Начало На преден план Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът
11817
България

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът с гласуваните в рамките на днешното парламентарно заседание на първо и второ четене промени в Закона за безопасното използване на ядрена енергия.Депутатите гласуваха измененията на първо четене със 148 гласа „за“.

| 07 Август 2024, 18:24 ч.
Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът
Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът с гласуваните в рамките на днешното парламентарно заседание на първо и второ четене промени в Закона за безопасното използване на ядрена енергия. Вносител на законопроекта са Делян Добрев (ГЕРБ-СДС) и Станислав Анастасов от парламентарната група на ДПС. 

С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли т. г. се извършват строително-монтажни дейности, като се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

В участъка, по който сега се поставя началото на ремонта, са демонтирани мантинелите, мостовите отводнители, фрезована е асфалтобетоновата настилка и е разрушена хидроизолацията. Работи се по демонтажа на стария пешеходен парапет, стълбовете за осветление и осветителните тела. Планирано е разкъртване на тротоарната конзола и демонтаж на съществуващите стоманобетонни пътни панели. 

От АПИ обясняват, че в първия участък от 200 метра се работи все още по обновяване на антикорозионното покритие на стоманената носеща конструкция, демонта

Великотърновци се обединяват в подкрепа на своята съгражданка Ася Смолецова с голям благотворителен концерт, който ще се състои на 18 септември от 19:00 часа пред паметника „Асеневци“, съобщиха организаторите.

Благотворителният концерт в подкрепа на 43-годишната майка на две деца Ася Смолецова, която се бори с раково заболяване и е настанена в клиника в Турция, се осъществява от инициатори и приятели, с подкрепата на Община Велико Търново.

В концерта ще участват носителките на десетки награди Яница Русева и Кристина Енчева. Младият пианист Александър Момински, вокална група „Песни и приятели“, както и формацията „Фолклорна палитра Стойчеви“. Водещи на благотворителната инициатива ще са две приятелки на Ася Смолецова – Диана Найденова и Савка Янакиева. Организаторите призовават великотърновци да покажат, че са с щедри и съпричастн

Парламентът не освободи Антон Славчев като член и изпълняващ функциите председател на Комисията за противодействие на корупцията и на тази за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Общо 96 депутати гласуваха "за" отстраняването му, 91 бяха – „против“, седем се въздържаха. Точките от решението, предложено от „Продължаваме промяната – Демократична България“, бяха гласувани разделно след спор с какво мнозинство – квалифицирано или обикновено, следва да бъде освободен Славчев.

Председателят на парламента Рая Назарян посочи, че за освобождаването е необходимо квалифицирано мнозинство. 

Районната избирателна комисия в Хасково (РИК) ще разпредели по служебен път съставите на секциите в община Хасково за провеждане на парламентарния вот на 27 октомври. Това стана известно по време на консултациите с парламентарно представените партии и коалиции днес в общината.

Секретарят на Община Хасково Пламен Лечев по традиция води преговорите. Той посочи пред партийните представители, че тъй като опитът досега в Хасково показва, че предварително предложената матрица за разпределение на позициите в секционните избирателни комисии (СИК) не сработва, най-добре е преговорите да се водят за всяка комисия поотделно. Предложението му беше прието, но още при разпределение на местата в първата СИК - в квартал „Бадема“, представителите на партиите не постигнаха съгласие и консултациите бяха прекратени.

Претенции към законността на проведената среща предяви Фариз Се

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Депутатите гласуваха измененията на първо четене със 148 гласа „за“. Делян Добрев посочи, че както е видно законопроектът е консенсусен и предложи разглеждането му и на второ четене в рамките на днешното заседание на Народното събрание. 

В преходните и заключителни разпоредби народните представители записаха още, че „обекти с национално значение и национални обекти са и ядрените централи или проектите за ядрени централи, както и одобрените площадки за изграждането им, които до влизането в сила на този закон не са определени за такива обекти с влязъл в сила акт на Министерския съвет“.

В мотивите на вносителите се посочва, че настоящият законопроект урежда статута на ключови ядрени обекти - ядрените централи и одобрените от председателя на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР) площадки, от гледна точка на инвестиционното им и обществено-икономическо значение. Изтъква се, че със законопроекта тези обекти получават качеството на „обект с национално значение”. 

 

 

Трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" е спокоен към този час. Няма колона от изчакващи автомобили, . 

През почивните дни миналата седмица на пункта също нямаше струпване на автомобили и преминаването бе без изчакване.

 

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

От Централната избирателна комисия (ЦИК) отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите. Позицията на комисията, разпространена до медиите, е по повод думите на Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „Сиела Норма“ АД, в сутрешния блок на БНТ днес, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите.

От ЦИК припомнят, че в началото на 2023 г. комисията е предоставила на „Печатница на БНБ“ АД пълните изисквания към хартията, предназначена за работа на принтера на СУЕМГ А-4 Модел 517, предоставени от производителя на машините „Смартматик Интернешънъл Холдинг Б.В.“ и от „Сиела Норма“ АД, и е получила уверенията на ръководството на печатницата, че хартията изцяло и напълно отговаря на тях.

По отно

В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин. 

Сред присъстващите бяха президентът на България Румен Радев, служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, военнослужещи и колеги, близки на загиналите пилоти, представители на местната власт. Медии не бяха допуснати до церемонията.

Искам да призова към българските военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекулации по принуда в резултат на избори или катастрофи. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след края на церемонията. 

