Начало На преден план През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол
9582
България

През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол

В средата на август трябва да започне дългоочакваният ремонт на моста на жп надлеза на бул. „Европа“, който е част от входно-изходната артерия на Ямбол в посока Сливен.Предвидено е ремонтът да приключи в срок от една година, съобщи пред журналисти областният управител на Ямбол Николай Костадинов.

| 01 Август 2024, 13:46 ч.
През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол
През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол
Снимка © Мира Безус

В средата на август трябва да започне дългоочакваният ремонт на моста на жп надлеза на бул. „Европа“, който е част от входно-изходната артерия на Ямбол в посока Сливен. Предвидено е ремонтът да приключи в срок от една година, съобщи пред журналисти областният управител на Ямбол Николай Костадинов.

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

С водосвет и отдаване на почти към паметта на загиналите си колеги столичните пожарникари отбелязаха своя професионален празник – 14 септември. 

Тази година церемонията се състоя ден по-рано в двора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) в столицата. Огнеборците поднесоха венци и цветя пред мемориалната плоча на загиналите при изпълнение на служебните си задължения пожарникари и спасители.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Рая Назарян, служебният министър на здравеопазването Галя Кондева, заместник-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров, заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, главен комисар Николай Джартов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, както и други представители на професионалното ръководство в МВР. 

Пожар гори в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър, . Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

На мястото има две противопожарни коли с огнеборци, които гасят огъня. Към момента горят сухи треви и храсти.

 

Нов случай на домашно насилие е регистриран в Шуменско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко преди 21:30 часа снощи в дежурната част на полицията във Велики Преслав е приет сигнал от 49-годишна жена за домашно насилие. Към посочен от нея адрес в Смядово е насочен екип. На място жената е разказала, че след скандал мъжът, с когото живее на семейни начала, е хвърлил по нея мобилния си телефон и е причинил синина и оток на дясното око. 

Образувано е досъдебно производство.

Общо 82 случая на домашно насилие са регистрирани в Шуменска област от началото на годината до 29 август. През цялата изминала година този вид престъпления са 44. Ръстът е стряскащ - 86 процента, коментира директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов при представянето на изготвен по инициатива на полицията в областния град филм &bdquo

В Кърджали шествие даде началото на днешните чествания, с които пожарната служба в Кърджали отбеляза професионалния си празник и 110-ата си годишнина.

„Началото е дадено през 1914 г., когато със заповед на тогавашния кмет Сава Недялков е създадена пожарна команда с началник Петър Добрев и шест пожарникари. Определена им е и съответната заплата. Важна година е следващата, когато с решение на Общинския съвет от 18 април 1915 г. са отпуснати 600 лева, с които са били закупени три конски коли за нуждите на пожарната команда“, разказа пред журналисти директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Сергей Заимов. Като преломна година той определи 1934 г., когато пожарната команда получава своята първа сграда, състояща се от две стаи с гараж, както и първия си противопожарен автомобил. Година по-късно се приемат и първите

Дейностите по четирите пътни платна на мостовото съоръжение ще се извършват на етапи в една лента, с цел да се пропуска трафикът. Ако се наложи затваряне, обходният маршрут ще е околовръстно шосе Север – пътя за местност Ормана - кръговото кръстовище на бул. „Европа“.

Предвижда се възстановяване на нарушения по бетонното покритие и корозирала армировка, подмяна на част от лагерите, изпълнение на усилваща плоча, подновяване на тротоарите и асфалтова настилка. Ще бъдат подменени също парапети, предпазни огради и уличното осветление по моста.

Надлезът в Ямбол над жп линията София – Бургас е в експлоатация от 1980 година. Дължината му е 374,6 метра, а общата ширина на пътните платна и тротоарите – 18,70 метра.

Тенденцията в световен мащаб в момента е рециклирането на строителните материали, каза днес доц. Лъчезар Хрисчев, председател на Научно-техническия съюз по строителство в България, който откри международната конференция „Проектиране и строителство на сгради и съоръжения“, чийто домакин е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“. По думите му повторно могат да се използват много от тях, като у нас засега това се прави основно с продуктите от бетон и армировъчната стомана. Вече има и български разработки и патенти за рециклиране на топлоизолационни продукти, каза още Хрисчев. Той уточни, че се работи активно и по темата как може да се употребяват перките от ветрогенераторите, след като приключи срокът им на годност. Те могат да се влагат в други материали, например в бетон, каза Хрисчев и допълни, че макар тази идея все още да е на ниво научно проучв

Новородено бебе е изоставено до контейнер за смет в силистренското село Водно. Това потвърди кметът на община Дулово инж. Невхис Мустафа.

Според нея бебето не е родено в селото, където е намерено.

Местни жители са подали сигнал до телефон 112 и след бързата реакция на медиците бебето е било откарано в неонатологичното отделение в силистренската болница.

Завеждащият отделението д-р Румяна Манева съобщи, че новороденото е недоносено, след приемането му дишането му е било затруднено, но състоянието му се подобрява. За него се полагат всички необходими грижи.

