Начало На преден план Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост
9414
България

Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост

Състав на Окръжния съд в Хасково даде на разпоредително заседание днес ход на делото за убийство в село Гарваново, община Хасково, извършено с особена жескост, съобщиха от Съдебната палата.На подсъдимата скамейка е Александър Велков Александров (31 г.) На 16 януари миналата година той посещава в дома му Атанас Николов (67 г.) и за пореден път му иска в заем 200 лева. Домакинът отказва, след което Александров започва побой над жертвата, която почива няколко часа по-късно.

| 01 Август 2024, 12:34 ч.
Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост
Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост
Снимка © БТА

Състав на Окръжния съд в Хасково даде на разпоредително заседание днес ход на делото за убийство в село Гарваново, община Хасково, извършено с особена жескост, съобщиха от Съдебната палата. Делото ще бъде гледано по общия ред.

Морето край Черноморец изхвърли тяло на водолаз, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. 

Тялото е открито около 15:30 часа вчера. Сигналът е за открито мъжко тяло, облечено във водолазен костюм, изхвърлено на скалите до местност Акра край Черноморец.

При извършения първоначален оглед следи за насилствена смърт не са установени. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас.

Самоличността на удавения е в процес на изясняване.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.

Условията в планините днес могат да се определят като подходящи за туризъм, но да се има предвид, че температурите са по-скоро зимни, отколкото летни. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите в планинските райони варират между 1 и 10 градуса, като е  облачно с преминаваща мъгла на много места.

Няма инциденти с туристи, допълниха от ПСС.

Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) сочи, че на места днес главно в централните райони ще има валежи от дъжд. Сутринта в котловините и низините ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°. 

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали дъжд, над 2000 метра - слаб сняг. Ще духа до умере

Регионалните инспекции по околната среда и водите са натоварени със задачата да картографират незаконните сметища по места, каза днес в Белослав служебният екоминистър Петър Димитров. По думите му институциите би трябвало вече да приключват със своята работа.

Димитров допълни, че пилотно в област Монтана се работи по унищожаването на незаконните сметища. По думите му местната власт се е справила със задачата. Повечето сметища са изчистени и запръстени. Министърът допълни, че адекватна мярка срещу повторно замърсяване е поставянето на камери, които да следят за нарушители.

За състоянието на язовирите Димитров коментира, че комплексните, за които отговаря Министерството на околната среда и водите, са пълни на около 66 на сто от капацитета си. Засега няма притеснения за снабдяването с питейна вода на селищата, които се захранват от тези язовири, посочи министърът. По думите

Окръжният съд в Кюстендил призна подсъдим за виновен в използване на дебитна карта без съгласието на титуляра и му наложи наказание "лишаване от свобода" за срок от 1 година, при първоначален "общ" режим, съобщиха от съда.

Съдът призна подсъдимия М. А. ( 29 г., осъждан, от област Велико Търново ) за виновен в това, че за времето между 15 и 17 юли м.г., в Дупница, в условията на продължавано престъпление, е използвал осем пъти дебитна карта, без съгласието на титуляра й - жител на Дупница, като е изтеглил от нея общо 2850 лева. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд в София в 15-дневен срок от днес, допълниха от съда.

По друго такова дело, съдът одобри споразумение и наложи наказание на подсъдим - "лишаване от свобода" за срок от пет месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години. Обвиняемият В. Т. (38 г., неосъждан, от Кю

На 14 септември 1959 година „Луна 2“ става първият в света автоматичен междупланетен апарат, който достига повърхността на Луната.

На 12 септември 1959 г. от космодрумът в Байконур е изстреляна с ракета носител „Восток-Л“ автоматичната междупланетна станция „Луна 2“. На 14 септември кацането на AMC „Луна“ 2 е регистрирано от съветски и чужди обсерватории. Космическият апарат каца на лунната повърхност в източната част на „Морето на спокойствието“, в близост до кратерите Аристил, Архимед и Автолик. 

