Начало На преден план Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище
10716
България

Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище

Самозапалил се комбайн по време на жътва е предизвикал пожарът край панагюрското село Баня, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.Събрана е достатъчно информация за запалване по непредпазливост, в резултат на което се е разразил огънят.

| 01 Август 2024, 21:06 ч.
Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище
Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище
Снимка © DFA

Самозапалил се комбайн по време на жътва е предизвикал пожарът край панагюрското село Баня, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Събрана е достатъчно информация за запалване по непредпазливост, в резултат на което се е разразил огънят. Установен е извършителят, а Районната прокуратура в Панагюрище е образувала досъдебно производство по случая.

Няма колона от автомобили на граничен пункт "Кулата" към този час и превозните средства преминават без изчакване, . 

Миналата седмица, в следобедните часове в петък, трафикът на изход отново беше спокоен. В събота преди обяд се образува близо километър колона от изчакващи автомобили, а в следобедните часове трафикът беше спокоен. В неделя на изход отново нямаше изкачване. На вход трафикът беше интензивен и трите дни. 

По данни на гръцката телевизия ЕРТ през юли тази година през ГКПП Промахон са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил 1 150 000 души, т.е. общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

Екипи на смолянската пожарна участваха в демонстрации в центъра на Смолян, представяйки техника и спасителни методи. Събитието е част от програмата на Седмицата на пожарната безопасност, която продължава до 15 септември.

Деца и родители наблюдаваха симулация на спасяване на пострадали при катастрофа, срязвайки вратите на колата. Десетки малчугани разгледаха пожарникарските коли, които са част от демонстрациите.

В рамките на Седмицата на пожарната безопасност огнеборци се срещнаха с деца от детски градини в Гълъбово, Давидково, Широка лъка, Неделино, Златоград и Доспат, информира пресцентърът на Областна дирекция (ОД) на МВР-Смолян. Екипите на пожарната запознаха малчуганите чрез игри и занимания с правилата за безопасно поведение при пожари, бедствия, както и с опасностите от игра с огън.  Районните противопожарни служби организираха дни на отворените врати.

Участието на младите хора не само като потребители, а и като двигател за развитие на дигитализацията, е ключово за тяхното личностно и професионално развитие, каза заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов, който откри конференцията „AI и младите. Права, образование, заетост“, съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

Събитието се организира от Националния младежки форум (НМФ) и има за цел да предостави трибуна за обсъждане на правата на младите и новите възможности, които имат в лицето на динамично развиващата се дигитална ера. 

Заместник-министър Младенов, председателят на НМФ Атанас Радев и директорът на фондация "Фридрих Еберт- България" Жак Папаро очертаха основните предизвикателства и добавената стойност от развитието на изкуствения интелект и дигитализацията.

"Днешната конференция идва във важен момент, в който дигитал

Служители и работници от Държавното горско стопанство (ДГС) в Нови пазар събраха повече от един тон отпадъци през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Североизточното държавно предприятие (СИДП). 

Общо 12 служители на стопанството се включиха в акцията, а събраните боклуци бяха извозени и депонирани от работници на община Никола Козлево. Почистени са всички строителни и битови отпадъци, изхвърлени в тревните площи покрай пътя Никола Козлево - Хърсово. За пореден път горските служители събраха и боклуците в отдел 154, където от години жителите на Никола Козлево изхвърлят отпадъци, превръщайки района в микросметище. Директорът на поделението инж. Кемал Вейс смята да преустанови тази порочна практика, да потърси съдействие от общината, за да бъдат поставени камери и районът да бъде наблюдаван, отбелязаха от пресцентъра на СИДП. 

В съобщението е уточнено, че с

Водата от каптаж "Извора" в пернишкия квартал „Бела вода“ е негодна за пиене, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) ООД. 

От там уточняват, че става въпрос за констатиран проблем, свързан с отклонения в качеството на водата по микробиологични показатели. От Регионалната здравна инспекция в Перник са връчили предписание на ВиК за предприемане на мерки за дезинфекция и отстраняване на несъответствието. 