Припомняме, че в петък миналата седмица, при по

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 06:39 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
11817
България

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът с гласуваните в рамките на днешното парламентарно заседание на първо и второ четене промени в Закона за безопасното използване на ядрена енергия.Депутатите гласуваха измененията на първо четене със 148 гласа „за“.

| 07 Август 2024, 18:24 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът
Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Ядрените централи, както и одобрените площадки за изграждането им са обекти с национално значение и национални обекти, реши парламентът с гласуваните в рамките на днешното парламентарно заседание на първо и второ четене промени в Закона за безопасното използване на ядрена енергия. Вносител на законопроекта са Делян Добрев (ГЕРБ-СДС) и Станислав Анастасов от парламентарната група на ДПС. 

С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли т. г. се извършват строително-монтажни дейности, като се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

В участъка, по който сега се поставя началото на ремонта, са демонтирани мантинелите, мостовите отводнители, фрезована е асфалтобетоновата настилка и е разрушена хидроизолацията. Работи се по демонтажа на стария пешеходен парапет, стълбовете за осветление и осветителните тела. Планирано е разкъртване на тротоарната конзола и демонтаж на съществуващите стоманобетонни пътни панели. 

От АПИ обясняват, че в първия участък от 200 метра се работи все още по обновяване на антикорозионното покритие на стоманената носеща конструкция, демонта

Великотърновци се обединяват в подкрепа на своята съгражданка Ася Смолецова с голям благотворителен концерт, който ще се състои на 18 септември от 19:00 часа пред паметника „Асеневци“, съобщиха организаторите.

Благотворителният концерт в подкрепа на 43-годишната майка на две деца Ася Смолецова, която се бори с раково заболяване и е настанена в клиника в Турция, се осъществява от инициатори и приятели, с подкрепата на Община Велико Търново.

В концерта ще участват носителките на десетки награди Яница Русева и Кристина Енчева. Младият пианист Александър Момински, вокална група „Песни и приятели“, както и формацията „Фолклорна палитра Стойчеви“. Водещи на благотворителната инициатива ще са две приятелки на Ася Смолецова – Диана Найденова и Савка Янакиева. Организаторите призовават великотърновци да покажат, че са с щедри и съпричастн

Парламентът не освободи Антон Славчев като член и изпълняващ функциите председател на Комисията за противодействие на корупцията и на тази за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Общо 96 депутати гласуваха "за" отстраняването му, 91 бяха – „против“, седем се въздържаха. Точките от решението, предложено от „Продължаваме промяната – Демократична България“, бяха гласувани разделно след спор с какво мнозинство – квалифицирано или обикновено, следва да бъде освободен Славчев.

Председателят на парламента Рая Назарян посочи, че за освобождаването е необходимо квалифицирано мнозинство. 

Районната избирателна комисия в Хасково (РИК) ще разпредели по служебен път съставите на секциите в община Хасково за провеждане на парламентарния вот на 27 октомври. Това стана известно по време на консултациите с парламентарно представените партии и коалиции днес в общината.

Секретарят на Община Хасково Пламен Лечев по традиция води преговорите. Той посочи пред партийните представители, че тъй като опитът досега в Хасково показва, че предварително предложената матрица за разпределение на позициите в секционните избирателни комисии (СИК) не сработва, най-добре е преговорите да се водят за всяка комисия поотделно. Предложението му беше прието, но още при разпределение на местата в първата СИК - в квартал „Бадема“, представителите на партиите не постигнаха съгласие и консултациите бяха прекратени.

Претенции към законността на проведената среща предяви Фариз Се

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Депутатите гласуваха измененията на първо четене със 148 гласа „за“. Делян Добрев посочи, че както е видно законопроектът е консенсусен и предложи разглеждането му и на второ четене в рамките на днешното заседание на Народното събрание. 

В преходните и заключителни разпоредби народните представители записаха още, че „обекти с национално значение и национални обекти са и ядрените централи или проектите за ядрени централи, както и одобрените площадки за изграждането им, които до влизането в сила на този закон не са определени за такива обекти с влязъл в сила акт на Министерския съвет“.

В мотивите на вносителите се посочва, че настоящият законопроект урежда статута на ключови ядрени обекти - ядрените централи и одобрените от председателя на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР) площадки, от гледна точка на инвестиционното им и обществено-икономическо значение. Изтъква се, че със законопроекта тези обекти получават качеството на „обект с национално значение”. 

 

 

Трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" е спокоен към този час. Няма колона от изчакващи автомобили, . 

През почивните дни миналата седмица на пункта също нямаше струпване на автомобили и преминаването бе без изчакване.

 

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

От Централната избирателна комисия (ЦИК) отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите. Позицията на комисията, разпространена до медиите, е по повод думите на Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „Сиела Норма“ АД, в сутрешния блок на БНТ днес, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите.

От ЦИК припомнят, че в началото на 2023 г. комисията е предоставила на „Печатница на БНБ“ АД пълните изисквания към хартията, предназначена за работа на принтера на СУЕМГ А-4 Модел 517, предоставени от производителя на машините „Смартматик Интернешънъл Холдинг Б.В.“ и от „Сиела Норма“ АД, и е получила уверенията на ръководството на печатницата, че хартията изцяло и напълно отговаря на тях.

По отно

В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин. 

Сред присъстващите бяха президентът на България Румен Радев, служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, военнослужещи и колеги, близки на загиналите пилоти, представители на местната власт. Медии не бяха допуснати до церемонията.

Искам да призова към българските военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекулации по принуда в резултат на избори или катастрофи. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след края на церемонията. 

Припомняме, че в петък миналата седмица, при по

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
През последното денонощие са потушени 63 пожара
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.