Начало На преден план В Самоков поставиха контейнери за дрехи
9870
България

В Самоков поставиха контейнери за дрехи

В Самоков поставиха четири контейнера за дрехи. Първият от тях бе поставен в централната градска част. Това е съвместна акция между Община Самоков и Българския червен кръст (БЧК), каза кметът на общината инж. Ангел Джоргов.Той посочи, че другите контейнери ще бъдат поставени в квартал „Самоково“ и „Четвърти“ квартал . По думите му тези райони са избрани, защото има видеонаблюдение, а и за да е удобно на жителите.

| 02 Август 2024, 11:44 ч.
В Самоков поставиха контейнери за дрехи
В Самоков поставиха контейнери за дрехи
Снимка © БТА

В Самоков поставиха четири контейнера за дрехи. Първият от тях бе поставен в централната градска част. Това е съвместна акция между Община Самоков и Българския червен кръст (БЧК), каза кметът на общината инж. Ангел Джоргов. 

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ". Това заявява председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, цитиран в прессъобщение, разпространено от "ДПС Пресцентър", относно катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

С поредната трагедия във Военновъздушните сили (ВВС), в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил "крадецът вика дръжте крадеца", трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му, заявява Пеевски.

"Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи", добавя Делян Пеевски, който отново призовава за оставки на командира н

Държавният глава Румен Радев ще проведе среща утре с президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова. Това съобщи прессекретариатът на президента.
 
Президентът на югозападната ни съседка ще бъде в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди, добавят от прессекретариата на президента.

От кабинета на президента в Скопие също съобщиха по-рано днес, че Гордана Силяновска-Давкова утре ще посети България.

 

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

През последните години вече се говори и за електрификация на ретро автомобилите, каза Кристиян Желев, който бе председател на журито на националния конкурс за елегантност на стари коли, който се проведе във Варна. Самият Желев не е почитател на идеята тези машини да бъдат снабдявани с батерии. Единият от аргументите му е, че ретро автомобилите няма как да бъдат обвинявани, че са големи замърсители на въздуха, при положение, че излизат на пътя между три и пет пъти годишно.

Най-старите коли, представени на конкурса във Варна, са две BMW-та, произведени през 1936 и 1938 година. Желев посочи, че автомобилът от 1936 година е на мъж от Поморие. Колата е абсолютно автентична и може да се каже, че е историческа, защото е била притежание на известния български състезател Димитър Соколов, а настоящият собственик я е съхранил изцяло.

У нас вече има официална дефиниция какво е рет

Днес е петък 13-и – денят, от който мнозина се страхуват, а други го смятат за най-обикновена дата от календара. За едни той носи лош късмет, за други – не се отличава по нищо от останалите дни. 

„Конкретно за България вярването, че петък 13-и носи лош късмет, идва твърде късно, тъй като то се заражда в западната култура, обясни Димитър Василев, етнолог в Националния исторически музей. „Някъде доста късно през 20-и век хората масово започват да смятат, че петък 13-и е лош ден вследствие на нарастващото влияние на този ден в САЩ“, разказа той.

„Психологически погледнато човекът има нужда от суеверия, тъй като те са исторически обусловени и ни напомнят за вярата в неземни сили и влиянието им върху съдбата ни“, посочи психотерапевтът д-р Галина Кабаджова.

„Когато търсите вашето място в самолета и забележите, че сле

Той посочи, че другите контейнери ще бъдат поставени в квартал „Самоково“ и „Четвърти“ квартал . По думите му тези райони са избрани, защото има видеонаблюдение, а и за да е удобно на жителите. Идеята на кампанията е дрехи, които са ненужни за нас, да бъдат оставяни в контейнерите и по преценка на експерти тези, които са в добро състояние, ще могат да бъдат използвани повторно от други хора или рециклирани. 

Кметът припомни, че заедно Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – София организираха също кампания за разделното събиране на дрехи, с акцент върху опазването на околната среда и водите. 

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Екип от военни прокурори и следователи, съвместно със служба „Военна полиция“, започва разследване за установяване причините и обстоятелствата за възникнал инцидент с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. От прокуратурата допълват, че предстои извършването на оглед на местопроизшествието, установяване и разпит на свидетели, както и на всички длъжностни лица, съпричастни към планирането, осъществяването на тренировъчния полет, поддръжката на летателната и наземната техника. Също така ще бъде иззета цялата документация, относима към случая. Предстои назначаването и на множество експертизи.

 

Община Плевен започва изпълнението на проекта "Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Плевен" по Програма "Околна среда" (2021-2027 г.). По него се предвижда да се подменят стари топлоуреди на домакинства с екологични алтернативи. Това стана известно днес на пресконференция в Община Плевен, в която участваха кметът д-р Валентин Христов, заместниците му Маргарита Бахнева и Лидия Петкова, директорът на дирекция "Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти", началникът на отдел "Проекти" Камелия Горненска, служители в общинската администрация.