Президентът Румен Радев очаква да бъде открит клон на китайска банка в България, както и директна авиолиния Пекин-София, за да се активизират бизнес отношенията между двете страни.

По време на изложение на водещи китайски продукти и услуги и българо-китайски бизнес срещи в НДК, държавният глава отбеляза, че то се провежда в годината, в която отбелязваме 75 години от установяването на дипломатическите отношения между България и Китай. 

"Не трябва да забравяме факта, че България е втората държава в света, признала Китайската народна република. Даже се шегувам, че първата държава вече не съществува формално и на практика ние сме първата държава. Тази годишнина ни дава повод да разгледаме нашите отношения и вярвам, че днешните срещи по време на това събитие ще задълбочат и разширят това сътрудничество", каза Радев.

Президентът се надява, че срещите по време на из

През последните години вече се говори и за електрификация на ретро автомобилите, каза Кристиян Желев, който бе председател на журито на националния конкурс за елегантност на стари коли, който се проведе във Варна. Самият Желев не е почитател на идеята тези машини да бъдат снабдявани с батерии. Единият от аргументите му е, че ретро автомобилите няма как да бъдат обвинявани, че са големи замърсители на въздуха, при положение, че излизат на пътя между три и пет пъти годишно.

Най-старите коли, представени на конкурса във Варна, са две BMW-та, произведени през 1936 и 1938 година. Желев посочи, че автомобилът от 1936 година е на мъж от Поморие. Колата е абсолютно автентична и може да се каже, че е историческа, защото е била притежание на известния български състезател Димитър Соколов, а настоящият собственик я е съхранил изцяло.

У нас вече има официална дефиниция какво е рет

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Митническите служители установиха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 бобини с лента коркофан - филтърна хартия за производство на цигари, с логото на известна марка циг ...
Специалисти от Лесотехническия университет в София обследват дървесните видове в Русе
Специалисти от Лесотехническия университет в София обследват дървесните видове в Русе. „Обърнахме се към тях, с научни знания те да определят какви нови дървесни видове и хра ...
ВАС ще се произнесе в срок по три дела, образувани по жалби на ПП ДПС
Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе в срок по три дела, образувани по жалби на политическа партия (ПП) ДПС срещу решения на ЦИК. Две от делата бяха разгледани от е ...
Стремим се да направим всичко възможно по-публично и по-добро, за да има по-голямо доверие към гласуването с машини, каза Валентин Мундров
Стремим се да направим всичко възможно по-публично и по-добро, така че да има по-голямо доверие към гласуването с машини. Това каза служебният министър на електронното управление В ...
Ръст на туристите от Скандинавия отчитат от ваканционно селище "Албена"
Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:48 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9582
България

През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол

В средата на август трябва да започне дългоочакваният ремонт на моста на жп надлеза на бул. „Европа“, който е част от входно-изходната артерия на Ямбол в посока Сливен.Предвидено е ремонтът да приключи в срок от една година, съобщи пред журналисти областният управител на Ямбол Николай Костадинов.

| 01 Август 2024, 13:46 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол
През този месец започва дългоочакваният ремонт на жп надлеза на входно-изходния бул. „Европа“ в Ямбол
Снимка © Мира Безус

В средата на август трябва да започне дългоочакваният ремонт на моста на жп надлеза на бул. „Европа“, който е част от входно-изходната артерия на Ямбол в посока Сливен. Предвидено е ремонтът да приключи в срок от една година, съобщи пред журналисти областният управител на Ямбол Николай Костадинов.

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

С водосвет и отдаване на почти към паметта на загиналите си колеги столичните пожарникари отбелязаха своя професионален празник – 14 септември. 

Тази година церемонията се състоя ден по-рано в двора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) в столицата. Огнеборците поднесоха венци и цветя пред мемориалната плоча на загиналите при изпълнение на служебните си задължения пожарникари и спасители.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Рая Назарян, служебният министър на здравеопазването Галя Кондева, заместник-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров, заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, главен комисар Николай Джартов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, както и други представители на професионалното ръководство в МВР. 

Пожар гори в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър, . Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

На мястото има две противопожарни коли с огнеборци, които гасят огъня. Към момента горят сухи треви и храсти.

 

Нов случай на домашно насилие е регистриран в Шуменско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко преди 21:30 часа снощи в дежурната част на полицията във Велики Преслав е приет сигнал от 49-годишна жена за домашно насилие. Към посочен от нея адрес в Смядово е насочен екип. На място жената е разказала, че след скандал мъжът, с когото живее на семейни начала, е хвърлил по нея мобилния си телефон и е причинил синина и оток на дясното око. 

Образувано е досъдебно производство.

