Начало На преден план При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов
6969
България

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите.Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

| 07 Август 2024, 09:41 ч.
При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов
При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов
Снимка © Благой Кирилов / БТА (ЛФ)

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българската делегация и ще представлява страната ни в Ню Йорк. 

Президентът ще участва в откриването на Общия дебат на 79-ата сесия на Общото събрание на ООН, чиято тема тази година е „Да не изоставяме никого: да действаме заедно за напредъка на мира, устойчивото развитие и човешкото достойнство за настоящите и бъдещите поколения“, става ясно от съобщението. 

В Ню Йорк българският държавен глава ще участва също така в срещата на високо равнище на Глобалната коалиция срещу заплахата от синтетични наркотични вещества, която се провежда под патронажа на президента САЩ Джо Байдън.

Румен Радев ще направи изказване по време на Общия дебат на 79-ата сесия на 25 септември. 

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Поредна трудова борса, целяща среща между безработни и работодатели, организира дирекция "Бюро по труда" в Стара Загора в партньорство с местната администрация. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията по заетостта. Тя ще се проведе на 25 септември от 10,00 часа в общинската спортна зала "Иван Вазов". По време на нея всички търсещи работа- безработни, заети, желаещи да сменят работното си място или учащи, които желаят да работят, ще имат възможността да разговарят с представители на фирми, предлагащи възможност за реализация. 

По данни на "Бюро по труда" Стара Загора през месец юли т.г. в област Стара Загора на работа са постъпили 505 безработни лица. От тях с посредничеството на структурите на Агенция по заетостта са устроени общо 435 лица.

106 от общо постъпилите на работа са с работническа специалност, 152 са от на специалистите и 247 са безработни лица без квал

Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. Събитието премина под наслов „Да запазим заедно българското“.

Един от очакваните моменти на събора беше дефилето на селскостопанските животни, което даде възможност на присъстващите да видят отблизо местни породи. В дефилето първи се включиха 20 коня от породата Каракачански кон. Проведе се и церемония по награждаване на участниците, отличили се със своите постижения в отглеждането и опазването на местните породи.

Съборът стартира в 11:00 часа с музикално изпълнение на калоферски гайдари към Народно читалище "Христо Ботев" в Калофер, след което беше отслужен водосвет за здраве, официалните гости на събитието поздравиха присъстващите. Целта на събитието е да се популяризира и съхрани

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

По думите му за ГЕРБ няма никакво значение кой ще е служебен премиер и кои ще бъдат служебни министри.

Истина е нещо, което се е случило, другото е предположение, отговори Борисов на въпрос истина ли са медийните публикаци, които твърдят, че бившият вицепремиер Мария Габриел е кандидат за заместник-генерален секретар на НАТО. "Ние сме се направили всичко една достойна кандидатура, каквато е Мария Габриел, да бъде оценена в света", добави Бойко Борисов.

Аз лично съм малко разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да получи България. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която коментира предложения ресор за българския еврокомисар Екатерина Захариева – стартъпи, изследвания и иновации. 

„Искам да пожелая много успех на Екатерина Захариева. Изпитът пред Европейския парламент и съответните комисии никак няма да бъде лесен“, посочи Йотова.  

„Не поста прави човека, а човекът прави поста. Разчитам, че тя ще има много добри взаимоотношения със своя румънски колега, която очевидно ще бъде шапката над българския ресор, както и с поне трима-четирима еврокомисари, в чиито ресори има съприкосновение с портфолиото, което получи България“, каза още вицепрезидентът. 

Илияна Йотова посочи, че се е надявала страната ни да получи ресор регионална и к

Състезателките по бокс Светлана Каменова и Станимира Петрова ще бъде удостоени със званието "Почетен гражданин" на Добрич. Това решиха общинските съветници на редовно заседание днес. По докладната гласуваха 38 съветници с таен вот. Званията ще им бъдат връчени по време на тържественото заседание на Общинския съвет по повод Деня на Добрич - 25 септември. 

