Начало Контекст Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай
9072
България

Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай

Катастрофа е станала в района на столичния булевард "Мария Луиза", след като по време на работа служебен микробус на МВР е отнел предимство на трамвай, потвърдиха от пресцентъра на вътрешното министерство.Виновен за инцидента е нашият водач, който е санкциониран с акт. Пробата за алкохол е отрицателна, казаха от МВР. При катастрофата няма пострадали.

| 04 Август 2024, 15:49 ч.
Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай
Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай
Снимка © БТА

Катастрофа е станала в района на столичния булевард "Мария Луиза", след като по време на работа служебен микробус на МВР е отнел предимство на трамвай, потвърдиха от пресцентъра на вътрешното министерство. 

Времето в планините е облачно, хората да слизат по-рано в ниските части на планините. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

На места следобед се очаква дъжд.

Билото на Стара планина е в гъста мъгла и не е препоръчително за разходки, добавиха от ПСС. 

Няма инциденти с туристи в планините. Времето е много мокро, не е приятно и няма много хора в планините, посочиха от ПСС.

Над планините ще преобладава облачно време, по високите била и върхове ще бъде мъгливо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде до умерен от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра – около 7°.          

Ръководството на Народното събрание да преосмисли позицията си и да намери място за осъществяване на изложба, показваща палестинската гледна точка за конфликта в Газа. Това призова лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в декларация от парламентарната трибуна. 

Той посочи, че след като в средата на юли в сградата на Народното събрание беше направена изложба, посветена на войната в Близкия Изток, показваща израелската гледна точка, от „Възраждане“ заедно с Групата за приятелство с Палестина са поискали да се покаже и палестинската гледна точка. Той отбеляза, че конфликтът към настоящия момент е довел до смъртта на повече от 40 хиляди невинни цивилни жертви в Газа и в Западния бряг. Костадинов разказа, че на два пъти им е било отказано да ползват фоайето на парламента с различни аргументи – отпуск и предвидена друга изложба. Той посочи, че

Временна организация на движението е въведена по автомагистрала „Хемус“ след възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ със софийска регистрация се движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, на 363-ия километър, застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го ударил в задната му част, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона.

Те не пречат на движението, но има разпилян товар по трите ленти в платното за движение на автомагистралата. Временно, до почистването на участъка и заради извършване на оглед, движението се пренасочва през пътен възел Невша и по път I- 2 , като след Нови пазар водачите могат да се включат за движение по АМ „Хемус“.&nb

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

Депутатите обсъждат на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, внесени то ГЕРБ-СДС. В началото на извънредното заседание, свикано с разпореждане на председателя на Народното събрание Рая Назарян, се регистрираха 177 народни представители. 

Поправките в Закона за местните данъци и такси предвиждат да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци. 

В дневния ред е включено изслушване на  служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Националния план за възстановяване и устойчивост и за изготвяне на предложение по съдържанието на глава RePowerEU. 

Предвидено е и изслушване на

Виновен за инцидента е нашият водач, който е санкциониран с акт. Пробата за алкохол е отрицателна, казаха от МВР. При катастрофата няма пострадали. 

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

В дарителската сметка, открита от община Болярово за подпомагане на пострадалите от юлските пожари семейства, набраните средства към днешна дата са 203 342 лева, съобщиха от общинската администрация. Разпределението на помощта ще стане с решение на местния Общински съвет.

Към настоящия момент 13 домакинства от община Болярово са подпомогнати по Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика, обявиха още от пограничната община. Разпределените средства са общо 32 500 лева.

Всички пострадали от пожарите в селата Воден и Крайново са получили еднократна помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности. Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили 10 семейства от село Воден и три - от село Крайново, допълниха от администрацията в Болярово. Отделно, Общинският съвет също гласува ф

Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в пространството между площад „Възраждане“ и началното училище в центъра на града, където се бяха събрали множество жители и гости. 

На събитието присъстваха заместник-председателят на народното събрание Росица Кирова, кметът на община Белоградчик Боян Минков, кметове на съседни общини, членовете на църковното настоятелство, дарители. 

