Начало Основна линия За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения
7705
България

За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения

При акция по линия на детската престъпност и разпространението на наркотици, обхванала плажните заведения във Варна, за една вечер са хванати осем непълнолетни, съобщиха от полицията в града. Проверени са били 10 увеселителни и питейни заведения.От полицията уточниха , че не са хванати малолетни.

| 05 Август 2024, 14:31 ч.
За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения
За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения
Снимка © БТА

При акция по линия на детската престъпност и разпространението на наркотици, обхванала плажните заведения във Варна, за една вечер са хванати осем непълнолетни, съобщиха от полицията в града. Проверени са били 10 увеселителни и питейни заведения.

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда) за безвъзмездна финансова помощ за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води на село Черноочене. Това става известно от публикуваната покана на ОбС за заседанието.

Пред общинските съветници ще бъдат направени и отчети за: изпълнението на бюджета, за изпълнението на сметките за средства от Европейския съюз и за състоянието на общинския дълг за 2023 година.

Отчет ще бъде направен и на изпълнението на Програмата за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2023 г.

Сред точките за обсъждане са и предоставяне на земеделски земи с признато право на собственост; прекратяване на съсобственост върху

Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. Звената на пожарната са реагирали на 149 сигнала за произшествия. При пожарите няма загинали и пострадали хора.

С преки материални щети са възникнали 26 пожара, от които 11 - в жилищни сгради, а 10 - в транспортни средства.

Без нанесени материални щети са възникнали 88 пожара, от които 48 са били в сухи треви, горска постеля и храсти, три в стърнища, 35 в отпадъци.

Извършени са 29 спасителни дейности и помощни операции, от които четири при катастрофи в транспортни средства. 

Регистриране са шест лъжливи повиквания. 

Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни. Това заяви на пресконференция в парламента Тимур Халилов, нечленуващ в парламентарна група народен представител, който подкрепя почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Тимур Халилов посочи, че досега многократно са привличали вниманието на обществеността върху "безпрецедентния", по думите му, натиск и репресии върху членове на ДПС, подкрепящи лидера на ДПС - почетният председател д-р Ахмед Доган, както и върху "използването на държавните институции с цел всяване на страх и психоза в обществото".

"За съжаление, сигналите, които получаваме от страната през последните седмици, се увеличават неимоверно и се опасяваме, че това е натиск и въздействие в предизборната кампания. Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни"

Добри са условията за туризъм в планините, но терените са мокри и хлъзгави от дъждовете, на което трябва да се обръща внимание. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Времето е ясно е, ако изключим Родопите, където е облачно. Има слаб вятър във високите части, добавиха от ПСС.

Няма регистрирани инциденти с туристи през изминалото денонощие.

В планините ще преобладава облачно време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Валежи от дъжд ще има главно в югозападната част от страната, на повече места – в следобедните часове. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде слаб до умерен от източната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

От полицията уточниха , че не са хванати малолетни. Заловените нарушители са били между 16 и ненавършени 18 години. Непълнолетните са предадени на родителите им, на които са съставени протоколи за предупреждение. На заведенията, допуснали деца след 22:00 часа, са връчени протоколи по частната охранителна дейност.

От полицията припомниха, че глобата за родителите е между 300 и 500 лева за първо нарушение. Санкцията за собствениците на заведения е между 2 и 5 хиляди лева за всеки допуснат непълнолетен.

Отборът на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината - 2024”, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. С общ брой от 650 точки пътните полицаи Николай Николов и Валери Вълчев от сектор „Пътна полиция” – Шумен се наредиха на второ място в XXX Юбилеен национален конкурс „Пътен полицай на годината - 2024".

Победител в конкурса е отборът на ОД на МВР - Габрово с 708 точки в генералното класиране. Трети в надпреварата е отборът на ОД на МВР - Ямбол. Домакин на престижната надпревара тази година беше Пазарджик. Сили мериха 70 младши автокотрольори от 28 областни дирекции на МВР, допълниха от полицията.