Светлана Каменова е от Добрич. Състезателка е по бокс с много спечелени европейски и международни титли и медали. Тя е предложена за званието от Красимир Николов във връзка с отличното представяне на Олимпийските игри, проведени през тази година в Париж, Франция.

Станимира Петкова е състезател по бокс на боксов клуб "Борис Георгиев - Моката" в Добрич. Тя е предложена за почетен гражданин на Добрич от старши треньора на клуба Веселин Марков. 

Както информирахме, на Олимпийските игри в Париж през тази год

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Нов модерен компютърен томограф (скенер) има Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Мездра - „МБАЛ – Мездра“, съобщиха от Община Мездра. Скенерът е закупен със средства, предоставени целево от Община Мездра и от бюджета на лечебното заведение. 

Апаратът е 32-срезов, последно поколение на един от водещите производители на медицинска апаратура в света - американската компания „General Electric HealthCare“. „Това е основен диагностичен метод към днешна дата за почти всички заболявания и ще бъде в помощ и на лечебното заведение, и на доболничната помощ“, коментира директорът на болницата Светозар Луканов. По думите му в момента се извършват довършителните работи по ремонта на помещението, в което ще се намира апаратът и успоредно с това се извършва монтажа му.

Луканов бе категоричен, че болницата разполага с достатъчн

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
Половината от общините в област Враца ще отбележат официално Деня на независимостта – 22 септември. Във Враца тържеството е под патронажа на областния управител. От 11:00 час ...
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа в официалната си фейсбук страница президентът Румен Радев по ...
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
Половината от общините в област Враца ще отбележат официално Деня на независимостта – 22 септември. Във Враца тържеството е под патронажа на областния управител. От 11:00 час ...
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
София се включва в европейската инициатива „Ден без автомобили“ на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. По този повод центърът на града ще бъде о ...
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България. В 11:00 ч. пред паметник "Независимостта на България" на площад "Княз Александър I" в София ще се състои церемония ...
Велико Търново е център на тържествата за 116 години от Независимостта, председателят на НС Рая Назарян ще участва в честването
Председателят на Народното събрание (НС) Рая Назарян ще участва в честването на 116 години от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра ...
Тикер в 08:24 ч.
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната н ...
Начало На преден план
6969
България

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите.Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

| 07 Август 2024, 09:41 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов
При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите, каза Бойко Борисов
Снимка © Благой Кирилов / БТА (ЛФ)

При управлението на служебния премиер Димитър Главчев никой не оспори изборите. Това коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българската делегация и ще представлява страната ни в Ню Йорк. 

Президентът ще участва в откриването на Общия дебат на 79-ата сесия на Общото събрание на ООН, чиято тема тази година е „Да не изоставяме никого: да действаме заедно за напредъка на мира, устойчивото развитие и човешкото достойнство за настоящите и бъдещите поколения“, става ясно от съобщението. 

В Ню Йорк българският държавен глава ще участва също така в срещата на високо равнище на Глобалната коалиция срещу заплахата от синтетични наркотични вещества, която се провежда под патронажа на президента САЩ Джо Байдън.

Румен Радев ще направи изказване по време на Общия дебат на 79-ата сесия на 25 септември. 

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Поредна трудова борса, целяща среща между безработни и работодатели, организира дирекция "Бюро по труда" в Стара Загора в партньорство с местната администрация. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията по заетостта. Тя ще се проведе на 25 септември от 10,00 часа в общинската спортна зала "Иван Вазов". По време на нея всички търсещи работа- безработни, заети, желаещи да сменят работното си място или учащи, които желаят да работят, ще имат възможността да разговарят с представители на фирми, предлагащи възможност за реализация. 

По данни на "Бюро по труда" Стара Загора през месец юли т.г. в област Стара Загора на работа са постъпили 505 безработни лица. От тях с посредничеството на структурите на Агенция по заетостта са устроени общо 435 лица.

106 от общо постъпилите на работа са с работническа специалност, 152 са от на специалистите и 247 са безработни лица без квал

Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. Събитието премина под наслов „Да запазим заедно българското“.

