Начало На преден план Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране
9902
България

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от местната администрация.Макар и временно, е направено разширение на пътя. Той е част от републиканската пътна мрежа, но кметът на общината Иса Бесоолу е предприел действия по обезопасяването му поради неотложността на проблема, добавиха от администрацията.

| 01 Август 2024, 13:50 ч.
Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране
Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране
Снимка © Община Павел баня

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от местната администрация.

Изказваме нашите най-искрени съболезнования на семействата, близките и колегите на двамата достойни български воини пилотите майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха в трагичната самолетна катастрофа на авиобаза „Граф Игнатиево“. Това написа българският патриарх Даниил.

„В тези моменти на дълбока скръб и неописуема болка, припомняме думите на свети Ефрем Сириец: „Не плачете безнадеждно за починалите, но се молете за тях. Молитвата за упокоение на душите е най-висшият дар, който можем да им дадем. Нека помним, че Бог е пълен с милост и ще приеме в Своето царство тези, които Го търсят с искрена вяра.“, пише в съболезнователния адрес, публикуван на страницата на Светия синод на Българската православна църква - Българската патриаршия.

Молим се Всемилостивият Бог да приеме душите на загиналите и да ги дари с в

Новородено бебе е изоставено до контейнер за смет в силистренското село Водно. Това потвърди кметът на община Дулово инж. Невхис Мустафа.

Според нея бебето не е родено в селото, където е намерено.

Местни жители са подали сигнал до телефон 112 и след бързата реакция на медиците бебето е било откарано в неонатологичното отделение в силистренската болница.

Завеждащият отделението д-р Румяна Манева съобщи, че новороденото е недоносено, след приемането му дишането му е било затруднено, но състоянието му се подобрява. За него се полагат всички необходими грижи.

Министерството на финансите е в пълна изборна готовност, може да разчитате на нас, каза заместник-министърът на финансите Мартин Дановски по време на Национално съвещание на МВР във връзка с предстоящите избори за Народно събрание на 27 октомври. 

И на тези избори, както и на скорошните, които минаха, съгласно Изборния кодекс, 55 дни преди изборния ден Министерски съвет, по предложение на вицепремиера и министър на финансите Людмила Петкова и правителството, на 30 август прие план-сметката за разходите по подготовката на тези избори, отбеляза Дановски. Той припомни, че одобрените средства са в размер на малко над 100 млн. лв. за разнообразни дейности. Заместник-министърът изброи дейностите, свързани с осигуряването на разнообразни материали, с логистиката в различни части на процеса, с възнагражденията на ангажираните пряко в изборния процес. Наред с тези дейности, са осиг

Бетонният мост в Пловдив вече ще носи името „Тодор Александров", решиха на заседание общинските съветници в града. До гласуване на предложението на съветниците от „Браво Пловдив“ се стигна след дълга дискусия между представители на политическите групи. Право на изказване получи и Станислав Станев, преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски", който изрази подкрепа към предложението.

„Мостът е нещо, което свързва. По този начин се свързва не най-големият квартал в Пловдив с останалата част на града. По този начин свързваме миналото с настоящето и даваме пример на бъдещите поколения", каза Станислав Станев. Решението на Общински съвет-Пловдив беше взето с 41 гласа „за" и четирима въздържали се.

По време на днешната общинска сесия беше гласувано и още едно предложение на „Браво Пловдив“ - за създаване на временна

Водата от каптаж „Извора" в пернишкия квартал „Бела вода“ е годна за питейно-битови цели и отговаря на нормативните изисквания. Това са показали резултатите от взетите преди два дни нови проби, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) ООД.

Припомняме, че заради установени отклонения по микробиологични показатели в качеството на водата, Регионалната здравна инспекция в Перник връчи предписание към ВиК за отстраняване на несъответствията и извършване на дезинфекция на водоснабдителната система.

 

Макар и временно, е направено разширение на пътя. Той е част от републиканската пътна мрежа, но кметът на общината Иса Бесоолу е предприел действия по обезопасяването му поради неотложността на проблема, добавиха от администрацията. 