Конкурсът беше открит от министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Състезанието включваше теоретичен изпит по специализирана подготовка, оказване на първа долекарска помощ на пострадали

Днес на територията на община Габрово ще се извърши дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Карантинният период на мероприятията е 24 часа, съобщават от Община Габрово.

Срещу кърлежи ще бъдат обработени озеленените площи, както и местата за масов отдих и разходки като паркове и градини. Комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на гризачите вредители (дератизация) ще бъде извършен спрямо 144 броя канални шахти, също и по бреговата ивица по поречието на реките Янтра и Синкевица. Дезинфекция ще бъде извършена и на откритите пясъчници и съоръжения на открити детски и фитнес площадки на територията на общината, посочват от местната администрация. 

Мероприятията по дезакаризация на тревните площи ще се извърши с бицида „Айкън 10 КС“, пиретроиден инсектицид, ефективен срещу кърлежи и бълхи и нискотоксичен за нецелеви организми, посочват от Община Габрово.

Инициативата на Областната администрация в Габрово ще разкаже пет нови вдъхновяващи истории във втората отворена за публиката среща. Тя ще се състои на 20 септември от 15:00 ч. в габровската зала „Възраждане“. Това съобщиха организаторите на събитието. 

Говорители ще бъдат Християн Стоянов, Павел Владев, Васи Маринова - Късева, Преслава Драганова и Александър Савеков. Събитието е с вход свободен и посетителите могат да задават въпроси на говорителите. 

Инициативата ще покаже на младежите от област Габрово различни вдъхновяващи примери за намиране на пътя към успеха, ще ги мотивира, вдъхнови и даде възможност да чуят от първо лице за всички „подводни камъни“, които се крият по пътя към постигането на поставената цел. Събитието се провежда в рамките на Европейската седмица на мобилността, а обединяващата частица между петимата лектори е сп

Монтана ще отбележи Деня на Независимостта на България с празничен концерт. Той ще започне в 10:00 часа днес на централния площад „Жеравица“.

Начало ще даде градският духов оркестър „Дико Илиев“ с диригент Пламен Крумов. Ефектът от изпълненията на оркестъра ще бъде допълнен с танци от мажоретен състав към Общински младежки дом в Монтана с ръководител Луиза Стефанова.

Красотата и богатството на българския фолклор ще разкрият танцов ансамбъл „Ситница“ с хореограф Христо Иванов и народен хор „Пъстренец“ с диригент Петя Илиева. С изпълненията си те ще пренесат публиката в тракийската, шопската, пиринската и северняшката фолклорна област.

България продължава да е на първо място в Европейския съюз по брой загинали на пътя на милион население. Водещите причини за тежки катастрофи с жертви остават несъобразената скорост и отнемането на предимство, коментира в Пловдив главен инспектор Йордан Милушев от отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция", който участва в Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия. Статистиката показва, че до 31 август на територията на страната са възникнали 22 620 пътнотранспортни произшествия (ПТП), при които са загинали 298 души и са ранени 5962 участници в движението.

През 2023 г в ЕС средната смъртност по пътищата е 46 смъртни случая на милион жители. Норвегия е лидер сред страните с 20 смъртни случая на пътя на милион жители. След нея се нарежда Швеция с 22 смъртни сл

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян във Велико Търново. Председателят на Народното събра ...
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа в официалната си фейсбук страница президентът Румен Радев по ...
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Председателят на Държавния съвет Тодор Живков открива на 22 септември 1981 г. в София паметника на Незнайния войн – паметник гробница, символ на всенародната признателност къ ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход е спокоен и преминаването на автомобилите е без изчакване
Трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час е спокоен и преминаването на автомобилите е без изчакване, . Вчера преди обяд, на изход трафикът беше интензивен и към 11: ...
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха за от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст. Във високите части на Стара планина има мъгла и умерен вя ...
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“, съобщават организаторите от Сдружение „Таляна”. За седма година те затварят улици ...
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Днес отбелязваме 116 години свободна и горда България. Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух и решителност да отстояваме независимостта на Бъ ...
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян във Велико Търново. Председателят на Народното събра ...
Тикер в 10:50 ч.
Трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час е спокоен и преминаван ...
Начало Основна линия
7705
България