Представени бяха планираните по проекта дейности, очакваните резултати и индикаторите за тяхното измерване.

"Предстои масирана информационна кампания на територията на всички села в общината, както и в градовете Славяново и Плевен. Почти всеки ден ще има информационно събитие, от което потенциалните кан

Неврохирургът проф. д-р Явор Енчев бе отличен със званието "Почетен гражданин на Силистра". Това стана на тържествено заседание по повод празника на Силистра на Общинския съвет в сградата на художествената галерия в града, в което участваха и гостуващи делегации от побратимени със Силистра градове от чужбина. 

Проф. Явор Енчев бе номиниран за званието ръководството на Народно читалище „Родолюбие 2006“ в село Айдемир. В мотивите се посочва, че проф. Енчев е спасил хиляди човешки животи. Той е университетски преподавател, известен е с многократната си финансова подкрепа за различни културни и социални организации, както и за участията на ученици в различни конкурси, олимпиади и състезания.

По време на празничната сесия бе връчена и наградата "Студент на годината", която по традиция се връчва на най-изявения студент от региона. Тази година неин носител стан

„ДПС– Ново начало“ е на избори, това е най-нормалното, както винаги, ДПС се явява на избори, коментира пред журналисти Делян Пеевски във връзка с решението на ЦИК. Има едно ДПС, има и отцепници, друга тема няма, подчерта той.

Централната избирателна комисия (ЦИК) регистрира вчера коалиция "ДПС-  Ново начало" за участие във вота през октомври. Малко по-късно комисията  гласува  отказ за регистрация на партия ДПС. 

Пред това Върховният административен съд (ВАС) отмени като незаконосъобразен отказа на ЦИК да регистрира коалиция „Движение за права и свободи - Ново начало“ за участие в предсрочния вот.

Във връзка със заседание на ВАС днес по жалбата срещу решението на ЦИК за отказ за регистрация на Коалиция "Демокрация, права и свободи - ДПС" за участие в изборите за народни представители, Пеевски каза: "Има едно Д

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град. Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон ...
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. ...
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Градовете Шумен, Велики Преслав и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември, сочат съобщения на сайтовете на водопреносните дружества в областните градове Шумен и Търговище. Тога ...
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дир ...
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Община Вършец започна изграждане на два моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма за общините към Министерството на регионалното развитие и благоустройството, ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Тикер в 05:50 ч.
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в пар ...
Начало На преден план
9870
България

В Самоков поставиха контейнери за дрехи

В Самоков поставиха четири контейнера за дрехи. Първият от тях бе поставен в централната градска част. Това е съвместна акция между Община Самоков и Българския червен кръст (БЧК), каза кметът на общината инж. Ангел Джоргов.Той посочи, че другите контейнери ще бъдат поставени в квартал „Самоково“ и „Четвърти“ квартал . По думите му тези райони са избрани, защото има видеонаблюдение, а и за да е удобно на жителите.

| 02 Август 2024, 11:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Самоков поставиха контейнери за дрехи
В Самоков поставиха контейнери за дрехи
Снимка © БТА

В Самоков поставиха четири контейнера за дрехи. Първият от тях бе поставен в централната градска част. Това е съвместна акция между Община Самоков и Българския червен кръст (БЧК), каза кметът на общината инж. Ангел Джоргов. 

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ". Това заявява председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, цитиран в прессъобщение, разпространено от "ДПС Пресцентър", относно катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

С поредната трагедия във Военновъздушните сили (ВВС), в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил "крадецът вика дръжте крадеца", трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му, заявява Пеевски.

"Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи", добавя Делян Пеевски, който отново призовава за оставки на командира н

Държавният глава Румен Радев ще проведе среща утре с президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова. Това съобщи прессекретариатът на президента.
 
Президентът на югозападната ни съседка ще бъде в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди, добавят от прессекретариата на президента.

От кабинета на президента в Скопие също съобщиха по-рано днес, че Гордана Силяновска-Давкова утре ще посети България.

 

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

През последните години вече се говори и за електрификация на ретро автомобилите, каза Кристиян Желев, който бе председател на журито на националния конкурс за елегантност на стари коли, който се проведе във Варна. Самият Желев не е почитател на идеята тези машини да бъдат снабдявани с батерии. Единият от аргументите му е, че ретро автомобилите няма как да бъдат обвинявани, че са големи замърсители на въздуха, при положение, че излизат на пътя между три и пет пъти годишно.

Най-старите коли, представени на конкурса във Варна, са две BMW-та, произведени през 1936 и 1938 година. Желев посочи, че автомобилът от 1936 година е на мъж от Поморие. Колата е абсолютно автентична и може да се каже, че е историческа, защото е била притежание на известния български състезател Димитър Соколов, а настоящият собственик я е съхранил изцяло.

