Начало На преден план Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната
9518
България

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков.Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

| 12 Август 2024, 15:10 ч.
Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната
Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната
Снимка © DFA

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".  

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Спешното предоставяне на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее в тази брутална война срещу нейния суверенитет, териториална цялост и население. Това отбеляза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в началото на срещата на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ-9“ (Б-9) в Букурещ, Румъния, съобщи Министерството на отбраната (МО) на своята интернет страница.

Страните от "Б9" обсъдиха случаите на навлизане на руски ракети и дронове в съседното на Украйна въздушно пространство на НАТО. На форума присъстваха и представители на САЩ.

По време на своите изказвания в рамките на срещата Атанас Запрянов се придържаше към приетите национални позиции, информират от МО. Министърът подчерта важността на своевременното изпълнение на всички решения, взети на срещата на върха на НАТО във Вашингт

На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На границата със Сърбия трафикът на  ГКПП "Калотина" също е интензивен на изход за  товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 06:00 часа.

Поради основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите могат да се насочат и към граничните пунктове „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „Кайнарджа“ и „Крушари“. Последните два са с работно време от 08:00 до 20:00 часа всеки ден, п

Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време среща с национално представителните организации на синдикатите и на работодателите в Министерството на труда и социалната политика (МТСП), съобщиха от ведомството.

В дискусията участваха заместник-министрите Лазар Лазаров и Наталия Ефремова, както и експерти от министерството. 

Законодателното транспониране ще бъде обсъдено със социалните партньори в Националния съвет за тристранно сътрудничество и ще бъде внесено в Министерския съвет и Народното събрание, каза още служебния министър.

„МТСП счита, че за транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС е необходимо в Кодекса на труда да се регламентират критер

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

На мястото на пожара са изпратени пет автомобила и 16 служители на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", информираха още от пожарната. В погасяването на пожара участват още служители на държавно горско стопанство и доброволци. 

По-рано днес от Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) съобщиха, че огън, пламнал около 10:00 часа тази сутрин в района на Държавно горско стопанство Самоков, приближава село Алино. Към момента са засегнати над 200 декара иглолистна гора и над 100 декара млади култури в близост до село Алино, информираха още държавното предприятие. 

От ЮЗДП информираха, че в гасенето на пожара участват над 20 горски служители, пожарникари, общински служители и доброволци. 

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Проблемът на Република Северна Македония (РСМ) не е с България, а да започне преговорната рамка, приета като заключение на Европейския съвет от всички страни членки. Това коментира пред журналисти държавният глава Румен Радев.

В петък на в страната бе президентът на РСМ Гордана Силяновска, която бе приета от държавния глава.

Очаквам този заявен стремеж за откритост, за конструктивизъм да бъде поет и от правителството на РСМ, каза Радев относно разговора му със Силяновска.

Нека да е ясно, това не беше нито държавно, нито работно посещение и аз се надявам, че в най-скоро време президентът на РСМ ще направи държавно посещение, което да е с всички официални церемонии по протокол и това ще допринесе и за нашите отношения, каза още Радев.

По думите му важно е какво ще направим оттук нататък да помогнем  на РСМ.

Парламентарно представените политически партии и коалиции в Русе се споразумяха за разпределение на ръководните позиции в секционните комисии за вота на 27 октомври. Това се случи по време на свиканите консултации от кмета на крайдунавската община Пенчо Милков. 

Всички предложиха пропорционално разпределение на предоставените им ръководни места в секционните избирателни комисии. Така коалицията ГЕРБ – СДС ще има по 70 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 363 членове. Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще има по 41 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 206 членове. При партия „Възраждане“ разпределението е по 40 председатели, заместник-председатели и секретари и 200 членове. ДПС ще разполага с 23 председатели, 23 заместник-председатели, 23 секретари и 141 членове. Коалиция

Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на града. Възможностите, предоставяни от различните съоръжения, бяха демонстрирани нагледно от майстори на кънки, ролери, скейтове, велосипеди и скутери.

Скейтпаркът бе създаден в изпълнение на ангажимент на ръководството на община Ямбол към младежи от града, които се занимават с екстремни спортове. Стойността на проекта е 632 840 лева. Половината от сумата бе отпусната от Министерството на младежта и спорта по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти. Останалата част бе осигурени от Общината.

