Начало Сфера Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев
11018
България

Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев

Много добре върви ремонтирането на Дунав мост. Това каза пред журналисти служебният министър-председател Димитър Главчев.Премиерът и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова проверяват на място трафика на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе-Гюргево“.

| 02 Август 2024, 17:02 ч.
Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев
Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев
Снимка © БТА

Много добре върви ремонтирането на Дунав мост. Това каза пред журналисти служебният министър-председател Димитър Главчев. Премиерът и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова проверяват на място трафика на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе-Гюргево“.

Инициативният комитет на магистър-фармацевтите в България смята автоматизираната система за продажба на лекарства за опасна. Това се посочва в позиция на комитета, изпратена до медиите. Поводът са законодателни промени за въвеждане на автоматизирана продажба на лекарства от така наречените вендинг автомати за лекарства. Преди ден парламентът прие на първо четене законопроект за допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, с който се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. 

Тези промени създават критични рискове за здравето и живота на пациентите, поради възможността за неконтролирано разпространение на лекарствени продукти без необходимата консултация и контрол от квалифициран фармацев

По-малко разрешителни за строеж, но с повече жилища в тях са издадени в област Търговище през второто тримесечие на годината. По данни на Териториалното статистическо бюро – Североизток местните администрации в областта са издали разрешителни за строеж на 13 жилищни сгради със 173 жилища в тях и 13 426 кв. м разгъната застроена площ (РЗП), и на 17 други сгради с 14 799 кв. м РЗП, информираха от статистическото бюро. 

Спрямо предходното тримесечие издадените разрешителни за строеж на жилищни сгради са с 35% по-малко, докато броят на жилищата в тях е с 50.4% повече. Разрешителните за строеж, издадени на други сгради нарастват с 41.7 на сто, а общата им застроена площ - с 93.1 процента. 

В сравнение с второто тримесечие на 2023 г. издадените разрешителни за строеж на нови жилищни сгради нарастват с 18.2 на сто, броят на жилищата в тях - със 124.7 процента. С

Не се предвижда никаква актуализация на бюджета, не се предвижда увеличение на данъците в рамките на бюджетната процедура, която се подготвя в Министерството на финансите. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев по време на блиц контрола в Народното събрание.

Премиерът отговори на въпрос на народния представител от "Възраждане" Йордан Тодоров, който попита не трябва ли да се вземат спешни мерки по отношение на бюджета, тъй като според него държавата се е устремила към катастрофа, към фалит на хората, заради вземането на нов държавен дълг. Народният представител попита премиера дали ще продължи политиката по увеличаване на държавния дълг и цитира прогноза на Министерството на финансите, според която, ако държавните разходи не бъдат преструктурирани, в бъдеще ще трябва да изтеглим нови 18 млрд. лв. държавни заеми.

"Не знам дали е стигнало до вас изпълнен

Около 32% от българите еднократно са преминали курс за първа долекарска помощ, важно е опресняването на уменията отново след няколко години. Това каза заместник генералният директор на Българския Червен кръст (БЧК) д-р Надежда Тодоровска по повод Световния ден на първата помощ, който се отбелязва днес. Мотото тази година е „Първата помощ и спортът“.

Тодоровска напомни, че бързата и адекватна реакция спасява животи и помага за по-бързото възстановяване на човек след инцидент. Това мнение сподели и главният специалист "Управление на планирането и проектна дейност“ в Столичната организация на БЧК Невелина Стойнева. Тя посочи, че инфаркт, инсулт, хипотермия, обезводняване, счупвания с открити рани са част от спешните състояния, които изискват оказване на първа помощ и за които е добре хората да са обучени. Става въпрос за комплекс от базови техники преди идването

Безплатни консултации за туберкулоза ще се проведат в периода 16-20 септември 2024 г. в лечебните заведения за диагностика и лечение на туберкулоза. Те са част от кампанията „Седмица на отворени врати”. Това съобщава пресцентърът на Министерството на здравеопазването (МЗ). Кампанията се осъществява по Националната програма за превенция и контрол на туберкулозата в България през периода 2021-2025 г. Целта е да се разширят възможностите за достъп до здравни услуги и да повиши обществената информираност по отношение на туберкулозата за симптомите, начина на заразяване, рисковите фактори, различните форми на заболяването, лечение и превенция, посочват от МЗ.

В рамките на следващата седмица всеки желаещ може да се възползва от скрининг за риска от туберкулоза чрез анкета и консултация с лекар. На съмнителните за заболяване лица се извършват прегледи и допълнителни медици

Главчев отбеляза, че от 70 години, откакто е построен мостът, съоръжението не е ремонтирано. 

