Начало На преден план Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов
9872
България

Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов

От разговорите, които водим с Европейската комисия (ЕК), нямаме никакви индикации, че няма специално тази програма да бъде удължена, заяви служебният социален министър Ивайло Иванов във връзка с проект „Предоставяне на помощни средства на лица с трайни увреждания“, финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).Темата бе част от изслушване в Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в парламента.

| 01 Август 2024, 16:38 ч.
Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов
Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов
Снимка © Христо Касабов / БТА

От разговорите, които водим с Европейската комисия (ЕК), нямаме никакви индикации, че няма специално тази програма да бъде удължена, заяви служебният социален министър Ивайло Иванов във връзка с проект „Предоставяне на помощни средства на лица с трайни увреждания“, финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Темата бе част от изслушване в Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в парламента.

Лаборатория за канабис е разкрита в ловешкото село Александрово. Криминалисти от Областната дирекция (ОД) на МВР са иззели над 40 килограма канабис от имот в селото, съобщи говорителят на полицията Габриела Тодорова.

Случаят е от вчера. При проверка на имот в селото, обитаван от 65-годишен мъж, криминалисти са открили специално изградена лаборатория, в която имало растения от канабис.  При огледа в стопанска постройка е открита и суха тревиста маса - канабис, с общо тегло 2,5 килограма. 

За срок от 24 часа е задържан 65-годишен мъж и е привлечен като обвиняем за извършеното от него престъпление. Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Ловеч.

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

Варна ще бъде домакин на готвена среща на кметове и губернатори на побратимените градове от България и Китай. Събитието е предвидено да се проведе в дните от 29 октомври до 31 октомври. То е част от организираните събития по случай отбелязването на 75 години от установяване на дипломатически отношения на България с Китайската народна република.

Новината за срещата съобщи проф. Захари Захариев, председател на Българската национална асоциация "Един пояс. Един път". Той беше сред официалните лица на откритото днес "Изложение на водещи китайски продукти и услуги и българо-китайски бизнес срещи" в НДК.

Проблемите в общинското предприятие "Екоравновесие" могат да се решат само, ако всички работим заедно. Имаме нужда от доброволци да ни помагат, за да се справим с наследените проблеми. Това заяви кметът на София Васил Терзиев, който се срещна със защитници на правата на безстопанствени кучета, след като по-рано днес те протестираха пред сградата на Столичната община (СО). Това съобщиха от пресцентъра на СО.

На протеста гражданите настояха за "стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Протестиращите поискаха още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата "Кастрирай и върни".

В срещата с кмета Терзиев участваха доброволци, които от години, полагат усилия да

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Ако се случи най-лошото нещо, ще потърсим възможностите на държавния бюджет и ще очакваме народните представители да ни подкрепят, защото проектът е изключително важен и сумата не е толкова голяма, коментира министър Иванов. И увери, че се прави всичко възможно проектът да се случи по НПВУ. Предвиденото финансиране е 24 млн. лв., уточни министърът.

Това е една от шестте инвестиции на Министерството на труда и социалната политика по НПВУ. Тя има за цел да насърчи дейностите по осигуряване на лична мобилност и достъпност на хората с трайни увреждания, както и за тяхното социално приобщаване, като се отчетат специфичните им потребности, посочи Иванов. Очаква се да бъдат подкрепени около 3300 нуждаещи се, които да получат високотехнологично помощно средство.

Трима души са загинали, а 33-ма са ранени при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си.

В София са станали две тежки и 27 леки пътни произшествия. Ранени са петима души.

От началото на септември в страната са регистрирани 310 тежки катастрофи с 18 загинали и 414 ранени. От началото на годината 316 души са загинали, а 6378 са ранени при 5074 тежки пътни инциденти. В сравнение с данните за същия период на миналата година се отчитат 53 жертви на пътя по-малко.

 

Екип от военни прокурори и следователи, съвместно със служба „Военна полиция“, започва разследване за установяване причините и обстоятелствата за възникнал инцидент с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. От прокуратурата допълват, че предстои извършването на оглед на местопроизшествието, установяване и разпит на свидетели, както и на всички длъжностни лица, съпричастни към планирането, осъществяването на тренировъчния полет, поддръжката на летателната и наземната техника. Също така ще бъде иззета цялата документация, относима към случая. Предстои назначаването и на множество експертизи.