Гост на събитието бе заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов, който поднесе поздравления към домакините и участниците от името на служебния министър на

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 00:28 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
9518
България

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков.Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

| 12 Август 2024, 15:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната
Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков, съобщиха от пожарната
Снимка © DFA

Няма опасност за населените места, които са в близост до пожара в района на Самоков. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".  

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Спешното предоставяне на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее в тази брутална война срещу нейния суверенитет, териториална цялост и население. Това отбеляза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в началото на срещата на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ-9“ (Б-9) в Букурещ, Румъния, съобщи Министерството на отбраната (МО) на своята интернет страница.

Страните от "Б9" обсъдиха случаите на навлизане на руски ракети и дронове в съседното на Украйна въздушно пространство на НАТО. На форума присъстваха и представители на САЩ.

По време на своите изказвания в рамките на срещата Атанас Запрянов се придържаше към приетите национални позиции, информират от МО. Министърът подчерта важността на своевременното изпълнение на всички решения, взети на срещата на върха на НАТО във Вашингт

На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На границата със Сърбия трафикът на  ГКПП "Калотина" също е интензивен на изход за  товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 06:00 часа.

Поради основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите могат да се насочат и към граничните пунктове „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „Кайнарджа“ и „Крушари“. Последните два са с работно време от 08:00 до 20:00 часа всеки ден, п

Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време среща с национално представителните организации на синдикатите и на работодателите в Министерството на труда и социалната политика (МТСП), съобщиха от ведомството.

В дискусията участваха заместник-министрите Лазар Лазаров и Наталия Ефремова, както и експерти от министерството. 

Законодателното транспониране ще бъде обсъдено със социалните партньори в Националния съвет за тристранно сътрудничество и ще бъде внесено в Министерския съвет и Народното събрание, каза още служебния министър.

„МТСП счита, че за транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС е необходимо в Кодекса на труда да се регламентират критер

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

На мястото на пожара са изпратени пет автомобила и 16 служители на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", информираха още от пожарната. В погасяването на пожара участват още служители на държавно горско стопанство и доброволци. 

По-рано днес от Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) съобщиха, че огън, пламнал около 10:00 часа тази сутрин в района на Държавно горско стопанство Самоков, приближава село Алино. Към момента са засегнати над 200 декара иглолистна гора и над 100 декара млади култури в близост до село Алино, информираха още държавното предприятие. 

От ЮЗДП информираха, че в гасенето на пожара участват над 20 горски служители, пожарникари, общински служители и доброволци. 

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Проблемът на Република Северна Македония (РСМ) не е с България, а да започне преговорната рамка, приета като заключение на Европейския съвет от всички страни членки. Това коментира пред журналисти държавният глава Румен Радев.

В петък на в страната бе президентът на РСМ Гордана Силяновска, която бе приета от държавния глава.

Очаквам този заявен стремеж за откритост, за конструктивизъм да бъде поет и от правителството на РСМ, каза Радев относно разговора му със Силяновска.

Нека да е ясно, това не беше нито държавно, нито работно посещение и аз се надявам, че в най-скоро време президентът на РСМ ще направи държавно посещение, което да е с всички официални церемонии по протокол и това ще допринесе и за нашите отношения, каза още Радев.

По думите му важно е какво ще направим оттук нататък да помогнем  на РСМ.

Парламентарно представените политически партии и коалиции в Русе се споразумяха за разпределение на ръководните позиции в секционните комисии за вота на 27 октомври. Това се случи по време на свиканите консултации от кмета на крайдунавската община Пенчо Милков. 

Всички предложиха пропорционално разпределение на предоставените им ръководни места в секционните избирателни комисии. Така коалицията ГЕРБ – СДС ще има по 70 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 363 членове. Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще има по 41 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 206 членове. При партия „Възраждане“ разпределението е по 40 председатели, заместник-председатели и секретари и 200 членове. ДПС ще разполага с 23 председатели, 23 заместник-председатели, 23 секретари и 141 членове. Коалиция

Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на града. Възможностите, предоставяни от различните съоръжения, бяха демонстрирани нагледно от майстори на кънки, ролери, скейтове, велосипеди и скутери.

Скейтпаркът бе създаден в изпълнение на ангажимент на ръководството на община Ямбол към младежи от града, които се занимават с екстремни спортове. Стойността на проекта е 632 840 лева. Половината от сумата бе отпусната от Министерството на младежта и спорта по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти. Останалата част бе осигурени от Общината.

Гост на събитието бе заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов, който поднесе поздравления към домакините и участниците от името на служебния министър на

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.