Начало На преден план Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино
9749
България

Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино

Голямо количество канабис е открито и иззето вчера при операция на криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил и Районното управление в Дупница.Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

| 01 Август 2024, 11:10 ч.
Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино
Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино
Снимка © DFA

Голямо количество канабис е открито и иззето вчера при операция на криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил и Районното управление в Дупница. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

Граждани се събраха на протест пред Столичната община в защита на бездомните животни. Протестиращите настояват за незабавни действия срещу нехуманното отношение към животните, което се извършва в приютите в София.

Протестиращите настояват за „стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Организаторите искат още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата “Кастрирай и върни”.

Те настояват още за преустановяване на безразборното прибиране на животни по сигнали за агресия, да бъде създаден законов механизъм, по който компетентен орган да определя дали дадено животно реално е агресивно и следва да бъде прибрано в приют. Защитниците на бездомните

Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен предприема редица мерки за обезпечаване на обществения ред и сигурността около учебните заведения в началото и по време на новата учебната година. Традиционната акция на полицията „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“ започва утре. Седмицата от 16 до 22 септември е и за превенция на детската пътна безопасност, като са предвидени множество инициативи, които да насочат вниманието към отговорно поведение на пътя на водачи и пешеходци. Това съобщиха на брифинг пред сградата на Профилираната природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ в Шумен директорът на ОД на МВР старши комисар Георги Гендов и главен инспектор Веселин Георгиев от сектор „Пътна полиция“.

Засилено полицейско присъствие е предвидено в районите на учебните заведения на територията на областта при откриването на учебната 202

Община Ловеч ще кандидатства с европроект по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата „Околна среда“ 2021 – 2027 г. за изграждане на компостираща инсталация, съобщи кметът Страцимир Петков на пресконференция в Националния пресклуб в Ловеч.

Той обясни, че партньори ще бъдат общините Угърчин и Летница като членове, заедно с Ловеч, на Регионалното сдружение за управление на отпадъците. На общо събрание на сдружението трите общини са взели решение да кандидатстват с общо проектно предложение по процедурата, т.е. да се изгради една обща компостираща инсталация, като сключат споразумение за партньорство.

„Имаме одобрен Подробен устройствен план. Мястото, където ще се намира инсталацията, е бившето опитно поле на разклона за селата Лисец и Баховица. Отделили сме 17 декара“, каза кметът.

Той посочи, ч

Стихове от Атанас Далчев, прочетени от актьора Ириней Константинов, чуха присъстващите на откриването на паметната плоча на поета в родния му град Солун. Плочата, посветена на братята Атанас и Любомир Далчеви, е поставена е двора на българското Генерално консулство в Солун по съвместна инициатива на консулството с . 

Ириней Константинов, който е директор на Театър София и актьор с много записи на стихотворения на Атанас Далчев, прочете произведенията „Молитва“, „Към родината“ и „Кукувица“. 

От името на монети, посветени на 125-годишнината на , получиха Антон Марков - генерален консул на България в Солун, и Виктория Далчева - дъщеря на Атанас Далчев. 

На събитието присъстваха също Кирил Вълчев, генерален директор на ;  проф. Хюсейн Мевсим - професор по български език и литература в Анкарския университет, авто

Безплатни скринингови изследвания за няколко социалнозначими заболявания ще има в област Разград. Те ще се състоят в изпълнение на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести, съобщиха от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград. 

Катя Теофилова, главен експерт в отдел „Държавен здравен контрол“ в РЗИ - Разград, обясни, че изследванията са насочени към жители на областта, независимо от това дали са здравноосигурени, които ще бъдат избрани на случаен принцип.

Предвижда се през скрининг за ранна диагностика на диабет тип 2 да преминат 120 души на възраст над 18 години. Прегледите за злокачествени образования на простатата ще обхванат 100 мъже на над 50-годишна възраст. В скрининга за злокачествени новообразования на маточната шийка и изпращането на материал за цитонамазка ще бъдат включени 170 жени от 20 до 49 години. Кампания

Растенията с височина около 180 сантиметра били засадени в горски фонд в местността „Джинго“ в землището на бобошевското село Слатино. Те са отглеждани чрез изградена поливна система. На мястото е поставено и видеонаблюдение.

В хода на операцията са изкоренени 2235 растения. В района на канабисовата плантация е изграден и полеви лагер със спално помещение с пет легла, кухня и баня. Открити и иззети са и седем полиетиленови чувала със суха листна маса канабис. Общото им тегло е малко над 20 килограма. Видът на наркотичното вещество е установен чрез полеви наркотест.  