Един от очакваните моменти на събора беше дефилето на селскостопанските животни, което даде възможност на присъстващите да видят отблизо местни породи. В дефилето първи се включиха 20 коня от породата Каракачански кон. Проведе се и церемония по награждаване на участниците, отличили се със своите постижения в отглеждането и опазването на местните породи.

Съборът стартира в 11:00 часа с музикално изпълнение на калоферски гайдари към Народно читалище "Христо Ботев" в Калофер, след което беше отслужен водосвет за здраве, официалните гости на събитието поздравиха присъстващите. Целта на събитието е да се популяризира и съхрани

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

По думите му за ГЕРБ няма никакво значение кой ще е служебен премиер и кои ще бъдат служебни министри.

Истина е нещо, което се е случило, другото е предположение, отговори Борисов на въпрос истина ли са медийните публикаци, които твърдят, че бившият вицепремиер Мария Габриел е кандидат за заместник-генерален секретар на НАТО. "Ние сме се направили всичко една достойна кандидатура, каквато е Мария Габриел, да бъде оценена в света", добави Бойко Борисов.

Аз лично съм малко разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да получи България. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която коментира предложения ресор за българския еврокомисар Екатерина Захариева – стартъпи, изследвания и иновации. 

„Искам да пожелая много успех на Екатерина Захариева. Изпитът пред Европейския парламент и съответните комисии никак няма да бъде лесен“, посочи Йотова.  

„Не поста прави човека, а човекът прави поста. Разчитам, че тя ще има много добри взаимоотношения със своя румънски колега, която очевидно ще бъде шапката над българския ресор, както и с поне трима-четирима еврокомисари, в чиито ресори има съприкосновение с портфолиото, което получи България“, каза още вицепрезидентът. 

Илияна Йотова посочи, че се е надявала страната ни да получи ресор регионална и к

Състезателките по бокс Светлана Каменова и Станимира Петрова ще бъде удостоени със званието "Почетен гражданин" на Добрич. Това решиха общинските съветници на редовно заседание днес. По докладната гласуваха 38 съветници с таен вот. Званията ще им бъдат връчени по време на тържественото заседание на Общинския съвет по повод Деня на Добрич - 25 септември. 

Светлана Каменова е от Добрич. Състезателка е по бокс с много спечелени европейски и международни титли и медали. Тя е предложена за званието от Красимир Николов във връзка с отличното представяне на Олимпийските игри, проведени през тази година в Париж, Франция.

Станимира Петкова е състезател по бокс на боксов клуб "Борис Георгиев - Моката" в Добрич. Тя е предложена за почетен гражданин на Добрич от старши треньора на клуба Веселин Марков. 

Както информирахме, на Олимпийските игри в Париж през тази год

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Нов модерен компютърен томограф (скенер) има Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Мездра - „МБАЛ – Мездра“, съобщиха от Община Мездра. Скенерът е закупен със средства, предоставени целево от Община Мездра и от бюджета на лечебното заведение. 

Апаратът е 32-срезов, последно поколение на един от водещите производители на медицинска апаратура в света - американската компания „General Electric HealthCare“. „Това е основен диагностичен метод към днешна дата за почти всички заболявания и ще бъде в помощ и на лечебното заведение, и на доболничната помощ“, коментира директорът на болницата Светозар Луканов. По думите му в момента се извършват довършителните работи по ремонта на помещението, в което ще се намира апаратът и успоредно с това се извършва монтажа му.

Луканов бе категоричен, че болницата разполага с достатъчн

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Днес народът ни отбелязва делото на поколение, за което държавността и нейната независимост бяха висши ценности, написа президентът Румен Радев
Контекст
Тържества по случай Деня на независимостта ще има в половината общини в област Враца
На преден план
София се присъединява към европейската инициатива „Ден без автомобили“
Сфера
Честваме 116 години от обявяването на Независимостта на България
Сфера
Велико Търново е център на тържествата за 116 години от Независимостта, председателят на НС Рая Назарян ще участва в честването
Местен фокус
Паметникът на Незнайния войн в София е открит на 22 септември 1981 г.
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.