Начало На преден план Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ
10349
България

Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ

На територията на Регионалното депо за неопасни отпадъци до село Цалапица, община "Родопи", е възникнал пожар. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) - Пловдив.Огънят е установен след извършване на видеонаблюдение в реално време. Сформиран е екип на РИОСВ - Пловдив.

| 01 Август 2024, 18:48 ч.
Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ
Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ
Снимка © РДПБЗН - Пловдив

На територията на Регионалното депо за неопасни отпадъци до село Цалапица, община "Родопи", е възникнал пожар. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) - Пловдив. Огънят е установен след извършване на видеонаблюдение в реално време. Сформиран е екип на РИОСВ - Пловдив.

Тази година приоритет за нас е ограничаването на замърсяванията с отпадъци и премахването на нерегламентираните сметища,  каза служебният министър на околната среда и  водите Петър Димитров, който днес се включи в акция по почистване на морското дъно във Варненския залив край нос Галата. Това съобщи пресцентърът на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Избрахме плажа на Аспарухово, защото той е третият по замърсеност в България и трябва да вземем мерки по опазването на дюните, които се намират зад него, обясни министърът, цитиран в съобщението.  Димитров отбеляза, че за залива са много характерни останалите в морето стари мрежи – т.нар. мъртви мрежи, които са проблем за морските обитатели, корабоплаването и водолазите. И припомни, че за пореден път МОСВ е основен партньор на кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“. 

Община Попово започна работа по изпълнението на проект, свързан с реализацията на мерки за предотвратяване на наводнения от река Поповска. Дейностите започнаха, след като Общината сключи споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и бе одобрена за финансиране от държавния бюджет за 2024 г., информират от общинската администрация. 

Община Попово е сключила договор с фирмата изпълнител на строително-монтажните работи. Стойността на проекта е общо 3 073 100 лева. Крайният срок за изпълнението му е 31 декември 2026 година. 

Извършват се изкопни работи по корекцията на коритото на реката и почистване на терена около него в района на ул. „Аспарух“. Впоследствие предстои изграждане на бетонни укрепителни стени и облицовки в участъка до ул. „Раковска“, посочват от администрацията. 

Проектът е един от ше

Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания, коментира председателят на Парламентарната група (ПГ) на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

На въпрос как може да се ограничи изборният туризъм, той каза, че вече нищо не може да се случи, защото всички партии са в предизборна кампания.

По-рано днес Асен Василев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ призова ГЕРБ в оставащите дни на това Народно събрание да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Там има три антикорупционни закона и е крайно време Бойко Борисов да "спре да се крие зад храстите и да излезе и да каже като мъж - тези закони ни притесняват", посочи Василев.

Помолен да коментира тези думи на Асен Василев към Бойко Борисов, Делян Пеевски каза, че „Асен Василев така явно питае по-така чувства към г-н Борисов“. Да г

Столичният общински съвет (СОС) ще разгледа над 60 доклада на първото си заседание след лятната ваканция, което започва в 10:00 часа, съобщават от пресцентъра на Съвета.

Предстои да бъдат одобрени доклади, с които олимпийските медалисти от Олимпийските и Параолимпийски игри в Париж да бъдат удостоени със званието "Почетен гражданин на София".

Заради особените заслуги в развитието на българския спорт, олимпийците ще получат своите награди на тържественото заседание на Столичния общински съвет на 17 септември, когато е и празникът на София.

В дневния ред е също подписване на Договор за климатична неутралност на град София като един от 100-те климатично неутрални и интелигентни града, в рамките на проект „Нет зиро ситис“ (Net Zero Cities)“. В края на април 2022 г. Европейската комисия обяви София като един от градовете, които ще участват в мисията н

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

Пожарът е обхванал площ от около 15-16 декара, съобщиха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН) – Пловдив. Пет екипа се опитват да ограничат разпространението на огъня.