В района на насажденията е задържан 52-годишен мъж от Петрич. Той е привлечен в качеството му на обвиняем с постановление на прокурор. 

В рамките на операцията са осъществени процесуални действия и в два имота, откъдето са иззети общо осем мобилни телефона, както и препарати за растителна защита. Образувано е досъдебно производство по случая. Работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Кюстендил. 

През юли м.г. криминалисти от Районно управление на полицията в Кюстендил изкорениха 423 стръка канабис от нива в землището на с. Лелинци. Това се случи в момент на обработка на насажденията.

Убеден съм, че ще противодействаме успешно на купуването и продаването на гласове. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на Националното съвещание на ръководството на Министерството на вътрешните работи във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври.

Нашата най-важна задача ще бъде гарантиране в максимална степен на политическите права на гражданите, каза още Илков.

С дарения на вярващи и средства от Видинската митрополия  са изградени нов покрив и нова камбанария на изгорелия при пожар храм „Възнесение Господне“ в квартал „Заножене“ във Вършец, съобщи протосингелът на митрополията архимандрит Антим.

Към момента е завършен първия етап от възстановяването на храма – разчистване и покриване. Втория етап ще бъде вътрешно-интериорни и външно-фасадни ремонти и третия – доставка на оборудване. Изградената нова покривна конструкция е с носещи елементи от метал и гарантира, че при валежите през есенно-зимния сезон стените няма да подадат и да паднат от влагата, уточни архимандрит Антим.

За началото на ремонта вярващи събраха 40 000 лева, а Видинската митрополия удвои сумата. Жена от квартала дари лично 10 000 лева, кметът на Вършец Иван Лазаров дари лични средства за проекта за повторно изграждане н

Едновременно ме боли и в същото време съм вбесен. Боли ме, че толкова нелепо загинаха двама българи. Воини. Герои. Вбесен съм, защото бойната ни авиация е на унизително ниско ниво, което довежда до подобни трагедии. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук във връзка с инцидента с учебно-боен самолет L-39ZA край авиобаза „Граф Игнатиево“, при който загинаха двама офицери пилоти.

В публикацията си Слави Трифонов изразява искрените си съболезнования на близките на загиналите български бойни пилоти – майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

„Респект към загиналите и отвращение към тези, които с бездействието си създадоха условия, това да се случи“, пише още той.

„Родът на баща ми е от Горна Митрополия. Като малък, в детството ми, много, много пъти съм ходил до Военно-въздушнот

На 14 септември 1959 година „Луна 2“ става първият в света автоматичен междупланетен апарат, който достига повърхността на Луната.

На 12 септември 1959 г. от космодрумът в Байконур е изстреляна с ракета носител „Восток-Л“ автоматичната междупланетна станция „Луна 2“. На 14 септември кацането на AMC „Луна“ 2 е регистрирано от съветски и чужди обсерватории. Космическият апарат каца на лунната повърхност в източната част на „Морето на спокойствието“, в близост до кратерите Аристил, Архимед и Автолик. 

„Луна 2" представлява запечатан контейнер във формата на сфера, в която се намират научно-измервателна и комуникационна апаратура. Научното оборудване включва инструменти за регистрация на ядрена радиация и елементарни частици, гайгеров брояч, магнитометри, микрометеоритни д

Народното събрание ще разгледа проект на Закон за насърчаване на доброволчеството. Това предвижда първа точка от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на Народното събрание. Вносители на проекта са Атанас Зафиров и група народни представители от „БСП за България“. 

Целта на законопроекта е да създаде цялостна правна уредба на доброволчеството, като основа за насърчаване на гражданската активност и солидарността в българското обществото. Също така със законопроекта се цели ясното дефиниране на отговорностите на лицата, организиращи доброволческа дейност. Законопроектът премахва някои от бариерите пред доброволчеството, създава и стимули за гражданите да се ангажират с дългосрочни доброволчески дейности, отбелязват вносителите. Със законопроекта се въвежда легална дефиниция за „доброволческа дейност” с цел унифициране

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Няма сигнали за произшествия, материални щети и пострадали хора в Русенско при земетресението, регистрирано днес в Румъния. Това съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарн ...
Задържаха мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт
Задържаха 56-годишен мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. В условията на неотложност на 13 септември видински ...
До месец и половина се очаква решение на ВАС по казуса с изграждането на завод с инсинератор за горене на отпадъци край Павликени
До месец и половина се очаква решение на Върховния административен съд (ВАС) по казуса с инвестиционното намерение за изграждане на завод за каменна вата с инсинератор за горене на ...
Олимпийският шампион Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес
Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:40 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9749
България

Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино

Голямо количество канабис е открито и иззето вчера при операция на криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил и Районното управление в Дупница.Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

| 01 Август 2024, 11:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино
Голямо количество канабис откриха и иззеха в бобовдолското село Слатино
Снимка © DFA

Голямо количество канабис е открито и иззето вчера при операция на криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил и Районното управление в Дупница. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

Граждани се събраха на протест пред Столичната община в защита на бездомните животни. Протестиращите настояват за незабавни действия срещу нехуманното отношение към животните, което се извършва в приютите в София.

Протестиращите настояват за „стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Организаторите искат още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата “Кастрирай и върни”.

Те настояват още за преустановяване на безразборното прибиране на животни по сигнали за агресия, да бъде създаден законов механизъм, по който компетентен орган да определя дали дадено животно реално е агресивно и следва да бъде прибрано в приют. Защитниците на бездомните

Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен предприема редица мерки за обезпечаване на обществения ред и сигурността около учебните заведения в началото и по време на новата учебната година. Традиционната акция на полицията „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“ започва утре. Седмицата от 16 до 22 септември е и за превенция на детската пътна безопасност, като са предвидени множество инициативи, които да насочат вниманието към отговорно поведение на пътя на водачи и пешеходци. Това съобщиха на брифинг пред сградата на Профилираната природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ в Шумен директорът на ОД на МВР старши комисар Георги Гендов и главен инспектор Веселин Георгиев от сектор „Пътна полиция“.

Засилено полицейско присъствие е предвидено в районите на учебните заведения на територията на областта при откриването на учебната 202

Община Ловеч ще кандидатства с европроект по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата „Околна среда“ 2021 – 2027 г. за изграждане на компостираща инсталация, съобщи кметът Страцимир Петков на пресконференция в Националния пресклуб в Ловеч.

Той обясни, че партньори ще бъдат общините Угърчин и Летница като членове, заедно с Ловеч, на Регионалното сдружение за управление на отпадъците. На общо събрание на сдружението трите общини са взели решение да кандидатстват с общо проектно предложение по процедурата, т.е. да се изгради една обща компостираща инсталация, като сключат споразумение за партньорство.

„Имаме одобрен Подробен устройствен план. Мястото, където ще се намира инсталацията, е бившето опитно поле на разклона за селата Лисец и Баховица. Отделили сме 17 декара“, каза кметът.

Той посочи, ч

Стихове от Атанас Далчев, прочетени от актьора Ириней Константинов, чуха присъстващите на откриването на паметната плоча на поета в родния му град Солун. Плочата, посветена на братята Атанас и Любомир Далчеви, е поставена е двора на българското Генерално консулство в Солун по съвместна инициатива на консулството с . 

Ириней Константинов, който е директор на Театър София и актьор с много записи на стихотворения на Атанас Далчев, прочете произведенията „Молитва“, „Към родината“ и „Кукувица“. 

От името на монети, посветени на 125-годишнината на , получиха Антон Марков - генерален консул на България в Солун, и Виктория Далчева - дъщеря на Атанас Далчев. 

На събитието присъстваха също Кирил Вълчев, генерален директор на ;  проф. Хюсейн Мевсим - професор по български език и литература в Анкарския университет, авто

Безплатни скринингови изследвания за няколко социалнозначими заболявания ще има в област Разград. Те ще се състоят в изпълнение на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести, съобщиха от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград. 

Катя Теофилова, главен експерт в отдел „Държавен здравен контрол“ в РЗИ - Разград, обясни, че изследванията са насочени към жители на областта, независимо от това дали са здравноосигурени, които ще бъдат избрани на случаен принцип.

Предвижда се през скрининг за ранна диагностика на диабет тип 2 да преминат 120 души на възраст над 18 години. Прегледите за злокачествени образования на простатата ще обхванат 100 мъже на над 50-годишна възраст. В скрининга за злокачествени новообразования на маточната шийка и изпращането на материал за цитонамазка ще бъдат включени 170 жени от 20 до 49 години. Кампания

Растенията с височина около 180 сантиметра били засадени в горски фонд в местността „Джинго“ в землището на бобошевското село Слатино. Те са отглеждани чрез изградена поливна система. На мястото е поставено и видеонаблюдение.

