Начало На преден план Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ
10095
България

Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ

Шестима души са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево.Произшествието е настъпило миналата нощ в 21:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

| 01 Август 2024, 10:44 ч.
Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ
Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ
Снимка © БТА

Шестима души са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево. Произшествието е настъпило миналата нощ в 21:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Комисията по енергетика е провела извънредно заседание днес, на което е приела предложения проект на решение на "Възраждане" за "Мини Марица - изток", съобщиха от пресцентъра на "Възраждане". Внесеният проект на решение предвижда Министерският съвет да изготви и представи в Народното събрание доклад, който ясно и детайлно да отчете всички действия, свързани с бъдещето на комплекс „Марица-изток“. Основната мотивация за този проект се базира на необходимостта всички действия на правителството да бъдат в пълен унисон с решенията на Народното събрание, които са задължителни и трябва да бъдат изпълнявани стриктно и без отклонение, се посочва в съобщението.

От партията уточняват, че народните представители на "Възраждане" от Старозагорския избирателен регион Искра Михайлова и Даниел Проданов са поискали такъв доклад за "Мини Марица-изток" от Министерство на енергетиката,

До 17:00 часа днес Инициативните комитети могат да подадат заявление за регистрация пред Районната избирателна комисия (РИК) за вота на 27 октомври, съгласно решение на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

За изборите за народни представители могат да се създават инициативни комитети на територията на съответния изборен район за издигане на независими кандидати за народни представители.

Инициативният комитет се регистрира в районната избирателна комисия, която незабавно след назначаването си приема решение относно подаването на документи за регистрация на инициативните комитети за участие в изборите за народни представители.

Всеки избирател може да участва само в един инициативен комитет.

До 24 септември Инициативният комитет предава на РИК списъка с избиратели, подкрепящи издигането на независим кандидат за народен представител, заедно с документит

Тежко лято, с повече и сложни пожари, отчитат огнеборците в Ямболска област в навечерието на професионалния си празник – 14 септември. От началото на юни до момента в региона са възникнали и ликвидирани 382 пожара, като за същия период миналата година са били 315. Това каза комисар Кольо Гяуров, директор на Регионалната дирекция (РД) „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН).

От началото на лятото екипите на РДПБЗН – Ямбол са се отзовали на 445 сигнала за произшествия – пожари, катастрофи и др., а за същия период миналата година те са били с 25 по-малко. При възникналите пожари от началото на годината няма загинали, седем са пострадалите. Пожарите без нанесени материални щети са 313, а с нанесени щети – 69. Извършени са 43 аварийно-спасителни и помощни операции.

„През този летен сезон обстановката беше критична в няко

Балканският творец, преди да бъде опознат в света, първо трябва да бъде опознат от своите съседи. Това заяви проф. Хюсеин Мевсим, професор по български език и литература в Анкарския университет, по време на откриването на паметна плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на Генералното консулство на България в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на и консулството ни в Солун. 

„В един юнски ден, в зноя, тук, в този град – Солун, който е колкото балканско-ориенталски, толкова е и европейски модерен град, се ражда Атанас, вторият син на семейство Христо и Виктория Далчеви. Атанас се ражда година и седем месеца след първородното отроче Любомир“, посочи проф. Мевсим. 

Проф. Хюсеин Мевсим е автор на книгата “Атанас Далчев в Солун и Истанбул”. 

„Литературната история преди всичко се занимава с хроноса &ndas

Щастливи сме да бъдем добрият пример за младите хора и да им показваме, че с много труд, вяра и постоянство се постигат големи резултати в живота. Това заяви олимпийският вицешампион по художествена гимнастика Боряна Калейн, която днес бе сред отличените от президента български спортисти, извоювали медали и постигнали отлични резултати на летните Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж. Българските спортисти бяха удостоени с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти, а на церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 отличията им връчи държавният глава Румен Радев. 

