Начало На преден план Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие
7660
България

Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие

Трима души са загинали, а 29 са ранени при 27 пътнотранспортни произшествия в страната за изминалото денонощие.В София са регистрирани 25 леки катастрофи и четири тежки. Ранените в София са четирима, няма загинали.

| 06 Август 2024, 07:43 ч.
Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие
Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие
Снимка © Областна дирекция на МВР в Шумен

Трима души са загинали, а 29 са ранени при 27 пътнотранспортни произшествия в страната за изминалото денонощие. Това сочи информация на сайта на Министерство на вътрешните работи (МВР).

Поемане на кратосрочен общински дълг от 324 хил. лева одобриха единодушно общинските съветници в Болярово на заседанието си днес. Кредитът ще бъде използван за проектиране на нов социален комплекс в село Мамарчево, за който се очакват 9,1 млн. лева финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Новите социални услуги и защитените жилища ще са на терен от 14 декара в района на бившето училище. Капацитетът ще е за 120 потребители. Ще бъде закрит сегашният Дом за пълнолетни с умствена изостаналост край село Малко Шарково, като част от политиката на държавата за закриване на такъв тип социални институции, стана известно на заседанието.

"Общинският заем ще бъде със срок на изплащане една година. Ще бъде поет от Фонд ФЛАГ, където в момента са най-изгодни условията за такъв кредит. Разходите ще бъдат възстановени веднага след отпускане на финансирането", посоч

Срещу инсталирането на вендинг машини за продажба на лекарства се обявиха от Асоциацията на студентите по фармация. В позицията, разпространена от Управителния съвет на асоциацията, се казва, че предложението не само застрашава здравето на пациентите, но и обезценява значението на тяхното дългогодишно обучение и професионална квалификация, което струва на държавата 50 хиляди лева.

Настояваме проектозаконът за поставяне на вендинг машини за продажба на лекарства да бъде незабавно оттеглен, пишат още студентите по фармация. Според тях този подход е крайно опасен, както за здравето на пациентите, така и за развитието на фармацевтичната професия. "Здравето на хората е ценност, която изисква компетентност, отговорност и грижа – качества, които вендинг машините никога не могат да заменят", посочват от асоциацията. 

Инсталирането на вендинг машини за продажба на ле

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Днес ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Джевдет Чакъров.

Г-н Доган е в перфектна форма, в много добро здравословно състояние, допълни той. От думите му стана известно, че почетният председател ще даде изявление пред медиите, след като приключи процесът по консултациите за листите за изборите на 27 октомври. Консултирахме шест области, каза още Джевдет Чакъров, но не спомена имена.

"Колективните органи на партитата функционират много добре, нормално, представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени над 30 години", заяви председателят на ДПС. Според Чакъров структурите на партията са в много добра кондиция, с много добра нагласа и с оптимизъм и вяра се готвят да се представят

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

В София са регистрирани 25 леки катастрофи и четири тежки. Ранените в София са четирима, няма загинали. 

От началото на месеца са станали 113 инцидента на пътя, девет са загинали, а 138 - ранени. От началото на годината са станали 4111 тежки катастрофи с 254 загинали и 5092 ранени, сочи още справката на МВР.

На територията на цялата страна от вчера до 11 август се провежда специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими.

Парламентът прие единодушно на първо и второ четене Законопроект за ратифициране на актовете на Четвъртия извънреден конгрес на Всемирния пощенски съюз (ВПС). Актовете са свързани с изменения в Общия правилник на ВПС, Всемирната пощенска конвенция и в Споразумението за услугите по пощенските плащания.

Прието е също така и увеличение на бюджета на Всемирния пощенски съюз с 622 240 швейцарски франка за 2024 и 2025 г. Така от 38 890 030 швейцарски франка годишно, за 2024 и 2025 г. бюджетът ще бъде 39 512 270 швейцарски франка годишно. Предложеното увеличение на бюджета ще се отрази минимално на вноските на страните членки и те няма да понесат съществена финансова тежест, отбелязва вносителят на законопроекта – Министерският съвет.  

