Начало На преден план Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово
9321
България

Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за възникналия пожар в производствени халета в землището на село Царацово, съобщиха от институцията.Към момента се извършват действия по разследването за изясняване на фактическата обстановка около инцидента.

| 01 Август 2024, 16:10 ч.
Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово
Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово
Снимка © Боян Ботев / БТА

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за възникналия пожар в производствени халета в землището на село Царацово, съобщиха от институцията. Към момента се извършват действия по разследването за изясняване на фактическата обстановка около инцидента.

Над 150 занаятчии и търговци ще участват в тазгодишния Врачански есенен панаир, съобщи пред журналисти кметът на Враца Калин Каменов. По думите му интересът към 135-ото издание на един от най-старите панаири в страната е изключително голям. "Наложи се да връщаме заявления на желаещи да участват, тъй като не можем да поемем целия обем от всички, заявили желание да се включат. Моите извинения към онези, които са получили отказ, но се опитваме да има ред и да няма претрупване", обясни Каменов.

На панаирните щандове ще се предлагат и фермерски продукти, като за първи път ще се включат производители на гъби, рибни и морски деликатеси, суши и др. Както и досега ще има ръчно тъкани изделия, дърворезба, рисуване върху дрехи, керамика, временни татуировки, плетене на плитки, бижута, атракции за деца и много места за храна и напитки.

Културната програма ще започне още днес, въпрек

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) изразява категорично несъгласие с внесения в Народното събрание законопроект за регистрация на чуждестранните агенти. Това съобщи пресцентърът на синдиката.

Промените създават сериозни пречки пред работата на синдикатите, ограничава правата на работниците и e в противоречие с основни демократични принципи като свободата на сдружаване и правото на труд, смятат от КНСБ.

Законопроектът за чуждестранните агенти, внесен от "Възраждане", е почти едно към едно преписан от американския закон за регистрация на чуждите агенти. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на партията Костадин Костадинов преди дни. По думите му американският закон работи изключително добре. Законът не предвижда санкции, а публичност и прозрачност, същото е и в България, обясни Костадинов. Лъжа е, че законът е преписан от

Футболистите от отбора на Спортист (Драгичево) се заеха да ремонтират съблекалните на стадиона в пернишкото село Рударци. На този етап отборът използва терена заедно с играчи от Рударци. По тази причина те са се заели със задачата да помогнат за облагородяването на сградния фонд на спортното съоръжение, съобщи кметът на Драгичево Виктор Викторов. 

Към момента футболистите заедно с него извършват ремонт на помещенията за домакините и гостите, както и на съдийската стая. 

„Ние сме голям колектив. Всички сме тук, въпреки че няма да играем днес. Има още доста работа, но се надявам до следващия кръг стаите да придобият един по добър и приветлив вид“, коментира Викторов. 

Средствата за дейностите са изцяло финансирани от поддръжници на отбора и кмета на Драгичево. Закупени са нови врати и бойлер. Поставена е също охранителна система, а съвсем

Изграждат нова чешма в Източния парк в Търговище. Тя ще бъде втора в изцяло обновената преди години зона за отдих и ще може да се ползва от хора и животни. Дейностите се извършват от общинското предприятие „Флора“, съобщи управителят му Асен Чакъров. 

Чешмата е разположена в района на парка, където са кътове за игра на най-малките. Другата се намира край спортните площадки в другия края на зоната. 

По думите на Чакъров чешмата е каменна. Изработена е от гранит и е втората гранитна – другата се намира в парк „Роден кът“. Гранитът е устойчив на припомни явления и влияния. „Идеята ни е да отдадем нужното внимание и на хората, и на животните – домашни и диви. Надявам се гражданите да пазят направеното“, каза още Чакъров.

Той обясни, че е помислено и за най-малките деца – от едната страна е монтирано спец

Ден на траур е обявен в Разлог, родното място на старши лейтенант Венцислав Дункин, който загина в катастрофата с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“. В днешния ден българските знамена на сградата на общинска администрация ще бъдат наполовина свалени и никакви мероприятия няма да се провеждат, съобщиха от Общината. 

Тридневният фестивал „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра“ в село Баня вчера е започнал с едноминутно мълчание в знак на почит, но не е отменен, тъй като е събрал хора от цялата страна, а подготовката за него тече много отдавна, обясниха пресцентъра на общинската администрация. Никакви други организации няма да бъдат провеждани в днешния ден на територията на Разлог, допълниха от институцията. 

Старши лейтенант Дункин е загиналият втори пилот при самолетната катастрофа в авиобаза „Граф Игнат

По досъдебното производство ще бъде назначена пожаротехническа експертиза. От нейното заключение трябва да стане ясно какво е предизвикало пожара в производствените халета, както и да се установят причинените щети, обясниха още от прокуратурата. Срокът за разследването е двумесечен.

Припомняме, че малко след 18:00 часа вчера избухна пожар в предприятие за преработка на отпадъци до село Царацово. Двама пожарникари пострадаха при гасенето на пожара, те са приети в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Свети Георги" в Пловдив. Пожарът в завода е потушен, но огнеборците продължават работа на терен и днес. Ще работят четири екипа с инженерна техника на Сектор "Специализирани оперативни дейности"-Пловдив. Предстои разчистване.