„От името на всички спортисти искам да изкажа нашата благодарност, че за пореден път уважавате труда и нашите спортни постижения. Горди сме, че представихме по достоен начин България на най-големия спортен форум, а именно - Олимпийските игри в Париж“, посочи Боряна Калейн. 

На километър 11 + 700 са се сблъскали лек автомобил, управляван от 67-годишен мъж, и товарен автомобил, шофиран от 43-годишен мъж. Ранени са водачът на товарния автомобил и пътувалите в същото превозно средство 42-годишна жена, 56-годишен мъж, 51-годишна жена, както и пътниците в лекия автомобил  – 29-годишна жена и 6-годишно момиче. Всички пострадали са настанени за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати, а по случая е започнало досъдебно производство, допълват от полицията.

Последното тежко пътно произшествие в региона бе на 27 юли т. г., когато на 178-ти километър на магистрала "Тракия" самокатастрофира мотоциклет, при което загинаха мъж на 60 години и спътничката му на 58 години. 

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Община Асеновград ще обнови сградата на Градската библиотека "Паисий Хилендарски" със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост. Това съобщи зам.-кметът на общината Стоян Димитров. Ремонтът е на стойност 2 млн. лева и трябва да приключи през юни 2026 година.

По проект е предвидено да бъдат подменени дограмата и вратите, да се направи топлоизолация на сградата, да бъдат подменени всички осветителни тела, както и да се изгради централна климатична система. 

Изпълнението на пакета от енергоспестяващи мерки ще повиши енергийния клас на сградата от "В", в "А", ще намали значително вредните емисии, ще намали разходите за отопляване на сградата, ще доведе до подобряване комфорта на обитаване и ще гарантира нормални параметри на микроклимата на сградата, подчерта Димитров. Той припомни, че през миналата година сградата бе оборудвана с фотоволтаична систем

Търговищкият окръжен съд постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“ за тримата, привлечени към наказателна отговорност за ръководене и участие в организирана престъпна група, занимаваща се с държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол, действала на територията на областта. За четвъртия участник мярката е „домашен арест“, съобщиха от пресслужбата на институцията. 

И. И. (на 51 г.) е привлечен като обвиняем за ръководене на групата, а П. С. (на 43 г.), С. А. (53 г.) и В. С. (на 67 г.) за участие в същата – престъпления по чл. 234, ал. 3, т. 1 и чл. 321 от НК. И четиримата са осъждани. 

Съдът постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“  за И. И. , П. С. и С. А., вземайки предвид, че целта на мярката е да обезпечи присъствието на обвиняемите в хода на разследването и съществува реална

От частно жилище в град Елхово са иззети 200 археологически обекти, неидентифицирани и регистрирани по съответния ред, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи (МВР) в Ямбол Татяна Павлова.

Проверката е извършена в хода на процесуално-следствени действия в условията на неотложност, допълват от ОД на МВР.

В Районно управление - Елхово е образувано досъдебно производство за държане на археологически обекти. Разследването по случая продължава. 

Преди 145 години княз Александър Батенберг въвежда институцията „княжески телохранители“, с което се поставя началото на Националната служба за охрана (НСО). Това посочва информация на отдел „Справочна“ на .

С приказ № 23 от 12 септември 1879 г. се назначава Софийска първа конна сотня за лична охрана и конвой на княз Александър І, с командир руския офицер поручик Александър Мосолов, който е назначен за флигел-адютант на княза.

Днес НСО е специализирана военизирана държавна служба към президента на България. Дейността на НСО е елемент от дейността по защитата на националната сигурност, насочена към осигуряване безопасността на определените в Закона за НСО лица, обекти и мероприятия.

От 2020 г. началник на НСО е генерал-майор Емил Тонев.