„Пътят е собственост на Агенция „Пътна инфраструктура”, до които съм писал писма с молба за решение на проблема и, тъй като с тях имаме добър диалог, вярвам, че ще предприемат нужните действия. Считам обаче, че институциите трябва да подхождаме с разбиране помежду си и да си помагаме. Затова предприех и тези действия по обезопасяването на пътния участък и полагането на настилка, макар и това да е временно решение на проблема”, коментира Иса Бесоолу.

Именно в този участък беше установена липсата на допълнителна лента за извършване на завой наляво по второкласен път II-56, както и на маркировка и сигнализация. По тази причина там са възниквали редица пътнотранспортни произшествия. В края на септември м.г. на мястото при катастрофа между три леки автомобила и мотоциклет пострада мотоциклетист. 

 

Партиите и коалициите в община Монтана се споразумяха за ръководството на Секционната избирателна комисия (СИК) в село Габровница, където на 20 октомври ще има извънредни избори за кмет, съобщиха от Община Монтана.

След преговори при кмета на Монтана Златко Живков е постигнато споразумение председателят на комисията да е от ГЕРБ – СДС, зам.-председателят – от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), а секретарят – от „Възраждане“. Комисията за извънредните избори за кмет в Габровница ще бъде от девет души, като разпределението ще е според представителството на партиите и коалициите на последните парламентарни избори – трима членове за ГЕРБ-СДС, двама за ПП–ДБ и по един за „Възраждане“, ДПС, „БСП за България" и „Има такъв народ“.

До 5 октомври е срокът за образуване на подвижна секцио

Вие вписвате вашите имена завинаги със златни букви в славната история на българския спорт. Това заяви държавният глава Румен Радев, който днес награди с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти българските медалисти и финалисти, извоювали медали и постигнали отлични резултати на летните Олимпийски и Паралимпийски игри в Париж. Церемонията се проведа в Гербовата зала на „Дондуков“ 2. 

„За мен е огромна чест да ви посрещна в президентската институция и да ви поздравя за завоюваните от вас олимпийски титли, медали и успехи. Изкачването на олимпийския връх е заветна цел и най-голямото предизвикателство в кариерата на всеки спортист. Един път, осеян с безброй изпитания. Вие знаете, че олимпийската слава е непреходна“, посочи Румен Радев. 

„Не само постигнахте вашите цели и целите, поставени от вашите треньори, комитета и феде

Десет машини за гласуване ще бъдат ползвани за удостоверяване на съответствието на устройствата за вота с изискванията на Изборния кодекс. Това се посочва в отговор от Министерството на електронното управление (МЕУ) на писмо на Централната избирателна комисия (ЦИК), представен по време на днешното заседание на комисията. 

Седем машини ще бъдат предоставени на Министерството на електронното управление, а три - на Българския институт по метрология.

Броят на машините е съобразен с досегашната практика и с нуждите на двете институции. 

Във връзка с доклад за дефектирали устройства от предишни избори, от МЕУ препоръчват профилактика на машините за гласуване. По време на заседанието стана известно, че такава профилактика е заложена в предмета на обществената поръчка за обезпечаването на машинното гласуване. 

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков обяви пред медии, че изпраща джентълтълменско писмо към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Коментарът си той направи след учредяването на "Младежи за Промяната". 

Вместо джентълменско споразумение, ще им напишем днес джентълменско писмо. В това джентълменско писмо ще кажем - има три закона, които разделят България от десет милиарда, посочи Петков. Ако ни отговорите на това писмо, че няма как да приемете тези три закона, явно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, продължи за писмото той. 

Кирил Петков настоя ясно и точно трите закона, одобрени от Европейската комисия (ЕК), да бъдат приети от това Народно събрание. Ако няма да ги приемем, всички да излезем пред българските граждани и да кажем

Интензивно е движението на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Кардам“, „Никопол" и „Дуранкулак“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. Граничните власти препоръчват използването на алтернативни маршрути.

Поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа на ГКПП „Оряхово“ е преустановила работа.