Приемането на законопроекта осигурява изпълнението на ангажиментите на България, свързани с прилагането на актовете на Съюза, гарант

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в пространството между площад „Възраждане“ и началното училище в центъра на града, където се бяха събрали множество жители и гости. 

На събитието присъстваха заместник-председателят на народното събрание Росица Кирова, кметът на община Белоградчик Боян Минков, кметове на съседни общини, членовете на църковното настоятелство, дарители. 

Велико дело е съграждането на храм, посветен на Бога, каза в обръщението си патриарх Даниил. Най-напред Господ Исус Христос със своето въплъщение ни показа, че ние като човеци трябва да бъдем храм Божии. Сам Бог каза „Аз съм пътят и истината, и животът“. Нашият земен живот няма друг смисъл освен да следваме примера на Господ Исус

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Цех за производство на фалшиви маркови стоки разкриха полицаи в Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР. След като икономически полицаи са проверили шивашки цех на улица "Дряново", със собственик и управител мъж на 68 г., в обекта и прилежащо помещение са намерени 280 текстилни изделия и 77 заготовки, носещи лога и надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Собственикът им е предал фалшификатите с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Брандирани с лого на защитени марки, но всъщност фалшиви текстилни изделия, обувки, парфюми, чанти, аксесоари и други са характерни за региона на Хасково. Те биват или внасяни от Турция, или произвеждани в малки местни фирми, сочат информационните бюлетини на ОДМВР-Хасково. Когато не са за износ към Западна Европа, те намират най-често пласмент на Неделния пазар в

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
София се включва в европейската инициатива „Ден без автомобили“ на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. По този повод центърът на града ще бъде о ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа в официалната си фейсбук страница президентът Румен Радев по ...
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
Половината от общините в област Враца ще отбележат официално Деня на независимостта – 22 септември. Във Враца тържеството е под патронажа на областния управител. От 11:00 час ...
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
София се включва в европейската инициатива „Ден без автомобили“ на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. По този повод центърът на града ще бъде о ...
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България. В 11:00 ч. пред паметник "Независимостта на България" на площад "Княз Александър I" в София ще се състои церемония ...
Велико Търново е център на тържествата за 116 години от Независимостта, председателят на НС Рая Назарян ще участва в честването
Председателят на Народното събрание (НС) Рая Назарян ще участва в честването на 116 години от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра ...
Тикер в 08:25 ч.
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната н ...
Начало На преден план
7660
България

Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие

Трима души са загинали, а 29 са ранени при 27 пътнотранспортни произшествия в страната за изминалото денонощие.В София са регистрирани 25 леки катастрофи и четири тежки. Ранените в София са четирима, няма загинали.

| 06 Август 2024, 07:43 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие
Трима души са загинали, а 29 са ранени при катастрофи в страната за денонощие
Снимка © Областна дирекция на МВР в Шумен

Трима души са загинали, а 29 са ранени при 27 пътнотранспортни произшествия в страната за изминалото денонощие. Това сочи информация на сайта на Министерство на вътрешните работи (МВР).

Поемане на кратосрочен общински дълг от 324 хил. лева одобриха единодушно общинските съветници в Болярово на заседанието си днес. Кредитът ще бъде използван за проектиране на нов социален комплекс в село Мамарчево, за който се очакват 9,1 млн. лева финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Новите социални услуги и защитените жилища ще са на терен от 14 декара в района на бившето училище. Капацитетът ще е за 120 потребители. Ще бъде закрит сегашният Дом за пълнолетни с умствена изостаналост край село Малко Шарково, като част от политиката на държавата за закриване на такъв тип социални институции, стана известно на заседанието.

"Общинският заем ще бъде със срок на изплащане една година. Ще бъде поет от Фонд ФЛАГ, където в момента са най-изгодни условията за такъв кредит. Разходите ще бъдат възстановени веднага след отпускане на финансирането", посоч

Срещу инсталирането на вендинг машини за продажба на лекарства се обявиха от Асоциацията на студентите по фармация. В позицията, разпространена от Управителния съвет на асоциацията, се казва, че предложението не само застрашава здравето на пациентите, но и обезценява значението на тяхното дългогодишно обучение и професионална квалификация, което струва на държавата 50 хиляди лева.