История

Службата на въоръжените телохранители е била организирана по аналог

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември от 11:30 часа  на площад „Свети Александър ...
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
До 20 октомври е срокът за подаване на номинации за годишните награди на Съюза на българските журналисти (СБЖ), съобщават от организацията. Призовете се присъждат на журналисти, ко ...
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председа ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:36 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
10095
България

Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ

Шестима души са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево.Произшествието е настъпило миналата нощ в 21:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

| 01 Август 2024, 10:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ
Шестима са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево миналата нощ
Снимка © БТА

Шестима души са пострадали при катастрофа на пътя Стара Загора - Раднево. Произшествието е настъпило миналата нощ в 21:20 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Комисията по енергетика е провела извънредно заседание днес, на което е приела предложения проект на решение на "Възраждане" за "Мини Марица - изток", съобщиха от пресцентъра на "Възраждане". Внесеният проект на решение предвижда Министерският съвет да изготви и представи в Народното събрание доклад, който ясно и детайлно да отчете всички действия, свързани с бъдещето на комплекс „Марица-изток“. Основната мотивация за този проект се базира на необходимостта всички действия на правителството да бъдат в пълен унисон с решенията на Народното събрание, които са задължителни и трябва да бъдат изпълнявани стриктно и без отклонение, се посочва в съобщението.

От партията уточняват, че народните представители на "Възраждане" от Старозагорския избирателен регион Искра Михайлова и Даниел Проданов са поискали такъв доклад за "Мини Марица-изток" от Министерство на енергетиката,

До 17:00 часа днес Инициативните комитети могат да подадат заявление за регистрация пред Районната избирателна комисия (РИК) за вота на 27 октомври, съгласно решение на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

За изборите за народни представители могат да се създават инициативни комитети на територията на съответния изборен район за издигане на независими кандидати за народни представители.

Инициативният комитет се регистрира в районната избирателна комисия, която незабавно след назначаването си приема решение относно подаването на документи за регистрация на инициативните комитети за участие в изборите за народни представители.

Всеки избирател може да участва само в един инициативен комитет.

До 24 септември Инициативният комитет предава на РИК списъка с избиратели, подкрепящи издигането на независим кандидат за народен представител, заедно с документит

Тежко лято, с повече и сложни пожари, отчитат огнеборците в Ямболска област в навечерието на професионалния си празник – 14 септември. От началото на юни до момента в региона са възникнали и ликвидирани 382 пожара, като за същия период миналата година са били 315. Това каза комисар Кольо Гяуров, директор на Регионалната дирекция (РД) „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН).

От началото на лятото екипите на РДПБЗН – Ямбол са се отзовали на 445 сигнала за произшествия – пожари, катастрофи и др., а за същия период миналата година те са били с 25 по-малко. При възникналите пожари от началото на годината няма загинали, седем са пострадалите. Пожарите без нанесени материални щети са 313, а с нанесени щети – 69. Извършени са 43 аварийно-спасителни и помощни операции.

„През този летен сезон обстановката беше критична в няко

Балканският творец, преди да бъде опознат в света, първо трябва да бъде опознат от своите съседи. Това заяви проф. Хюсеин Мевсим, професор по български език и литература в Анкарския университет, по време на откриването на паметна плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на Генералното консулство на България в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на и консулството ни в Солун. 

„В един юнски ден, в зноя, тук, в този град – Солун, който е колкото балканско-ориенталски, толкова е и европейски модерен град, се ражда Атанас, вторият син на семейство Христо и Виктория Далчеви. Атанас се ражда година и седем месеца след първородното отроче Любомир“, посочи проф. Мевсим. 

Проф. Хюсеин Мевсим е автор на книгата “Атанас Далчев в Солун и Истанбул”. 

„Литературната история преди всичко се занимава с хроноса &ndas

Щастливи сме да бъдем добрият пример за младите хора и да им показваме, че с много труд, вяра и постоянство се постигат големи резултати в живота. Това заяви олимпийският вицешампион по художествена гимнастика Боряна Калейн, която днес бе сред отличените от президента български спортисти, извоювали медали и постигнали отлични резултати на летните Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж. Българските спортисти бяха удостоени с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти, а на церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 отличията им връчи държавният глава Румен Радев. 