Припомняме, че в края на миналия месец директорът на РЗИ - Перник д-р Александър Златанов потвърди , че водата в пернишкото село Люлин е негодна за пиене. Той обясни, че заради установено несъответствие в показателите, институцията е издала предписание към ВиК - Перник за осигуряването на временна цистерна с питейна вода. Въпреки това водата не беше спряна и можеше да се използва от населението за непитейни цели – поливане,

Стоянов обясни още, че машината е пламнала по време на работа заради техническа неизправност. Собственикът на нивата е осигурил допълнителна специализирана техника и гасителни средства на мястото, но заради поривистия вятър огънят се е прехвърлил в съседна нива и стърнища, уточни говорителят на пазарджишката полиция.

И в момента продължават активните гасителни дейности. Освен огнеборци от цялата област, на място има доброволци и местни жители, които помагат за овладяването на огъня.

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) изразява категорично несъгласие с внесения в Народното събрание законопроект за регистрация на чуждестранните агенти. Това съобщи пресцентърът на синдиката.

Промените създават сериозни пречки пред работата на синдикатите, ограничава правата на работниците и e в противоречие с основни демократични принципи като свободата на сдружаване и правото на труд, смятат от КНСБ.

Законопроектът за чуждестранните агенти, внесен от "Възраждане", е почти едно към едно преписан от американския закон за регистрация на чуждите агенти. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на партията Костадин Костадинов преди дни. По думите му американският закон работи изключително добре. Законът не предвижда санкции, а публичност и прозрачност, същото е и в България, обясни Костадинов. Лъжа е, че законът е преписан от

Криминалисти намериха и иззеха монети с вид на антични от частен дом в село Веселиново, обитаван от 59-годишен местен жител, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 

Проверката е извършена малко след 10:30 часа вчера след сигнал, че мъж държи културно-исторически ценности без надлежно разрешително. 

Криминалисти намерили в къщата и иззели металдетектор и осем монети с вид на антични. Предстои назначаване на експертизи. 

За извършено престъпление по чл. 278, ал. 6 от Наказателния кодекс е образувано досъдебно производство.

Множество предмети с вид на културно-исторически ценности бяха намерени и иззети и на 10 септември от жилище, обитавано от 75-годишен жител в с. Стан, при полицейска проверка, извършена след получена оперативна информация, че мъжът притежава незаконни археологически артефакти. 

Девет престъ

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Община Вършец започна изграждане на два моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма за общините към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от местната администрация.

Мостовете ще бъдат възстановени с 1,2 милиона лева от държавата. Те бяха разрушени от придошлите води на Ботуня на 11 юни 2022 г., когато във Вършец и в Стара планина над града продължително валя пороен дъжд и реката излезе от коритото си, разрушавайки мостове и корекцията си, и носейки бетонни блокове, автомобили, контейнери за смет.

Единият мост е пешеходен и се намира срещу автогарата във Вършец. Заради липсата му повече от две години на местните хора, живеещи от другата страна на реката, се налага да ходят дълго, за да стигнат до съществуващ мост и да отидат към центъра на Вършец и към индустриалната зона на града, където много от тях работят.

Вто

Народното събрание прие на първо четене Закон за лицата, обслужващи кредити, и купувачите на кредити. Проектът беше подкрепен от 118 депутати, без против и с 14  „въздържал се“.  

В мотивите на вносителя - Министерския съвет, се посочва, че предложените в законопроекта мерки са насочени към преодоляване на проблемите с високите равнища на необслужвани кредити посредством развитие на стабилен вторичен пазар, позволяващ усвояване на излишъка от необслужвани кредити от кредитните институции, създаване на по-добри условия за трансграничното прехвърляне на необслужвани вземания по кредити, както и осигуряване на високи нива на защита на интересите на кредитополучателите. 