Велико дело е съграждането на храм, посветен на Бога, каза в обръщението си патриарх Даниил. Най-напред Господ Исус Христос със своето въплъщение ни показа, че ние като човеци трябва да бъдем храм Божии. Сам Бог каза „Аз съм пътят и истината, и животът“. Нашият земен живот няма друг смисъл освен да следваме примера на Господ Исус

Денят, в който честваме Независимостта на България най-силно осъзнаваме смисъла и значението на думите свобода и независимост, написа председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в позиция, разпространена от „Пресцентър на ДПС“.

"Обявяването на България като независима и суверенна  държава е основополагащата стъпка за развитието като модерна, европейска държава. И днес, 116 години по-късно независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза", се казва още в позицията. 

"Ние трябва да продължим развитието на България, следвайки нашия евроатлантически път и да отстояваме с много воля и решителност нашия национален интерес. Само обединени  и преодолели партийния егоизъм можем да дадем на хората онази държава, в която те желаят да живеят и в която да растат децата им - стабилна и просперираща. Ч

Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Водач на мотоциклет при движение на мокра настилка е загубил контрол и е паднал на пътното платно. Бил е ударен от лек автомобил "Ситроен". Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество наранявания, допълниха от полицията.

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Към момента участъкът от 349 км до 361 км на магистрала "Хемус" е затворен. Въведен е обходен маршрут, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, временна организация на движението беше въведена по автомагистрала „Хемус“ на 363-ия километър, след възникнало пътнотранспортно произшествие на 18 септември.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян във Велико Търново. Председателят на Народното събра ...
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа в официалната си фейсбук страница президентът Румен Радев по ...
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Председателят на Държавния съвет Тодор Живков открива на 22 септември 1981 г. в София паметника на Незнайния войн – паметник гробница, символ на всенародната признателност къ ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха за от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст. Във високите части на Стара планина има мъгла и умерен вя ...
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“, съобщават организаторите от Сдружение „Таляна”. За седма година те затварят улици ...
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Днес отбелязваме 116 години свободна и горда България. Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух и решителност да отстояваме независимостта на Бъ ...
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян във Велико Търново. Председателят на Народното събра ...
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
Историята помни героите, а не предателите. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видео, публикувано на неговата страница във фейсбук и посветено на ...
Тикер в 10:33 ч.
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха за от Планинската спасителн ...
Начало Контекст
9072
България

Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай

Катастрофа е станала в района на столичния булевард "Мария Луиза", след като по време на работа служебен микробус на МВР е отнел предимство на трамвай, потвърдиха от пресцентъра на вътрешното министерство.Виновен за инцидента е нашият водач, който е санкциониран с акт. Пробата за алкохол е отрицателна, казаха от МВР. При катастрофата няма пострадали.

| 04 Август 2024, 15:49 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай
Катастрофа е станала в София, след като полицейски бус е отнел предимство на трамвай
Снимка © БТА

Катастрофа е станала в района на столичния булевард "Мария Луиза", след като по време на работа служебен микробус на МВР е отнел предимство на трамвай, потвърдиха от пресцентъра на вътрешното министерство. 

Времето в планините е облачно, хората да слизат по-рано в ниските части на планините. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

На места следобед се очаква дъжд.

Билото на Стара планина е в гъста мъгла и не е препоръчително за разходки, добавиха от ПСС. 

Няма инциденти с туристи в планините. Времето е много мокро, не е приятно и няма много хора в планините, посочиха от ПСС.

Над планините ще преобладава облачно време, по високите била и върхове ще бъде мъгливо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде до умерен от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра – около 7°.          

Ръководството на Народното събрание да преосмисли позицията си и да намери място за осъществяване на изложба, показваща палестинската гледна точка за конфликта в Газа. Това призова лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в декларация от парламентарната трибуна. 

Той посочи, че след като в средата на юли в сградата на Народното събрание беше направена изложба, посветена на войната в Близкия Изток, показваща израелската гледна точка, от „Възраждане“ заедно с Групата за приятелство с Палестина са поискали да се покаже и палестинската гледна точка. Той отбеляза, че конфликтът към настоящия момент е довел до смъртта на повече от 40 хиляди невинни цивилни жертви в Газа и в Западния бряг. Костадинов разказа, че на два пъти им е било отказано да ползват фоайето на парламента с различни аргументи – отпуск и предвидена друга изложба. Той посочи, че

Временна организация на движението е въведена по автомагистрала „Хемус“ след възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ със софийска регистрация се движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, на 363-ия километър, застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го ударил в задната му част, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона.