„Луна 2" представлява запечатан контейнер във формата на сфера, в която се намират научно-измервателна и комуникационна апаратура. Научното оборудване включва инструменти за регистрация на ядрена радиация и елементарни частици, гайгеров брояч, магнитометри, микрометеоритни д

На подсъдимата скамейка е Александър Велков Александров (31 г.) На 16 януари миналата година той посещава в дома му Атанас Николов (67 г.) и за пореден път му иска в заем 200 лева. Домакинът отказва, след което Александров започва побой над жертвата, която почива няколко часа по-късно. След извършване на престъплението, предполагаемият извършител опитва да се укрие, но е установен и задържан в Благоевград. Магистратите определят мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

На днешното заседание съдът конституира като частен обвинител и граждански ищец сестрата на убития. Процесът продължава на втори септември т. г.

Служебното правителство е твърдо решено в рамките на неговата компетентност да осигури прозрачен и честен изборен процес. Дебело искам да почертая, че изборите се организират от Централната избирателна комисия (ЦИК), а ние осигуряваме материално-техническата подготовка на изборите. Това заяви пред журналисти в Бургас министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов. 

Вчера направихме много сериозно предложение до ЦИК за проверяване на изборния процес, особено в сферата на машинното гласуване. В понеделник предстои официална среща с ЦИК, и се надявам на тази среща да получим положителни отговори на въпросите, които поставяме, защото пак казвам, това е гаранция за повишаване на доверието в изборния процес. 

Ако тези проблеми на входа на процеса бъдат решени, следващият етап, на който много сериозно ще обърнем внимание, е видеонаблюдението. Там вече отговорностт

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

При претърсванията са намерени и 68 броя боеприпаси за малокалибрено оръжие. По случая е започнато разследване за извършено престъпление, каза говорителят на институцията. 

Преди месец в заветското село Острово в хода на полицейска проверка бе задържан 56-годишен мъж за притежание на незаконно огнестрелно оръжие – преработена пневматична пушка, пригодена за боеп

Европейската гражданска инициатива (ЕГИ) е уникален инструмент  за демократично участие, който дава възможност на гражданите да играят активна роля във формирането на политиките на Европейския съюз. Той осигурява видимост на определена кауза и възможност за консолидиране на транснационална подкрепа и обсъждания, привличане на вниманието на институциите и лобиране за съответната кауза на европейско и национално ниво. 

Европейската гражданска инициатива е „като термометър, който мери температурата на европейските граждани – как те виждат бъдещето, какво ги вълнува и какво смятат те, че не работи или може да се подобри по отношение на човешките права и тези на животните, околната среда, достъпността на инфраструктурата и много други теми“. Инициативата служи като мост между гражданите и европейските институции. Повече за нея в интервю разказа Ася Кавръ

Митническите служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" задържаха 19 208 кг. "марков" прах за пране при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Товарът е установен във влекач с полуремарке с чужда регистрация на път от Турция за Албания. Водачът, албански гражданин, е представил пред митническите служители документи за превозваната стока – перилни препарати. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение са установени 9604 опаковки по два кг. – общо 19 208 кг. прах за пране. Всички пакети са с логото на известна търговска марка.

В изпълнение на европейския регламент за защита на интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който

Служебният премиер Димитър Главчев съобщи по време на днешния блицконтрол в Народното събрание, че е разпоредил на Министерството на вътрешните работи (МВР) да бъдат засилени мерките срещу разпространението на наркотиците в училищата. 

Тези мерки, ако се приложат както трябва, ще дадат много добър отзвук в обществото и ще бъдат запазени българските деца от този порок, посочи Главчев. „Трябва да сме безпощадни към разпространителите на дрога в училище“, заяви премиерът.

Малко над 700 000 са учениците през новата учебна година, а около 50 000 са първокласниците, каза служебният министър на образованието и науката проф. Галин Цоков преди дни. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е ...
В Прищина отбелязват Международния ден на демокрацията, критикуват правителството за нарушаване на демократичните ценности
Парламентът на Косово отбеляза Международния ден на демокрацията под мотото „Ефективно управление на изкуствения интелект на всички нива“. Председателят на парламента Г ...
Безплатен курс за специалност „Здравен асистент“ за безработни организират от болница „Дева Мария“ в Бургас
Безплатен курс за обучение по професия „Здравен асистент“ за безработни организират от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Дева Мар ...
Министър Росен Карадимов увери, че ЦИК има пълната подкрепа на Министерския съвет, каза Камелия Нейкова
Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължавам ...
Окръжният съд във Враца постави в ареста обвинен за наркоразпространение 28-годишен мъж
Окръжният съд във Враца остави в ареста млад мъж, обвинен в държане на наркотици с цел разпространение, съобщиха от съдебната институция. Съдът е постановил най-тежката мярка за не ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:50 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9414
България

Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост

Състав на Окръжния съд в Хасково даде на разпоредително заседание днес ход на делото за убийство в село Гарваново, община Хасково, извършено с особена жескост, съобщиха от Съдебната палата.На подсъдимата скамейка е Александър Велков Александров (31 г.) На 16 януари миналата година той посещава в дома му Атанас Николов (67 г.) и за пореден път му иска в заем 200 лева. Домакинът отказва, след което Александров започва побой над жертвата, която почива няколко часа по-късно.

| 01 Август 2024, 12:34 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост
Съдът в Хасково даде ход на дело за убийство в село Гарваново, извършено с особена жестокост
Снимка © БТА

Състав на Окръжния съд в Хасково даде на разпоредително заседание днес ход на делото за убийство в село Гарваново, община Хасково, извършено с особена жескост, съобщиха от Съдебната палата. Делото ще бъде гледано по общия ред.

Морето край Черноморец изхвърли тяло на водолаз, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. 

Тялото е открито около 15:30 часа вчера. Сигналът е за открито мъжко тяло, облечено във водолазен костюм, изхвърлено на скалите до местност Акра край Черноморец.

При извършения първоначален оглед следи за насилствена смърт не са установени. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас.

Самоличността на удавения е в процес на изясняване.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.

Условията в планините днес могат да се определят като подходящи за туризъм, но да се има предвид, че температурите са по-скоро зимни, отколкото летни. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите в планинските райони варират между 1 и 10 градуса, като е  облачно с преминаваща мъгла на много места.

Няма инциденти с туристи, допълниха от ПСС.

Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) сочи, че на места днес главно в централните райони ще има валежи от дъжд. Сутринта в котловините и низините ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°. 

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали дъжд, над 2000 метра - слаб сняг. Ще духа до умере

Регионалните инспекции по околната среда и водите са натоварени със задачата да картографират незаконните сметища по места, каза днес в Белослав служебният екоминистър Петър Димитров. По думите му институциите би трябвало вече да приключват със своята работа.

Димитров допълни, че пилотно в област Монтана се работи по унищожаването на незаконните сметища. По думите му местната власт се е справила със задачата. Повечето сметища са изчистени и запръстени. Министърът допълни, че адекватна мярка срещу повторно замърсяване е поставянето на камери, които да следят за нарушители.

За състоянието на язовирите Димитров коментира, че комплексните, за които отговаря Министерството на околната среда и водите, са пълни на около 66 на сто от капацитета си. Засега няма притеснения за снабдяването с питейна вода на селищата, които се захранват от тези язовири, посочи министърът. По думите

Окръжният съд в Кюстендил призна подсъдим за виновен в използване на дебитна карта без съгласието на титуляра и му наложи наказание "лишаване от свобода" за срок от 1 година, при първоначален "общ" режим, съобщиха от съда.

Съдът призна подсъдимия М. А. ( 29 г., осъждан, от област Велико Търново ) за виновен в това, че за времето между 15 и 17 юли м.г., в Дупница, в условията на продължавано престъпление, е използвал осем пъти дебитна карта, без съгласието на титуляра й - жител на Дупница, като е изтеглил от нея общо 2850 лева. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд в София в 15-дневен срок от днес, допълниха от съда.

По друго такова дело, съдът одобри споразумение и наложи наказание на подсъдим - "лишаване от свобода" за срок от пет месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години. Обвиняемият В. Т. (38 г., неосъждан, от Кю

На 14 септември 1959 година „Луна 2“ става първият в света автоматичен междупланетен апарат, който достига повърхността на Луната.

На 12 септември 1959 г. от космодрумът в Байконур е изстреляна с ракета носител „Восток-Л“ автоматичната междупланетна станция „Луна 2“. На 14 септември кацането на AMC „Луна“ 2 е регистрирано от съветски и чужди обсерватории. Космическият апарат каца на лунната повърхност в източната част на „Морето на спокойствието“, в близост до кратерите Аристил, Архимед и Автолик. 

