Начало На преден план Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията
9205
България

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград.На 9 август е получено съобщение в Първо Районно управление в Благоевград , че около 11:00 часа на същата дата, чрез телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител е въведена в заблуждение да съдейства за залавяне на телефонни измамници, с което е нанесена щета на приблизителна стойност около 9230 лева.За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство, а работата продължава, информират от полицията.

| 12 Август 2024, 15:26 ч.
Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията
Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията
Снимка © DFA

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. 

Един човек е загинал, а 31 души са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си. Тежките катастрофи са общо 20. 

В столицата са станали три тежки и 20 леки пътнотранспортни произшествия. Ранени са трима души.

От началото на месец септември в страната са загинали 25 души и са ранени 579 при 437 тежки катастрофи.

От началото на годината при 5201 тежки пътни инциденти са ранени 6543 души и са загинали 323. 

Министерският съвет разреши на днешното си заседание да бъде дадена дерогация (изключение) относно ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

С дерогацията се разрешава на АЕЦ „Козлодуй" да възложи обществени поръчки с избрани изпълнители съгласно приложение към днешното решение. Централата ще може да внесе от Русия продукти от желязо и стомана, при изпълнение на договори, изброени също в приложения към днешното решение.

Разрешава се също внос на стоки и технологии от Русия и предоставяне на свързана с тях техническа помощ, необходими за изпълнение на изрично изброени в приложения договори. Дерогацията ще важи до изтичането на тези договори.

Основният приоритет при експлоатацията на АЕЦ „Козлодуй" е поддържането на най-високо равнище на техническа и ядрена безопасност

Районна прокуратура – Видин приключи дело с осъдителна присъда за незаконно държане на акцизни стоки в големи размери, по което като обвиняем е бил привлечен гражданинът на Беларус М.Б, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

С определение на съда му е наложено наказание две години „лишаване от свобода“ с 5-годишен изпитателен срок.

Обвиняемият се е признал за виновен за това, че на 12 август т.г. на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат като водач на товарна композиция е държал 37 500 кутии с цигари без български акцизен бандерол. Общата стойност на предмета на престъплението е в големи размери – 281 250 лева, като размерът на избегнатия и незаплатен акциз е 145 500 лева, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че от началото на годината на ГКПП „Дунав мост 2“ при В

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Работилница как се приготвя петмез (маджун) от растението захарна метла (сорго) организират безплатно в търговищкото село Надарево, съобщи Апостол Апостолов, учредител на фондация "Ботаника лайф". Фондацията е инициатор на работилницата и развива дейността си в областта на чистото земеделие в населеното място.  

Събитието ще се проведе от 20-ти до 22-ри септември, а от "Ботаника лайф" препоръчват предварително записване, което може да стане чрез имейла на фондацията info@botanicalife.org. Посетителите, които са от по-далечни места, ще бъдат настанени в базата на фондацията.  

Приготвянето на петмез е стара, но постепенно забравена и дори изчезваща традиция в нашето съвремие. Малко са хората в България, които все още отглеждат сорго и произвеждат маджун, допълни Апостолов. В миналото в селата е имало маджунарни и хората са носели продукцията си и са я

На 9 август е получено съобщение в Първо Районно управление в Благоевград , че около 11:00 часа на същата дата, чрез телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител е въведена в заблуждение да съдейства за залавяне на телефонни измамници, с което е нанесена щета на приблизителна стойност около 9230 лева.
За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство, а работата продължава, информират от полицията. 

Преди дни от Областната дирекция на МВР съобщиха, че са получени сигнали за това, че непознати лица въвеждат в заблуждение гражданите, като се представят за полицейски служители и търсят от тях парични суми или накити.

Във Видин се провежда трудова борса, чиято цел е осъществяване на контакти на търсещите работа с работодатели. Това каза Иван Иванов - директор на дирекция „Бюро по труда“ в дунавския град.

Задачата е да бъдат намерени подходящи безработни за обявени от работодателите длъжности и след това да насочим за последващо събеседване и евентуално сключване на трудови договори, допълни Иванов. Подобни инициативи са полезни, защото се осъществява трудово посредничество на терен. Утре, 19 септември, трудова борса ще се проведе и в град Белоградчик, уточни директорът.

На събитието присъстват работодатели от различни сфери - ресторантьорство, производство на облекла, от транспортния сектор, монтаж на дограма и други. 

В плана за дейността на Агенцията по заетостта за 2024 г. е посочено, че провеждането на общи и специализирани трудови борси е сред основни дей

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. Работа чрез подкрепата на бюрата по труда са започнали и 383 пенсионери, учащи и заети лица.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в бюрата по труда, през август са активирани над 3200 неактивни на пазара на труда лица.