Те не пречат на движението, но има разпилян товар по трите ленти в платното за движение на автомагистралата. Временно, до почистването на участъка и заради извършване на оглед, движението се пренасочва през пътен възел Невша и по път I- 2 , като след Нови пазар водачите могат да се включат за движение по АМ „Хемус“.&nb

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

Депутатите обсъждат на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, внесени то ГЕРБ-СДС. В началото на извънредното заседание, свикано с разпореждане на председателя на Народното събрание Рая Назарян, се регистрираха 177 народни представители. 

Поправките в Закона за местните данъци и такси предвиждат да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци. 

В дневния ред е включено изслушване на  служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Националния план за възстановяване и устойчивост и за изготвяне на предложение по съдържанието на глава RePowerEU. 

Предвидено е и изслушване на

Виновен за инцидента е нашият водач, който е санкциониран с акт. Пробата за алкохол е отрицателна, казаха от МВР. При катастрофата няма пострадали. 

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

В дарителската сметка, открита от община Болярово за подпомагане на пострадалите от юлските пожари семейства, набраните средства към днешна дата са 203 342 лева, съобщиха от общинската администрация. Разпределението на помощта ще стане с решение на местния Общински съвет.

Към настоящия момент 13 домакинства от община Болярово са подпомогнати по Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика, обявиха още от пограничната община. Разпределените средства са общо 32 500 лева.

Всички пострадали от пожарите в селата Воден и Крайново са получили еднократна помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности. Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили 10 семейства от село Воден и три - от село Крайново, допълниха от администрацията в Болярово. Отделно, Общинският съвет също гласува ф

Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в пространството между площад „Възраждане“ и началното училище в центъра на града, където се бяха събрали множество жители и гости. 

На събитието присъстваха заместник-председателят на народното събрание Росица Кирова, кметът на община Белоградчик Боян Минков, кметове на съседни общини, членовете на църковното настоятелство, дарители. 

Велико дело е съграждането на храм, посветен на Бога, каза в обръщението си патриарх Даниил. Най-напред Господ Исус Христос със своето въплъщение ни показа, че ние като човеци трябва да бъдем храм Божии. Сам Бог каза „Аз съм пътят и истината, и животът“. Нашият земен живот няма друг смисъл освен да следваме примера на Господ Исус

Денят, в който честваме Независимостта на България най-силно осъзнаваме смисъла и значението на думите свобода и независимост, написа председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в позиция, разпространена от „Пресцентър на ДПС“.

"Обявяването на България като независима и суверенна  държава е основополагащата стъпка за развитието като модерна, европейска държава. И днес, 116 години по-късно независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза", се казва още в позицията. 

"Ние трябва да продължим развитието на България, следвайки нашия евроатлантически път и да отстояваме с много воля и решителност нашия национален интерес. Само обединени  и преодолели партийния егоизъм можем да дадем на хората онази държава, в която те желаят да живеят и в която да растат децата им - стабилна и просперираща. Ч

Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Водач на мотоциклет при движение на мокра настилка е загубил контрол и е паднал на пътното платно. Бил е ударен от лек автомобил "Ситроен". Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество наранявания, допълниха от полицията.

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Към момента участъкът от 349 км до 361 км на магистрала "Хемус" е затворен. Въведен е обходен маршрут, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, временна организация на движението беше въведена по автомагистрала „Хемус“ на 363-ия километър, след възникнало пътнотранспортно произшествие на 18 септември.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Основна линия
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Контекст
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Местен фокус
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
Основна линия
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
В детайли
Независимостта на България e огромно държавно постижение и ярък пример за стремежа на нашия народ към демокрация, посочват от Министерския съвет
Сфера
В Монтана Денят на независимостта ще бъде отбелязан с концерт на духова музика и народни танци
В детайли
Интензивен е трафикът на пунктовете „Никопол", „Оряхово" и „Кардам“ на границата с Румъния
Контекст
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Контекст
Над 100 участници ще се съберат на фолклорно надпяване и надиграване край Костенец
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.