На помощ е извикана земеделска техника, с която да бъде разорано около сметището, за да не се пренесе пожарът върху сухи треви по полето. Вследствие на пожара има силно димоотделяне, димът се стели ниско посока юг. Екипи на Сектор "Специализирани оперативни дейности" - Пловдив ще осигуряват водоснабдяването от река Марица. 

Сигналът за пожара е получен около 17:20ч. Пламъците са изцяло в рамките на сметището, като към момента няма опасност за близките населени места.

Припомняме, че тази нощ избухна пожар в предприятие за преработка на отпадъци до село Царацово. Пожарът в завода е потушен, но огнеборците продължават работа на терен и днес. По информация на РИОСВ - Пловдив, след като беше извършена проверка на качеството на въздуха на мястото на пожара, експертите установиха, че няма опасност за здравето на населението.

 

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Граждани се събраха на протест пред Столичната община в защита на бездомните животни. Протестиращите настояват за незабавни действия срещу нехуманното отношение към животните, което се извършва в приютите в София.

Протестиращите настояват за „стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Организаторите искат още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата “Кастрирай и върни”.

Те настояват още за преустановяване на безразборното прибиране на животни по сигнали за агресия, да бъде създаден законов механизъм, по който компетентен орган да определя дали дадено животно реално е агресивно и следва да бъде прибрано в приют. Защитниците на бездомните

Висока оценка на състоянието на двустранните отношенията между България и Обединеното кралство дадоха заместник-министърът на външните работи Елена Шекерлетова и посланикът на Великобритания Натаниъл Копси. Те се ангажираха със задълбочаване и надграждане на стратегическото ни партньорството във всички области от взаимен интерес, в т.ч. в рамките и на многостранни формати, съобщи на сайта си Министерството на външните работи (МВнР). 

Това стана по време на връчването на копия на акредитивните писма на новоназначения посланик в сградата на Министерството. 

Специално внимание в разговора бе отделено на ролята на многобройната българската общност в Обединеното кралство като естествен мост между двете страни, както и на образователния, научен и технологичен обмен, съобщава още МВнР. Обсъдено бе и значението на мерките за постигане на икономически растеж, сътрудниче

Националната служба за охрана отбеляза 145 години от създаването си, съобщи пресцентърът на службата.

Безопасността на лицата, които отговарят за управлението на държавата, е въпрос на националната сигурност, който е поставен още с възраждането на българската държавност преди близо век и половина. Това заяви началникът на НСО генерал-майор Емил Тонев в обръщението си по повод 145 години от създаването на държавната охранителна служба. Сигурността на стълбовете на държавното управление е фундаментално условие за развитието и просперитета на България и тази истина е в основата на съвременната мисия на Националната служба за охрана, добави генерал-майор Емил Тонев.

Националната служба за охрана доказа своята жизненост и се утвърди като елемент на българската държавност, въпреки множеството трудности и трансформации, през които премина, заяви президентът Румен Радев на търже

Министърът на отбраната Атанас Запрянов отменя авиошоуто в Трета авиационна база заради катастрофа с военнотранспортен самолет L-39 ZA. Това съобщи Министерството на отбраната.

Инцидентът е станал при подготовката на утрешните демонстрации. В момента се провежда разследване.
Взети са мерки за локализиране на пожарите и установяване на причините за инцидента. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е ...
В Прищина отбелязват Международния ден на демокрацията, критикуват правителството за нарушаване на демократичните ценности
Парламентът на Косово отбеляза Международния ден на демокрацията под мотото „Ефективно управление на изкуствения интелект на всички нива“. Председателят на парламента Г ...
Безплатен курс за специалност „Здравен асистент“ за безработни организират от болница „Дева Мария“ в Бургас
Безплатен курс за обучение по професия „Здравен асистент“ за безработни организират от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Дева Мар ...
Министър Росен Карадимов увери, че ЦИК има пълната подкрепа на Министерския съвет, каза Камелия Нейкова
Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължавам ...
Окръжният съд във Враца постави в ареста обвинен за наркоразпространение 28-годишен мъж
Окръжният съд във Враца остави в ареста млад мъж, обвинен в държане на наркотици с цел разпространение, съобщиха от съдебната институция. Съдът е постановил най-тежката мярка за не ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:32 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
10349
България

Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ

На територията на Регионалното депо за неопасни отпадъци до село Цалапица, община "Родопи", е възникнал пожар. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) - Пловдив.Огънят е установен след извършване на видеонаблюдение в реално време. Сформиран е екип на РИОСВ - Пловдив.

| 01 Август 2024, 18:48 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ
Пожар гори в сметището в пловдивското село Цалапица, съобщиха от РИОСВ
Снимка © РДПБЗН - Пловдив

На територията на Регионалното депо за неопасни отпадъци до село Цалапица, община "Родопи", е възникнал пожар. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) - Пловдив. Огънят е установен след извършване на видеонаблюдение в реално време. Сформиран е екип на РИОСВ - Пловдив.

Тази година приоритет за нас е ограничаването на замърсяванията с отпадъци и премахването на нерегламентираните сметища,  каза служебният министър на околната среда и  водите Петър Димитров, който днес се включи в акция по почистване на морското дъно във Варненския залив край нос Галата. Това съобщи пресцентърът на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Избрахме плажа на Аспарухово, защото той е третият по замърсеност в България и трябва да вземем мерки по опазването на дюните, които се намират зад него, обясни министърът, цитиран в съобщението.  Димитров отбеляза, че за залива са много характерни останалите в морето стари мрежи – т.нар. мъртви мрежи, които са проблем за морските обитатели, корабоплаването и водолазите. И припомни, че за пореден път МОСВ е основен партньор на кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“. 

Община Попово започна работа по изпълнението на проект, свързан с реализацията на мерки за предотвратяване на наводнения от река Поповска. Дейностите започнаха, след като Общината сключи споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и бе одобрена за финансиране от държавния бюджет за 2024 г., информират от общинската администрация. 

Община Попово е сключила договор с фирмата изпълнител на строително-монтажните работи. Стойността на проекта е общо 3 073 100 лева. Крайният срок за изпълнението му е 31 декември 2026 година. 

Извършват се изкопни работи по корекцията на коритото на реката и почистване на терена около него в района на ул. „Аспарух“. Впоследствие предстои изграждане на бетонни укрепителни стени и облицовки в участъка до ул. „Раковска“, посочват от администрацията. 

Проектът е един от ше

Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания, коментира председателят на Парламентарната група (ПГ) на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

На въпрос как може да се ограничи изборният туризъм, той каза, че вече нищо не може да се случи, защото всички партии са в предизборна кампания.

По-рано днес Асен Василев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ призова ГЕРБ в оставащите дни на това Народно събрание да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Там има три антикорупционни закона и е крайно време Бойко Борисов да "спре да се крие зад храстите и да излезе и да каже като мъж - тези закони ни притесняват", посочи Василев.

Помолен да коментира тези думи на Асен Василев към Бойко Борисов, Делян Пеевски каза, че „Асен Василев така явно питае по-така чувства към г-н Борисов“. Да г

Столичният общински съвет (СОС) ще разгледа над 60 доклада на първото си заседание след лятната ваканция, което започва в 10:00 часа, съобщават от пресцентъра на Съвета.

Предстои да бъдат одобрени доклади, с които олимпийските медалисти от Олимпийските и Параолимпийски игри в Париж да бъдат удостоени със званието "Почетен гражданин на София".

Заради особените заслуги в развитието на българския спорт, олимпийците ще получат своите награди на тържественото заседание на Столичния общински съвет на 17 септември, когато е и празникът на София.

В дневния ред е също подписване на Договор за климатична неутралност на град София като един от 100-те климатично неутрални и интелигентни града, в рамките на проект „Нет зиро ситис“ (Net Zero Cities)“. В края на април 2022 г. Европейската комисия обяви София като един от градовете, които ще участват в мисията н

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

Пожарът е обхванал площ от около 15-16 декара, съобщиха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН) – Пловдив. Пет екипа се опитват да ограничат разпространението на огъня.