Представителите на рисковите групи, намерили своята трудова реализация през миналия месец чрез субсидирани работни места, са 2040, допълниха от агенцията. От тях 1231 са започнали работа по програми и мерки за заетост, финансирани от държавния бюджет, а 809 - по проекти на програма „Развитие на човешките ресурси” 2021 – 2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс. През август са издадени над 12 5

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване, . Преди обяд трафикът беше интензивен и имаше колона от изчакващи автомобили. В ...
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщиха от сдружението. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния ...
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в район ...
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на . Малта ...
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков за предстоящия вот на 27 октомври. Срещата се с ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 00:21 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
9205
България

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград.На 9 август е получено съобщение в Първо Районно управление в Благоевград , че около 11:00 часа на същата дата, чрез телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител е въведена в заблуждение да съдейства за залавяне на телефонни измамници, с което е нанесена щета на приблизителна стойност около 9230 лева.За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство, а работата продължава, информират от полицията.

| 12 Август 2024, 15:26 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията
Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията
Снимка © DFA

Жена на 59 години от Благоевград е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. 

Един човек е загинал, а 31 души са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си. Тежките катастрофи са общо 20. 

В столицата са станали три тежки и 20 леки пътнотранспортни произшествия. Ранени са трима души.

От началото на месец септември в страната са загинали 25 души и са ранени 579 при 437 тежки катастрофи.

От началото на годината при 5201 тежки пътни инциденти са ранени 6543 души и са загинали 323. 

Министерският съвет разреши на днешното си заседание да бъде дадена дерогация (изключение) относно ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

С дерогацията се разрешава на АЕЦ „Козлодуй" да възложи обществени поръчки с избрани изпълнители съгласно приложение към днешното решение. Централата ще може да внесе от Русия продукти от желязо и стомана, при изпълнение на договори, изброени също в приложения към днешното решение.

Разрешава се също внос на стоки и технологии от Русия и предоставяне на свързана с тях техническа помощ, необходими за изпълнение на изрично изброени в приложения договори. Дерогацията ще важи до изтичането на тези договори.

Основният приоритет при експлоатацията на АЕЦ „Козлодуй" е поддържането на най-високо равнище на техническа и ядрена безопасност

Районна прокуратура – Видин приключи дело с осъдителна присъда за незаконно държане на акцизни стоки в големи размери, по което като обвиняем е бил привлечен гражданинът на Беларус М.Б, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

С определение на съда му е наложено наказание две години „лишаване от свобода“ с 5-годишен изпитателен срок.

Обвиняемият се е признал за виновен за това, че на 12 август т.г. на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат като водач на товарна композиция е държал 37 500 кутии с цигари без български акцизен бандерол. Общата стойност на предмета на престъплението е в големи размери – 281 250 лева, като размерът на избегнатия и незаплатен акциз е 145 500 лева, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че от началото на годината на ГКПП „Дунав мост 2“ при В

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Работилница как се приготвя петмез (маджун) от растението захарна метла (сорго) организират безплатно в търговищкото село Надарево, съобщи Апостол Апостолов, учредител на фондация "Ботаника лайф". Фондацията е инициатор на работилницата и развива дейността си в областта на чистото земеделие в населеното място.  

Събитието ще се проведе от 20-ти до 22-ри септември, а от "Ботаника лайф" препоръчват предварително записване, което може да стане чрез имейла на фондацията info@botanicalife.org. Посетителите, които са от по-далечни места, ще бъдат настанени в базата на фондацията.  

Приготвянето на петмез е стара, но постепенно забравена и дори изчезваща традиция в нашето съвремие. Малко са хората в България, които все още отглеждат сорго и произвеждат маджун, допълни Апостолов. В миналото в селата е имало маджунарни и хората са носели продукцията си и са я

На 9 август е получено съобщение в Първо Районно управление в Благоевград , че около 11:00 часа на същата дата, чрез телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител е въведена в заблуждение да съдейства за залавяне на телефонни измамници, с което е нанесена щета на приблизителна стойност около 9230 лева.
За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство, а работата продължава, информират от полицията. 

Преди дни от Областната дирекция на МВР съобщиха, че са получени сигнали за това, че непознати лица въвеждат в заблуждение гражданите, като се представят за полицейски служители и търсят от тях парични суми или накити.

Във Видин се провежда трудова борса, чиято цел е осъществяване на контакти на търсещите работа с работодатели. Това каза Иван Иванов - директор на дирекция „Бюро по труда“ в дунавския град.

Задачата е да бъдат намерени подходящи безработни за обявени от работодателите длъжности и след това да насочим за последващо събеседване и евентуално сключване на трудови договори, допълни Иванов. Подобни инициативи са полезни, защото се осъществява трудово посредничество на терен. Утре, 19 септември, трудова борса ще се проведе и в град Белоградчик, уточни директорът.

На събитието присъстват работодатели от различни сфери - ресторантьорство, производство на облекла, от транспортния сектор, монтаж на дограма и други. 

В плана за дейността на Агенцията по заетостта за 2024 г. е посочено, че провеждането на общи и специализирани трудови борси е сред основни дей

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. Работа чрез подкрепата на бюрата по труда са започнали и 383 пенсионери, учащи и заети лица.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в бюрата по труда, през август са активирани над 3200 неактивни на пазара на труда лица.

Представителите на рисковите групи, намерили своята трудова реализация през миналия месец чрез субсидирани работни места, са 2040, допълниха от агенцията. От тях 1231 са започнали работа по програми и мерки за заетост, финансирани от държавния бюджет, а 809 - по проекти на програма „Развитие на човешките ресурси” 2021 – 2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс. През август са издадени над 12 5

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.