„Луна 2" представлява запечатан контейнер във формата на сфера, в която се намират научно-измервателна и комуникационна апаратура. Научното оборудване включва инструменти за регистрация на ядрена радиация и елементарни частици, гайгеров брояч, магнитометри, микрометеоритни д

На подсъдимата скамейка е Александър Велков Александров (31 г.) На 16 януари миналата година той посещава в дома му Атанас Николов (67 г.) и за пореден път му иска в заем 200 лева. Домакинът отказва, след което Александров започва побой над жертвата, която почива няколко часа по-късно. След извършване на престъплението, предполагаемият извършител опитва да се укрие, но е установен и задържан в Благоевград. Магистратите определят мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

На днешното заседание съдът конституира като частен обвинител и граждански ищец сестрата на убития. Процесът продължава на втори септември т. г.

Служебното правителство е твърдо решено в рамките на неговата компетентност да осигури прозрачен и честен изборен процес. Дебело искам да почертая, че изборите се организират от Централната избирателна комисия (ЦИК), а ние осигуряваме материално-техническата подготовка на изборите. Това заяви пред журналисти в Бургас министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов. 

Вчера направихме много сериозно предложение до ЦИК за проверяване на изборния процес, особено в сферата на машинното гласуване. В понеделник предстои официална среща с ЦИК, и се надявам на тази среща да получим положителни отговори на въпросите, които поставяме, защото пак казвам, това е гаранция за повишаване на доверието в изборния процес. 

Ако тези проблеми на входа на процеса бъдат решени, следващият етап, на който много сериозно ще обърнем внимание, е видеонаблюдението. Там вече отговорностт

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

При претърсванията са намерени и 68 броя боеприпаси за малокалибрено оръжие. По случая е започнато разследване за извършено престъпление, каза говорителят на институцията. 

Преди месец в заветското село Острово в хода на полицейска проверка бе задържан 56-годишен мъж за притежание на незаконно огнестрелно оръжие – преработена пневматична пушка, пригодена за боеп

Европейската гражданска инициатива (ЕГИ) е уникален инструмент  за демократично участие, който дава възможност на гражданите да играят активна роля във формирането на политиките на Европейския съюз. Той осигурява видимост на определена кауза и възможност за консолидиране на транснационална подкрепа и обсъждания, привличане на вниманието на институциите и лобиране за съответната кауза на европейско и национално ниво. 

Европейската гражданска инициатива е „като термометър, който мери температурата на европейските граждани – как те виждат бъдещето, какво ги вълнува и какво смятат те, че не работи или може да се подобри по отношение на човешките права и тези на животните, околната среда, достъпността на инфраструктурата и много други теми“. Инициативата служи като мост между гражданите и европейските институции. Повече за нея в интервю разказа Ася Кавръ

Митническите служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" задържаха 19 208 кг. "марков" прах за пране при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Товарът е установен във влекач с полуремарке с чужда регистрация на път от Турция за Албания. Водачът, албански гражданин, е представил пред митническите служители документи за превозваната стока – перилни препарати. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение са установени 9604 опаковки по два кг. – общо 19 208 кг. прах за пране. Всички пакети са с логото на известна търговска марка.

В изпълнение на европейския регламент за защита на интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който

Служебният премиер Димитър Главчев съобщи по време на днешния блицконтрол в Народното събрание, че е разпоредил на Министерството на вътрешните работи (МВР) да бъдат засилени мерките срещу разпространението на наркотиците в училищата. 

Тези мерки, ако се приложат както трябва, ще дадат много добър отзвук в обществото и ще бъдат запазени българските деца от този порок, посочи Главчев. „Трябва да сме безпощадни към разпространителите на дрога в училище“, заяви премиерът.

Малко над 700 000 са учениците през новата учебна година, а около 50 000 са първокласниците, каза служебният министър на образованието и науката проф. Галин Цоков преди дни. 

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
В Прищина отбелязват Международния ден на демокрацията, критикуват правителството за нарушаване на демократичните ценности
Безплатен курс за специалност „Здравен асистент“ за безработни организират от болница „Дева Мария“ в Бургас
Министър Росен Карадимов увери, че ЦИК има пълната подкрепа на Министерския съвет, каза Камелия Нейкова
Окръжният съд във Враца постави в ареста обвинен за наркоразпространение 28-годишен мъж
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.