В доклада на парламентарната комисия по бюджет и финанси се отбелязва, че се усъвършенства съществуващият нормативен режим за купувачите на кредити в съответствие с изискванията на

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град. Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон ...
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. ...
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Градовете Шумен, Велики Преслав и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември, сочат съобщения на сайтовете на водопреносните дружества в областните градове Шумен и Търговище. Тога ...
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дир ...
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Община Вършец започна изграждане на два моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма за общините към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:26 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
10716
България

Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище

Самозапалил се комбайн по време на жътва е предизвикал пожарът край панагюрското село Баня, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.Събрана е достатъчно информация за запалване по непредпазливост, в резултат на което се е разразил огънят.

| 01 Август 2024, 21:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище
Техническа неизправност на комбайн е причина за пожара край Панагюрище
Снимка © DFA

Самозапалил се комбайн по време на жътва е предизвикал пожарът край панагюрското село Баня, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Събрана е достатъчно информация за запалване по непредпазливост, в резултат на което се е разразил огънят. Установен е извършителят, а Районната прокуратура в Панагюрище е образувала досъдебно производство по случая.

Няма колона от автомобили на граничен пункт "Кулата" към този час и превозните средства преминават без изчакване, . 

Миналата седмица, в следобедните часове в петък, трафикът на изход отново беше спокоен. В събота преди обяд се образува близо километър колона от изчакващи автомобили, а в следобедните часове трафикът беше спокоен. В неделя на изход отново нямаше изкачване. На вход трафикът беше интензивен и трите дни. 

По данни на гръцката телевизия ЕРТ през юли тази година през ГКПП Промахон са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил 1 150 000 души, т.е. общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

Екипи на смолянската пожарна участваха в демонстрации в центъра на Смолян, представяйки техника и спасителни методи. Събитието е част от програмата на Седмицата на пожарната безопасност, която продължава до 15 септември.

Деца и родители наблюдаваха симулация на спасяване на пострадали при катастрофа, срязвайки вратите на колата. Десетки малчугани разгледаха пожарникарските коли, които са част от демонстрациите.

В рамките на Седмицата на пожарната безопасност огнеборци се срещнаха с деца от детски градини в Гълъбово, Давидково, Широка лъка, Неделино, Златоград и Доспат, информира пресцентърът на Областна дирекция (ОД) на МВР-Смолян. Екипите на пожарната запознаха малчуганите чрез игри и занимания с правилата за безопасно поведение при пожари, бедствия, както и с опасностите от игра с огън.  Районните противопожарни служби организираха дни на отворените врати.

Участието на младите хора не само като потребители, а и като двигател за развитие на дигитализацията, е ключово за тяхното личностно и професионално развитие, каза заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов, който откри конференцията „AI и младите. Права, образование, заетост“, съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

Събитието се организира от Националния младежки форум (НМФ) и има за цел да предостави трибуна за обсъждане на правата на младите и новите възможности, които имат в лицето на динамично развиващата се дигитална ера. 

Заместник-министър Младенов, председателят на НМФ Атанас Радев и директорът на фондация "Фридрих Еберт- България" Жак Папаро очертаха основните предизвикателства и добавената стойност от развитието на изкуствения интелект и дигитализацията.

"Днешната конференция идва във важен момент, в който дигитал

Служители и работници от Държавното горско стопанство (ДГС) в Нови пазар събраха повече от един тон отпадъци през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Североизточното държавно предприятие (СИДП). 

Общо 12 служители на стопанството се включиха в акцията, а събраните боклуци бяха извозени и депонирани от работници на община Никола Козлево. Почистени са всички строителни и битови отпадъци, изхвърлени в тревните площи покрай пътя Никола Козлево - Хърсово. За пореден път горските служители събраха и боклуците в отдел 154, където от години жителите на Никола Козлево изхвърлят отпадъци, превръщайки района в микросметище. Директорът на поделението инж. Кемал Вейс смята да преустанови тази порочна практика, да потърси съдействие от общината, за да бъдат поставени камери и районът да бъде наблюдаван, отбелязаха от пресцентъра на СИДП. 

В съобщението е уточнено, че с

Водата от каптаж "Извора" в пернишкия квартал „Бела вода“ е негодна за пиене, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) ООД. 

От там уточняват, че става въпрос за констатиран проблем, свързан с отклонения в качеството на водата по микробиологични показатели. От Регионалната здравна инспекция в Перник са връчили предписание на ВиК за предприемане на мерки за дезинфекция и отстраняване на несъответствието. 