Заради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе&ldquo

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град. Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон ...
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. ...
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Градовете Шумен, Велики Преслав и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември, сочат съобщения на сайтовете на водопреносните дружества в областните градове Шумен и Търговище. Тога ...
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дир ...
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Община Вършец започна изграждане на два моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма за общините към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:36 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9902
България

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от местната администрация.Макар и временно, е направено разширение на пътя. Той е част от републиканската пътна мрежа, но кметът на общината Иса Бесоолу е предприел действия по обезопасяването му поради неотложността на проблема, добавиха от администрацията.

| 01 Август 2024, 13:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране
Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране
Снимка © Община Павел баня

Обезопасен е пътният участък от пътя София - Бургас при разклона за павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от местната администрация.

Изказваме нашите най-искрени съболезнования на семействата, близките и колегите на двамата достойни български воини пилотите майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха в трагичната самолетна катастрофа на авиобаза „Граф Игнатиево“. Това написа българският патриарх Даниил.

„В тези моменти на дълбока скръб и неописуема болка, припомняме думите на свети Ефрем Сириец: „Не плачете безнадеждно за починалите, но се молете за тях. Молитвата за упокоение на душите е най-висшият дар, който можем да им дадем. Нека помним, че Бог е пълен с милост и ще приеме в Своето царство тези, които Го търсят с искрена вяра.“, пише в съболезнователния адрес, публикуван на страницата на Светия синод на Българската православна църква - Българската патриаршия.

Молим се Всемилостивият Бог да приеме душите на загиналите и да ги дари с в

Новородено бебе е изоставено до контейнер за смет в силистренското село Водно. Това потвърди кметът на община Дулово инж. Невхис Мустафа.

Според нея бебето не е родено в селото, където е намерено.

Местни жители са подали сигнал до телефон 112 и след бързата реакция на медиците бебето е било откарано в неонатологичното отделение в силистренската болница.

Завеждащият отделението д-р Румяна Манева съобщи, че новороденото е недоносено, след приемането му дишането му е било затруднено, но състоянието му се подобрява. За него се полагат всички необходими грижи.

Министерството на финансите е в пълна изборна готовност, може да разчитате на нас, каза заместник-министърът на финансите Мартин Дановски по време на Национално съвещание на МВР във връзка с предстоящите избори за Народно събрание на 27 октомври. 

И на тези избори, както и на скорошните, които минаха, съгласно Изборния кодекс, 55 дни преди изборния ден Министерски съвет, по предложение на вицепремиера и министър на финансите Людмила Петкова и правителството, на 30 август прие план-сметката за разходите по подготовката на тези избори, отбеляза Дановски. Той припомни, че одобрените средства са в размер на малко над 100 млн. лв. за разнообразни дейности. Заместник-министърът изброи дейностите, свързани с осигуряването на разнообразни материали, с логистиката в различни части на процеса, с възнагражденията на ангажираните пряко в изборния процес. Наред с тези дейности, са осиг

Бетонният мост в Пловдив вече ще носи името „Тодор Александров", решиха на заседание общинските съветници в града. До гласуване на предложението на съветниците от „Браво Пловдив“ се стигна след дълга дискусия между представители на политическите групи. Право на изказване получи и Станислав Станев, преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски", който изрази подкрепа към предложението.

„Мостът е нещо, което свързва. По този начин се свързва не най-големият квартал в Пловдив с останалата част на града. По този начин свързваме миналото с настоящето и даваме пример на бъдещите поколения", каза Станислав Станев. Решението на Общински съвет-Пловдив беше взето с 41 гласа „за" и четирима въздържали се.

По време на днешната общинска сесия беше гласувано и още едно предложение на „Браво Пловдив“ - за създаване на временна

Водата от каптаж „Извора" в пернишкия квартал „Бела вода“ е годна за питейно-битови цели и отговаря на нормативните изисквания. Това са показали резултатите от взетите преди два дни нови проби, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) ООД.

Припомняме, че заради установени отклонения по микробиологични показатели в качеството на водата, Регионалната здравна инспекция в Перник връчи предписание към ВиК за отстраняване на несъответствията и извършване на дезинфекция на водоснабдителната система.

 

Макар и временно, е направено разширение на пътя. Той е част от републиканската пътна мрежа, но кметът на общината Иса Бесоолу е предприел действия по обезопасяването му поради неотложността на проблема, добавиха от администрацията. 

