Начало На преден план Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив
9659
България

Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив

Сигнал за катастрофа на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров" е постъпил около 8:40 часа днес в сектор „Пътна полиция“, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив.По предварителна информация 44-годишна жена, управлявала лек автомобил „Хонда“, е предприела неправилна маневра – от лентата за ляв завой е продължила направо, и се е сблъскала с лек автомобил „Сеат“.

| 01 Август 2024, 10:34 ч.
Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив
Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив
Снимка © БТА

Сигнал за катастрофа на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров" е постъпил около 8:40 часа днес в сектор „Пътна полиция“, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив. По предварителна информация 44-годишна жена, управлявала лек автомобил „Хонда“, е предприела неправилна маневра – от лентата за ляв завой е продължила направо, и се е сблъскала с лек автомобил „Сеат“. Впоследствие „Хонда“-та се отклонила и ударила изчакващ на червен сигнал „Фиат“, след което отхвръкнала и попаднала пред жилищен блок, където блъснала паркиран автомобил, съобщават още от полицията. 

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще участва в годишната конференция на Военния комитет на НАТО. Форумът ще се проведе от 13 до 15 септември в Прага, Чехия. 

На форума началниците на отбраната на страните членки ще обсъдят стратегически важни за съюзниците в Алианса въпроси, произтичащи от проведената през юли тази година Среща на върха на НАТО във Вашингтон, САЩ. По време на конференцията ще бъдат дискутирани и други актуални теми, сред които подкрепата към Украйна и прилагането на концепцията за възпиране и отбрана на Алианса.

На срещата си на върха във Вашингтон страните от НАТО дадоха редица обещания да помагат на Украйна. Съюзниците от НАТО по-конкретно поеха официално ангажимент да предоставят догодина на Украйна военна помощ в размер на 40 милиарда евро. Двайсет западни страни отделно приеха пакет инициативи - т. нар. Договор за Украйна.

Пешеходка на 79 години е настанена в болница с опасност за живота след катастрофа в казанлъшкия квартал „Изток“. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Инцидентът е станал малко след 15:30 часа вчера. Пострадалата е била блъсната от товарен автомобил „Форд“, управляван от 41-годишен мъж. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че пътните произшествия в страната през изминалото денонощие са 19, като в тях няма загинали хора, а 25 души са ранени. От началото на месеца  инцидентите на пътя са 329, загиналите в тях са 18 души, 439 са ранени.

Проблемът със системното недофинансиране на Съвета за електронни медии (СЕМ) е голям. Това каза изпълняващата длъжността председател на регулатора Габриела Наплатанова. В рамките на заседание на съвета днес беше приет доклад за проектобюджет на Съвета за електронни медии за 2025 г. и бюджетни прогнози за 2026 – 2028 г.

Наплатанова посочи, че средното възнаграждение на служителите в администрацията на СЕМ е „значително по-ниско от средното за София, а и за страната“. „Искахме възможност да се намери за допълнително финансиране по тези нови дейности, които ще се наложи да извършваме съгласно Акта за свобода на медиите, съгласно Акта за цифровите услуги, но от Министерство на финансите не разрешават допълнителни бройки за администрацията. Ще видим дали пък ще разрешат по-големи средства поне за възнаграждения“, отбеляза тя.

„Системно е не

Народното събрание ратифицира Споразумението за солидарна гаранция с Банката за развитие на Съвета на Европа във връзка със сключено Рамково споразумение за заем от 13 юли 2023 г. между Банката за развитие на Съвета на Европа и „Българска банка за развитие“ ЕАД за подкрепа на микро-, малки и средни предприятия.

Споразумението беше ратифицирано със 117 гласа „за“, четирима „против“ и 41 „въздържал се“.  В мотивите се посочва, че Министерският съвет е одобрил проекта на Споразумението за солидарна гаранция между България като гарант и Банката за развитие на Съвета на Европа (БРСЕ) като бенефициер във връзка с Рамково споразумение за заем от 13 юли 2023 г. между Банката за развитие на Съвета на Европа и „Българска банка за развитие“ ЕАД (ББР) за подкрепа на микро-, малки и средни предприятия за създаването и запазван

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Алкохолните проби на всички участници са отрицателни. В болница за прегледи са транспортирани водачите на „Сеат“-а и „Фиат“-а, изчакват се резултатите.

Припомняме, че миналата седмица катастрофа затрудни движението в участъка между пътен възел Скобелева майка и разклона за село Скутаре, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив. От институцията посочиха, че няма информация за пострадали. 

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, определен за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството, изпрати официално писмо до председателя на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова, съобщиха от правителствената информационна служба. В писмото се съдържат предложенията на кабинета за подобряване на правилата и процедурите по гарантиране на провеждането на прозрачен, демократичен и добре организиран вот на предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. По преценка на ЦИК предложенията могат да залегнат в съответните решения на Комисията. 