По информация на РИОСВ - Пловдив, след като беше извършена проверка на качеството на въздуха на мястото на пожара, експертите установиха, че няма опасност за здравето на населението.

 

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен към този час и няма струпване от автомобили, чакащи да преминат, . 

През почивните дни движението през пункта на изход отново беше без изчакване. Миналата седмица на изход се преминаваше бързо. На вход трафикът беше интензивен.

По данни от Гърция, през юли тази година през ГКПП Промахон са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил 1 150 000 души, т.е. общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе в срок, след 14:00 часа по делото образувано по жалба на Коалиция "Демокрация, права и свободи - ДПС" срещу решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за отказ за регистрация на коалицията за участие в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Адвокат Георги Атанасов поиска от съда да отмени решението на ЦИК. 

Припомняме, че вчера ВАС отмени като незаконосъобразен отказа на ЦИК да регистрира коалиция „Движение за права и свободи - Ново начало“ за участие в изборите за народни представители. 

Държавният глава Румен Радев ще се срещне днес в София с президента на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От кабинета на президента в Скопие също съобщиха вчера, че Гордана Силяновска-Давкова ще посети България.

Президентът на югозападната ни съседка ще бъде в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди. В рамките на 52-рото издание на майски оперни вечери в Северна Македония Силяновска присъства на представлението "Валкюра" на Софийската опера и балет в Скопие, като подчерта "значението и силата на културната дипломация като неделима част от международната дейност”.

Министърът на външните работи и външната търговия на Северна Македония Тимчо Муцунски съобщи, че той, както и министърът на

Парламентът прие на първо четене законопроект за допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, с който се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. Текстовете, внесени от „Възраждане“, бяха одобрени със 119 гласа „за“, 12 „против“ и 22 „въздържал се“.

Законопроекта подкрепиха от ГЕРБ-СДС, "Възраждане", "БСП за България" и "Има такъв народ", както и трима от "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) и петима независими депутати. От парламентарната група на ДПС 12 гласуваха "против" и един се въздържа. Двадесет депутати от ПП-ДБ бяха въздържали се, както и един нечленуващ в група. 

Държавата финансира откриването на аптеки,

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки. Искането на оставки в тази ситуация е проява на безчовечност, ...
Фармацевтите са готови на протести заради приети на първо четене законови промени
Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевти ...
От „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори
От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен рай ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:39 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9321
България

Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за възникналия пожар в производствени халета в землището на село Царацово, съобщиха от институцията.Към момента се извършват действия по разследването за изясняване на фактическата обстановка около инцидента.

| 01 Август 2024, 16:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово
Районна прокуратура - Пловдив разследва причините за пожара при село Царацово
Снимка © Боян Ботев / БТА

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за възникналия пожар в производствени халета в землището на село Царацово, съобщиха от институцията. Към момента се извършват действия по разследването за изясняване на фактическата обстановка около инцидента.

Над 150 занаятчии и търговци ще участват в тазгодишния Врачански есенен панаир, съобщи пред журналисти кметът на Враца Калин Каменов. По думите му интересът към 135-ото издание на един от най-старите панаири в страната е изключително голям. "Наложи се да връщаме заявления на желаещи да участват, тъй като не можем да поемем целия обем от всички, заявили желание да се включат. Моите извинения към онези, които са получили отказ, но се опитваме да има ред и да няма претрупване", обясни Каменов.

На панаирните щандове ще се предлагат и фермерски продукти, като за първи път ще се включат производители на гъби, рибни и морски деликатеси, суши и др. Както и досега ще има ръчно тъкани изделия, дърворезба, рисуване върху дрехи, керамика, временни татуировки, плетене на плитки, бижута, атракции за деца и много места за храна и напитки.

Културната програма ще започне още днес, въпрек

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) изразява категорично несъгласие с внесения в Народното събрание законопроект за регистрация на чуждестранните агенти. Това съобщи пресцентърът на синдиката.

Промените създават сериозни пречки пред работата на синдикатите, ограничава правата на работниците и e в противоречие с основни демократични принципи като свободата на сдружаване и правото на труд, смятат от КНСБ.

Законопроектът за чуждестранните агенти, внесен от "Възраждане", е почти едно към едно преписан от американския закон за регистрация на чуждите агенти. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на партията Костадин Костадинов преди дни. По думите му американският закон работи изключително добре. Законът не предвижда санкции, а публичност и прозрачност, същото е и в България, обясни Костадинов. Лъжа е, че законът е преписан от

Футболистите от отбора на Спортист (Драгичево) се заеха да ремонтират съблекалните на стадиона в пернишкото село Рударци. На този етап отборът използва терена заедно с играчи от Рударци. По тази причина те са се заели със задачата да помогнат за облагородяването на сградния фонд на спортното съоръжение, съобщи кметът на Драгичево Виктор Викторов. 