„От името на всички спортисти искам да изкажа нашата благодарност, че за пореден път уважавате труда и нашите спортни постижения. Горди сме, че представихме по достоен начин България на най-големия спортен форум, а именно - Олимпийските игри в Париж“, посочи Боряна Калейн. 

На километър 11 + 700 са се сблъскали лек автомобил, управляван от 67-годишен мъж, и товарен автомобил, шофиран от 43-годишен мъж. Ранени са водачът на товарния автомобил и пътувалите в същото превозно средство 42-годишна жена, 56-годишен мъж, 51-годишна жена, както и пътниците в лекия автомобил  – 29-годишна жена и 6-годишно момиче. Всички пострадали са настанени за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати, а по случая е започнало досъдебно производство, допълват от полицията.

Последното тежко пътно произшествие в региона бе на 27 юли т. г., когато на 178-ти километър на магистрала "Тракия" самокатастрофира мотоциклет, при което загинаха мъж на 60 години и спътничката му на 58 години. 

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Община Асеновград ще обнови сградата на Градската библиотека "Паисий Хилендарски" със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост. Това съобщи зам.-кметът на общината Стоян Димитров. Ремонтът е на стойност 2 млн. лева и трябва да приключи през юни 2026 година.

По проект е предвидено да бъдат подменени дограмата и вратите, да се направи топлоизолация на сградата, да бъдат подменени всички осветителни тела, както и да се изгради централна климатична система. 

Изпълнението на пакета от енергоспестяващи мерки ще повиши енергийния клас на сградата от "В", в "А", ще намали значително вредните емисии, ще намали разходите за отопляване на сградата, ще доведе до подобряване комфорта на обитаване и ще гарантира нормални параметри на микроклимата на сградата, подчерта Димитров. Той припомни, че през миналата година сградата бе оборудвана с фотоволтаична систем

Търговищкият окръжен съд постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“ за тримата, привлечени към наказателна отговорност за ръководене и участие в организирана престъпна група, занимаваща се с държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол, действала на територията на областта. За четвъртия участник мярката е „домашен арест“, съобщиха от пресслужбата на институцията. 

И. И. (на 51 г.) е привлечен като обвиняем за ръководене на групата, а П. С. (на 43 г.), С. А. (53 г.) и В. С. (на 67 г.) за участие в същата – престъпления по чл. 234, ал. 3, т. 1 и чл. 321 от НК. И четиримата са осъждани. 

Съдът постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“  за И. И. , П. С. и С. А., вземайки предвид, че целта на мярката е да обезпечи присъствието на обвиняемите в хода на разследването и съществува реална

От частно жилище в град Елхово са иззети 200 археологически обекти, неидентифицирани и регистрирани по съответния ред, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи (МВР) в Ямбол Татяна Павлова.

Проверката е извършена в хода на процесуално-следствени действия в условията на неотложност, допълват от ОД на МВР.

В Районно управление - Елхово е образувано досъдебно производство за държане на археологически обекти. Разследването по случая продължава. 

Преди 145 години княз Александър Батенберг въвежда институцията „княжески телохранители“, с което се поставя началото на Националната служба за охрана (НСО). Това посочва информация на отдел „Справочна“ на .

С приказ № 23 от 12 септември 1879 г. се назначава Софийска първа конна сотня за лична охрана и конвой на княз Александър І, с командир руския офицер поручик Александър Мосолов, който е назначен за флигел-адютант на княза.

Днес НСО е специализирана военизирана държавна служба към президента на България. Дейността на НСО е елемент от дейността по защитата на националната сигурност, насочена към осигуряване безопасността на определените в Закона за НСО лица, обекти и мероприятия.

От 2020 г. началник на НСО е генерал-майор Емил Тонев.

История

Службата на въоръжените телохранители е била организирана по аналог

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.