У нас вече има официална дефиниция какво е рет

Днес е петък 13-и – денят, от който мнозина се страхуват, а други го смятат за най-обикновена дата от календара. За едни той носи лош късмет, за други – не се отличава по нищо от останалите дни. 

„Конкретно за България вярването, че петък 13-и носи лош късмет, идва твърде късно, тъй като то се заражда в западната култура, обясни Димитър Василев, етнолог в Националния исторически музей. „Някъде доста късно през 20-и век хората масово започват да смятат, че петък 13-и е лош ден вследствие на нарастващото влияние на този ден в САЩ“, разказа той.

„Психологически погледнато човекът има нужда от суеверия, тъй като те са исторически обусловени и ни напомнят за вярата в неземни сили и влиянието им върху съдбата ни“, посочи психотерапевтът д-р Галина Кабаджова.

„Когато търсите вашето място в самолета и забележите, че сле

Той посочи, че другите контейнери ще бъдат поставени в квартал „Самоково“ и „Четвърти“ квартал . По думите му тези райони са избрани, защото има видеонаблюдение, а и за да е удобно на жителите. Идеята на кампанията е дрехи, които са ненужни за нас, да бъдат оставяни в контейнерите и по преценка на експерти тези, които са в добро състояние, ще могат да бъдат използвани повторно от други хора или рециклирани. 

Кметът припомни, че заедно Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – София организираха също кампания за разделното събиране на дрехи, с акцент върху опазването на околната среда и водите. 

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Екип от военни прокурори и следователи, съвместно със служба „Военна полиция“, започва разследване за установяване причините и обстоятелствата за възникнал инцидент с учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. От прокуратурата допълват, че предстои извършването на оглед на местопроизшествието, установяване и разпит на свидетели, както и на всички длъжностни лица, съпричастни към планирането, осъществяването на тренировъчния полет, поддръжката на летателната и наземната техника. Също така ще бъде иззета цялата документация, относима към случая. Предстои назначаването и на множество експертизи.

 

Община Плевен започва изпълнението на проекта "Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Плевен" по Програма "Околна среда" (2021-2027 г.). По него се предвижда да се подменят стари топлоуреди на домакинства с екологични алтернативи. Това стана известно днес на пресконференция в Община Плевен, в която участваха кметът д-р Валентин Христов, заместниците му Маргарита Бахнева и Лидия Петкова, директорът на дирекция "Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти", началникът на отдел "Проекти" Камелия Горненска, служители в общинската администрация.

Представени бяха планираните по проекта дейности, очакваните резултати и индикаторите за тяхното измерване.

"Предстои масирана информационна кампания на територията на всички села в общината, както и в градовете Славяново и Плевен. Почти всеки ден ще има информационно събитие, от което потенциалните кан

Неврохирургът проф. д-р Явор Енчев бе отличен със званието "Почетен гражданин на Силистра". Това стана на тържествено заседание по повод празника на Силистра на Общинския съвет в сградата на художествената галерия в града, в което участваха и гостуващи делегации от побратимени със Силистра градове от чужбина. 

Проф. Явор Енчев бе номиниран за званието ръководството на Народно читалище „Родолюбие 2006“ в село Айдемир. В мотивите се посочва, че проф. Енчев е спасил хиляди човешки животи. Той е университетски преподавател, известен е с многократната си финансова подкрепа за различни културни и социални организации, както и за участията на ученици в различни конкурси, олимпиади и състезания.

По време на празничната сесия бе връчена и наградата "Студент на годината", която по традиция се връчва на най-изявения студент от региона. Тази година неин носител стан

„ДПС– Ново начало“ е на избори, това е най-нормалното, както винаги, ДПС се явява на избори, коментира пред журналисти Делян Пеевски във връзка с решението на ЦИК. Има едно ДПС, има и отцепници, друга тема няма, подчерта той.

Централната избирателна комисия (ЦИК) регистрира вчера коалиция "ДПС-  Ново начало" за участие във вота през октомври. Малко по-късно комисията  гласува  отказ за регистрация на партия ДПС. 

Пред това Върховният административен съд (ВАС) отмени като незаконосъобразен отказа на ЦИК да регистрира коалиция „Движение за права и свободи - Ново начало“ за участие в предсрочния вот.

Във връзка със заседание на ВАС днес по жалбата срещу решението на ЦИК за отказ за регистрация на Коалиция "Демокрация, права и свободи - ДПС" за участие в изборите за народни представители, Пеевски каза: "Има едно Д

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пожар взе две жертви във Видин
Безработицата през август е 5,3%, по данни на Агенцията по заетостта
Селища в Шумен и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември заради изграждане на присъединителни връзки към новия довеждащ водопровод
Пешеходка на 46 години е блъсната тази нощ от лек автомобил на междуселски път край Дупница, шофьорът е избягал
Община Вършец изгражда два разрушени от водата моста над река Ботуня със средства от Инвестиционната програма на МРРБ
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Основна линия
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.