За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения

При акция по линия на детската престъпност и разпространението на наркотици, обхванала плажните заведения във Варна, за една вечер са хванати осем непълнолетни, съобщиха от полицията в града. Проверени са били 10 увеселителни и питейни заведения.От полицията уточниха , че не са хванати малолетни.

| 05 Август 2024, 14:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения
За една вечер полицията хвана осем непълнолетни във варненски плажни заведения
Снимка © БТА

При акция по линия на детската престъпност и разпространението на наркотици, обхванала плажните заведения във Варна, за една вечер са хванати осем непълнолетни, съобщиха от полицията в града. Проверени са били 10 увеселителни и питейни заведения.

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда) за безвъзмездна финансова помощ за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води на село Черноочене. Това става известно от публикуваната покана на ОбС за заседанието.

Пред общинските съветници ще бъдат направени и отчети за: изпълнението на бюджета, за изпълнението на сметките за средства от Европейския съюз и за състоянието на общинския дълг за 2023 година.

Отчет ще бъде направен и на изпълнението на Програмата за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2023 г.

Сред точките за обсъждане са и предоставяне на земеделски земи с признато право на собственост; прекратяване на съсобственост върху

Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. Звената на пожарната са реагирали на 149 сигнала за произшествия. При пожарите няма загинали и пострадали хора.

С преки материални щети са възникнали 26 пожара, от които 11 - в жилищни сгради, а 10 - в транспортни средства.

Без нанесени материални щети са възникнали 88 пожара, от които 48 са били в сухи треви, горска постеля и храсти, три в стърнища, 35 в отпадъци.

Извършени са 29 спасителни дейности и помощни операции, от които четири при катастрофи в транспортни средства. 

Регистриране са шест лъжливи повиквания. 

Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни. Това заяви на пресконференция в парламента Тимур Халилов, нечленуващ в парламентарна група народен представител, който подкрепя почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Тимур Халилов посочи, че досега многократно са привличали вниманието на обществеността върху "безпрецедентния", по думите му, натиск и репресии върху членове на ДПС, подкрепящи лидера на ДПС - почетният председател д-р Ахмед Доган, както и върху "използването на държавните институции с цел всяване на страх и психоза в обществото".

"За съжаление, сигналите, които получаваме от страната през последните седмици, се увеличават неимоверно и се опасяваме, че това е натиск и въздействие в предизборната кампания. Актовете на използване на държавните институции с цел сплашване и натиск стават все по-безпардонни"

Добри са условията за туризъм в планините, но терените са мокри и хлъзгави от дъждовете, на което трябва да се обръща внимание. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Времето е ясно е, ако изключим Родопите, където е облачно. Има слаб вятър във високите части, добавиха от ПСС.

Няма регистрирани инциденти с туристи през изминалото денонощие.

В планините ще преобладава облачно време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Валежи от дъжд ще има главно в югозападната част от страната, на повече места – в следобедните часове. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде слаб до умерен от източната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

От полицията уточниха , че не са хванати малолетни. Заловените нарушители са били между 16 и ненавършени 18 години. Непълнолетните са предадени на родителите им, на които са съставени протоколи за предупреждение. На заведенията, допуснали деца след 22:00 часа, са връчени протоколи по частната охранителна дейност.

От полицията припомниха, че глобата за родителите е между 300 и 500 лева за първо нарушение. Санкцията за собствениците на заведения е между 2 и 5 хиляди лева за всеки допуснат непълнолетен.

Отборът на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината - 2024”, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. С общ брой от 650 точки пътните полицаи Николай Николов и Валери Вълчев от сектор „Пътна полиция” – Шумен се наредиха на второ място в XXX Юбилеен национален конкурс „Пътен полицай на годината - 2024".

Победител в конкурса е отборът на ОД на МВР - Габрово с 708 точки в генералното класиране. Трети в надпреварата е отборът на ОД на МВР - Ямбол. Домакин на престижната надпревара тази година беше Пазарджик. Сили мериха 70 младши автокотрольори от 28 областни дирекции на МВР, допълниха от полицията.

