център. Общественият съвет изпрати до министъра въпроси относно изпълнението на дейностите за организационно-техническата подготовка на изборит

Бензиностанция за зареждане на лодки е монтирана на бургаското пристанище "Сарафово". Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Тя се намира на кея и от нея може да се зарежда с два вида гориво - бензин и дизел. Модулната станция е абсолютно автономна, без нужда от персонал, като поддържа плащане с банкноти и банкови карти. До няколко дни станцията ще влезе в експлоатация и може да бъде използвана от рибарите, посочиха от Общината.

Предстои монтиране на такива зарядни станции за плавателни съдове и на пристанищата "Крайморие" и "Ченгене скеле".

Припомняме, че рибарското пристанище в бургаския квартал "Сарафово" е първото изградено в България със средства по оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство".

През март т.г. Община Бургас постави и четири зарядни станции за електрически лодки на пристана в бургаския квартал "Крайморие". Осигурява

Кметовете на Пещера Йордан Младенов, на Самоков Ангел Джоргов и на Враца Калин Каменов спечелиха наградата "Кмет на годината".

Конкурсът се организира за 12-а поредна година от Kmeta.bg, а победителите се избират чрез онлайн гласуване. Категориите в конкурса са осем: "Кмет на годината", "Кмет на гражданите", "Градска среда", "Смарт сити", "Туризъм и култура", "Спорт и младежки инициативи", "Социална политика", "Образование". Във всяка категория на конкурса има по трима победители - за малка, средна и голяма община, според населението в нея. За малка община се счита такава с население до 20 000 жители, за средна община - от 20 000 до 50 000, за голяма - с население над 50 000 жители, сочи информация на сайта на организаторите. Типовете общини са определени според официалните данни на Националния статистически институт (НСИ) за броя на населението към 31.12.2022 г., съобщава

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
В Самоков бе открита обновената сграда на пожарната служба
Бургаски лекари докладваха за заразен с рядка бактерия
Социалното министерство ще продължи да предоставя подкрепа на украинските бежанци, каза министър Ивайло Иванов
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Смолян отбеляза 112 години от Освобождението на Родопите с тържествена заря-проверка
Местен фокус
В Самоков бе открито 11-ото издание на фестивала на любителските театри
Сфера
Смолянчани се поклониха пред подвига и саможертвата на героите, дали живота си за свободата на Смолян и Родопите
На преден план
През ноември и декември продължава делото, известно като "Дупнишка популярна каса"
Местен фокус
Родители протестираха пред Дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив
Контекст
Природен парк "Сините камъни" ще бъде първото място в България, където ще бъдат освободени брадати лешояди по програмата за реинтродукция на вида в страната
Местен фокус
Общинските съветници в Крушари приеха на редовното си заседание днес план за работа при зимни условия
Сфера
Задържани са 11 души към 16:00 часа при специализирана полицейска операция в София област
На преден план
Зачестяват нарушенията, извършени от водачи на електрически превозни средства, отчита полицията в Силистра
На преден план
Мъж от Вълчедръм е загинал при пожар в дома си
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.