На помощ е извикана земеделска техника, с която да бъде разорано около сметището, за да не се пренесе пожарът върху сухи треви по полето. Вследствие на пожара има силно димоотделяне, димът се стели ниско посока юг. Екипи на Сектор "Специализирани оперативни дейности" - Пловдив ще осигуряват водоснабдяването от река Марица. 

Сигналът за пожара е получен около 17:20ч. Пламъците са изцяло в рамките на сметището, като към момента няма опасност за близките населени места.

Припомняме, че тази нощ избухна пожар в предприятие за преработка на отпадъци до село Царацово. Пожарът в завода е потушен, но огнеборците продължават работа на терен и днес. По информация на РИОСВ - Пловдив, след като беше извършена проверка на качеството на въздуха на мястото на пожара, експертите установиха, че няма опасност за здравето на населението.

 

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Граждани се събраха на протест пред Столичната община в защита на бездомните животни. Протестиращите настояват за незабавни действия срещу нехуманното отношение към животните, което се извършва в приютите в София.

Протестиращите настояват за „стриктно изпълнение на задълженията на Столичната община по контрол над регистрацията и идентификацията на домашните кучета, както и за кампания за популяризиране на ползите от кастрацията на домашните кучета. Организаторите искат още кастрация и връщане по места на бездомните кучета, както и адекватно изпълнение на програмата “Кастрирай и върни”.

Те настояват още за преустановяване на безразборното прибиране на животни по сигнали за агресия, да бъде създаден законов механизъм, по който компетентен орган да определя дали дадено животно реално е агресивно и следва да бъде прибрано в приют. Защитниците на бездомните

Висока оценка на състоянието на двустранните отношенията между България и Обединеното кралство дадоха заместник-министърът на външните работи Елена Шекерлетова и посланикът на Великобритания Натаниъл Копси. Те се ангажираха със задълбочаване и надграждане на стратегическото ни партньорството във всички области от взаимен интерес, в т.ч. в рамките и на многостранни формати, съобщи на сайта си Министерството на външните работи (МВнР). 

Това стана по време на връчването на копия на акредитивните писма на новоназначения посланик в сградата на Министерството. 

Специално внимание в разговора бе отделено на ролята на многобройната българската общност в Обединеното кралство като естествен мост между двете страни, както и на образователния, научен и технологичен обмен, съобщава още МВнР. Обсъдено бе и значението на мерките за постигане на икономически растеж, сътрудниче

Националната служба за охрана отбеляза 145 години от създаването си, съобщи пресцентърът на службата.

Безопасността на лицата, които отговарят за управлението на държавата, е въпрос на националната сигурност, който е поставен още с възраждането на българската държавност преди близо век и половина. Това заяви началникът на НСО генерал-майор Емил Тонев в обръщението си по повод 145 години от създаването на държавната охранителна служба. Сигурността на стълбовете на държавното управление е фундаментално условие за развитието и просперитета на България и тази истина е в основата на съвременната мисия на Националната служба за охрана, добави генерал-майор Емил Тонев.

Националната служба за охрана доказа своята жизненост и се утвърди като елемент на българската държавност, въпреки множеството трудности и трансформации, през които премина, заяви президентът Румен Радев на търже

Министърът на отбраната Атанас Запрянов отменя авиошоуто в Трета авиационна база заради катастрофа с военнотранспортен самолет L-39 ZA. Това съобщи Министерството на отбраната.

Инцидентът е станал при подготовката на утрешните демонстрации. В момента се провежда разследване.
Взети са мерки за локализиране на пожарите и установяване на причините за инцидента. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
В Прищина отбелязват Международния ден на демокрацията, критикуват правителството за нарушаване на демократичните ценности
Безплатен курс за специалност „Здравен асистент“ за безработни организират от болница „Дева Мария“ в Бургас
Министър Росен Карадимов увери, че ЦИК има пълната подкрепа на Министерския съвет, каза Камелия Нейкова
Окръжният съд във Враца постави в ареста обвинен за наркоразпространение 28-годишен мъж
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.