Начало На преден план Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил
10105
България

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил.Експертите успяха да го извадят безопасно от пространството, което досега обитава.

| 07 Август 2024, 14:42 ч.
Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал
Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил
Снимка © Христо Касабов / БТА (ПК)

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил. 

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите му основната причина за ниския добив на мед в региона са неблагоприятните метеорологични условия. Той посочи, че единственото положително нещо за пчеларите през годината е това, че пчелните семейства са успели рано да сменят зимните с пролетните пчели, което е довело до бързо развитие на семействата.

По думите му растенията са започнали да цъфтят с около месец по-рано от обичайното, а във времето, когато пчелите е трябвало да се развиват в овощната паша, семействата са били много силни, но времето не е позволило да я усвоят. След това в периода на акацията, която е първата стокова паша, времето е било дъждовно, което е предизвикало роево настроение в семействата.

"Колегите с по-малко семейства

Метеорологичните условия в Търговищко са предпоставка за добра реколта от грозде, посочва производителят от региона Петко Матеев. Той обработва над 7100 дка лозя, реколтата от които е прибрана наполовина. Матеев отглежда най-много насаждения от винено грозде в Търговищко.

Оптимални са били условията за културата през стопанския период. Те са били изпълними и реализуеми, посочи той. Производителят допълни, че валежите от дъжд над региона са били необходими и навременни. Преди 40 дни средните количества валежи от дъжд са били 60 л/кв.м, преди двайсетина дни са регистрирани 40 л/кв.м, а преди десетина дни – 15-20 л/кв.м. Тези валежи са благоприятствали наедряването и назряването на гроздовите зърна, каза Матеев. "На други места, където нямаше дъжд, от слънцето гроздето се стафигира. При нас то се напълни и даде изключително високи качества", посочи той.

В сравнение с

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Експертите успяха да го извадят безопасно от пространството, което досега обитава. Районът е отцепен с полицейски ленти и има засилено полицейско присъствие. 

И вчера представители на зоологическата градина и Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)-София пристигнаха в столичния квартал "Ботунец", за да вземат влечугото, но представящият се за собственик на животното не им позволи.

Крокодилът остана там и през изминалата нощ, а от РИОСВ обясниха, че днес ще бъде направена проверка на чипа му и дали отговаря на документите.

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Бъдеще за Силистра“ и местния футболен клуб „Доростол“ организират благотворителен футболен турнир за деца, съобщиха от сдружението. Инициативата е насрочена за 23 септември и ще се осъществи със съдействието на Община Силистра.

В надпреварата ще участват отборите на „Доростол“, „Добруджа“ от Добрич и „Спартак“, и „Одесос“ от Варна. Те ще бъдат представени от деца, родени през 2013-а, 2014-а и 2015 година. Специални гости на турнира ще бъдат легендите на българския футбол Чавдар Цветков и Емил Костадинов.

По време на събитието ще има и базар за рекламни материали на Футболен клуб „Доростол“ и фен артикули – екипи, тениски, чаши, ключодържатели. Със събраните от продажбата им средства ще бъде подпомогната детско-юношеската школа на силистренския фу

Кампании за събиране на опасни битови отпадъци се организират в няколко общини в област Добрич през септември, съобщават от фирма "БалБок Инженеринг". Мобилен пункт ще има в община Тервел на 25 септември от 10:00 до 16:00 часа на паркинга, разположен между сградата на общината (ул. „Кирил и Методий“ № 8) и банка "ЦКБ".

Опасни отпадъци ще се събират в две села от община Добричка на 26 септември. В село Владимирово пунктът ще бъде разположен до сградата на кметството от 10:00 часа до 12:45 часа. В село Одринци мястото ще е също до кметството, но от 13:15 часа до 16:00 часа.

От фирмата ще приемат опасни отпадъци като уреди, съдържащи живак, лакове и бояджийски материали, домакински препарати и химикали, фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).

Националната система за опасни битови отпадъци е зелена услуга на “БалБок Инженеринг&r

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК - Велико Търново се проведе в Областната администрация, съобщиха от пресцентъра на институцията. То беше свикано и водено от областния управител Ивайло Здравков в качеството му на председател на структурата. Включиха се представители на десетте общини в региона, служители на Асоциацията по ВиК, служители на Областна администрация - Велико Търново, както и заместник-управителят на ВиК "Йовковци" инж. Росен Трифонов.

Като първа точка от дневния ред бе гласуван препоръчителният размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК. Предложението е тя да бъде 32 000 лева, като решението бе взето с пълно единодушие.

В точка две, съгласно указанията на министъра на околната среда и водите беше обсъдено питейно-битовото водоснабдяване на населението в региона и привеждане ползването на всички водоизточници,

Три жалби и един протест са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, обвинен за катастрофата, при която загинаха Ани и Явор. Това съобщиха от съда.

На 4 юли Софийският градски съд осъди на девет години лишаване от свобода Адриан Антонов. След като на разпоредителното заседание той направи самопризнания и поиска процесът да се води по съкратен ред, а съдът се съгласи, присъдата на Антонов бе намалена с една трета. Така признатият за виновен бе осъден на шест години в затвора.

Два месеца по-късно пред апелативния съд вече са депозирани жалби от всички адвокати на пострадалите. Едните искат увеличаване на наказанието, а другите - втората инстанция да наложи най-тежката възможна присъда. 

