Начало Контекст Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин
9338
България

Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин

Във Видин се състоя парад на ретро автомобили.Това е осмото издание на "Vintage Vehicles Vidin 2024". Събитието е част от културния календар на Община Видин, в което участват повече от 70 автомобила от България, Румъния и Сърбия.

| 03 Август 2024, 15:32 ч.
Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин
Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин
Снимка © БТА

Във Видин се състоя парад на ретро автомобили. Това е осмото издание на "Vintage Vehicles Vidin 2024". Събитието е част от културния календар на Община Видин, в което участват повече от 70 автомобила от България, Румъния и Сърбия.

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Районната прокуратура в Стара Загора провежда разследване за причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 

Припомняме, че вчера малко преди 16:00 часа на телефон на спешния телефон 112 е постъпил сигнал за момче, което лежи на земята в близост до спирка на градския транспорт в областния град. На място са се отзовали медицински екип и полицейски служители, като е оказана помощ на пострадалото момче. То е било със съмнение за мозъчно сътресение. Настанено е за лечение в Клиниката по неврохирургия при Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“ в града. Към момента пострадалият е без опасност за живота.

До момента е установено, че между две непълнолетни момчета на 15 и 16 г., е възникнал спор, при който по-големият от двамата е нанесъл юмручен удар в обла

"Черната кутия" на учебно-бойния самолет L-39ZA, с който миналата седмица загинаха двама пилоти, ще бъде разчетена в завода производител в Чехия. Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в ефира на бТВ.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет и загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия - Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.

В Чехия ще отидат и български експерти. Много е важно нашите експерти и тези от завода да разчетат кутията и, ако има техническа причина, заводът, извършил ремонта, дължи неустойки, обясни министърът и добави, че до около десет дни "черната кутия" трябва да бъде изпратена в Чехия. Устройството записва всичко, което се отнася до полета, обясни Запрянов.

Не бива да съдим само по визуални оцен

Работим по въпроса за модерен спасителен кораб и смятам, че до края на годината ще имаме изчистена концепция, която да покаже какво точно ни трябва и как ще бъде използвано то във времето, каза днес във Варна изпълнителният директор на „Морска администрация“ Венцислав Иванов. Той присъства на учение на тема „Провеждане на морска аварийно-спасителна операция“, което е в изпълнение на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване.

Той допълни, че с обявяването на плана за търсене и спасяване, вече ще е ясно кои от средствата, които са предоставени на „Морска администрация“ от различни институции, са надеждни за работа при определени условия. Когато видим кое в какво състояние е, ще преценим какво точно да добавим към всички тези плавателни средства, за да имаме един завършен модел за работа п

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

Парадът започна с панорамна обиколка от паркинга на Община Видин до района на Телеграф капия в крайдунавския парк. Любителите на старите превозни средства подредиха американски, европейски, японски автомобили, както и социалистически возила. Стотици видинчани и гости на града имаха възможност да разгледат и да се снимат пред класически лимузини, кабриолети, леки автомобили, бусове и мотори. 

Преди награждаването на участниците в ретро парада Тихомир Петков направи символично бягане с олимпийското знаме в парковата алея. Той е единственият българин, носил олимпийския огън, като част от обиколката на факлоносците на започналите в Париж XXXIII летни олимпийски игри.

Организатори на събитието са Община Видин и Иван Цолов от "Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin". 

Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на организирана престъпна група, занимаваща се с отглеждане, производство и разпространение на наркотични вещества, съобщиха от пресслужбата на съда. Мъжът е на 31 години и е обвиняем заедно с още трима на възраст между 24 и 33 години.

Според прокуратурата групата е действала от октомври 2023 година до 17 септември т.г., когато са били задържани общо седем души. На трима от тях са взети мерки за неотклонение „парична гаранция“, а за четирима държавното обвинение е внесло искания в съда да бъдат задържани под стража. 

При операцията срещу групата са намерени 2750 растения от рода на индийския коноп в нива, в землището на варненското село Приселци. Установени са и 13 оранжерии, в 12 от които са открити 1632 растения от същия вид. В последната оранжерия, в бункер са намерени 11 бидона с 270 к

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

Общинските съветници във Враца ще разгледат две предложения на Общинската администрация за поемане на дългосрочен дълг за реализация на инвестиции и осигуряване на съфинансиране по проекти. Точките са включени в дневния ред на предстоящото заседание на Общински съвет - Враца, публикуван на интернет страницата на съвета. Заседанието е насрочено за 24 септември. 