Настояваме проектозаконът за поставяне на вендинг машини за продажба на лекарства да бъде незабавно оттеглен, пишат още студентите по фармация. Според тях този подход е крайно опасен, както за здравето на пациентите, така и за развитието на фармацевтичната професия. "Здравето на хората е ценност, която изисква компетентност, отговорност и грижа – качества, които вендинг машините никога не могат да заменят", посочват от асоциацията. 

Инсталирането на вендинг машини за продажба на ле

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Днес ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Джевдет Чакъров.

Г-н Доган е в перфектна форма, в много добро здравословно състояние, допълни той. От думите му стана известно, че почетният председател ще даде изявление пред медиите, след като приключи процесът по консултациите за листите за изборите на 27 октомври. Консултирахме шест области, каза още Джевдет Чакъров, но не спомена имена.

"Колективните органи на партитата функционират много добре, нормално, представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени над 30 години", заяви председателят на ДПС. Според Чакъров структурите на партията са в много добра кондиция, с много добра нагласа и с оптимизъм и вяра се готвят да се представят

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

В София са регистрирани 25 леки катастрофи и четири тежки. Ранените в София са четирима, няма загинали. 

От началото на месеца са станали 113 инцидента на пътя, девет са загинали, а 138 - ранени. От началото на годината са станали 4111 тежки катастрофи с 254 загинали и 5092 ранени, сочи още справката на МВР.

На територията на цялата страна от вчера до 11 август се провежда специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими.

Парламентът прие единодушно на първо и второ четене Законопроект за ратифициране на актовете на Четвъртия извънреден конгрес на Всемирния пощенски съюз (ВПС). Актовете са свързани с изменения в Общия правилник на ВПС, Всемирната пощенска конвенция и в Споразумението за услугите по пощенските плащания.

Прието е също така и увеличение на бюджета на Всемирния пощенски съюз с 622 240 швейцарски франка за 2024 и 2025 г. Така от 38 890 030 швейцарски франка годишно, за 2024 и 2025 г. бюджетът ще бъде 39 512 270 швейцарски франка годишно. Предложеното увеличение на бюджета ще се отрази минимално на вноските на страните членки и те няма да понесат съществена финансова тежест, отбелязва вносителят на законопроекта – Министерският съвет.  

Приемането на законопроекта осигурява изпълнението на ангажиментите на България, свързани с прилагането на актовете на Съюза, гарант

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в пространството между площад „Възраждане“ и началното училище в центъра на града, където се бяха събрали множество жители и гости. 

На събитието присъстваха заместник-председателят на народното събрание Росица Кирова, кметът на община Белоградчик Боян Минков, кметове на съседни общини, членовете на църковното настоятелство, дарители. 

Велико дело е съграждането на храм, посветен на Бога, каза в обръщението си патриарх Даниил. Най-напред Господ Исус Христос със своето въплъщение ни показа, че ние като човеци трябва да бъдем храм Божии. Сам Бог каза „Аз съм пътят и истината, и животът“. Нашият земен живот няма друг смисъл освен да следваме примера на Господ Исус

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Цех за производство на фалшиви маркови стоки разкриха полицаи в Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР. След като икономически полицаи са проверили шивашки цех на улица "Дряново", със собственик и управител мъж на 68 г., в обекта и прилежащо помещение са намерени 280 текстилни изделия и 77 заготовки, носещи лога и надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Собственикът им е предал фалшификатите с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Брандирани с лого на защитени марки, но всъщност фалшиви текстилни изделия, обувки, парфюми, чанти, аксесоари и други са характерни за региона на Хасково. Те биват или внасяни от Турция, или произвеждани в малки местни фирми, сочат информационните бюлетини на ОДМВР-Хасково. Когато не са за износ към Западна Европа, те намират най-често пласмент на Неделния пазар в

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Контекст
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
На преден план
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
Сфера
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България
Сфера
Велико Търново е център на тържествата за 116 години от Независимостта, председателят на НС Рая Назарян ще участва в честването
Местен фокус
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.