Прокуратурата също не е съгласна с размера на наказанието. Държавното обвинение също иска по-тежко наказание, но и по-дълъг период, в който Антонов да бъде с отнета шофьорск

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 06:22 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
10105
България

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил.Експертите успяха да го извадят безопасно от пространството, което досега обитава.

| 07 Август 2024, 14:42 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал
Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил
Снимка © Христо Касабов / БТА (ПК)

Специалисти от зоологическата градина в София прибраха намерения в квартал "Ботунец" крокодил. 

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите му основната причина за ниския добив на мед в региона са неблагоприятните метеорологични условия. Той посочи, че единственото положително нещо за пчеларите през годината е това, че пчелните семейства са успели рано да сменят зимните с пролетните пчели, което е довело до бързо развитие на семействата.

По думите му растенията са започнали да цъфтят с около месец по-рано от обичайното, а във времето, когато пчелите е трябвало да се развиват в овощната паша, семействата са били много силни, но времето не е позволило да я усвоят. След това в периода на акацията, която е първата стокова паша, времето е било дъждовно, което е предизвикало роево настроение в семействата.

"Колегите с по-малко семейства

Метеорологичните условия в Търговищко са предпоставка за добра реколта от грозде, посочва производителят от региона Петко Матеев. Той обработва над 7100 дка лозя, реколтата от които е прибрана наполовина. Матеев отглежда най-много насаждения от винено грозде в Търговищко.

Оптимални са били условията за културата през стопанския период. Те са били изпълними и реализуеми, посочи той. Производителят допълни, че валежите от дъжд над региона са били необходими и навременни. Преди 40 дни средните количества валежи от дъжд са били 60 л/кв.м, преди двайсетина дни са регистрирани 40 л/кв.м, а преди десетина дни – 15-20 л/кв.м. Тези валежи са благоприятствали наедряването и назряването на гроздовите зърна, каза Матеев. "На други места, където нямаше дъжд, от слънцето гроздето се стафигира. При нас то се напълни и даде изключително високи качества", посочи той.

В сравнение с

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Експертите успяха да го извадят безопасно от пространството, което досега обитава. Районът е отцепен с полицейски ленти и има засилено полицейско присъствие. 

И вчера представители на зоологическата градина и Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)-София пристигнаха в столичния квартал "Ботунец", за да вземат влечугото, но представящият се за собственик на животното не им позволи.

Крокодилът остана там и през изминалата нощ, а от РИОСВ обясниха, че днес ще бъде направена проверка на чипа му и дали отговаря на документите.

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Бъдеще за Силистра“ и местния футболен клуб „Доростол“ организират благотворителен футболен турнир за деца, съобщиха от сдружението. Инициативата е насрочена за 23 септември и ще се осъществи със съдействието на Община Силистра.

В надпреварата ще участват отборите на „Доростол“, „Добруджа“ от Добрич и „Спартак“, и „Одесос“ от Варна. Те ще бъдат представени от деца, родени през 2013-а, 2014-а и 2015 година. Специални гости на турнира ще бъдат легендите на българския футбол Чавдар Цветков и Емил Костадинов.

По време на събитието ще има и базар за рекламни материали на Футболен клуб „Доростол“ и фен артикули – екипи, тениски, чаши, ключодържатели. Със събраните от продажбата им средства ще бъде подпомогната детско-юношеската школа на силистренския фу

Кампании за събиране на опасни битови отпадъци се организират в няколко общини в област Добрич през септември, съобщават от фирма "БалБок Инженеринг". Мобилен пункт ще има в община Тервел на 25 септември от 10:00 до 16:00 часа на паркинга, разположен между сградата на общината (ул. „Кирил и Методий“ № 8) и банка "ЦКБ".

Опасни отпадъци ще се събират в две села от община Добричка на 26 септември. В село Владимирово пунктът ще бъде разположен до сградата на кметството от 10:00 часа до 12:45 часа. В село Одринци мястото ще е също до кметството, но от 13:15 часа до 16:00 часа.

От фирмата ще приемат опасни отпадъци като уреди, съдържащи живак, лакове и бояджийски материали, домакински препарати и химикали, фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).

Националната система за опасни битови отпадъци е зелена услуга на “БалБок Инженеринг&r

Извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК - Велико Търново се проведе в Областната администрация, съобщиха от пресцентъра на институцията. То беше свикано и водено от областния управител Ивайло Здравков в качеството му на председател на структурата. Включиха се представители на десетте общини в региона, служители на Асоциацията по ВиК, служители на Областна администрация - Велико Търново, както и заместник-управителят на ВиК "Йовковци" инж. Росен Трифонов.

Като първа точка от дневния ред бе гласуван препоръчителният размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК. Предложението е тя да бъде 32 000 лева, като решението бе взето с пълно единодушие.

В точка две, съгласно указанията на министъра на околната среда и водите беше обсъдено питейно-битовото водоснабдяване на населението в региона и привеждане ползването на всички водоизточници,

Три жалби и един протест са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, обвинен за катастрофата, при която загинаха Ани и Явор. Това съобщиха от съда.

На 4 юли Софийският градски съд осъди на девет години лишаване от свобода Адриан Антонов. След като на разпоредителното заседание той направи самопризнания и поиска процесът да се води по съкратен ред, а съдът се съгласи, присъдата на Антонов бе намалена с една трета. Така признатият за виновен бе осъден на шест години в затвора.

Два месеца по-късно пред апелативния съд вече са депозирани жалби от всички адвокати на пострадалите. Едните искат увеличаване на наказанието, а другите - втората инстанция да наложи най-тежката възможна присъда. 

Прокуратурата също не е съгласна с размера на наказанието. Държавното обвинение също иска по-тежко наказание, но и по-дълъг период, в който Антонов да бъде с отнета шофьорск

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.