По думите му оградата е демонтирана и ще бъде върната, след като бъде реставрирана. Целият мост се смята за паметник на културата, отбеляза той. Панелите се сменят. Засега върви много добре ремонтирането на обекта, посочи служебният премиер.  

Той добави, че благодарение на синхрон с румънската страна, трафикът е същият, както преди ремонта. 

Полицаи задържаха мъж за домашно насилие, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

Около 18:30 часа вчера в полицейското управление в областния град е дошла 55-годишна жена. Тя е съобщила, че мъжът, с когото живее на семейни начала - 33-годишен местен жител, я изблъскал в гърдите, като причинил телесна повреда, след което я заключил извън жилището, което обитават. 

Мъжът е установен и задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.

Общо 82 случая на домашно насилие са регистрирани в Шуменска област от началото на годината до 29 август. През цялата изминала година този вид престъпления са 44. Ръстът е стряскащ - 86 процента, коментира директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов при представянето на изготвен по инициатива на полицията в областния град филм „За да има

Министерството на труда и социалната политика подкрепя работодателите за намиране на персонал. Това каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време на изслушване в ресорната парламентарна комисия. 

На въпрос какво прави социалното министерство за справяне с липсата на работна ръка, зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров отговори, че всички действия на ведомството през Агенцията по заетостта са насочени към подкрепа на работодателите. Множество са действията, които се предприемат, но една от важните теми е свързана с нормативните разпоредби за активиране на неактивните лица, посочи зам.-министърът. По думите му това е една от новите дейности, които са съсредоточени в Агенцията по заетостта.

Бяха направени поредица от изменения, изтъкна Лазаров и добави, че е дадена възможност лицата, които са безработни, да мо

Изказваме нашите най-искрени съболезнования на семействата, близките и колегите на двамата достойни български воини пилотите майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха в трагичната самолетна катастрофа на авиобаза „Граф Игнатиево“. Това написа българският патриарх Даниил.

„В тези моменти на дълбока скръб и неописуема болка, припомняме думите на свети Ефрем Сириец: „Не плачете безнадеждно за починалите, но се молете за тях. Молитвата за упокоение на душите е най-висшият дар, който можем да им дадем. Нека помним, че Бог е пълен с милост и ще приеме в Своето царство тези, които Го търсят с искрена вяра.“, пише в съболезнователния адрес, публикуван на страницата на Светия синод на Българската православна църква - Българската патриаршия.

Молим се Всемилостивият Бог да приеме душите на загиналите и да ги дари с в

От днес градският транспорт на Пловдив отново е част от приложението Google Maps ( Гугъл мапс ). Това съобщи пред журналисти директорът на общинското предприятие „Организация и контрол по транспорта” Георги Стоилов. По думите му времето, в което бе прекъсната връзката с платформата, е било тестови период. В последните близо два месеца пловдивчани и гости на града не можеха да се възползват от услугата и нямаха информация през приложението за маршрутите на обществения транспорт.

В момента всеки може да ползва приложението в пълния му капацитет, посочи Стоилов. Той подчерта, че платформата е допълнена с нови функционалности заради големия обем от актуална информация, която им е предоставила общинската администрация. Данните ще бъдат обновявани всеки месец. В приложението може да бъде открита информация за това кой превозвач оперира на съответната линия, точните с

Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължаваме заедно да работим за организацията на изборите. Това каза на брифинг председателя на ЦИК Камелия Нейкова.

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, проведоха работна среща с ЦИК по-рано днес.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Бус с 10 незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шофьорът на буса не се е под ...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември от 11:30 часа  на площад „Свети Александър ...
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
До 20 октомври е срокът за подаване на номинации за годишните награди на Съюза на българските журналисти (СБЖ), съобщават от организацията. Призовете се присъждат на журналисти, ко ...
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председа ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София от 11:30 часа на площад „Свети Александър Невски”, съобщиха от ...
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Лили Иванова изнесе концерт тази вечер на откритата сцена на Летния театър в парк "Кайлъка" в Плевен. Необичайно студеното за месец септември време не поречи на над хиляда почитате ...
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия (ЦИК) за ...
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
През тази година пернишката фондация "П.У.Л.С." ще отбележи своята 25-годишнина, съобщи Юлия Андонова - директор „Развитие и комуникации“ в неправителствената организа ...
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате пред ...
Тикер в 06:09 ч.
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязва ...
Начало Сфера
11018
България

Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев

Много добре върви ремонтирането на Дунав мост. Това каза пред журналисти служебният министър-председател Димитър Главчев.Премиерът и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова проверяват на място трафика на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе-Гюргево“.

| 02 Август 2024, 17:02 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев
Ремонтирането на Дунав мост върви много добре, каза служебният премиер Димитър Главчев
Снимка © БТА

Много добре върви ремонтирането на Дунав мост. Това каза пред журналисти служебният министър-председател Димитър Главчев. Премиерът и служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова проверяват на място трафика на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе-Гюргево“.