Правителството предлага да бъде оптимизирана процедурата по член 213б от Изборния кодекс, който регламентира правилата за прозрачност и сигурност на машинното гласуване. „Представителите на служебната изпълнителна власт притежават н

Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от „Продължаваме промяната“ (ПП). Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения. Това заявяват от ГЕРБ в отговор на изпратеното по-рано днес писмо от Изпълнителния съвет на “Продължаваме промяната” във връзка с антикорупционните закони, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), в което пишат какво ще загуби България, ако те не бъдат приети в 50-ото Народно събрание.

От ГЕРБ отбелязват, че през последните четири години ПП са имали имали множество възможности да приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ).

"Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението ви с БСП и ИТН. Време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) ще проведе заседание, на което ще обсъди предложението на Прокурорската колегия за възобновяване на процедурата за избор на главен прокурор. Преди дни колегията гласува график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати, включени в предложението на колегията, на 19 и 26 септември и на 3 и 10 октомври, трябва да се проведат заседания относно кандидатури за главен прокурор. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение до 19 октомври да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията. На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да обяви дата и час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за п

Младите активисти от "Продължаваме промяната" учредиха днес своята партийна структура  -""Младежи за Промяната", съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната" (ПП). На учредяването присъстваха съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков и народни представители. Младежите получиха от лидерите на ПП крушово дърво, което да засадят. По думите на Кирил Петков дървото е символ на бъдещето и грижите, които трябва да се полагат, за да расте държавата.

"Влязохме в трудна битка. Но тя не е спринт, нито маратон, а щафета. Затова е ценно, че сме заедно - за да поемете щафетата и да продължите нашата битка напред", каза Кирил Петков.

“Заедно с вас трябва да работим по политики за образование, които подготвят днешните първокласници за пазара на труда след десетки годи

Повече от 960 доброволци от община Шумен събраха над 13 тона отпадъци в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Символичното начало на акцията беше дадено пред сградата на общината, където кметът на областния град проф. Христо Христов, заедно с неговия екип, със служители на администрацията и общинските предприятия, почистиха парка до административната сграда на общината, района на водната каскада, стъпалата към паметник „Създатели на българската държава“ и замърсени терени на Шуменското плато. С чували и ръкавици екипи на администрацията направиха оборка и на парковото пространство на площад „Оборище“ в града, отбелязват от общинския пресцентър. 

В рамките на кампанията днес са почистени 52 терена и две нерегламентирани сметища. Инициативата обедини осем фирми и

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември от 11:30 часа  на площад „Свети Александър ...
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
До 20 октомври е срокът за подаване на номинации за годишните награди на Съюза на българските журналисти (СБЖ), съобщават от организацията. Призовете се присъждат на журналисти, ко ...
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председа ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:39 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9659
България

Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив

Сигнал за катастрофа на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров" е постъпил около 8:40 часа днес в сектор „Пътна полиция“, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив.По предварителна информация 44-годишна жена, управлявала лек автомобил „Хонда“, е предприела неправилна маневра – от лентата за ляв завой е продължила направо, и се е сблъскала с лек автомобил „Сеат“.

| 01 Август 2024, 10:34 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив
Жена на 44 години предизвика катастрофа след неправилна маневра в Пловдив
Снимка © БТА

Сигнал за катастрофа на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров" е постъпил около 8:40 часа днес в сектор „Пътна полиция“, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив. По предварителна информация 44-годишна жена, управлявала лек автомобил „Хонда“, е предприела неправилна маневра – от лентата за ляв завой е продължила направо, и се е сблъскала с лек автомобил „Сеат“. Впоследствие „Хонда“-та се отклонила и ударила изчакващ на червен сигнал „Фиат“, след което отхвръкнала и попаднала пред жилищен блок, където блъснала паркиран автомобил, съобщават още от полицията. 

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще участва в годишната конференция на Военния комитет на НАТО. Форумът ще се проведе от 13 до 15 септември в Прага, Чехия. 

На форума началниците на отбраната на страните членки ще обсъдят стратегически важни за съюзниците в Алианса въпроси, произтичащи от проведената през юли тази година Среща на върха на НАТО във Вашингтон, САЩ. По време на конференцията ще бъдат дискутирани и други актуални теми, сред които подкрепата към Украйна и прилагането на концепцията за възпиране и отбрана на Алианса.

На срещата си на върха във Вашингтон страните от НАТО дадоха редица обещания да помагат на Украйна. Съюзниците от НАТО по-конкретно поеха официално ангажимент да предоставят догодина на Украйна военна помощ в размер на 40 милиарда евро. Двайсет западни страни отделно приеха пакет инициативи - т. нар. Договор за Украйна.

Пешеходка на 79 години е настанена в болница с опасност за живота след катастрофа в казанлъшкия квартал „Изток“. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Инцидентът е станал малко след 15:30 часа вчера. Пострадалата е била блъсната от товарен автомобил „Форд“, управляван от 41-годишен мъж. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е отрицателен резултат.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че пътните произшествия в страната през изминалото денонощие са 19, като в тях няма загинали хора, а 25 души са ранени. От началото на месеца  инцидентите на пътя са 329, загиналите в тях са 18 души, 439 са ранени.