Общо 82 случая на домашно насилие са регистрирани в Шуменска област от началото на годината до 29 август. През цялата изминала година този вид престъпления са 44. Ръстът е стряскащ - 86 процента, коментира директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов при представянето на изготвен по инициатива на полицията в областния град филм &bdquo

В Кърджали шествие даде началото на днешните чествания, с които пожарната служба в Кърджали отбеляза професионалния си празник и 110-ата си годишнина.

„Началото е дадено през 1914 г., когато със заповед на тогавашния кмет Сава Недялков е създадена пожарна команда с началник Петър Добрев и шест пожарникари. Определена им е и съответната заплата. Важна година е следващата, когато с решение на Общинския съвет от 18 април 1915 г. са отпуснати 600 лева, с които са били закупени три конски коли за нуждите на пожарната команда“, разказа пред журналисти директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Сергей Заимов. Като преломна година той определи 1934 г., когато пожарната команда получава своята първа сграда, състояща се от две стаи с гараж, както и първия си противопожарен автомобил. Година по-късно се приемат и първите

Дейностите по четирите пътни платна на мостовото съоръжение ще се извършват на етапи в една лента, с цел да се пропуска трафикът. Ако се наложи затваряне, обходният маршрут ще е околовръстно шосе Север – пътя за местност Ормана - кръговото кръстовище на бул. „Европа“.

Предвижда се възстановяване на нарушения по бетонното покритие и корозирала армировка, подмяна на част от лагерите, изпълнение на усилваща плоча, подновяване на тротоарите и асфалтова настилка. Ще бъдат подменени също парапети, предпазни огради и уличното осветление по моста.

Надлезът в Ямбол над жп линията София – Бургас е в експлоатация от 1980 година. Дължината му е 374,6 метра, а общата ширина на пътните платна и тротоарите – 18,70 метра.

Тенденцията в световен мащаб в момента е рециклирането на строителните материали, каза днес доц. Лъчезар Хрисчев, председател на Научно-техническия съюз по строителство в България, който откри международната конференция „Проектиране и строителство на сгради и съоръжения“, чийто домакин е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“. По думите му повторно могат да се използват много от тях, като у нас засега това се прави основно с продуктите от бетон и армировъчната стомана. Вече има и български разработки и патенти за рециклиране на топлоизолационни продукти, каза още Хрисчев. Той уточни, че се работи активно и по темата как може да се употребяват перките от ветрогенераторите, след като приключи срокът им на годност. Те могат да се влагат в други материали, например в бетон, каза Хрисчев и допълни, че макар тази идея все още да е на ниво научно проучв

Новородено бебе е изоставено до контейнер за смет в силистренското село Водно. Това потвърди кметът на община Дулово инж. Невхис Мустафа.

Според нея бебето не е родено в селото, където е намерено.

Местни жители са подали сигнал до телефон 112 и след бързата реакция на медиците бебето е било откарано в неонатологичното отделение в силистренската болница.

Завеждащият отделението д-р Румяна Манева съобщи, че новороденото е недоносено, след приемането му дишането му е било затруднено, но състоянието му се подобрява. За него се полагат всички необходими грижи.

Президентът Румен Радев очаква да бъде открит клон на китайска банка в България, както и директна авиолиния Пекин-София, за да се активизират бизнес отношенията между двете страни.

По време на изложение на водещи китайски продукти и услуги и българо-китайски бизнес срещи в НДК, държавният глава отбеляза, че то се провежда в годината, в която отбелязваме 75 години от установяването на дипломатическите отношения между България и Китай. 

"Не трябва да забравяме факта, че България е втората държава в света, признала Китайската народна република. Даже се шегувам, че първата държава вече не съществува формално и на практика ние сме първата държава. Тази годишнина ни дава повод да разгледаме нашите отношения и вярвам, че днешните срещи по време на това събитие ще задълбочат и разширят това сътрудничество", каза Радев.

Президентът се надява, че срещите по време на из

През последните години вече се говори и за електрификация на ретро автомобилите, каза Кристиян Желев, който бе председател на журито на националния конкурс за елегантност на стари коли, който се проведе във Варна. Самият Желев не е почитател на идеята тези машини да бъдат снабдявани с батерии. Единият от аргументите му е, че ретро автомобилите няма как да бъдат обвинявани, че са големи замърсители на въздуха, при положение, че излизат на пътя между три и пет пъти годишно.

Най-старите коли, представени на конкурса във Варна, са две BMW-та, произведени през 1936 и 1938 година. Желев посочи, че автомобилът от 1936 година е на мъж от Поморие. Колата е абсолютно автентична и може да се каже, че е историческа, защото е била притежание на известния български състезател Димитър Соколов, а настоящият собственик я е съхранил изцяло.

У нас вече има официална дефиниция какво е рет

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Специалисти от Лесотехническия университет в София обследват дървесните видове в Русе
ВАС ще се произнесе в срок по три дела, образувани по жалби на ПП ДПС
Стремим се да направим всичко възможно по-публично и по-добро, за да има по-голямо доверие към гласуването с машини, каза Валентин Мундров
Ръст на туристите от Скандинавия отчитат от ваканционно селище "Албена"
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.