Към момента футболистите заедно с него извършват ремонт на помещенията за домакините и гостите, както и на съдийската стая. 

„Ние сме голям колектив. Всички сме тук, въпреки че няма да играем днес. Има още доста работа, но се надявам до следващия кръг стаите да придобият един по добър и приветлив вид“, коментира Викторов. 

Средствата за дейностите са изцяло финансирани от поддръжници на отбора и кмета на Драгичево. Закупени са нови врати и бойлер. Поставена е също охранителна система, а съвсем

Изграждат нова чешма в Източния парк в Търговище. Тя ще бъде втора в изцяло обновената преди години зона за отдих и ще може да се ползва от хора и животни. Дейностите се извършват от общинското предприятие „Флора“, съобщи управителят му Асен Чакъров. 

Чешмата е разположена в района на парка, където са кътове за игра на най-малките. Другата се намира край спортните площадки в другия края на зоната. 

По думите на Чакъров чешмата е каменна. Изработена е от гранит и е втората гранитна – другата се намира в парк „Роден кът“. Гранитът е устойчив на припомни явления и влияния. „Идеята ни е да отдадем нужното внимание и на хората, и на животните – домашни и диви. Надявам се гражданите да пазят направеното“, каза още Чакъров.

Той обясни, че е помислено и за най-малките деца – от едната страна е монтирано спец

Ден на траур е обявен в Разлог, родното място на старши лейтенант Венцислав Дункин, който загина в катастрофата с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“. В днешния ден българските знамена на сградата на общинска администрация ще бъдат наполовина свалени и никакви мероприятия няма да се провеждат, съобщиха от Общината. 

Тридневният фестивал „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра“ в село Баня вчера е започнал с едноминутно мълчание в знак на почит, но не е отменен, тъй като е събрал хора от цялата страна, а подготовката за него тече много отдавна, обясниха пресцентъра на общинската администрация. Никакви други организации няма да бъдат провеждани в днешния ден на територията на Разлог, допълниха от институцията. 

Старши лейтенант Дункин е загиналият втори пилот при самолетната катастрофа в авиобаза „Граф Игнат

По досъдебното производство ще бъде назначена пожаротехническа експертиза. От нейното заключение трябва да стане ясно какво е предизвикало пожара в производствените халета, както и да се установят причинените щети, обясниха още от прокуратурата. Срокът за разследването е двумесечен.

Припомняме, че малко след 18:00 часа вчера избухна пожар в предприятие за преработка на отпадъци до село Царацово. Двама пожарникари пострадаха при гасенето на пожара, те са приети в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Свети Георги" в Пловдив. Пожарът в завода е потушен, но огнеборците продължават работа на терен и днес. Ще работят четири екипа с инженерна техника на Сектор "Специализирани оперативни дейности"-Пловдив. Предстои разчистване.

По информация на РИОСВ - Пловдив, след като беше извършена проверка на качеството на въздуха на мястото на пожара, експертите установиха, че няма опасност за здравето на населението.

 

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен към този час и няма струпване от автомобили, чакащи да преминат, . 

През почивните дни движението през пункта на изход отново беше без изчакване. Миналата седмица на изход се преминаваше бързо. На вход трафикът беше интензивен.

По данни от Гърция, през юли тази година през ГКПП Промахон са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил 1 150 000 души, т.е. общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе в срок, след 14:00 часа по делото образувано по жалба на Коалиция "Демокрация, права и свободи - ДПС" срещу решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за отказ за регистрация на коалицията за участие в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Адвокат Георги Атанасов поиска от съда да отмени решението на ЦИК. 

Припомняме, че вчера ВАС отмени като незаконосъобразен отказа на ЦИК да регистрира коалиция „Движение за права и свободи - Ново начало“ за участие в изборите за народни представители. 

Държавният глава Румен Радев ще се срещне днес в София с президента на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От кабинета на президента в Скопие също съобщиха вчера, че Гордана Силяновска-Давкова ще посети България.

Президентът на югозападната ни съседка ще бъде в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди. В рамките на 52-рото издание на майски оперни вечери в Северна Македония Силяновска присъства на представлението "Валкюра" на Софийската опера и балет в Скопие, като подчерта "значението и силата на културната дипломация като неделима част от международната дейност”.

Министърът на външните работи и външната търговия на Северна Македония Тимчо Муцунски съобщи, че той, както и министърът на

Парламентът прие на първо четене законопроект за допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, с който се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. Текстовете, внесени от „Възраждане“, бяха одобрени със 119 гласа „за“, 12 „против“ и 22 „въздържал се“.

Законопроекта подкрепиха от ГЕРБ-СДС, "Възраждане", "БСП за България" и "Има такъв народ", както и трима от "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) и петима независими депутати. От парламентарната група на ДПС 12 гласуваха "против" и един се въздържа. Двадесет депутати от ПП-ДБ бяха въздържали се, както и един нечленуващ в група. 

Държавата финансира откриването на аптеки,

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Фармацевтите са готови на протести заради приети на първо четене законови промени
От „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.