Проблемът със системното недофинансиране на Съвета за електронни медии (СЕМ) е голям. Това каза изпълняващата длъжността председател на регулатора Габриела Наплатанова. В рамките на заседание на съвета днес беше приет доклад за проектобюджет на Съвета за електронни медии за 2025 г. и бюджетни прогнози за 2026 – 2028 г.

Наплатанова посочи, че средното възнаграждение на служителите в администрацията на СЕМ е „значително по-ниско от средното за София, а и за страната“. „Искахме възможност да се намери за допълнително финансиране по тези нови дейности, които ще се наложи да извършваме съгласно Акта за свобода на медиите, съгласно Акта за цифровите услуги, но от Министерство на финансите не разрешават допълнителни бройки за администрацията. Ще видим дали пък ще разрешат по-големи средства поне за възнаграждения“, отбеляза тя.

„Системно е не

Народното събрание ратифицира Споразумението за солидарна гаранция с Банката за развитие на Съвета на Европа във връзка със сключено Рамково споразумение за заем от 13 юли 2023 г. между Банката за развитие на Съвета на Европа и „Българска банка за развитие“ ЕАД за подкрепа на микро-, малки и средни предприятия.

Споразумението беше ратифицирано със 117 гласа „за“, четирима „против“ и 41 „въздържал се“.  В мотивите се посочва, че Министерският съвет е одобрил проекта на Споразумението за солидарна гаранция между България като гарант и Банката за развитие на Съвета на Европа (БРСЕ) като бенефициер във връзка с Рамково споразумение за заем от 13 юли 2023 г. между Банката за развитие на Съвета на Европа и „Българска банка за развитие“ ЕАД (ББР) за подкрепа на микро-, малки и средни предприятия за създаването и запазван

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Алкохолните проби на всички участници са отрицателни. В болница за прегледи са транспортирани водачите на „Сеат“-а и „Фиат“-а, изчакват се резултатите.

Припомняме, че миналата седмица катастрофа затрудни движението в участъка между пътен възел Скобелева майка и разклона за село Скутаре, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пловдив. От институцията посочиха, че няма информация за пострадали. 

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, определен за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството, изпрати официално писмо до председателя на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова, съобщиха от правителствената информационна служба. В писмото се съдържат предложенията на кабинета за подобряване на правилата и процедурите по гарантиране на провеждането на прозрачен, демократичен и добре организиран вот на предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. По преценка на ЦИК предложенията могат да залегнат в съответните решения на Комисията. 

Правителството предлага да бъде оптимизирана процедурата по член 213б от Изборния кодекс, който регламентира правилата за прозрачност и сигурност на машинното гласуване. „Представителите на служебната изпълнителна власт притежават н

Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от „Продължаваме промяната“ (ПП). Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения. Това заявяват от ГЕРБ в отговор на изпратеното по-рано днес писмо от Изпълнителния съвет на “Продължаваме промяната” във връзка с антикорупционните закони, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), в което пишат какво ще загуби България, ако те не бъдат приети в 50-ото Народно събрание.

От ГЕРБ отбелязват, че през последните четири години ПП са имали имали множество възможности да приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ).

"Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението ви с БСП и ИТН. Време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) ще проведе заседание, на което ще обсъди предложението на Прокурорската колегия за възобновяване на процедурата за избор на главен прокурор. Преди дни колегията гласува график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати, включени в предложението на колегията, на 19 и 26 септември и на 3 и 10 октомври, трябва да се проведат заседания относно кандидатури за главен прокурор. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение до 19 октомври да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията. На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да обяви дата и час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за п

Младите активисти от "Продължаваме промяната" учредиха днес своята партийна структура  -""Младежи за Промяната", съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната" (ПП). На учредяването присъстваха съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков и народни представители. Младежите получиха от лидерите на ПП крушово дърво, което да засадят. По думите на Кирил Петков дървото е символ на бъдещето и грижите, които трябва да се полагат, за да расте държавата.

"Влязохме в трудна битка. Но тя не е спринт, нито маратон, а щафета. Затова е ценно, че сме заедно - за да поемете щафетата и да продължите нашата битка напред", каза Кирил Петков.

“Заедно с вас трябва да работим по политики за образование, които подготвят днешните първокласници за пазара на труда след десетки годи

Повече от 960 доброволци от община Шумен събраха над 13 тона отпадъци в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Символичното начало на акцията беше дадено пред сградата на общината, където кметът на областния град проф. Христо Христов, заедно с неговия екип, със служители на администрацията и общинските предприятия, почистиха парка до административната сграда на общината, района на водната каскада, стъпалата към паметник „Създатели на българската държава“ и замърсени терени на Шуменското плато. С чували и ръкавици екипи на администрацията направиха оборка и на парковото пространство на площад „Оборище“ в града, отбелязват от общинския пресцентър. 

В рамките на кампанията днес са почистени 52 терена и две нерегламентирани сметища. Инициативата обедини осем фирми и

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.