В хода на операцията са изкоренени 2235 растения. В района на канабисовата плантация е изграден и полеви лагер със спално помещение с пет легла, кухня и баня. Открити и иззети са и седем полиетиленови чувала със суха листна маса канабис. Общото им тегло е малко над 20 килограма. Видът на наркотичното вещество е установен чрез полеви наркотест.  

В района на насажденията е задържан 52-годишен мъж от Петрич. Той е привлечен в качеството му на обвиняем с постановление на прокурор. 

В рамките на операцията са осъществени процесуални действия и в два имота, откъдето са иззети общо осем мобилни телефона, както и препарати за растителна защита. Образувано е досъдебно производство по случая. Работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Кюстендил. 

През юли м.г. криминалисти от Районно управление на полицията в Кюстендил изкорениха 423 стръка канабис от нива в землището на с. Лелинци. Това се случи в момент на обработка на насажденията.

Убеден съм, че ще противодействаме успешно на купуването и продаването на гласове. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на Националното съвещание на ръководството на Министерството на вътрешните работи във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври.

Нашата най-важна задача ще бъде гарантиране в максимална степен на политическите права на гражданите, каза още Илков.

С дарения на вярващи и средства от Видинската митрополия  са изградени нов покрив и нова камбанария на изгорелия при пожар храм „Възнесение Господне“ в квартал „Заножене“ във Вършец, съобщи протосингелът на митрополията архимандрит Антим.

Към момента е завършен първия етап от възстановяването на храма – разчистване и покриване. Втория етап ще бъде вътрешно-интериорни и външно-фасадни ремонти и третия – доставка на оборудване. Изградената нова покривна конструкция е с носещи елементи от метал и гарантира, че при валежите през есенно-зимния сезон стените няма да подадат и да паднат от влагата, уточни архимандрит Антим.

За началото на ремонта вярващи събраха 40 000 лева, а Видинската митрополия удвои сумата. Жена от квартала дари лично 10 000 лева, кметът на Вършец Иван Лазаров дари лични средства за проекта за повторно изграждане н

Едновременно ме боли и в същото време съм вбесен. Боли ме, че толкова нелепо загинаха двама българи. Воини. Герои. Вбесен съм, защото бойната ни авиация е на унизително ниско ниво, което довежда до подобни трагедии. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук във връзка с инцидента с учебно-боен самолет L-39ZA край авиобаза „Граф Игнатиево“, при който загинаха двама офицери пилоти.

В публикацията си Слави Трифонов изразява искрените си съболезнования на близките на загиналите български бойни пилоти – майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

„Респект към загиналите и отвращение към тези, които с бездействието си създадоха условия, това да се случи“, пише още той.

„Родът на баща ми е от Горна Митрополия. Като малък, в детството ми, много, много пъти съм ходил до Военно-въздушнот

На 14 септември 1959 година „Луна 2“ става първият в света автоматичен междупланетен апарат, който достига повърхността на Луната.

На 12 септември 1959 г. от космодрумът в Байконур е изстреляна с ракета носител „Восток-Л“ автоматичната междупланетна станция „Луна 2“. На 14 септември кацането на AMC „Луна“ 2 е регистрирано от съветски и чужди обсерватории. Космическият апарат каца на лунната повърхност в източната част на „Морето на спокойствието“, в близост до кратерите Аристил, Архимед и Автолик. 

„Луна 2" представлява запечатан контейнер във формата на сфера, в която се намират научно-измервателна и комуникационна апаратура. Научното оборудване включва инструменти за регистрация на ядрена радиация и елементарни частици, гайгеров брояч, магнитометри, микрометеоритни д

Народното събрание ще разгледа проект на Закон за насърчаване на доброволчеството. Това предвижда първа точка от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на Народното събрание. Вносители на проекта са Атанас Зафиров и група народни представители от „БСП за България“. 

Целта на законопроекта е да създаде цялостна правна уредба на доброволчеството, като основа за насърчаване на гражданската активност и солидарността в българското обществото. Също така със законопроекта се цели ясното дефиниране на отговорностите на лицата, организиращи доброволческа дейност. Законопроектът премахва някои от бариерите пред доброволчеството, създава и стимули за гражданите да се ангажират с дългосрочни доброволчески дейности, отбелязват вносителите. Със законопроекта се въвежда легална дефиниция за „доброволческа дейност” с цел унифициране

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Задържаха мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт
До месец и половина се очаква решение на ВАС по казуса с изграждането на завод с инсинератор за горене на отпадъци край Павликени
Олимпийският шампион Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.