 

При пожарите в Монтанско през това лято са изгорели 2488 декара гори и 117 000 декара сухи треви и храсти, съобщи директорът на Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Монтана комисар Венцислав Райков.

От началото на тази година пожарите в полетата в региона са 583, при 284 през миналата година. Пожарите в горска територия са 24 при 3 през 2023 година. Обслужените от пожарните команди в Монтана произшествия са 1300 при 1200 през миналата година. 

Заради сухото и горещо лята тази година пожарите са много повече, докато през миналата година повече бяха отводняванията, уточни комисар Райков. Той съобщи, че пожарникари  и спасители от Монтана са помагали при гасене на пожари и в други региони на страната, където е имало критични ситуации – край Карлово, а също в областите Бургас, Благоевград и Хасково. 

При

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

До 20 октомври е срокът за подаване на номинации за годишните награди на Съюза на българските журналисти (СБЖ), съобщават от организацията.

Призовете се присъждат на журналисти, които са членове на СБЖ, за публикации, предавания и обществено значими прояви през последната година.

Отличията включват наградата „Йосиф Хербст“ за цялостен принос, награди за електронни медии – по една за радио и телевизия, награда за информационни агенции, за печат, за фотожурналистика, за графичен дизайн и операторско майсторство. Призове ще бъдат връчени на българска медия извън България, на чуждестранен кореспондент - за активно, добронамерено и значимо отразяване на събитията и процесите в България, за книга, за кореспондент на централна медия в страната, за журналистически материал в регионална медия, предизвикал широк обществен интерес, за журналистически електронен са

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Няма сигнали за произшествия, материални щети и пострадали хора в Русенско при земетресението, регистрирано днес в Румъния. Това съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарн ...
Задържаха мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт
Задържаха 56-годишен мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. В условията на неотложност на 13 септември видински ...
До месец и половина се очаква решение на ВАС по казуса с изграждането на завод с инсинератор за горене на отпадъци край Павликени
До месец и половина се очаква решение на Върховния административен съд (ВАС) по казуса с инвестиционното намерение за изграждане на завод за каменна вата с инсинератор за горене на ...
Олимпийският шампион Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес
Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:46 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9872
България

Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов

От разговорите, които водим с Европейската комисия (ЕК), нямаме никакви индикации, че няма специално тази програма да бъде удължена, заяви служебният социален министър Ивайло Иванов във връзка с проект „Предоставяне на помощни средства на лица с трайни увреждания“, финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).Темата бе част от изслушване в Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в парламента.

| 01 Август 2024, 16:38 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов
Нямаме индикации от ЕК, че програмата за помощни средства на хора с трайни увреждания по ПВУ няма да бъде удължена, каза министър Иванов
Снимка © Христо Касабов / БТА

От разговорите, които водим с Европейската комисия (ЕК), нямаме никакви индикации, че няма специално тази програма да бъде удължена, заяви служебният социален министър Ивайло Иванов във връзка с проект „Предоставяне на помощни средства на лица с трайни увреждания“, финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Темата бе част от изслушване в Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в парламента.

Лаборатория за канабис е разкрита в ловешкото село Александрово. Криминалисти от Областната дирекция (ОД) на МВР са иззели над 40 килограма канабис от имот в селото, съобщи говорителят на полицията Габриела Тодорова.

Случаят е от вчера. При проверка на имот в селото, обитаван от 65-годишен мъж, криминалисти са открили специално изградена лаборатория, в която имало растения от канабис.  При огледа в стопанска постройка е открита и суха тревиста маса - канабис, с общо тегло 2,5 килограма. 

За срок от 24 часа е задържан 65-годишен мъж и е привлечен като обвиняем за извършеното от него престъпление. Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Ловеч.

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

Варна ще бъде домакин на готвена среща на кметове и губернатори на побратимените градове от България и Китай. Събитието е предвидено да се проведе в дните от 29 октомври до 31 октомври. То е част от организираните събития по случай отбелязването на 75 години от установяване на дипломатически отношения на България с Китайската народна република.

Новината за срещата съобщи проф. Захари Захариев, председател на Българската национална асоциация "Един пояс. Един път". Той беше сред официалните лица на откритото днес "Изложение на водещи китайски продукти и услуги и българо-китайски бизнес срещи" в НДК.

