Начало Контекст Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово
7130
България

Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово

По протежението на пътеката са разположени шест зони за отдих. Има информационно табло с данни за екопътеката и за растенията и животните, които могат да се наблюдават.Към днешна дата в община Стамболово има действащи три туристически маршрута, показва справка в страницата на Общината.

| 06 Август 2024, 12:23 ч.
Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово
Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово
Снимка © Община Стамболово

Община Стамболово изгради и ще открие утре нова екопътека край село Рабово, което е разположено на река Арда, съобщи местната администрация на официалния си сайт. Маршрутът е с дължина 840 метра.

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Ако компаниите не адаптират корабите си към новите изисквания и екостандарти, ще отпаднат от пазара, каза днес капитан Станислав Стоянов, председател на УС на Българската асоциация на морските капитани (БАМК) преди откриването на международния форум "Глобален компас" във Варна. Във фокуса на дискусиите, освен новите тенденции в корабоплаването, е морското образование, както и развитието на цялата синя индустрия. Форумът е организиран от БАМК и е под патронажа на президента на България Румен Радев. В него участват представители на международни морски организации, бизнеса, на академичната общност. Съорганизатор на "Глобален компас" е кметът на Варна Благомир Коцев, който поздрави гостите. От името на президента поздравителен адрес поднесе неговият съветник по военната сигурност вицеадмирал Митко Петев.

Вече има много нови изисквания както към корабите, така и към екипажите, допъл

Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализация на съществуващите проекти и довършване строителството на язовир „Нейковци“ и Пречиствателната станция за питейни води (ПСПВ). Това съобщиха от Областна администрация – Габрово. Целта на срещата е била да се обсъдят краткосрочни и дългосрочни мерки, насочени към подобряване на водоснабдяването на община Трявна и да се предприемат конкретни действия за реализирането им.

Като краткосрочна и наложителна мярка, е разгледана възможността за подмяна на довеждащ водопровод Гръбчево – Трявна, за което вече са предвидени 29 000 лева от държавния бюджет за изготвяне на технически проект. Приоритетно ще се търсят пари за изпълнението му, тъй като загубите по водопровода са значителни,

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

По протежението на пътеката са разположени шест зони за отдих. Има информационно табло с данни за екопътеката и за растенията и животните, които могат да се наблюдават. В края на трасето се минава през скален тунел, за да се достигне до площадка за наблюдение в близост до язовир "Студен кладенец", на която са изградени беседки и маси с пейки.

Създаването на екопътеката е финансирано по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. на Европейския съюз.

Към днешна дата в община Стамболово има действащи три туристически маршрута, показва справка в страницата на Общината. Дестинациите са село Тънково - местност "Големия сипей", село Тънково - резерват "Вълчи дол" и село Тънково - Защитена територия "Момина скала" - Маджарово. 
 

Поемане на кратосрочен общински дълг от 324 хил. лева одобриха единодушно общинските съветници в Болярово на заседанието си днес. Кредитът ще бъде използван за проектиране на нов социален комплекс в село Мамарчево, за който се очакват 9,1 млн. лева финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Новите социални услуги и защитените жилища ще са на терен от 14 декара в района на бившето училище. Капацитетът ще е за 120 потребители. Ще бъде закрит сегашният Дом за пълнолетни с умствена изостаналост край село Малко Шарково, като част от политиката на държавата за закриване на такъв тип социални институции, стана известно на заседанието.

"Общинският заем ще бъде със срок на изплащане една година. Ще бъде поет от Фонд ФЛАГ, където в момента са най-изгодни условията за такъв кредит. Разходите ще бъдат възстановени веднага след отпускане на финансирането", посоч

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Република Северна Македония (РСМ) да се извини на България и българите, написа Делян Пеевски. "След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава", се казва в позиция, разпространена до медиите от „Пресцентър на ДПС“.  

"Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ", се посочва още в позицията.  

Според председателя на парламентарната група на ДПС "трябва да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение".  

"Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в евр

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК - Велико Търново се проведе в Областната администрация, съобщиха от пресцентъра на институцията. То беше свикано и водено от областния управител Ивайло Здравков в качеството му на председател на структурата. Включиха се представители на десетте общини в региона, служители на Асоциацията по ВиК, служители на Областна администрация - Велико Търново, както и заместник-управителят на ВиК "Йовковци" инж. Росен Трифонов.

Като първа точка от дневния ред бе гласуван препоръчителният размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК. Предложението е тя да бъде 32 000 лева, като решението бе взето с пълно единодушие.

В точка две, съгласно указанията на министъра на околната среда и водите беше обсъдено питейно-битовото водоснабдяване на населението в региона и привеждане ползването на всички водоизточници,

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза, написа Делян Пеевски
Денят, в който честваме Независимостта на България най-силно осъзнаваме смисъла и значението на думите свобода и независимост, написа председателят на парламентарната група на ДПС ...
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
София се включва в европейската инициатива „Ден без автомобили“ на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. По този повод центърът на града ще бъде о ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уеб ...
Над 100 участници ще се съберат на фолклорно надпяване и надиграване край Костенец
Над 100 участници ще се включат във фолклорно надпяване и надиграване „Костенска плетеница“. Празникът ще се състои край Костенския водопад в курортен комплекс „В ...
Отборът на Областната дирекция на МВР - Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината - 2024”
Отборът на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината - 2024”, съобщиха от пресцентъра на дирекцията. С общ брой ...
Независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза, написа Делян Пеевски
Денят, в който честваме Независимостта на България най-силно осъзнаваме смисъла и значението на думите свобода и независимост, написа председателят на парламентарната група на ДПС ...
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа в официалната си фейсбук страница президентът Румен Радев по ...
Тикер в 08:43 ч.
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Гл ...
Начало Контекст
7130
България

Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово

По протежението на пътеката са разположени шест зони за отдих. Има информационно табло с данни за екопътеката и за растенията и животните, които могат да се наблюдават.Към днешна дата в община Стамболово има действащи три туристически маршрута, показва справка в страницата на Общината.

| 06 Август 2024, 12:23 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово
Община Стамболово открива нова екопътека край село Рабово
Снимка © Община Стамболово

Община Стамболово изгради и ще открие утре нова екопътека край село Рабово, което е разположено на река Арда, съобщи местната администрация на официалния си сайт. Маршрутът е с дължина 840 метра.

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Ако компаниите не адаптират корабите си към новите изисквания и екостандарти, ще отпаднат от пазара, каза днес капитан Станислав Стоянов, председател на УС на Българската асоциация на морските капитани (БАМК) преди откриването на международния форум "Глобален компас" във Варна. Във фокуса на дискусиите, освен новите тенденции в корабоплаването, е морското образование, както и развитието на цялата синя индустрия. Форумът е организиран от БАМК и е под патронажа на президента на България Румен Радев. В него участват представители на международни морски организации, бизнеса, на академичната общност. Съорганизатор на "Глобален компас" е кметът на Варна Благомир Коцев, който поздрави гостите. От името на президента поздравителен адрес поднесе неговият съветник по военната сигурност вицеадмирал Митко Петев.

Вече има много нови изисквания както към корабите, така и към екипажите, допъл

Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализация на съществуващите проекти и довършване строителството на язовир „Нейковци“ и Пречиствателната станция за питейни води (ПСПВ). Това съобщиха от Областна администрация – Габрово. Целта на срещата е била да се обсъдят краткосрочни и дългосрочни мерки, насочени към подобряване на водоснабдяването на община Трявна и да се предприемат конкретни действия за реализирането им.

Като краткосрочна и наложителна мярка, е разгледана възможността за подмяна на довеждащ водопровод Гръбчево – Трявна, за което вече са предвидени 29 000 лева от държавния бюджет за изготвяне на технически проект. Приоритетно ще се търсят пари за изпълнението му, тъй като загубите по водопровода са значителни,

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

По протежението на пътеката са разположени шест зони за отдих. Има информационно табло с данни за екопътеката и за растенията и животните, които могат да се наблюдават. В края на трасето се минава през скален тунел, за да се достигне до площадка за наблюдение в близост до язовир "Студен кладенец", на която са изградени беседки и маси с пейки.

Създаването на екопътеката е финансирано по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. на Европейския съюз.

Към днешна дата в община Стамболово има действащи три туристически маршрута, показва справка в страницата на Общината. Дестинациите са село Тънково - местност "Големия сипей", село Тънково - резерват "Вълчи дол" и село Тънково - Защитена територия "Момина скала" - Маджарово. 
 

Поемане на кратосрочен общински дълг от 324 хил. лева одобриха единодушно общинските съветници в Болярово на заседанието си днес. Кредитът ще бъде използван за проектиране на нов социален комплекс в село Мамарчево, за който се очакват 9,1 млн. лева финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Новите социални услуги и защитените жилища ще са на терен от 14 декара в района на бившето училище. Капацитетът ще е за 120 потребители. Ще бъде закрит сегашният Дом за пълнолетни с умствена изостаналост край село Малко Шарково, като част от политиката на държавата за закриване на такъв тип социални институции, стана известно на заседанието.

"Общинският заем ще бъде със срок на изплащане една година. Ще бъде поет от Фонд ФЛАГ, където в момента са най-изгодни условията за такъв кредит. Разходите ще бъдат възстановени веднага след отпускане на финансирането", посоч

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Република Северна Македония (РСМ) да се извини на България и българите, написа Делян Пеевски. "След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава", се казва в позиция, разпространена до медиите от „Пресцентър на ДПС“.  

"Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ", се посочва още в позицията.  

Според председателя на парламентарната група на ДПС "трябва да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение".  

"Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в евр

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК - Велико Търново се проведе в Областната администрация, съобщиха от пресцентъра на институцията. То беше свикано и водено от областния управител Ивайло Здравков в качеството му на председател на структурата. Включиха се представители на десетте общини в региона, служители на Асоциацията по ВиК, служители на Областна администрация - Велико Търново, както и заместник-управителят на ВиК "Йовковци" инж. Росен Трифонов.

Като първа точка от дневния ред бе гласуван препоръчителният размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК. Предложението е тя да бъде 32 000 лева, като решението бе взето с пълно единодушие.

В точка две, съгласно указанията на министъра на околната среда и водите беше обсъдено питейно-битовото водоснабдяване на населението в региона и привеждане ползването на всички водоизточници,

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза, написа Делян Пеевски
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Общо 114 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Контекст
Над 100 участници ще се съберат на фолклорно надпяване и надиграване край Костенец
Контекст
Отборът на Областната дирекция на МВР - Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината - 2024”
На преден план
Независимостта и свободата на държавата ни трябва отново да бъдат идеал и кауза, написа Делян Пеевски
Местен фокус
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Контекст
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
На преден план
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
Сфера
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България
Сфера
Велико Търново е център на тържествата за 116 години от Независимостта, председателят на НС Рая Назарян ще участва в честването
Местен фокус
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.