Конкурсът беше открит от министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Състезанието включваше теоретичен изпит по специализирана подготовка, оказване на първа долекарска помощ на пострадали

Днес на територията на община Габрово ще се извърши дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Карантинният период на мероприятията е 24 часа, съобщават от Община Габрово.

Срещу кърлежи ще бъдат обработени озеленените площи, както и местата за масов отдих и разходки като паркове и градини. Комплекс от мерки и мероприятия за унищожаване на гризачите вредители (дератизация) ще бъде извършен спрямо 144 броя канални шахти, също и по бреговата ивица по поречието на реките Янтра и Синкевица. Дезинфекция ще бъде извършена и на откритите пясъчници и съоръжения на открити детски и фитнес площадки на територията на общината, посочват от местната администрация. 

Мероприятията по дезакаризация на тревните площи ще се извърши с бицида „Айкън 10 КС“, пиретроиден инсектицид, ефективен срещу кърлежи и бълхи и нискотоксичен за нецелеви организми, посочват от Община Габрово.

Инициативата на Областната администрация в Габрово ще разкаже пет нови вдъхновяващи истории във втората отворена за публиката среща. Тя ще се състои на 20 септември от 15:00 ч. в габровската зала „Възраждане“. Това съобщиха организаторите на събитието. 

Говорители ще бъдат Християн Стоянов, Павел Владев, Васи Маринова - Късева, Преслава Драганова и Александър Савеков. Събитието е с вход свободен и посетителите могат да задават въпроси на говорителите. 

Инициативата ще покаже на младежите от област Габрово различни вдъхновяващи примери за намиране на пътя към успеха, ще ги мотивира, вдъхнови и даде възможност да чуят от първо лице за всички „подводни камъни“, които се крият по пътя към постигането на поставената цел. Събитието се провежда в рамките на Европейската седмица на мобилността, а обединяващата частица между петимата лектори е сп

Монтана ще отбележи Деня на Независимостта на България с празничен концерт. Той ще започне в 10:00 часа днес на централния площад „Жеравица“.

Начало ще даде градският духов оркестър „Дико Илиев“ с диригент Пламен Крумов. Ефектът от изпълненията на оркестъра ще бъде допълнен с танци от мажоретен състав към Общински младежки дом в Монтана с ръководител Луиза Стефанова.

Красотата и богатството на българския фолклор ще разкрият танцов ансамбъл „Ситница“ с хореограф Христо Иванов и народен хор „Пъстренец“ с диригент Петя Илиева. С изпълненията си те ще пренесат публиката в тракийската, шопската, пиринската и северняшката фолклорна област.

България продължава да е на първо място в Европейския съюз по брой загинали на пътя на милион население. Водещите причини за тежки катастрофи с жертви остават несъобразената скорост и отнемането на предимство, коментира в Пловдив главен инспектор Йордан Милушев от отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция", който участва в Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия. Статистиката показва, че до 31 август на територията на страната са възникнали 22 620 пътнотранспортни произшествия (ПТП), при които са загинали 298 души и са ранени 5962 участници в движението.

През 2023 г в ЕС средната смъртност по пътищата е 46 смъртни случая на милион жители. Норвегия е лидер сред страните с 20 смъртни случая на пътя на милион жители. След нея се нарежда Швеция с 22 смъртни сл

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход е спокоен и преминаването на автомобилите е без изчакване
Сфера
Добри са условията за туризъм в планините, съобщиха от Планинската спасителна служба
Основна линия
Варна отбелязва Европейския ден без автомобили с инициативата „Пеша фест“
Контекст
Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух, заяви Кирил Петков
Местен фокус
На днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, суверенна и равноправна, каза Рая Назарян
Основна линия
Историята помни героите, а не предателите, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов
В детайли
Независимостта на България e огромно държавно постижение и ярък пример за стремежа на нашия народ към демокрация, посочват от Министерския съвет
Сфера
В Монтана Денят на независимостта ще бъде отбелязан с концерт на духова музика и народни танци
В детайли
Интензивен е трафикът на пунктовете „Никопол", „Оряхово" и „Кардам“ на границата с Румъния
Контекст
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.