Инициативният комитет на магистър-фармацевтите в България смята автоматизираната система за продажба на лекарства за опасна. Това се посочва в позиция на комитета, изпратена до медиите. Поводът са законодателни промени за въвеждане на автоматизирана продажба на лекарства от така наречените вендинг автомати за лекарства. Преди ден парламентът прие на първо четене законопроект за допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, с който се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. 

Тези промени създават критични рискове за здравето и живота на пациентите, поради възможността за неконтролирано разпространение на лекарствени продукти без необходимата консултация и контрол от квалифициран фармацев

По-малко разрешителни за строеж, но с повече жилища в тях са издадени в област Търговище през второто тримесечие на годината. По данни на Териториалното статистическо бюро – Североизток местните администрации в областта са издали разрешителни за строеж на 13 жилищни сгради със 173 жилища в тях и 13 426 кв. м разгъната застроена площ (РЗП), и на 17 други сгради с 14 799 кв. м РЗП, информираха от статистическото бюро. 

Спрямо предходното тримесечие издадените разрешителни за строеж на жилищни сгради са с 35% по-малко, докато броят на жилищата в тях е с 50.4% повече. Разрешителните за строеж, издадени на други сгради нарастват с 41.7 на сто, а общата им застроена площ - с 93.1 процента. 

В сравнение с второто тримесечие на 2023 г. издадените разрешителни за строеж на нови жилищни сгради нарастват с 18.2 на сто, броят на жилищата в тях - със 124.7 процента. С

Не се предвижда никаква актуализация на бюджета, не се предвижда увеличение на данъците в рамките на бюджетната процедура, която се подготвя в Министерството на финансите. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев по време на блиц контрола в Народното събрание.

Премиерът отговори на въпрос на народния представител от "Възраждане" Йордан Тодоров, който попита не трябва ли да се вземат спешни мерки по отношение на бюджета, тъй като според него държавата се е устремила към катастрофа, към фалит на хората, заради вземането на нов държавен дълг. Народният представител попита премиера дали ще продължи политиката по увеличаване на държавния дълг и цитира прогноза на Министерството на финансите, според която, ако държавните разходи не бъдат преструктурирани, в бъдеще ще трябва да изтеглим нови 18 млрд. лв. държавни заеми.

"Не знам дали е стигнало до вас изпълнен

Около 32% от българите еднократно са преминали курс за първа долекарска помощ, важно е опресняването на уменията отново след няколко години. Това каза заместник генералният директор на Българския Червен кръст (БЧК) д-р Надежда Тодоровска по повод Световния ден на първата помощ, който се отбелязва днес. Мотото тази година е „Първата помощ и спортът“.

Тодоровска напомни, че бързата и адекватна реакция спасява животи и помага за по-бързото възстановяване на човек след инцидент. Това мнение сподели и главният специалист "Управление на планирането и проектна дейност“ в Столичната организация на БЧК Невелина Стойнева. Тя посочи, че инфаркт, инсулт, хипотермия, обезводняване, счупвания с открити рани са част от спешните състояния, които изискват оказване на първа помощ и за които е добре хората да са обучени. Става въпрос за комплекс от базови техники преди идването

Безплатни консултации за туберкулоза ще се проведат в периода 16-20 септември 2024 г. в лечебните заведения за диагностика и лечение на туберкулоза. Те са част от кампанията „Седмица на отворени врати”. Това съобщава пресцентърът на Министерството на здравеопазването (МЗ). Кампанията се осъществява по Националната програма за превенция и контрол на туберкулозата в България през периода 2021-2025 г. Целта е да се разширят възможностите за достъп до здравни услуги и да повиши обществената информираност по отношение на туберкулозата за симптомите, начина на заразяване, рисковите фактори, различните форми на заболяването, лечение и превенция, посочват от МЗ.

В рамките на следващата седмица всеки желаещ може да се възползва от скрининг за риска от туберкулоза чрез анкета и консултация с лекар. На съмнителните за заболяване лица се извършват прегледи и допълнителни медици

Главчев отбеляза, че от 70 години, откакто е построен мостът, съоръжението не е ремонтирано. 