„Пътят е собственост на Агенция „Пътна инфраструктура”, до които съм писал писма с молба за решение на проблема и, тъй като с тях имаме добър диалог, вярвам, че ще предприемат нужните действия. Считам обаче, че институциите трябва да подхождаме с разбиране помежду си и да си помагаме. Затова предприех и тези действия по обезопасяването на пътния участък и полагането на настилка, макар и това да е временно решение на проблема”, коментира Иса Бесоолу.

Именно в този участък беше установена липсата на допълнителна лента за извършване на завой наляво по второкласен път II-56, както и на маркировка и сигнализация. По тази причина там са възниквали редица пътнотранспортни произшествия. В края на септември м.г. на мястото при катастрофа между три леки автомобила и мотоциклет пострада мотоциклетист. 

 

Партиите и коалициите в община Монтана се споразумяха за ръководството на Секционната избирателна комисия (СИК) в село Габровница, където на 20 октомври ще има извънредни избори за кмет, съобщиха от Община Монтана.

След преговори при кмета на Монтана Златко Живков е постигнато споразумение председателят на комисията да е от ГЕРБ – СДС, зам.-председателят – от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), а секретарят – от „Възраждане“. Комисията за извънредните избори за кмет в Габровница ще бъде от девет души, като разпределението ще е според представителството на партиите и коалициите на последните парламентарни избори – трима членове за ГЕРБ-СДС, двама за ПП–ДБ и по един за „Възраждане“, ДПС, „БСП за България" и „Има такъв народ“.

До 5 октомври е срокът за образуване на подвижна секцио

Вие вписвате вашите имена завинаги със златни букви в славната история на българския спорт. Това заяви държавният глава Румен Радев, който днес награди с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти българските медалисти и финалисти, извоювали медали и постигнали отлични резултати на летните Олимпийски и Паралимпийски игри в Париж. Церемонията се проведа в Гербовата зала на „Дондуков“ 2. 

„За мен е огромна чест да ви посрещна в президентската институция и да ви поздравя за завоюваните от вас олимпийски титли, медали и успехи. Изкачването на олимпийския връх е заветна цел и най-голямото предизвикателство в кариерата на всеки спортист. Един път, осеян с безброй изпитания. Вие знаете, че олимпийската слава е непреходна“, посочи Румен Радев. 

„Не само постигнахте вашите цели и целите, поставени от вашите треньори, комитета и феде

Десет машини за гласуване ще бъдат ползвани за удостоверяване на съответствието на устройствата за вота с изискванията на Изборния кодекс. Това се посочва в отговор от Министерството на електронното управление (МЕУ) на писмо на Централната избирателна комисия (ЦИК), представен по време на днешното заседание на комисията. 

Седем машини ще бъдат предоставени на Министерството на електронното управление, а три - на Българския институт по метрология.

Броят на машините е съобразен с досегашната практика и с нуждите на двете институции. 

Във връзка с доклад за дефектирали устройства от предишни избори, от МЕУ препоръчват профилактика на машините за гласуване. По време на заседанието стана известно, че такава профилактика е заложена в предмета на обществената поръчка за обезпечаването на машинното гласуване. 

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков обяви пред медии, че изпраща джентълтълменско писмо към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Коментарът си той направи след учредяването на "Младежи за Промяната". 

Вместо джентълменско споразумение, ще им напишем днес джентълменско писмо. В това джентълменско писмо ще кажем - има три закона, които разделят България от десет милиарда, посочи Петков. Ако ни отговорите на това писмо, че няма как да приемете тези три закона, явно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, продължи за писмото той. 

Кирил Петков настоя ясно и точно трите закона, одобрени от Европейската комисия (ЕК), да бъдат приети от това Народно събрание. Ако няма да ги приемем, всички да излезем пред българските граждани и да кажем

Интензивно е движението на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Кардам“, „Никопол" и „Дуранкулак“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. Граничните власти препоръчват използването на алтернативни маршрути.

Поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа на ГКПП „Оряхово“ е преустановила работа.

Заради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе&ldquo

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.