Първото предложение касае осигуряването на средства за реализация на одобрените инвестиции - "Внедряване на мерки за енергийна ефективност в Регионална библиотека "Христо Ботев" - Враца", "Внедряване на мерки за енергийна ефективност на Покрит плувен басейн", "Внедряване на мерки за енергийна ефективност за обект "Младежки дом - гр. Враца", "Енергийно обновяване на Спортна сграда "Покрит тенис корт" и "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана".

В докладната се посочва, че за осигуряване на съфин

Трябва да се действа превантивно и поради тази причина решихме да изпратим писма на областните управители, които от своя страна да се свържат с кметовете на населените места и да се провери готовността за посрещане на бедствия. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„От каквото има нужда, ще бъде направено. Европейският циклон, за наше щастие, подминава България към момента, но не може само да разчитаме на благоразположението на природата и на късмета. Затова вършим всичко, което трябва“, посочи служебният премиер. 

„Още вчера сме се свързали с областните управители по течението на река Дунав в България, защото виждаме, че има притеснения. Вчера се е вдигнало нивото на реката в Будапеща, а валежите в Австрия оказват своето влияние. Като се следят процесите е очевидно, че и тук ще се пови

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“, съобщават организаторите от Сдружение „Таляна”. За седма година те затварят улици ...
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
Историята помни героите, а не предателите. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видео, публикувано на неговата страница във фейсбук и посветено на ...
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване, . Преди обяд трафикът беше интензивен и имаше колона от изчакващи автомобили. В ...
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщиха от сдружението. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния ...
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в район ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха за от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст. Във високите части на Стара планина има мъгла и умерен вя ...
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“, съобщават организаторите от Сдружение „Таляна”. За седма година те затварят улици ...
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Днес отбелязваме 116 години свободна и горда България. Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух и решителност да отстояваме независимостта на Бъ ...
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян във Велико Търново. Председателят на Народното събра ...
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
Историята помни героите, а не предателите. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видео, публикувано на неговата страница във фейсбук и посветено на ...
Тикер в 10:25 ч.
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха за от Планинската спасителн ...
Начало Контекст
9338
България

Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин

Във Видин се състоя парад на ретро автомобили.Това е осмото издание на "Vintage Vehicles Vidin 2024". Събитието е част от културния календар на Община Видин, в което участват повече от 70 автомобила от България, Румъния и Сърбия.

| 03 Август 2024, 15:32 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин
Над 70 ретро автомобила бяха представени на парад във Видин
Снимка © БТА

Във Видин се състоя парад на ретро автомобили. Това е осмото издание на "Vintage Vehicles Vidin 2024". Събитието е част от културния календар на Община Видин, в което участват повече от 70 автомобила от България, Румъния и Сърбия.

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Районната прокуратура в Стара Загора провежда разследване за причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 

Припомняме, че вчера малко преди 16:00 часа на телефон на спешния телефон 112 е постъпил сигнал за момче, което лежи на земята в близост до спирка на градския транспорт в областния град. На място са се отзовали медицински екип и полицейски служители, като е оказана помощ на пострадалото момче. То е било със съмнение за мозъчно сътресение. Настанено е за лечение в Клиниката по неврохирургия при Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“ в града. Към момента пострадалият е без опасност за живота.

До момента е установено, че между две непълнолетни момчета на 15 и 16 г., е възникнал спор, при който по-големият от двамата е нанесъл юмручен удар в обла

"Черната кутия" на учебно-бойния самолет L-39ZA, с който миналата седмица загинаха двама пилоти, ще бъде разчетена в завода производител в Чехия. Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в ефира на бТВ.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет и загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия - Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.

В Чехия ще отидат и български експерти. Много е важно нашите експерти и тези от завода да разчетат кутията и, ако има техническа причина, заводът, извършил ремонта, дължи неустойки, обясни министърът и добави, че до около десет дни "черната кутия" трябва да бъде изпратена в Чехия. Устройството записва всичко, което се отнася до полета, обясни Запрянов.