По думите му оградата е демонтирана и ще бъде върната, след като бъде реставрирана. Целият мост се смята за паметник на културата, отбеляза той. Панелите се сменят. Засега върви много добре ремонтирането на обекта, посочи служебният премиер.  

Той добави, че благодарение на синхрон с румънската страна, трафикът е същият, както преди ремонта. 

Полицаи задържаха мъж за домашно насилие, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

Около 18:30 часа вчера в полицейското управление в областния град е дошла 55-годишна жена. Тя е съобщила, че мъжът, с когото живее на семейни начала - 33-годишен местен жител, я изблъскал в гърдите, като причинил телесна повреда, след което я заключил извън жилището, което обитават. 

Мъжът е установен и задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.

Общо 82 случая на домашно насилие са регистрирани в Шуменска област от началото на годината до 29 август. През цялата изминала година този вид престъпления са 44. Ръстът е стряскащ - 86 процента, коментира директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов при представянето на изготвен по инициатива на полицията в областния град филм „За да има

Министерството на труда и социалната политика подкрепя работодателите за намиране на персонал. Това каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време на изслушване в ресорната парламентарна комисия. 

На въпрос какво прави социалното министерство за справяне с липсата на работна ръка, зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров отговори, че всички действия на ведомството през Агенцията по заетостта са насочени към подкрепа на работодателите. Множество са действията, които се предприемат, но една от важните теми е свързана с нормативните разпоредби за активиране на неактивните лица, посочи зам.-министърът. По думите му това е една от новите дейности, които са съсредоточени в Агенцията по заетостта.

Бяха направени поредица от изменения, изтъкна Лазаров и добави, че е дадена възможност лицата, които са безработни, да мо

Изказваме нашите най-искрени съболезнования на семействата, близките и колегите на двамата достойни български воини пилотите майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха в трагичната самолетна катастрофа на авиобаза „Граф Игнатиево“. Това написа българският патриарх Даниил.

„В тези моменти на дълбока скръб и неописуема болка, припомняме думите на свети Ефрем Сириец: „Не плачете безнадеждно за починалите, но се молете за тях. Молитвата за упокоение на душите е най-висшият дар, който можем да им дадем. Нека помним, че Бог е пълен с милост и ще приеме в Своето царство тези, които Го търсят с искрена вяра.“, пише в съболезнователния адрес, публикуван на страницата на Светия синод на Българската православна църква - Българската патриаршия.

Молим се Всемилостивият Бог да приеме душите на загиналите и да ги дари с в

От днес градският транспорт на Пловдив отново е част от приложението Google Maps ( Гугъл мапс ). Това съобщи пред журналисти директорът на общинското предприятие „Организация и контрол по транспорта” Георги Стоилов. По думите му времето, в което бе прекъсната връзката с платформата, е било тестови период. В последните близо два месеца пловдивчани и гости на града не можеха да се възползват от услугата и нямаха информация през приложението за маршрутите на обществения транспорт.

В момента всеки може да ползва приложението в пълния му капацитет, посочи Стоилов. Той подчерта, че платформата е допълнена с нови функционалности заради големия обем от актуална информация, която им е предоставила общинската администрация. Данните ще бъдат обновявани всеки месец. В приложението може да бъде открита информация за това кой превозвач оперира на съответната линия, точните с

Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължаваме заедно да работим за организацията на изборите. Това каза на брифинг председателя на ЦИК Камелия Нейкова.

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, проведоха работна среща с ЦИК по-рано днес.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София – 17 септември
До 20 октомври се приемат номинации за годишните награди на СБЖ
Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ наводнения в Централна и Източна Европа, бе докладвано на среща в Министерския съвет
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София
Сфера
Публиката в Плевен възнагради с бурни аплодисменти Лили Иванова
Сфера
Върховният административен съд остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
На преден план
Пернишката фондация "П.У.Л.С." отбелязва четвърт век от създаването си
Основна линия
Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столичната община, написа кметът Васил Терзиев
Основна линия
Бус с незаконни мигранти катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“ в София
Контекст
Два сигнала за младежи в нетрезво състояние са приети в дежурната част на Районно управление - Шумен днес
Местен фокус
Задържаха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 хартиени бобини лента коркофан в района на „Дунав мост 2“ при Видин
На преден план
Земетресение от румънския район Вранча се усети в Русе, няма сигнали за произшествия, щети и пострадали
Сфера
Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки, написа Слави Трифонов
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.