Припомняме, че в края на миналия месец директорът на РЗИ - Перник д-р Александър Златанов потвърди , че водата в пернишкото село Люлин е негодна за пиене. Той обясни, че заради установено несъответствие в показателите, институцията е издала предписание към ВиК - Перник за осигуряването на временна цистерна с питейна вода. Въпреки това водата не беше спряна и можеше да се използва от населението за непитейни цели – поливане,

Стоянов обясни още, че машината е пламнала по време на работа заради техническа неизправност. Собственикът на нивата е осигурил допълнителна специализирана техника и гасителни средства на мястото, но заради поривистия вятър огънят се е прехвърлил в съседна нива и стърнища, уточни говорителят на пазарджишката полиция.

И в момента продължават активните гасителни дейности. Освен огнеборци от цялата област, на място има доброволци и местни жители, които помагат за овладяването на огъня.

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) изразява категорично несъгласие с внесения в Народното събрание законопроект за регистрация на чуждестранните агенти. Това съобщи пресцентърът на синдиката.

Промените създават сериозни пречки пред работата на синдикатите, ограничава правата на работниците и e в противоречие с основни демократични принципи като свободата на сдружаване и правото на труд, смятат от КНСБ.

Законопроектът за чуждестранните агенти, внесен от "Възраждане", е почти едно към едно преписан от американския закон за регистрация на чуждите агенти. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на партията Костадин Костадинов преди дни. По думите му американският закон работи изключително добре. Законът не предвижда санкции, а публичност и прозрачност, същото е и в България, обясни Костадинов. Лъжа е, че законът е преписан от

Криминалисти намериха и иззеха монети с вид на антични от частен дом в село Веселиново, обитаван от 59-годишен местен жител, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 

Проверката е извършена малко след 10:30 часа вчера след сигнал, че мъж държи културно-исторически ценности без надлежно разрешително. 

Криминалисти намерили в къщата и иззели металдетектор и осем монети с вид на антични. Предстои назначаване на експертизи. 

За извършено престъпление по чл. 278, ал. 6 от Наказателния кодекс е образувано досъдебно производство.

Множество предмети с вид на културно-исторически ценности бяха намерени и иззети и на 10 септември от жилище, обитавано от 75-годишен жител в с. Стан, при полицейска проверка, извършена след получена оперативна информация, че мъжът притежава незаконни археологически артефакти. 

Девет престъ

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Община Вършец започна изграждане на два моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма за общините към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от местната администрация.

Мостовете ще бъдат възстановени с 1,2 милиона лева от държавата. Те бяха разрушени от придошлите води на Ботуня на 11 юни 2022 г., когато във Вършец и в Стара планина над града продължително валя пороен дъжд и реката излезе от коритото си, разрушавайки мостове и корекцията си, и носейки бетонни блокове, автомобили, контейнери за смет.

Единият мост е пешеходен и се намира срещу автогарата във Вършец. Заради липсата му повече от две години на местните хора, живеещи от другата страна на реката, се налага да ходят дълго, за да стигнат до съществуващ мост и да отидат към центъра на Вършец и към индустриалната зона на града, където много от тях работят.

Вто

Народното събрание прие на първо четене Закон за лицата, обслужващи кредити, и купувачите на кредити. Проектът беше подкрепен от 118 депутати, без против и с 14  „въздържал се“.  

В мотивите на вносителя - Министерския съвет, се посочва, че предложените в законопроекта мерки са насочени към преодоляване на проблемите с високите равнища на необслужвани кредити посредством развитие на стабилен вторичен пазар, позволяващ усвояване на излишъка от необслужвани кредити от кредитните институции, създаване на по-добри условия за трансграничното прехвърляне на необслужвани вземания по кредити, както и осигуряване на високи нива на защита на интересите на кредитополучателите. 

В доклада на парламентарната комисия по бюджет и финанси се отбелязва, че се усъвършенства съществуващият нормативен режим за купувачите на кредити в съответствие с изискванията на

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.