Не бива да съдим само по визуални оцен

Работим по въпроса за модерен спасителен кораб и смятам, че до края на годината ще имаме изчистена концепция, която да покаже какво точно ни трябва и как ще бъде използвано то във времето, каза днес във Варна изпълнителният директор на „Морска администрация“ Венцислав Иванов. Той присъства на учение на тема „Провеждане на морска аварийно-спасителна операция“, което е в изпълнение на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване.

Той допълни, че с обявяването на плана за търсене и спасяване, вече ще е ясно кои от средствата, които са предоставени на „Морска администрация“ от различни институции, са надеждни за работа при определени условия. Когато видим кое в какво състояние е, ще преценим какво точно да добавим към всички тези плавателни средства, за да имаме един завършен модел за работа п

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

Парадът започна с панорамна обиколка от паркинга на Община Видин до района на Телеграф капия в крайдунавския парк. Любителите на старите превозни средства подредиха американски, европейски, японски автомобили, както и социалистически возила. Стотици видинчани и гости на града имаха възможност да разгледат и да се снимат пред класически лимузини, кабриолети, леки автомобили, бусове и мотори. 

Преди награждаването на участниците в ретро парада Тихомир Петков направи символично бягане с олимпийското знаме в парковата алея. Той е единственият българин, носил олимпийския огън, като част от обиколката на факлоносците на започналите в Париж XXXIII летни олимпийски игри.

Организатори на събитието са Община Видин и Иван Цолов от "Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin". 

Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на организирана престъпна група, занимаваща се с отглеждане, производство и разпространение на наркотични вещества, съобщиха от пресслужбата на съда. Мъжът е на 31 години и е обвиняем заедно с още трима на възраст между 24 и 33 години.

Според прокуратурата групата е действала от октомври 2023 година до 17 септември т.г., когато са били задържани общо седем души. На трима от тях са взети мерки за неотклонение „парична гаранция“, а за четирима държавното обвинение е внесло искания в съда да бъдат задържани под стража. 

При операцията срещу групата са намерени 2750 растения от рода на индийския коноп в нива, в землището на варненското село Приселци. Установени са и 13 оранжерии, в 12 от които са открити 1632 растения от същия вид. В последната оранжерия, в бункер са намерени 11 бидона с 270 к

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

Общинските съветници във Враца ще разгледат две предложения на Общинската администрация за поемане на дългосрочен дълг за реализация на инвестиции и осигуряване на съфинансиране по проекти. Точките са включени в дневния ред на предстоящото заседание на Общински съвет - Враца, публикуван на интернет страницата на съвета. Заседанието е насрочено за 24 септември. 

Първото предложение касае осигуряването на средства за реализация на одобрените инвестиции - "Внедряване на мерки за енергийна ефективност в Регионална библиотека "Христо Ботев" - Враца", "Внедряване на мерки за енергийна ефективност на Покрит плувен басейн", "Внедряване на мерки за енергийна ефективност за обект "Младежки дом - гр. Враца", "Енергийно обновяване на Спортна сграда "Покрит тенис корт" и "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана".

В докладната се посочва, че за осигуряване на съфин

Трябва да се действа превантивно и поради тази причина решихме да изпратим писма на областните управители, които от своя страна да се свържат с кметовете на населените места и да се провери готовността за посрещане на бедствия. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„От каквото има нужда, ще бъде направено. Европейският циклон, за наше щастие, подминава България към момента, но не може само да разчитаме на благоразположението на природата и на късмета. Затова вършим всичко, което трябва“, посочи служебният премиер. 

„Още вчера сме се свързали с областните управители по течението на река Дунав в България, защото виждаме, че има притеснения. Вчера се е вдигнало нивото на реката в Будапеща, а валежите в Австрия оказват своето влияние. Като се следят процесите е очевидно, че и тук ще се пови

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Основна линия
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Контекст
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Местен фокус
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
Основна линия
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
В детайли
Независимостта на България e огромно държавно постижение и ярък пример за стремежа на нашия народ към демокрация, посочват от Министерския съвет
Сфера
В Монтана Денят на независимостта ще бъде отбелязан с концерт на духова музика и народни танци
В детайли
Интензивен е трафикът на пунктовете „Никопол", „Оряхово" и „Кардам“ на границата с Румъния
Контекст
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Контекст
Над 100 участници ще се съберат на фолклорно надпяване и надиграване край Костенец
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.