Проблемите в общинското предприятие "Екоравновесие" могат да се решат само, ако всички работим заедно. Имаме нужда от доброволци да ни помагат, за да се справим с наследените проблеми. Това заяви кметът на София Васил Терзиев, който се срещна със защитници на правата на безстопанствени кучета, след като по-рано днес те протестираха пред сградата на Столичната община (СО). Това съобщиха от пресцентъра на СО.

На протеста гражданите настояха за "стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Протестиращите поискаха още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата "Кастрирай и върни".

В срещата с кмета Терзиев участваха доброволци, които от години, полагат усилия да

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Ако се случи най-лошото нещо, ще потърсим възможностите на държавния бюджет и ще очакваме народните представители да ни подкрепят, защото проектът е изключително важен и сумата не е толкова голяма, коментира министър Иванов. И увери, че се прави всичко възможно проектът да се случи по НПВУ. Предвиденото финансиране е 24 млн. лв., уточни министърът.

Това е една от шестте инвестиции на Министерството на труда и социалната политика по НПВУ. Тя има за цел да насърчи дейностите по осигуряване на лична мобилност и достъпност на хората с трайни увреждания, както и за тяхното социално приобщаване, като се отчетат специфичните им потребности, посочи Иванов. Очаква се да бъдат подкрепени около 3300 нуждаещи се, които да получат високотехнологично помощно средство.

Трима души са загинали, а 33-ма са ранени при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си.

В София са станали две тежки и 27 леки пътни произшествия. Ранени са петима души.

От началото на септември в страната са регистрирани 310 тежки катастрофи с 18 загинали и 414 ранени. От началото на годината 316 души са загинали, а 6378 са ранени при 5074 тежки пътни инциденти. В сравнение с данните за същия период на миналата година се отчитат 53 жертви на пътя по-малко.

 

Екип от военни прокурори и следователи, съвместно със служба „Военна полиция“, започва разследване за установяване причините и обстоятелствата за възникнал инцидент с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. От прокуратурата допълват, че предстои извършването на оглед на местопроизшествието, установяване и разпит на свидетели, както и на всички длъжностни лица, съпричастни към планирането, осъществяването на тренировъчния полет, поддръжката на летателната и наземната техника. Също така ще бъде иззета цялата документация, относима към случая. Предстои назначаването и на множество експертизи.

 

При пожарите в Монтанско през това лято са изгорели 2488 декара гори и 117 000 декара сухи треви и храсти, съобщи директорът на Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Монтана комисар Венцислав Райков.

От началото на тази година пожарите в полетата в региона са 583, при 284 през миналата година. Пожарите в горска територия са 24 при 3 през 2023 година. Обслужените от пожарните команди в Монтана произшествия са 1300 при 1200 през миналата година. 

Заради сухото и горещо лята тази година пожарите са много повече, докато през миналата година повече бяха отводняванията, уточни комисар Райков. Той съобщи, че пожарникари  и спасители от Монтана са помагали при гасене на пожари и в други региони на страната, където е имало критични ситуации – край Карлово, а също в областите Бургас, Благоевград и Хасково. 

При

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

До 20 октомври е срокът за подаване на номинации за годишните награди на Съюза на българските журналисти (СБЖ), съобщават от организацията.

Призовете се присъждат на журналисти, които са членове на СБЖ, за публикации, предавания и обществено значими прояви през последната година.

Отличията включват наградата „Йосиф Хербст“ за цялостен принос, награди за електронни медии – по една за радио и телевизия, награда за информационни агенции, за печат, за фотожурналистика, за графичен дизайн и операторско майсторство. Призове ще бъдат връчени на българска медия извън България, на чуждестранен кореспондент - за активно, добронамерено и значимо отразяване на събитията и процесите в България, за книга, за кореспондент на централна медия в страната, за журналистически материал в регионална медия, предизвикал широк обществен интерес, за журналистически електронен са

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Задържаха мъж от с. Арчар за притежание на археологически артефакт
До месец и половина се очаква решение на ВАС по казуса с изграждането на завод с инсинератор за горене на отпадъци край Павликени
Олимпийският шампион Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.